Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Today at 13:40 by Nightrage

» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Today at 13:36 by Kaylan Du'Dannan

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Today at 13:11 by Sapphira Dunham

» Music and alcohol - [Aleksei]
Today at 13:07 by Sapphira Dunham

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252729 indlæg in 12764 subjects

Watching You-Lena

Go down

Watching You-Lena

Indlæg by Gæst on Ons 17 jul 2013 - 19:17

Tid:Aften
Sted:Terra-Gågaden
Vejr:Blæst, vindstillet
Omgivelser:Mennesker, væsner, dyr, butikker
Påklædning:Bar overkrop, sorte lange tætsidende bukser,sorte elegante sko


Dejligt at aftenen var faldet på, for så kunne man rigtig slappe af og nyde aftenen
mørket, alle de spændende udfordringer, mennesker der nu var ved gågaden, der var faktisk meget afslappet. Midt i al vrimlen stod der en dude meget køn, høj, six pack mave, håret sat.Han hed Vince og stod og betragtede omgivelserne før han nærmede sig en kvinde der så ud til at have gang i det helt store, han kendte hende ikke men hun var rødhåret og lignede en kvinde på de 30 år. Skulle man gå hen til hende, eller skulle man lade vær, det undrede han sig længe over. Dog valgte han at gå hen til hende, men stoppede halvvejs fordi han lige var gået forbi en interessant butik. Han stod og kiggede på glasruden lidt, og tænkte lidt om han skulle gå derind, eller lade vær. Det var en butik hvor de solgte smykker, og tøj. Vince elskede speciele smykker især nogle med nitter, og læder.

Han gik derind og kiggede få gange ud ad glasruden for at se om der skete noget udenfor man kunne aldrig vide måsske kom der en gående han slet ikke kunne lade vær med at kigge på, måske kom en gående  han måske havde set før. Vince valgte at kigge på smykker lidt og valgte så at gå ud igen. Menneske flokkene som der var spredte sig til flere og flere. Der var rigtig mange og det var ikke nogen Vince kendte, dyrerne som var der kendte han heller ikke. Han valgte at sætte sig ned på en bænk ved smykkebutikken og så enlig ud til at savne selskab.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Watching You-Lena

Indlæg by Gæst on Ons 17 jul 2013 - 20:02

Endnu en aften dog var gaderne mere fyldte end de plejede at være, hvorfor var der ikke rigtigt nogle der vidste men de mennesker der var ude lige nu var ret så dumme, da natten var fyldt med mørke væsner som langt fra alle var søde.

En kvindelig skikkelse kom elegant gående ned af gaden, hun var ikke synderlig høj men dog heller ikke lav, hendes hud var lys næsten hvid og meget fin, håret var rødt med et brunligt skær og denne aften var det blevet krøllet mere så det dander bølger. De diamantblå  øjne var rammet ind af et let lag sort mascara som gjorde vipperne længere, hun bar på kroppen en knælang kjole hvor der var huller i siderne så man kunne se en pæn tynd mave uden nogle fejl, kjolen hvor lavet af lidt tykt mørkeblåt stof, på fødderne bar hun et par højhælede sko i blå.

Lena gik roligt ned af gaden og overvejede om hun måske skulle tage forbi et af de mange diskoteker, hun gik elegant forbi en ung fyr på en bænk ved en smykkebutik uden rigtigt at kigge på ham.  

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Watching You-Lena

Indlæg by Gæst on Fre 26 jul 2013 - 16:22

Med en let bevægelse havde hans øjne allerede sat sig på kvinden , han rullede med øjnene og valgte at rejse sig op fra bænken for at gå efter hende. Men så tænkte han hvorfor gå efter hende når han bare kunne stå foran hende ginial idé. "Ser man det...Kvindelig menneske"sagde han og betragtede hende lidt, han stod foran hende for så hurtig var han henne foran hende. Der gik ikke lang tid før han begyndte at få lumske tanker, og beundrene blikke fra folk"Du burde passe på omkring Terra især gågaden.."mumlede han og gik lidt tilbage fra hende.

Han stod nu med armene kors og med et blik hen på smykkebutikken, der var bare et eller andet han havde lyst til at købe men vidste ikke hvad endnu. Han vendte blikket tilbage på kvinden"Navnet er Vince"hilste han mens han rakte en hånd frem mod hende om hun ville tage den eller ej måtte hun selv om.

Han bemærkede hurtigt mængderne af mennesker, væsner og rullede igen med øjnene så mange dumme folk der gjorde de dummeste ting, og dog var der også nogle stykker der gjorde det fint og godt nok. Vince kendte ingen af de folk der var her, men kvinderne der var her sendte han et flirtende smil til bare for at have dem på hans side. Kvinder kunne altid bruges til noget, det samme kunne mænd. "Nåmen nu hvor du kender mit navn skal vi så ikke underholde hinanden"spurgte han med blikket på hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Watching You-Lena

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum