Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Today at 13:40 by Nightrage

» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Today at 13:36 by Kaylan Du'Dannan

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Today at 13:11 by Sapphira Dunham

» Music and alcohol - [Aleksei]
Today at 13:07 by Sapphira Dunham

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252729 indlæg in 12764 subjects

Drinks and mabey food//Gwendoline//

Go down

Drinks and mabey food//Gwendoline//

Indlæg by Gæst on Man 22 jul 2013 - 17:40

S Gågaden
V kølige
O folk der går omkring
Tid 22,00
P står i profil


Arason var lige blive færdig med og træne i motions center, det gjorde han ved vær gang han kunne det ville sige vær dag mindste en gang. Han sukkede lidt og gik videre gennem gågaden, hvor han høre et skrig som de andre en til der var blive misbrugt var det eneste han tænke. Men han kende jo heller ikke til hvad der skete, så det var meget normalt for ham. Han kendte ikke til det faktum at der gik vampyr Dæmoner Elver og så videre, nej efter Arason mening fandtes det ikke. Det var bare noget folk fandt på, for at skræmme deres børn Arason sukkede og gik videre han havde brug for noget og drikke det var sikkert, måske møde en gammel ven  eller flirt hvad var Arason enlig ligeglad med. Men han bliv jo kaldt Arason og Jake så det var meget forskeligt, hvem han talte med Lena havde altid kaldt ham Arason. Mens hans venner og forældre havde brugt Jake, som var hans fornavn. Arason gik videre mens han kiggede rundt, han var ved og være omkring et godt sted nu, han stoppe op foran En bar og tænke sig om. Nu når han tænke over det var han meget tørstig og hvad ville ikke være bedre ende en øl eller et glas vodka, inden han gik i gang med og slappe af og nyde aften helt. Han smilede lidt og gik ind hvor han sætte sig ved siden af baren, han lagde aldrig rigtig mærke til folk, ikke på sådan her et sted og han var lidt ligeglad. Han kiggede på Bartjener bag selve bordet, og smilede lidt. "Et glas vodka," sagde han til bartjener der nikkede. Arason lukkede øjne et øjeblik, men kigge op da bartjener var der igen, han stille glas og bedte om pengene, Hvilket Arason hurtig fandt frem og gav ham. "Her behold resten," sagde han og bartjener nikkede og gik så hen til, en anden kunde igen. Arason sad lidt og pillede ved hans skjorte som var sort og der var smadret, mens han bar blå jeans som også var meget smadret. Han gik ikke så meget op i mode hvilket tøj han gik med, bare det var noget man så ok ud i han kiggede lidt på hans arm og puffede så til hans hår. Mens han kiggede sig omkring, men der var ikke nogen han som sådan kende ikke af hvad han huskede. Han sukkede let og to sig til hans hoved, hvor han skubbede det op. Men det var jo meget mørkt som altid, selve natten var ikke begynd i nu. Han mærket også hans sult røre på sig, han skulle nok ha noget mad senere.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Drinks and mabey food//Gwendoline//

Indlæg by Gæst on Tirs 23 jul 2013 - 19:42

Det var endelig blevet mørkt, dog var der alligevel en masse mennesker i gaderne, hvilket var underligt... De fleste mennesker havde taget hjem i sikre omgivelser, eftersom de fleste vidste at det var på denne tid at nattens børn herskede. Lyden af skrig, duften af blod og lyden af manisk latter fyldte gyderne, hvilket var tegn på at vampyrerne var ude... Ikke fordi det ikke kunne være andre væsner, men det var vampyrer der var kendt for at tage flest ofre. Lyden af et par høje hæle skar igennem natten. Kvinden med disse højhælede var ung, blot 20 år, men hun havde været vampyr lige så længe hun kunne huske. Hun gik gennem gaderne med et smil på læberne. Hun skulle ud og hygge sig for en gangs skyld. Hendes blik faldt på en bar, hvor der ikke så ud til at være ret mange væsner, hvilket passede hende fint. Hun gik op i baren med et smil på læberne " Ren vodka tak" sagde hun og smilte kort inden hun modtog drikken og gik ned til at bord som hun kunne sidde og nyde drikken ved. Hun rev ned i den korte kjole inden hun smed det ene ben over det andet og rettede blikket imod hendes drik.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Drinks and mabey food//Gwendoline//

Indlæg by Gæst on Tirs 8 okt 2013 - 23:51

Arason havde hold øje med hende da hun kom ind, det var en han aldrig havde set før men hun så nu meget spænde ud. Han tvang sig selv til og tænke sig lidt mere inden, han ville gå op for at tale med hende. Han sank en klump, der sad fast i hans hals og tog så sin drik og sine ting med. Hvor han så satte sig sammen med hende eller ikke med det samme, han gik hen til hendes bord og kiggede på hende."Må jeg sid her, ved siden af dig mit navn er Jake hvis det er men du kan bare kalde mig Arason." Han smilede charmerende til hende, mens han vente på om han måtte sidde der for hende. Han var meget nervøs og stod bare sådan og var ikke sikker om det var en god ide han havde spurgt hende om an måtte sidde der. Men nu måtte han jo bare vente, og håbe han fik lov til og sidde der ved sien af hende ved bordet for hun så jo vildt godt ud. Det var sindsygt så godt hun så ud da hun ikke svar ham med det samme sat han sig ned og smilede til hende. Hun var jo gudinde smuk, ikke at der ikke var andre der var det men hende her så smukke ud ende han havde set i sit liv hun var smukke ende dem alle sammen til sammen.
//sorry for den længe vente tid sker ikke igen, og viste ikke helt hvad jeg skulle skrive. Så håber det kan bruges//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Drinks and mabey food//Gwendoline//

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum