Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Today at 15:57 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252721 indlæg in 12764 subjects

En aftentur - Semiazas

Go down

En aftentur - Semiazas

Indlæg by Gæst on Tirs 23 apr 2013 - 20:25

S: Gågaden
V: Halvlun sommeraften
T: Omkring 21:30
O: Meget få mennesker

"Jeg er klar med knapperne" "Okay så, jeg er der om li-" Og sådan var Nathan's spilleaften kommet til en ende. Han havde været midt i et spil Portal 2, med en af sine venner, da hans internet var gået. Han havde været ved at kaste sin computer ud af vinduet, men havde bestemt sig for at lade være og i stedet gå udenfor. Frisk luft var godt. Det havde hans forældre i hvert fald prøvet på at overbevise ham om i mange år. Han var ikke umiddelbart et udendørsmenneske, da udendørs betød mennesker. Heldigvis var det dog aften og han skulle ikke rende rundt med alt for mange omkring sig.

Det var nok også den eneste grund til at Nathan var gået ud. Han havde spist aftensmad - nudler - og han manglede ikke umiddelbart noget. Han havde været klar til at hygge sig med sine venner online hele natten og så sove hele dagen væk. Ikke fordi han ikke havde virkelige venner, men han var bare ikke en menneskeperson. Han hadede større forsamlinger og skolen havde været et eksempel var det. Ganske vist var han gået ud af skolen med et godt gennemsnit, men der var ikke noget specielt at sige om hans sociale evner. Hvis noget, var han socialt retarderet. Ikke bare handicappet, for det ville sige at det var en funktionsnedsættelse og det ville betyde at der var en funktion der havde været der og kunne nedsættes. Det var ikke tilfældet her. Lige siden han var barn, havde han aldrig haft det godt med mange mennesker.

Nathan var iført et par sorte bukser, som var halvstramme, uden at virke tøsede, nogle misfarvede converse - den ene var sort, den anden var hvid -, hans yndlings sorte hættetrøje med et rød og et blåt ærme, samt en orange t-shirt under. Hans 3D-briller var som altid på, for at skjule hans misfarvede øjne, og håret var som det plejede, uglet, men ikke voldsomt meget. Han havde egentlig ingen planer for hvad han skulle lave, men efter at have siddet en time uden at internettet kom tilbage, havde han besluttet sig for at gå sig en tur. Det var ikke for varmt, men heller ikke for koldt. Det var helt perfekt for at han bare kunne gå rundt og dræbe noget tid.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: En aftentur - Semiazas

Indlæg by Gæst on Tors 25 apr 2013 - 20:28

Et suk kom fra hans tørre stemme mens at døren smækket bag ved ham, han var løbet tør for cigaretter og dette betød at han skulle ud og finde et eller andet marked som stadig havde åben.
Han havde iført sig en sort ærmeløs t-shirt og uden på den sad en sort vest, hans bukser havde os en sort farve og den samme farve var der os til finde på hans sko. Af natur havde han bleg hud og mørke øjne mens hans hår sort farve og det gik ned omkring hans skulder men ellers var der ikke meget ved ham ud over at det faktum at han ikke var et normalt menneske. Nej Semiazas var en djævel af lucifer også selv om det ikke ligefrem var til og se på ham for han havde et ganske almindeligt menneskeligt udseende som et hver andet menneske men der var den forskelle at han besat evner og talenter som mennesker ikke ville have mulighed for kunne besidde på nogle plan og derfor var hans os andreleds end andre, Nu gik han blot alene ned af Terre gågade for det var det eneste sted hvor der ville være mulighed for finde et supermarked som stadig havde åben på den her tid. Mens han gik der for ham selv kiggede han ind i mellem op på de mange vinduer hvor diverse maninik dukker som alle havde tøj på af den nyeste model, Semiazas havde aldrig gået op i mode som sådan og han fortrak altid og være en smule old fashion i når det kom til hans tøj smag, ikke fordi der var noget galt i det som folk gik i nu om dage, men det talte bare ikke til ham. Der var bare alt for seksuel efter hans smag, ja sådan var det og der var ikke noget som han kunne gør ved det.

Netop da dejret han op på hovedgaden og han var ikke alene som han havde forvente, få mennesker var endnu ude på den her tid, men der ville nok ikke går mere end det par timer før at Terre atter ville mennesketomt. Langsomt forsat han blot ned i mod det marked som der havde åbent og han gik lidt i hans egen verden mens han nød den lune aften luft, Semiazas var blev et aften væsen i folhold til de gammel dage hvor han var mere aktiv om dagen. Men sådan var livet jo, det kunne ikke altid være ens og det var han udmærket klar over efter 200 år..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum