Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252396 indlæg in 12753 subjects

Chancer Dogs

Go down

Chancer Dogs

Indlæg by Sofus on Søn 28 apr 2013 - 22:06

Informationsark – Chancer Dogs

Flokkens navn: Chancer Dogs

Flokleder: Alexander Samuel Eccelstone (A.S.E.)

De Ældste: Alexander Samuel Eccelstone, Sofus Johansson og Zakariya Redford Cross.

Medlemmer: Severin Jokinen (NPC) og Charlie Dumont (NPC).

Rivaler: Ingen Pt.

Adgangskrav: Der udvælges et væsen der skal dræbes og muligvis spises. Efter drabet (og indtagningen af føde) må der ikke være nogle spor tilbage og medlemmet må ikke på noget tidspunkt blive mistænkt for mordet. Hvis der er tvivl om det nye kommende medlems loyalitet og troværdighed, vil offeret blive et væsen af højre rang. Det kan være en TV vært eller ligne. Det vil gøre det svære at dække over mordet, i modsætning til hvis det var en hjemløs.

Baggrundshistorie: Chancer Dogs blev skabt, få måneder efter anden verdenskrigs afslutning, for at samle varulve der enten ikke havde nogle wolfpack eller også var deres gamle splittet på grund af krigen. Koblet blev grundlagt af den franske Vincent Lavit, der også blev den første alfa. Hver alfa var på tronen til sygdom eller alder forhindrede dem i at have styrepinden, men de fungerede derefter altid som en person man kunne søge råd og vejledning, især for den nye alfa. Når der skulle vælges en ny leder, var det altid en som den gamle havde tiltro til. En person som var stærk og havde de rette elementer i sig og som ofte havde været i flokken i nogle år.
avatar
Sofus
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Lidt uden for Terre i et lille rækkehus.

Antal indlæg : 112


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum