Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 9 dec 2018 - 15:16 by Zakaroff

» A pure heart - [Carver]
Søn 9 dec 2018 - 15:10 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Søn 9 dec 2018 - 1:51 by DuChance

» What is going on?!
Tors 6 dec 2018 - 2:23 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 3 dec 2018 - 10:51 by Nightrage

» How about no?
Fre 30 nov 2018 - 20:59 by Roar

» Death is only another step (Nessa)
Tors 29 nov 2018 - 22:35 by DuChance

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Ons 21 nov 2018 - 21:02 by Morgan L. Withers

» Silence and Violence
Ons 21 nov 2018 - 13:49 by Cimberlie

» Face Claim
Man 19 nov 2018 - 10:49 by Edward Price

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Milo Fuchs

Vores brugere har i alt skrevet 253281 indlæg in 12778 subjects

This smells good //Boris Quenster//

Go down

This smells good //Boris Quenster//

Indlæg by Gæst on Ons 24 apr 2013 - 23:46

S: Gågaden, en musikbutik
O: Folk på gaden
V: Lettere overskyet, fugtigt af varmen.
T: 14:55

Echo gik langs gågaden med sin mobil foran sig. Hun skrev til sin gamer-ven. De var i gang med at aftale at skulle spille igen i aften. Echo var lidt ligeglad med hvor langt ud på natten de spillede, bare at drengen fik noget søvn. Godt nok var hun djævel, men hun forstod i det mindste at man skulle have lov til at sove – før eller senere.
Echo havde taget en lyegrå kasket på og flettet sit lange, sorte og lettere bølget hår. Hendes grønne øjne kiggede igennem sine brillers glas, ned på sin besked, før hun sendte beskeden til sin ven. Echo kiggede op og fjernede noget af sit pandehår som var faldet ned foran hendes store, men tynde briller. Det forvildet og lange pandehår skubbede hun bag øret og lod sin hånd glide om i sin nakke og masserede den lidt, mens hun gik. Ikke nok med at Echo ikke fik meget søvn men så blev hun også mere stiv i nakken af at spille med den dreng. Echo kiggede op i luften og kunne se at himlen var helt overskyet og en anelse grå. Fugtigheden var høj og varmen fulgte med i stor stil. Hun fjernede hånden fra nakken, tog begge sine hænder ned i sin mørkegrå hoodies lommer og tog sig selv i hånden. Nervøst pillede hendes ene hånd lidt ved nogle farverige elastikker på den modsatte hånd. Der var noget som duftede umådeligt godt. Echo havde både elastikker på fingrene og om håndledene. Hun havde en tendens til at glemme ting. Hun glemte ikke så mange ting som hun gjorde, da hun var mindre, lige for tiden havde hun kun meget få på håndledet og enkelte på en finger eller to.
Diskret sniffede Echo ud i luften og drejede ned til en lille trappe, som førte til en kælderbutik. Hun åbnede døren og gik ind og sniffede diskret i luften igen. Der var noget, noget som duftede virkelig, virkelig godt her. Kasketten blev taget af og hun viftede lidt med den foran sit ansigtet. Normalt ville folk tro det var for varmen, men Echo gjorde det egenligt mest for at kunne få duften mere ind i hovedet. Echo kiggede sig rundt. Det var en musikbutik. Hvad var det der duftede så godt? Langsomt lod Echo slikke sin underlæbe for at smage lidt på luften. Ikke som en slange, men mere fordi at hun for det meste fandt ud af om ting ville smage godt på den måde. Det var også for det meste den måde hun fandt ud af om man kunne spise forskellige ting eller ej. Echo gik lidt rundt i butikken og sniffede lidt rundt i butikken. Hun syntes at duften var over det hele. Som om at duften havde rørt alt i butikken. Var det ejermanden..? Echo kunne ikke sætte en finger på hvad det var og satte sig på hug ved kassen og sniffede lidt igen. Hun ville gerne finde ud af hvor duften kom fra.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum