Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
» Ready for our weekend? (Charmeine Love)
Today at 9:53 by Charmeine Love

» A beautiful night.... (Cherish Radcliff)
Today at 9:43 by Cherish Radcliff

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Yesterday at 23:00 by Zakaroff

» År 3038 - reklame
Yesterday at 8:51 by Adriana

» I know I did something wrong... but I'm not sorry - Niklaus XXX
Tors 14 dec 2017 - 13:46 by Harry Jepsen

» Face Claim
Ons 6 dec 2017 - 14:09 by Ryuu

» Dance of the Brush (Cherish Radcliff)
Ons 6 dec 2017 - 7:59 by Cherish Radcliff

» Do I know you? - Aleksei
Lør 25 nov 2017 - 19:18 by Aleksei

» How about no?
Man 20 nov 2017 - 1:52 by Roar

» Big changes - Khá
Lør 18 nov 2017 - 16:31 by Charmeine Love

Statistics
Der er i alt 674 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sigrid

Vores brugere har i alt skrevet 240114 indlæg in 12012 subjects

Do you remember me? (Reid)

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Do you remember me? (Reid)

Indlæg by Gæst on Man 24 jun 2013 - 22:04

Sted: Gågaden Parfume forretning
Tid: 23:00 aften
Vejre: Dejlig lunt, men det regner udenfor
Omgivelse: Lidt mørkt  og folk som er hist og pist

Det var en sent aften, Macy gjorde sig klar til tag på diskoteket for hun var inviteret til hende venindes fødselsdag på et eller andet måde havde hun ikke lyst til at komme.Hun havde i flere dage haft det lidt mærkeligt og det så skam ud til at hun havde fanget sig en feber og hun har været svimmel. Men det var hende bedste venindes fødselsdag og den skulle hun da til lige meget hvad. Så må hun bare holde det ud.

Macy var iført en mørke blå kjole som gik op til midt på låret.Hun havde nogle ballerina sko på fødderne hun orkede ikke at gå med stiletter. Kjolen sad godt på hendes slanke krop, men med kvindelige kurvede former, som fyldig barm og alt det en kvinde nu skulle besidde. Hende ansigt indrammede af grønne/blå dådyr øjne med de lange smukke sorte øjnevipper og de fyldige læber som var en mild lyserød. Hendes hud er lidt bleg med et strejf af et gyldent solskær. Hendes lange brune hår sad løst ned. Macy gik så ud af døren og var klar til tag på diskoteket.

Macy havde glemt sit mobil der hjemme som var rigtig dumt af hende. Hun vidste ikke hvor diskoteket lå og nu regnede det også rigtig meget. Hun vidste ikke hvad hun skulle gøre.Hun så sig omkring og længere henne så hun en mand snakke i telefon.Hun overvejede måske spørger ham, så kunne det være hun fik hjælp. Macy stod lige lidt holde lidt for hovedet hun var lidt svimmel igen. Hun rystede lidt på hovedet og gik hurtig hen til ham og prikkede ham blidt på skulderen"Undskyld, men ved du hvor diskoteket ligger?"spurgte hun venligt. Der manden vendte sig om stivnede hun helt.Det..det var en af hendes fars venstre hånd. Ham kunne hun huske, han vidste til alt."Du skal bare lige ud også dreje til venstre"sagde manden og kiggede på hende, men var meget koncentrerede i samtalen på røret. At han ikke rigtig lagde mærke til hende. Hun gik med store skridt tilbage, men manden vendte sig om overrasket og kiggede på hende."Christey!!" sagde han med et bredt smil på læben."Hvor er du dog vokset og hvor ser du dog smuk ud"smilede han og kiggede på hende."Christey"råbte han. Der han råbte kom alle andre af hans drenge hen til ham" Få fat i hende"sagde han koldt. Hun lød mod gågaden mens de var ude efter hende. Hun havde ingen anelse hvor hun skulle gå hen.Og hun følte sig meget svag og var meget bange for at blive fanget. Hun gemte sig i en hjørne og holde vejret. Lidt længere henne så hun en forretning som var åbent. Hun løb der hen og holde for hovedet. Hun følte sig svag og kunne ikke længere. Hun gik ind forretningen og gemte sig i en af rumene der hun kunne høre dem længere henne. Hun holde for munden og prøvede være så stille som muligt og ønskede ikke ejeren så hende eller blive fundet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum