Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
Statistics
Der er i alt 671 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Brian

Vores brugere har i alt skrevet 238835 indlæg in 11998 subjects

Sauna

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Sauna

Indlæg by Thomas Keefer on Søn jun 23, 2013 2:47 am

En baggård, klokken 19.33

Det var nede ad gågaden i Terre, at det lille værtshus uden navn befandt sig. Dets facade var bygget af mørke mursten, og det brune skilt, der engang havde båret et navn, var så slidt, at det eneste bogstav som kunne anes var et halvt M. Der var ingen ruder udadtil. Kun døren i midten afslørede, at det ikke bare var en malplaceret og fortabt husmur.
Trods det sølle ydre, var der slående mange som kendte stedet. Thomas Keefer var en af dem.
Han var ankommet for at færdiggøre en lille opgave, og var endt med at sidde i længere tid end nødvendigt ved baren og drukket af husets sorte øl. Det var et tema, de havde. Sort. Alt var sort; Stolene, baren, pengene, humoren.
Minutterne var blevet til timer, og den ene øl havde taget den anden. Carl havde for længst forladt stedet med pengene, men Thomas var blevet siddende. Til han skulle tisse.

Han var sjokket ud ad bagudgangen, uden at tjekke om toiletterne var ledige. Det var de som regel, men vejen til baggården var kortere. Desuden trængte Thomas til frisk luft. Den lille baggård var indhegnet af samme mørke mursten, som udgjorde værtshusets facade. Ukrudt og høje vækster brød op gemmen sprækkerne i fliserne, og kravlede grådigt op af murene.  Ellers var der ingenting. Cigaretskod lå spredt over det beskedne areal. 
Lyden af pis brød den tunge stilhed, og Thomas bøjede nakken tilbage og drog et lettelses suk. Det var stadig lyst, og stjerne havde ikke åbnet deres øjne endnu. Kun månen kunne svagt ses på himmelbuen.
avatar
Thomas Keefer
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Di Morga - Terre - i en mellemstor, nyrenoveret lejlighed med altan.

Antal indlæg : 233


Tilbage til toppen Go down

Re: Sauna

Indlæg by Grin on Søn jun 23, 2013 4:47 pm

Lysten var der altid. Prikkede konstant under huden som en reminder på hvad han var. Hvordan han altid ville være. En plage, der i over ti år har hærget den korrupte by og dets beboere, som nu bevægede sig rundt imellem hundrevis af beskidte lejligheder og ruinerede butikker. 
Der var en forstyrrelse i den kvirkende kaskade af fuglsang, idet Grin vandrede igennem en mere øde del af de mange gågader, hvilket resulterede i at han spottede et mørkt, aflangt hus af dårligere kvalitet. I den ene hånd var en større genstand, med to spidse punkter, halvt ædt op af rust og lignende. En kæmpe saks, normalt brugt til studsning af blade, var i hans possesion. Så noget så uskadeligt som bladklipning var nok ikke formålet med dens fremvisning i dag. 

En væske-agtig rislen fandt frem til Grins ører, og han kiggede da til siden af nysgerrighed. Et ungt menneske, med en bitter duft af illegale stoffer, stod og markerede sit territorium. Selvom det hurtigt ville blive glemt, idet hele luften emmede af urin, takket være de mange fulderikker med fyldte mavesække over flere årtier. Grin krøllede kort næse af stanken, før han fik en delikat idé, der krævede at saksen lydløst blev fjernet fra jordfladen. Idet dette var gjort, sneg han sig langsomt hen imod knægtens ryg, langs hans blinde vinkel. Hvilket ikke var svært for det erfarne rovdyr af en Grin. 

Hvis han ikke blev opdaget, hvilket var det mest sandsynlige, ville han i en hurtig bevægelse lægge begge arme om knægtens, tage fat i begge sider af saksens håndtag, og lade knægtens 'tissetrold' være i mellem de to skarpe linjer. Grins kind ville være imod knægtens, imens han ville lade tungen svagt snitte knægtens hud nær læberne, før en kort sætning ville lade sig fremvise. Nærmest med en latterig undertone i sig.
"Enjoying yourself? You should be a lot more careeeeful... Who know what kind of psychopaths that are out heeeere.."
avatar
Grin
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : De Jeux - Legepladsen. Sover for det meste under gyngerne, uanset om der er andre eller ej.

Antal indlæg : 216


Tilbage til toppen Go down

Re: Sauna

Indlæg by Thomas Keefer on Søn jun 23, 2013 5:42 pm

Den kølige luft gjorde godt, og Thomas lukkede øjnene, da en fanget brise strøg hen over det opvendte ansigt, og fik det sorte hår væk fra skuldrene og ned af ryggen. Selvom lyden af latter og glas kunne høres i det fjerne, var stilheden alligevel slående.
En pludselig indskydelse fik Thomas til at åbne sine øjne og rette nakken. En følelse havde prikket diskret til ham, og han havde opfanget en fremmed tilstedeværelse. Dovent og uforberedt så han ned, for at gøre sig færdig så han kunne smutte ind igen. ” Hvad fuck i helvede?!” Udbrød han forskrækket, da noget pludselig var over ham. Det tågede tankespind, som havde lullet Thomas ind i en dvalelignende tilstand blev omgående tilintetgjort og den bratte opvågning gjorde Thomas fortumlet. Han blinkede. Farven forsvandt fra hans ansigt, da det gik op for ham, hvad der foregik. Hvad genstanden var. Sandkorn væltede ind i munden på ham, og øjnene var store af forfærdelse. Thomas ville sige noget, men kun sand dryssede ud ad munden på ham. Begravede fødderne.
Han ænsede næsten ikke noget vådt, der snittede ansigtet. Han så kun saksen. Fantomsmerterne synes allerede at melde sin ankomst, og Thomas krympede sig umærkeligt.

Det var ordene, som fik legemet i bevægelse. De stødte til det indre og fik det vækket. Hjertet bankede under ribbenene. Med en uvant smidighed, der udelukkende skyldtes de dominerende instinkter, der for længst havde overtaget Thomas, vred han sig fri af den fremmedes greb. Da han var kommet ude for rækkevidde og alt var låst forsvarligt inde bag buksernes lynlås igen henvendte han sig til den anden. Stemmen var endnu præget af chok over det uventede og noget absurde scenarie.
Er du fuldstændig sindssyg?! ” Sort hår, som havde forvildet sig ned foran ansigtet, vippede i takt med den hurtige vejrtrækning. Noget af farven var vendt tilbage til kinderne. Det havde beroliget ham, at det værst tænkelige ikke var sket. Ordene, som den fremmede havde sagt, huserede i ham, og han kunne ikke lade være med at tænke, at det var en syg form for joke, han netop var blevet offer for. 
avatar
Thomas Keefer
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Di Morga - Terre - i en mellemstor, nyrenoveret lejlighed med altan.

Antal indlæg : 233


Tilbage til toppen Go down

Re: Sauna

Indlæg by Grin on Man jun 24, 2013 7:45 pm

Grin var hoppet et par skridt tilbage, da manden havde vist sig at indeholde flere muskler og mere mod end først beregnet. Idet han havde gjort således, var saksen faldet ned, og lå nu fint imellem dem begge, som et makabert våben - hvem der ville få den først, vandt sikkert kampen om overlevelse. 

Han kiggede trist på den, som var det en is, der var faldet ned på det grusede gulv og ikke længere brugelig af formål. Mandslingen havde travlt med at tilspørge Grins mentale tilstand, men fik ikke ligefrem et svar, der var at forvente. Men hvornår gjorde Grin noget ventet? 
Det var sikkert år siden.

"Eeeeehh.. You made me drooop mah scissoooor.. You bad, bad maaaan!"

Han rørte blidt sin læbe, imens han atter stirrede på saksen, som var det en død hundehvalp. Men pludselig løftede han blikket, svang armen op i luften, og pegede med sin knoglede, hvidlige finger imod den forvoksede knægt. 
Hans ene øjenbryn løftede sig, det sædvanlige afstrækkede smil var atter tilbage, og han så i det hele taget bare bizar ud. Som altid.

"You are quilty of making me sad.. So now you will pay.. By letting me eat your flesh~"

Grin nærmest sang hen af de sidste ord, da han trak begge hænder foran sin mund, og dansede som en genert teenage-pige, der lige havde fortalt skolens lækreste fyr, at hun elskede ham. Hvilket bare fik ham til at se ret så fjollet ud, da han var alt andet end en attraktiv, hygiejneflittig pige. Nærmest omvendt - med mindre man havde en ting for groteske ansigtsudtryk med strejf af vanvid. 
En menneskelig form for rabies. Galskab.
avatar
Grin
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : De Jeux - Legepladsen. Sover for det meste under gyngerne, uanset om der er andre eller ej.

Antal indlæg : 216


Tilbage til toppen Go down

Re: Sauna

Indlæg by Thomas Keefer on Man jun 24, 2013 10:45 pm

Joke. Tanken havde slået rod i det alkoholpåvirkede sind, og selvom beruselsen i dette øjeblik syntes at være jaget væk, af det noget bratte chok, denne fremmede havde givet Thomas, kunne han ikke løbe fra promillen i blodet. Det var den som var skyld i denne antilogik, som fortalte ham, at det var en joke.
For der var ikke sket noget. Saksen var endt på jorden, og selvom den anden havde vrænget og beskyldt Thomas for at have tabt den, kunne han ikke lade være med at tænke, at en syg stodder havde betalt denne.. mandsperson, til at udføre dette lille stunt. Thomas var trods alt ikke lige velset alle steder, og han gjorde da også meget for, at det så større ud, at det spillede en større rolle, end det egentlig var tilfældet.
Men hold kæft joken var dårlig.


Den værste forskrækkelse var aftaget, og Thomas frygtede ikke længere for sit liv. Irritationen over den ubehøvlede afbrydelse satte ind og fik hjertet til at fortsætte med at banke i raskt tempo. Nogle dråber pis havde endda ramt bukserne.
Desuden var hele den andens væremåde generende; det barnlige pjat, der rummede en tone af humor, som Thomas ikke var en del af. Ydermere var det umuligt for Thomas at kategorisere det ukendte handlingsmønster, og han satte for første gang tvivl om sin egen konklusion. Der var heller ikke nogen som var kommet grinende frem bag buskene. 

 
Thomas endte med at fnyse over de sagte ord. Lyden af stemmer inde fra selve værtshuset gav ham tryghed og gjorde ham mere sikker end han egentlig følte sig. Joke. Manden lignede en joke. En med et seriøst misbrug, der hørte til på den lukkede. Han væmmedes ved synet. Thomas kvalte følelsen og fortrængte de paniske impulser som den anden frembragte i ham. Han lod hånden sætte håret på plads bag det frie øre og sank. Øjnene gav ikke væmmelsen lov til at gå uset hen, men lod det dvæle i blikket i et øjeblik.
Til sidst dominerede ønsket om at forlade den indelukkede baggård.
Fuck af, amf-vrag.” Derpå drejede han om på hælen og satte kursen mod døren og den ventende øl, uden at se sig tilbage. 
avatar
Thomas Keefer
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Di Morga - Terre - i en mellemstor, nyrenoveret lejlighed med altan.

Antal indlæg : 233


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum