Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Today at 15:57 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252721 indlæg in 12764 subjects

Gods and Monsters

Side 2 af 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Re: Gods and Monsters

Indlæg by Gæst on Ons 7 aug 2013 - 11:54

Alias kiggede op en gang imellem, mødte hendes store bambie øjne, meget.. dragende.. på sin vis.. inden han langsomt slog blikket ned, hun måtte ikke vide at det skræmte ham.. at hun kiggede sådan, selv om han var overbevist om at det blot var hendes.. blik.. men.. der var stadig noget over det han ikke helt kunne regne ud. 
Han lyttede så opmærksomt til hendes historie, hvilken grufuld måde at blive genfødt på.. han havde hørt så mange af de historie, det onde.. det fæle.. der havde opslugt en, og slogt sjælen til satan, for aldrig at vende tilbage til det lykkelige liv man som menneske havde.. det var noget bævl, og flok brokkede sig så meget.. hvis man nu bare lige lagde hovedet en smule på skrå, og prøvede at se på det fra en lidt anden synsvinkel.. evig liv.. er en gave.. som ikke mange får glæde af, en gave som bliver udvalgt og givet til dem der ønsker det, og dem der ikke ønsker det, for de der er udvalgte til at bære dette for resten af deres evige liv.. de må tage sig sammen! Stille sig frem og vise resten af flokken, at det at være et blod tørstgt monster er deres natur, og det burde man såmen være stolt af.. hynkerri det var hvad det var, de fleste skulle samme sig, sådan at betvivle den magt der var bleven lagt i hænderne på dem, nej.. Alias var stolt, stolt af det han var, og så skulle han nok være et godt eksempel for dem alle.. tænkt at nogen levede på dyre blod! Uhyrligt.. fuldstændigt utilgiveligt. 
Han nikkede til sidst "Forfærdenligt" mumlede han stille, "Nyfødt og helt alene.." brummede han stille og sendte hende et medfølende smil.. tja.. det var måske lidt af en mundfuld.. alle havde brug for en skaber, han vidste ikke hvad han havde gjordt uden sin egen.. han havde måske dræbt hele landsbyen? For til sidst at slå sig selv ihjel.. men nå ja det havde hun jo også klaret fint for ham. hm. 
"Jeg ved ikke.. der er ikke så meget at fortælle.." mumlede han roligt og kiggede ned.. det her var noget.. han aldrig.. havde fortalt nogen.. før i sit liv.. aldrig. " Hun hed Camilie.. min skaber.. " sagde han stille og tænkte lidt, imens billedere af hende stormede rundt i hovedet på ham, "Hun var så smuk.. høj og slank.. mørkt hår, lange slange krøller.. og så selvfølgelig en stor bram.." sagde han stille. "Jeg var gift.. med to børn, Jamie og Katelin.." mumlede han og sukkede stille, "Jeg kan ikke huske det særlig godt.. gennem tiden.. er mine minder bleven.. rodet sammen.. hun.. var en meget snu kvinde.. Camelie, hun.. har rodet rundt med mit hoved.. jeg har.. forskellige historier, hvilket gør det lidt svært for mig, at skilne de forkerte fra de rigtige.. men.." sagde han stille. "Jeg kan huske et bal.. jeg tror vi fjerede høsten.. ja.. høst bal.." mumlede han stille.. "Det var der jeg så hende første gang.. du ved sådan rigtigt.. jeg havde jo set hende før.. men du ved nogen gange så kan man godt se.. men uden rigtig at kigge" mumlede han og så ned.. "hun var bare så.. smuk.. meget forførende.. svær at stå for.." sagde han roligt og mindes det.. det havde været en god aften.. ind til hun dukkede op. "Hun forførte mig.. og derfra gik det hele galt.." sagde han blidt. "De døde selvfølgelig.. alle sammen.. " sagde han stille og så ned.. hmm.. det var altså lidt sørgeligt.. det.. her. Han rejste sig op og gik hen i køkkenet og begyndte at hive skuffer ud og åbne skabe. "Hvor gemmer du sprutten henne?" sagde han højt imens han ledte videre. hm.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Gods and Monsters

Indlæg by Gæst on Tors 8 aug 2013 - 22:03

Millicent nikkede. Ja, det havde været fuldstændig forfærdeligt. Hun havde været bange for alt. Lyde , dufte , sig selv og hun bil aldrig glemme den dag hun kom til at gå udenfor i dagslys. Hun anede jo ikke hvordan huden ville gå i brand. Thank god at hun kunne nå ind. Og der havde hun så ligget og rystet , under sengen, som et stykke jagte vildt.

At Alias delte sin historie med hende , betød meget for Millicent. Hun havde fornemmet en vis .. Reservation .. Hos de vampyrer hun havde krydset vej med, de fortalte generelt nødigt om dem selv... Evner og forvandling .. Stuff like that.
Et lille smil bredte sig, da han beskrev sin skaber. Wow.. En smuk kvinde.
Sex og lidenskab ... Det var jo næste som i bøgerne. Millicents skaber havde lignet granvballe manden og været 2822901 år ældre. Der var ingen lidenskab der, overhovedet.
Hun kunne næsten se dem for sig, Alias og Camelie - Så unge og smukke ,engageret i hed sex ... Men billedet smuldrede da han nævnte en familie. Hustru og børn. "Årh nej Alias... D-det er jeg ked af. "Millicent pressede læberne sammen. Ha havde haft ret. Den sexede beretning blev et blodigt mareridt. " hvor forfærdeligt " hviskede hun.
"Jeg håber ikke du ser hende længere? Hun skal ikke pille ved folks hoved" sådan en sæk, havde hun nær tilføjet.
Imens hun forgæves ledte efter noget at sige oven på den mundfuld, var Alias pludselig i hendes køkken , ifærd med at åbne skabe og skuffet.
I et speed som kun en vampyr kunne holde, satte hun afsted og sekunder efter knaldede hun lågen i, lige Foran ham. " Alias... Alias... Mmm man spørger først! Tænk hvad jeg kan have af hemmeligheder , der slet ikke kommer dig ved " .
Hun sendte ham et advarende blik og åbnede et andet skab, og trak en flaske ROM og en gin ud.
" en af dem... Eller ?" Hun slog ud med hånden mod et broget valg af flasker. Hun drak efterhånden sindssygt meget. Hvorfor egenlig?
" Opfører du dig altid som du ejer alt?" Hun sendte et trodsigt blik.
En ide dukkede op. " Hey... Alias... Jeg vil gerne købe din Strib klub og lave den til en boghandel " drillede hun. " how much?" Hun smilede og satte flasken med gin til sine læber.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Gods and Monsters

Indlæg by Gæst on Tors 8 aug 2013 - 22:42

Alias kiggede lidt på hende og grinede så bare "Det gør jeg skam ikke.. men.. " sagde han.. og vidste ikke helt hvordan han skulle forklare hende det.. det virkede som om.. det kun var ham der forstod det.. men han havde jo hellere aldrig rigtig fortalt det til nogen.. "Jeg.. er glad for det.. " sagde han stille og nikkede "Idag altså.. jeg ville aldrig opgive min udødelighed for noget.. Ikke engang ham.." sagde han drillende og pegede på sin ring, og nikkede.. nix.. det var hans.. ja.. det var ham, og tog man det fra ham, ja så var han nok ikke så meget værd at samle på længere. "Men det skal du ikke sige jeg har sagt" sagde han og grinede lidt inden han blinkede til hende.. dårlig joke.. okay videre.. hm. 
Han stirrede lidt på det lukkede køkken skab, "Aha? Så det er her du har dit frække undertøj.. usædvanligt.. og dit køkken grej er så i skuffen i soveværelset?" sagde han og sendte hende et frækt blik.. hvem fanden gemte sine hemmeligheder i et køkken.. aj nu måtte hun da lige. 
"Rom er fint" sagde han roligt og forlod køkkenet igen, så kunne hun jo skænke op.. nu når han ikke selv fik lov.. tsk. Han gik tilbage til sofaen og smed sig.. præcis som han ejede det.. ja. Han tog en bog op fra en kurv og kiggede lidt på den, "Eh.." mumlede han til hendes spørgsmål "Ja?" svarede han bare, som det var det mest naturlige der fandtes, "Hvad læser du?" spurgte han så bare, og vendte bogen om for at læse bagsiden. "Eh.." mumlede han igen og kiggede lidt op "Hvor meget skal du have for at smide tøjet i min klub?" spurgte han så bare.. "Så meget er den ca.. værd.." brummede han og vendte tilbage til bogen.. velvidne at det ville den smukke unge.. artige pige aldrig gøre.. haha.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Gods and Monsters

Indlæg by Gæst on Tirs 13 aug 2013 - 18:54

haha.

" Nogle gange kan der komme noget godt, selv ud af det mest forfærdeligt" lød det stille. Hun fik en enormt lyst til at forsøge adskille vampyrkvindens hoved fra halsen, men måtte man egenlig gerne det?
Som menneske havde hun se en film, hvor det nærmest var det mest syndige en vampyr kunne fortage sig, at slå en af egen Slags ihjel. Men måske var det kun på film? Eller kun de mægtige vampyrer som Kalamka der måtte?
Hmmm....ellers ville hun gøre det, for Alias's skyld.
Hun smilede et smil, der var en engel værdig.

Arh...han skulle være morsom hendes ubudne gæst.
Millicent sendte Alias et hemmelighedsfuldt blik..." Nej ikke mit undertøj...men alt batteridrevent holder op til tre gange længere , efter at have ligget på køl"
Så kunne han tygge lidt på den. Det var jo tydeligt hun insinuerede det var legetøj for de helt voksne , de tiltrækkende vibrerede tingester....ikke at hun havde sådanne sager naturligvis.
Ikke på køl da.
Millicent skænkede op og gik efter Alias ind i stuen.Det var nærmest som at hænge ud med Andrija.
Alias opførte sig som han ejede det hele. En tanke strøg gennem hende hoved, tænk hvis Andrija dukkede op...puff...ud af det blå, som han kunne med hans lille irriterende evne. Han ville nok ikke være helt tilfreds med situationen.Måske skulle hun se at få Alias godt hjem af?
Hun rakte ham glasset og satte sig overfor, i en af de store bløde stole.
" Seducing Sophie" .... Handler om 1 verdenskrig" stor løj hun overbevisende, håbede hun. Ovenpå de vibrerede ting, ville en sådan bog give helt forkert indtryk, af den ellers så pæne vampyr, der blot have en vældig nysgerrig lille næse.Hun rynkede på næsen da Alias vendte bogen om, for at læse bagsiden.
En noget sofistikeret og temmelig ...dirkete...udgave af ' 50 shades' generen.
Men hvis 50 shades, var for børn var denne for de rutinerede voksende.
Millicent havde ikke læst den færdig, helt....endnu.
Så var hun eller ved at få et hoste trip.
" Smide tøjet...i din klub? Arh....get real" klik lo hun.
Han VAR sku da sjov, ham her.
" Alias...kom nu...J-jeg vil virkelig rigtig gerne eje butikken....og bevare den originale atmosfærde...det er da helt ligegyldigt om jeg stripper i din klub en enkelt gang eller ej? Det ændrer da ikke noget for dig! Og der er sikkert masser af piger langt mere smukke og i hvertfald mere forførende ...sååå"
Hun så på ham. .. Forundret...og en smule slået uf af kurs nu.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Gods and Monsters

Indlæg by Gæst on Ons 14 aug 2013 - 21:51

Alias kiggede lidt på hende prøvede at regne ud hvad det var hun tænkte på.. det der bekymrende blik.. han sendte hende dog bare et stort smil, "Mhmm.. jeg er hende evig taknemlig.. tænkt at leve.. uden.. det vi har.. sikke dog et fattigt liv.." mumlede han bare, mest for sig selv, fordi han kunne forstille at hun ikke delte hans meninger i forhold til deres race.. desuden hvis hun havde været uden skaber, så havde hun jo ikke lært hvilken gave det var, hvilken betydning det gjorde.. og hvordan hun skulle gøre sig fortjent og leve op til dette.. som et nyt yngel af sin race.. nej.. hun kendte nok ikke til det.. det at være en rigtig vampyr.. et kort øjeblik blev han sur på hende, nærmest vred, og han sendte hende et kort blik, der kunne have dræbt.. inden han fejede det væk, minede sig selv om at det ikke var hendes skyld, hun kunne vel ikke gøre for det.. hun var den efterladte.. altså ofret, selv om han dog tvivlede på at hun var helt så efterladt som han gerne ville bilde sig ind. "Hvem har så lært dig at være vampyr?" spurgte han roligt i en lettere tone, og vendte blikket bort fra hende imens han kølede af. Han hævede øjenbrynet lidt da hun sagde.. noget han bestemt ikke behøvede at høre.. han rystede let på hovedet, dog var sex ikke en.. så forbudt ting for ham.. det havde det været engang.. ingen sex før ægteskabet.. men det havde kun været ind til han havde fundet ud af hvor åndsvagt dumt det var.. desuden var hans sjæl allerede dømt til langt ind i helved.. så det kunne vel egentlig være ligegyldigt.. desuden havde han også allerede medvirket i to pornofilm.. og haft sex under et måltid på en restaurant, hvor der var andre.. øjenvidner.. han var egentlig ikke så blufærdig.. og hvad gjalde sex, ikke så kræsen.. de skulle bare se ordenlige ud dem han skulle have det med.. ellers havde han såmen ikke så høje krav. Han hævede øjenbrynet lidt da hun sagde titlen høj og genkendte den straks.. han var ikke så dum endda da det kom til bøger, han havde læst.. mindst en million af dem.. han havde jo haft god tid til det. "Porno.." sagde han bare roligt og lagde bogen fra sig og smilede frækt til den yndige Millicent.. ikke så sød og uskydig endda. Han smilede bare til hende da hun slog hans tilbud til jorden, "Det forstår jeg skam også godt.. men jeg har fortalt dig min pris.. desuden så er det ikke let at finde nogen.. så smukke.. at man faktisk selv har lyst til at tage en nat med en af dem.. de er så.. brugte de fleste.. det er der for jeg har delt fliers.. eller fået en til at dele dem ud.. på gymnasiet.. lidt ungt kød skader ikke.. desuden er det sjovt at strippe.." drillede han og blinkede til hende.. han havde selv gjort det.. et par gange.. mhmm.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Gods and Monsters

Indlæg by Gæst on Søn 18 aug 2013 - 9:46


Millicent så lidt på Alias. Mange fandt det upassende at en dæmon var mentor for en vampyr. Ikke desto mindre , lærte han hende ting. Viste hende hvor brutal en verden det egenlig var og hvordan man skulle rage til sig og blæse på andre. At Millicent så var fatsvag , var jo en helt anden snak.
" Andrija... " hun viftede med ring fingeren. " Han er også min mentor - faktisk var den hans første titel " forklarede hun. " Og så er der min gode ven Diego, han er vampyr... Men desværre meget på farten " hun smilede. Ikke mange var faste kontakter i hendes daglige Liv - eller natligeliv- egenlig underligt at hun ikke havde flere venner?
Men ja... De fleste levede jo om dagen , der hvor hun sov. Det besværliggjordte det jo en smule.
Alias fik hende til at le med hans ' porno' bemærkning. Bogen havde rigtig nok fået hendes øjne til at spile op, da hun havde taget hul på den.
Millicent anede ikke hvor... Detaljeret ... Den var i sin beskrivelse. Hun ville nok aldrig bevidst have købt den. Højest smug kigget lidt i den.
" Porno? Argh... Romantik med Lidt ekstra" forsvarede hun sig.
Hun blev dog lidt alvorlig , da de snakkede om klubben. " Alias... Su er da ikke seriøs. Du kan sku da ikke forsøge lokke skolepiger til at strippe " hun følte sig rastløs og en smule ilde til mode. Tænk hvis en ung kvinde kom ind på en helt forkert side vej. " den branche er ... Beskidt" hun lænede sig en smule ind over bordet, for at få en god kontakt med Alias.
" Du er ikke... Sød... At du forsøger lokke unge piger ind. Og under ingen omstændigheder ville jeg smide tøjet i din klub, så vær nu sød og giv mig et realistisk tilbud. Så vi kan forhandle "
Millicent rettede sig op, og skyllede ganen med promillerne i glasset.
For helvede , hun var ved at skulle uddannes til pædagog for tre måneder siden! Nu sad hun her og talte om porno, strip og drak alkohol med en fremmed mand, en vampyr!
Hun skar en lille grimasse , og tømte sit glas.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Gods and Monsters

Indlæg by Gæst on Lør 7 sep 2013 - 1:23

Alias fulgte hendes blik som det gled rundt, og hun til sidst rettede det mod ham, og han kiggede nysgerrig tilbage og mødte hendes blide øjne.. hvordan kunne de være så fredfyldte? Når hun var.. hvad hun var.. så fredlig, ærlig og en smule.. naiv.. hmm.. det undrede ham, og dog.. han havde kendt andre som hende, og han havde ikke kunne klare.. disse falske vampyrer.. ikke overhovedet. Han så kort op og nikkede, "aha.." sagde han roligt, så hun havde lært at være vampyr, af en dæmon? Det måtte være der det var gået galt. "Så det er derfor du er så.. sød.." mumlede han og rejste sig.. han kunne jo ikke bare side der.. nej faktisk havde han ret svært ved at koncentrere sig. Han smilede kort, og nikkede "Ja det har jeg hørt.." mumlede han kort til bogen, han havde engang læst en af sidende, men aldrig rigtig forstået det, i princippet så var det vel bare en kærligheds roman, bare.. mere detaljeret end så mange andre. Med eftersom hun i forvejen gemte sit legetøj.. i køkkenskabende, ja så kunne hun ikke overraske ham længere. Han så op da hun begyndte at anklage ham.. og sendte hende et smørret smil. "du har ret.. det er.. nærmest ulækkert ik?" sagde han roligt og pillede lidt ved et billed der hang en smule skævt.. hm. "Perverst måske.." sagde han roligt, "Utrolig beskidt.. " fortsatte han og vendte sig mod hende igen og grinede så bare. "Forskellen er blot, at jeg ikke ser.. igennem de øjne som du gør.. da jeg blev forvandlet Millicent.. så døde jeg faktisk.. og sammen med mig døde mine følser.. Men jov jeg kender godt til etik.. og jeg kan sagtens se forskellen på rigtig og forkert, som du kan.. og skelne med gode og.. mindre gode.. mennesker.. og monstre.. men der er visse følelser.. som jeg oplever anderledes.. end du.. du kender vil til samvittighed.. " sagde han og satte sig roligt ned igen, "Jeg ved hvad det er, og jeg forstår hvordan det fungere.. men det er ikke en følelse jeg kan føle.." hviskede han, "Ligesom forskellen på rigtig og forkert.. det er noget jeg forstår og jeg ved hvordan man skelener mellem det, hvordan man gør det rigtige og hvordan man gør det forkerte.. men for mig, betyder det intet.. jeg kender ikke til disse følelser.. jeg kan ikke se.. hmm.. pointen i det.. " hviskede han. "Da jeg blev forvandlede, blev jeg forvandlede til det jeg er.. en magtsyg.. dræber maskine.. der tvinger det værste frem i.. andre.. og nyder det.." hviskede han og smilede så frækt til sidst.
"Jeg ved du overvejer hvad du skal tro om mig, jeg ved du tænker at du kan sagtens kan finde noget godt i mig hvis du prøver.. at der er noget godt i alle? Ik?" mumlede han og smilede kort "Forkert.." hviskede han.. "Eventyr ender ikke altid lykkelig.." hviskede han og lænede sig frem mod hende, "Og imens du overvejer om jeg er god.. eller om jeg bare er en forbandet morder, der høre til hos satan.." hviskede han og rakte en hånd op og kærtegnede blidt hendes kind, "Så tænker jeg på hvordan du ser ud.. nøgen.." hviskede han, og lænede sig frem og trykkede blidt sine læber mod hende, et kort sekund, inden han slap hende og rejste sig op igen, og vendte sig kort rundt. "Mhmm nej skat.. den er ikke til salg.." hviskede han roligt og grinede lidt. "du må godt slå mig.. hvis du nu får lyst.. jeg kan godt lide det.. hårdt.." grinede han og blinkede drillende til hende.. åh forfanden da også.. han måtte hellere se at komme afsted inden han pissede hende fuldstændig af.. hvis det altså ikke allerede var lykkes.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Gods and Monsters

Indlæg by Gæst on Lør 7 sep 2013 - 9:26

Havde Millicent haft adgang til Alias' tanker , havde hun sikkert givet ham et knus. At forstille sig at Andrija var årsagen til hendes bløde side, var så nuttet en tanke at hun sikkert ville bede om den på skrift, så hun kunne præsenterer Andrija for den.
Hun vidste ikke selv hvorfor hun var sådan en dårlig vampyr? Hun mente da at hun havde været et udmærket menneske, så dårlig karma burde ikke være årsagen, hvis man ellers troede på den slags.

Hendes øjne fulgte Alias' da han rejste sig. Hun kunne ikke andet end at finde ham en smule imponerende.
En lækker indpakning med et interessant indhold, bestemt... Men hans tanker og fortællinger , en vampyrs ucensureret historie var nu det der mest synes at drage hende mod ham, mentalt.
Så hun slugte hans ord, og sank dem i enighed. Hun forstod hvad han sagde - og hun var begyndt at indse at mange væsner og især vampyrer og dæmoner havde umådelig svært ved at forblive synkron med deres sjæl.
Hendes egen , klistrede derimod op af Millicent , og gav hende problemer på halsen igen og igen. Det var hvad der gjore hun ikke fungerede .. Normalt. Hun forstod ikke bare de ting som Alias , hun levede dem... Følte dem... Faktisk kunne hun ikke ryste sig fri af dem, om så hendes liv afhang af det. A Real pain in the ass.

Noget ved Alias forurolige Millicent .
Om det var omslaget i hans stemme eller måde han bevægede sig på... Eller hans ordvalg der indeholder morder og monster , eller et skønt miks.Måske noget i hans blik ?
Anyway stod hun bum stille da Alias knaldede sømmet en på hovedet og udtalte hendes tanker højt, hvilke fik den blinde vampyr til at kigge fåret på ham og indrømme ..
" Ja..j-jeg forsøger at læse dig , men jeg satser da på du er ... god- ellers ville det være ret uheldigt at have budt dig ind" mumlede hun og kun hendes knæ sitrede ganske svagt, da Alias med et var så nær, al for tæt på hende og strøg hende over kinden.
Hun så på ham ... Fanget , fængslet og forundret. Hvad lavede han lige?
Hun nåede kun at blive chokeret over de tanker han åbenbart havde , før hans læber kort kyssede hendes og hun lavede en lille overrasket lyd.
Hurtigt var hun væk fra ham og hun brugte kun sekunder på at give ham et svar i retur. Han måtte ikke vide hvor nemt hun kunne miste balancen, det ville helt sikkert udfordre ham.
" hvordan jeg ser ud?kun een mand i Di Morgan ved dét, men jeg kan da godt afsløre at jeg ligner en hver normal kvinde. Der er hverken har nogle ekstra huller eller thailandske overraskelser vedhæftet nogen steder " snerrede hun og havde trukket hans direkte opmærksomhed over og lavet den generel. Py ha... Det havde været tæt på.
Men for at udrydde al tvivl sagde hun " At kysse mig er ikke et alternativ husk nu det Alias" hun trykkede kort sine læber mod hinanden og kunne næsten mærke ham endnu.
Pokkers også at hun ikke havde set den komme. Hun var ikke sikker på Andrija ville brude sig om hendes nye bekendtskab. Og lige nu vidste hun ikke hvordan hele hendes verden ville klaske sammen og blive til ruiner , hvordan alt ville ændres og hun ville stå helt alene tilbage , uden Andrija i nær fremtid.
Så hun fremviste ringen igen, som en synlig påmindelse " forlovet ... Remember" hun forlod stuen for at hente en ny flaske sprut. Du gode mænd var anstrengende.
" Elsker du din kæreste? Jeg mener... " hun gik i stå i forsøger på at finde ud af hvorfor han pludselig havde været så tæt på hende. Hun havde kun mærket hans hånd på sin kind og kort læberne , men det var alt rigeligt til at vise hende at Alias kunne være farlig for hende.
Hun kastede et blik på ham. Mon hun kunne sætte ham på plads fysisk? Hun havde aldrig kæmpet mod en anden vampyr og ønskede det ved Gud da eller ikke. Hun sendte ham istedet et stort smil.
" Det et ærgeligt du ikke vil af med de lokaler... Hvad med at beholde ejerskabete så, men lade det forblive en boghandel ? På den måde vil du alligevel ende op med at blive min chef" drillede hun ham og tog en stor tår af flasken , som hun bagefter gik over og rakte til Alias.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Gods and Monsters

Indlæg by Gæst on Søn 8 sep 2013 - 14:08

Alias smilede stort da hun reagerede på kysset, nå så kunne han da alligevel få det til at brænde lidt under hendes fødder.. han kunne dog ikke lade være med at more sig, han havde troet at hun ville prøve på at holde masken selv under dette.. men hendes vrede antydet noget andet. "Ja?" sagde han roligt og kiggede på hende, hvad mente hun? "altså.. nu bød du mig jo heller ikke ind, jeg bød mig selv ind.." sagde han drillende og sendte hende et frækt blik, "Ja ret uheldigt.." mumlede han bare.. og gemte en træng til at.. flænse.. væk.. mhmm.. han brude tage på jagt, han var sulten. "Nå?" sagde han bare roligt, "Jeg tror det er en god ide at du beholder tøjet på så.." sagde han og grinede lidt for sig selv, "Du har nok ikke lyst til at friste mig.. jeg har svært ved at sige nej.. bestemt når det er noget forkert.." hviskede han drillende, for det var forkert.. på alle måder.. Stefan. Han så kort ned, men Stefan var her ikke, og ej heller var Millicents forlovede.. så hvad der end skete inden for.. nej nejnejnej. Han vendte kort ryggen til hende imens han prøvede at ligge sit ansigt i de rigtige foldere.. han burde gå nu. Det var farligt, hun var farlig. "Det er ikke det der tæller.." sagde han kort som svar og vendte sig mod hende igen, faktisk havde han regnet med et slag, en lussing måske.. eller bare en knytnæve.. men hun var ret god til selvbeherskelse.. eller også, så løj hun.. og ville have mere.. han var ikke sikker, men det var for farligt at udfordre skæbnen, det sagde han pænt nej tak til. Han kiggede kort på hendes ring og smilede til hende, "Det har aldrig stoppet mig.." sagde han stille og pegede på sin egen.. næh. Eller Stefan for den sags skyld.. de stank.. når det gjaldt troskab. "Om jeg elsker ham.." sagde han roligt og sendte hende et frækt smil.. hvorpå det var første gang han afslørede at hans forlovede var en fyr. "Ja.. Ja meget højt.." sagde han så roligt og sendte hende et roligt og blidt smil. Han tog imod flasken og smilede lidt, "Prøver du at drikke mig fuld Millicent.." hviskede han stille og fangede hendes blik. "Nej tak.. men jeg bliver nok nød til at gå nu.. jeg er.. sulten.." hviskede han stille, "Medmindre du skal med selvfølgelig.. måske kan jeg lære dig nogen tricks.." grinede han og vendte sig om og gik mod garderoben for at trække i sine sko.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Gods and Monsters

Indlæg by Gæst on Man 9 sep 2013 - 8:37

Om man havde en ring på , en ring der manifesterede ens forhold havde ingen værdi for Millicent. Var hun i et forhold...så var hun trofast...om der så var en ring eller ej.
Millicent havde aldrig helt forstået pointen i at kalde det et forhold, hvis man ikke var hinanden tro? Hvorfor så lege med det begreb at all? Hvorfor så ikke bare stemple det som gnubbe venner med friheden intakt?
Ringen for hende...den symboliserede kærligheden ... den var et tydeligt bevis på at de havde valgt at tage kærligheden for alvor og videre til næste trin.
At hun senere ville få en gevaldig opvækning , lige på det punkt , var jo ikke til at vide.Millicent stolede blindt på Andrija, efter de havde haft snakken om at smide deres ringe een gang før...og havde lovet aldrig at gøre det igen.
Det ville blive starten til hendes fald, hvis den situation opstod igen.

Hun smilede igen til Alias. " Selvfølgelig beholder jeg tøjet på" hun havde lyst til at drille ham og vifte ham for næsen at det kunne være både hedt,frækt og ophidsende at lave alle de ting man slet ikke burde, med tøjet stadig på, men hun var helt på det rene med at den slags tale kunne misforståes, så hun nøjes med at små grine lidt.
" At friste mænd lader jeg andre kvinder om, de er så langt bedre til det...mere forførende ...du ved..både i ord og handling " hun trak på skuldrene , pludselig i tvivl om hun var stolt af det- eller var begyndt at blive ked af hun ikke selv var sådan.Æggende... og så gavmild at mændene mistede orienteringsevnen i hendes barm.
Hendes indadvendthed tanker fik vrangen vendt ud, da Alias talte om hans kæreste..hun så på ham, oprigtigt overrasket.." Din kæreste er en...fyr?" Ok, den havde hun så ikke lige set komme.
Alias var så udpræget på maskulin på alle områder, så hun havde set en eller anden uimodståelig smuk kvinde ved hans arm, en af de typer damer der fik alle mænd til at vende sig om , og se på hende en ekstra gang. Hvor besynderligt.
Hun vidste ikke helt hvad hun skulle sige.
Millicent var ikke særlig ...velbevandret ...i den verden...eller i andre dimensioner der havde med sex at gøre.Hun havde haft det, med to mænd og ikke ret mange gange sammenlagt, så at skulle begynde at forstille sig at ....
Årh...han havde overrasket hende nu.
" Jamen...kærlighed kender vel ikke til køn" fik hun klemt ud.
Hvad hun så heller ikke forstod , men på en måde fandt enormt befriende netop nu, var hans kys.
Tydeligvis var det så bare en leg og intet hun behøvede at bekymrer sig om, ikke når Alias var til mænd.
Hun løsnede lidt op, ved synet af denne tanke og det glædede hende at Alias elskede hans fyr.
" Hvad hedder han så....dit livs kærlighed?" Smurte hun lidt tykt på.
Og nu hvor hun ikke skulle bekymrer sig mere, kunne hun drille ...uden at skulle passe så meget på at udsende de forkerte signaler.Så hun lænede sig ind mod Alias, hviskede mod hans øre, da hun gav ham flasken..." Stang barcardi, prøver jeg at få dig Alias....og så ...så tager jeg dig med ud i mit køkken og præsenterer dig for al mit legetøj...stykke efter stykke...sådan...gør jeg ved alle mine små dukkedreng" og med mundvigene trukket op i et smil der vidnede om ubekymret glæde , trak hun sig væk .
" Hør...jeg har køleren fyldt med flasker med donor blod, du kan bare tage! Men eh...jo...vi kan da godt gå ud og finde mad , hvis du hellere vil det"
Hvorfor ikke egenlig." Så kan vi også snakke videre om boghandleren" hun skød ham et drillende blik.." Men jeg advare dig, jeg er virkelig besværlig og du får ikke lov at vælge frit fra menu kortet"
Det kunne blive sjovt, at se hvordan Alias klarede det med mad.
Men hun havde en ide om at det hun fandt forfærdeligt ved at spise...altså ofrene og at hun kunne blive opstemt....var sku ret sikkert de ting Alias elskede ?
Hun gjore sig klar til at gå, skulle vel bare have sin taske og mobil med.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Gods and Monsters

Indlæg by Gæst on Man 9 sep 2013 - 19:18

Han kiggede kort på hende og rystede på hovedet af hende, "lidt forførende må du da være når du har fået en mand til det der.." grinede han og pegede på hendes ring.. der skulle meget til.. for at overbevise nogen om.. at det var en god ide.. Alias kunne egentlig ikke helt huske hvorfor han selv havde gjort det, for han hadet den dumme ring.. den ødelagde.. så meget.. men han kunne godt lide synet af Stefan med ring på.. så ejede han ham.. og kun ham.. Stefan var hans.. og for at det skulle blive sådan, blev han desværre nød til selv også kun at være Stefans.. så uretfærdigt.. men nå ja.. det gik nok alt sammen.. Stefan var ret god i sengen jo.. hah! "Mhmm?" sagde han og smilede lidt, han kunne godt se at han havde fået hende lidt.. ud af kurs.. men åbenbart også til at slappe lidt af.. nå ja så kunne han vel godt ligge an på hende lige så meget som han ville, hah! "Stefan" sagde han bare roligt og smilede kort til hende, hun måtte godt tro at han var bøsse, hvis det gjorde hende.. glad.. men sandheden var at han var langt fra.. bøsse.. selv da Stefan og han.. havde det taget pænt lang tid for ham at overbevise sig selv om at han var bare den mindste smule til fyre.. nej.. nejnejnej.. mhm.. men det var sjovt.. og hyggeligt.. selv om han savnede det der.. eh hvad var det nu det hed.. nå jov.. bryster! Men så måtte han jo nøjes med porno.. hah! Nå han altså ikke selv lige lavede det.. mhm. "Ad.." mumlede han bare, "Hvorfor gør du det? Det sjoveste ved at være vampyr.. er jo.. netop.. at.. ja du ved.." mumlede han og kiggede lidt på hende da hun sagde hun ville med.. okaaay.. det skulle da nok blive underholdende. "Nå da? Er du besværlig? På hvilken måde.. du drikker måske kun elverblod, eller sådan noget?" spurgte han kort og fulgtes med hende ud af døren og ned af trapperne.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Gods and Monsters

Indlæg by Gæst on Tirs 10 sep 2013 - 18:24


"Forførende? hvis det var de evner ville jeg sku nok være den sidste kvinde i Di Morga at Andrija giftede sig med" .Hun sendte Alias et svagt smil men der kom ikke yderliger uddybning på giftemålet.
Sandheden var at Andrija og Millicent nok var de mest umage skabninger i byen, og på ingen måde passede de sammen...men...netop derfor supplerede de hinanden så komplet.Når Andrija ellers lige engang lærte at se det . Hvordan bryllupet og hele forlovelsen var komme i tale, det var svært at forklare...der havde været 10 ting i spil, og mindst det dobbelte mellem linierne. Passion og magt, svævede i luften mellem dem og Millicent have en naiv tro på at inde bag Andrijas meget lukket dør, boede der også en kærlighed til til hende.Ofte forstod hun ikke helt ...hvad der skete...og heller ikke om det var hende eller ham der havde fået deres vilje...ting var så enormt kompliceret med den dæmon.
"Stefan...hvor nuttet" denne gang var smilet bredt og hun åbnede sin dør, for at lukke Alias ud, hvorefter hun smækkede og låste efter sig.
" Der var engang jeg nød et måltid mad...men jeg finder det lettere ...anstrengende at spise efterhånden....der er så meget der spiller ind og gør det besværligt" Hun stoppede kort op, bag ved Alias, de de var på vej ned af trappen. "Elver blod? please..sig du tager røven på mig nu? Der findes...elevere? " Hun rettede lidt nervøst på sit hår...der dukkede da hele tiden også noget nyt op.No wonder afterlife var sådan en bitch...stabilt grund var jo en udsolgt mangelvare her.
" Nå...men det var et nej...jeg spiser ikke..elvere...faktisk er der en hel del jeg ikke spiser" . De var igen i bevægelse , denne gang helt ned at gaden.
Millicent bad ham gå en smule mere langsomt, hun trippede afsted ved siden af ham. " Hør.... vi må lige aftale nogle rammer her...når vi er sammen skal vi begge kunne accepterer hvem vi drikker af...regel nr 1...ingen døde offre"
hun vidste ikke om hun leve op til dette. det var smuttet mange gange før, desværre. Men så måtte hun insisterer på Alias hjælp til at flå hende væk fra struben.
"Regel nr 2...ingen ufrivillige" hun så på ham....var han stadig med? for hun havde da lige et par regler mere, men nu kunne Alias jo lige fordøje dem her først.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Gods and Monsters

Indlæg by Gæst on Søn 15 sep 2013 - 1:19

Alias smilede kort og nikkede bare, han vidste ikke hvad han mere skulle sige, desuden gad han egentlig ikke at tale om Millicents mand.. eller sin egen forlovede for den sags skyld, det var bare lidt et tabu.. virkelig.. kedeligt. "Tjaa.. " mumlede han og tænkte lidt over det, Stefan var jo egentlig ikke særlig nuttet, for andre så han nok lidt.. farlig ud.. og rå.. med alle hans tatoveringer, og næsten aldrig smilende ansigt.. men for Alias var han jo.. lille og sød.. hah. Han så lidt på hende og fulgte med hende uden for og grinede lidt, "Mhmm måske" mumlede han, hvorfor vidste hun så lidt.. hun var virkelig.. ny.. på alle punkter. Han så op og stirrede på hende, imens han ligesom stoppede op. "Jeg må ikke dræbe dem?" sagde han uforstående. "Er du skør eller sådan noget?" hviskede han og rystede på hovedet af hende.. det var.. nej.. det var dumt.. hvorfor var hun så dum.. hvad fanden havde den dæmon lært hende! "Millicent.. hvor fanden har du tænkt dig at finde nogen der vil lade to sultne vampyrer bide sig?" sagde han bare og rystede på hovedet, "Du er helt.. væk.. hva?" sagde han stille og sukkede. "Jeg lader ingen overleve.." hviskede han stille, "Det ville at være at skyde sig selv i foden.." mumlede han stille og sukkede af hende.. men så måtte han vel bare.. gå med.. hende.. og så selv jage sener.. han gad godt se hvordan hun havde tænkt sig at gøre det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Gods and Monsters

Indlæg by Gæst on Tirs 17 sep 2013 - 18:29

Han reagerede på alle hendes forslag...eller det var nu nok mere krav for hun ville ikke indgå kompromis med dem, men naturligvis rejste han lidt børster.
Millicent kunne ikke lade være med at smile, for han så ud til at være blevet overrasket over hende.
" Jeg er ikke skør...nej...men jeg har åbenbart nogle fejl i min harddisk der ikke sådan lige kan omprogrammeres " hun forsøgte sig med endnu et smil, et lidt undskyldende et af slagsen.
" Hør lige Alias...forsøg at forstå....det er ikke længe siden jeg selv var menneske, og jeg kan bare ikke bære at helt almindelige uskyldige folk skal have endt deres liv. Så...enten finder vi nogle dumme skiderikker eller vi nøjes med at drikke." Hun så uforstående på ham..." jeg...øh,...jeg har da ikke oplevet problemer med at finde nogen der vil bides....de står da nærmest i kø? "
Hun rystede på hovedet, en lækkerbisken som Alias kunne umuligt være i en position hvor kvinder...og åbenbart også mænd bød sig til? Helt som Diego!
" Hør....vi går ind på en klub....alle steder end Salles, får noget at drikke...altså" hun små lo og stak sin arm under hans.." Jeg mener alkohol..og så ser vi havd der sker, ok?" Hun klappede med sin frie hånd på hans arm.
" Kan vi lave den aftale, at hvis der er en der gerne vil lade dig drikke frivilligt, så tager du ikke hendes...eller hans liv?" Hun så op på ham, og havde komplet tillid til hans svar, for Alias var så tilpas højrøvet så hun vidste han ville sige hell no, hvis han følte sådan .
" -og øh....så har jeg måske brug for du river mig væk fra ham jeg vil drikke af...det er jeg ikke så god til ...endnu!" Skyndte hun sig at tilføje.
Ingen lig skulle der være m hvis det kunne undgåes.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Gods and Monsters

Indlæg by Gæst on Lør 21 sep 2013 - 17:03

Alias sukkede stille, han brød sig virkelig ikke om hendes.. måde at.. leve på, det var så, selvisk, tænkte hun overhovedet på andre? Ja men hun tænkte kun på sin gamle race, og det var det der var problemet.. måske skulle han tage hende med til et vampyr rave.. så ville hun nok blive ret så.. overrasket.. hah. "Jeg kunne godt give det er forsøg hvis du lod mig.. jeg var også ligesom dig i starten" sagde han drillende og så kort på hende.. han vidste dog ikke om det var hans pligt at lave om på hende.. hvis han virkelig gjorde det, ville han så ikke også ændre i hendes personlighed? Gøre hende anderledes, det ville hendes mand nok ikke syntes om.. ikke så meget som Alias måske.. desuden var der masser af kyniske kvindelige vampyrer derude, og det kunne sagtens blive lidt for.. meget, til tider.. så han kunne godt lide hende.. som hun var, men det var ikke noget han havde tænkt sig at indrømme, han tænkte udelukket på sin races overlevelse. "Du tænker for meget som et menneske.. jeg tror det er det der er dit problem.." sagde han roligt og grinede så lidt.. "Skal vi drikke os fulde?" drillede han og sendte hende et frækt blik, ville det gøre hende nemmere at forføre? Haha.. hun måtte da godt få en tår af Alias blod.. men dog.. det ville jo også være at snyde.. og Alias havde ikke brug for at bruge snyd, selv om det kunne være ret så underholdende en gang imellem. "Prøver du at få mig med i seng?" hviskede han drillende og sendte hende endnu et frækt blik.. hah, aj han måtte godt drille hende lidt! "Mhm? Men hvad er det sjove ved det?" sagde han bare stille, hvorfor vælge nogen der gerne ville.. det havde han prøvet før.. det var bare.. kedeligt.. og så gik det ham virkelig på nerverne fordi det altid var sådan noget.. der var helt væk enden psykisk eller så var de på stoffer, og ærlig talt så smagte det virkelig grimt. Han smilede lidt til hende og overvejede kort hendes tilbud.. aha.. "Men hvad får jeg så ud af det?" sagde han og lod sit blik glide langsomt.. op og ned.. af hende.. mhm.. aj. nejnej. 
"Tjaa.." sagde han roligt, det vidste han ikke om han havde lyst til.. hah! "Jeg kan vel prøve.." brummede han så, til det med at hjælpe hende selvfølgelig, han ville jo heller ikke skabe en dårlig stemning, men.. han brød sig heller ikke om at hun skulle.. få lov at styre.. tingenes gang.. han måtte minde sig selv om at invitere hende med til.. noget der var mere.. på den mørke side.. han havde kontakterne.. mhm.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Gods and Monsters

Indlæg by Gæst on Man 23 sep 2013 - 14:35


Millicent var godt tilfreds med at Alias syntes at ville føje hende og accepterer hendes små betingelser.Hun var på det rene med at for mange vampyrer var det vanvid hun rullede ud, men hun altså ikke rigtig gøre for det. " Du har meget ret,Alias...det er som min menneskesjæl og samvittighed ikke rigtig vil forsvinde.Den har stadig et solidt tag i mig....jeg aner ikke hvorfor...men jeg lover dig der ville være mere solskind på min himmel, hvis den dappede af" sagde hun lidt tørt.
Millicent gennede Alias ned af et par gader og videre ned et par stræder.
Til sidst begyndte lyden af musik at hænge i luften, og ramme deres hørelse.
Millicent lo..." nej...jeg er ikke ude på at lokke dig med i seng, eller udnytte dig ved at drikke dig fuld...jeg fortrækker en mand der vælger mig...og i ædru tilstand så han ikke vågner op og får et chok" hun slap Alias' arm, og slog ud med hånden mod hendes valg af klub. " La belle dieu.... Der skal vi ind" smilede hun og kastede et hurtigt blik ned af hendes ben. Millicent overvejede om hendes tøj var okay til en sådan klub tur. Angry birds på nylonstrømperne var nok ikke det mest sexet eller raffineret der kunne vises frem, men nu var hun der jo heller ikke for at score, så mon ikke det slæbte af.Hun havde da feminint tøj og høje sko, så helt galt i byen var hun vel næppe? Hmmm.
De trådte inden for og Millicent så sig omkring.Hun havde været der et par gange før, en af de medio store klubber, dog stor nok til man både kunne finde privatliv og være anonym.Små hyggekroge og dæmpet belysning karakteriserede La Belle Dieu, foruden hele tre medium størrelse dansegulvet. Klubben var i tre etager, hvor musikken var forskellig og interieur ligeså. men alle tre etager var små af størrelse.
" Du kan bestemme hvilken etage vi skal være på. Vi kan stikke hovedet ind og tjekke dem alle ud...hvilke musik bryder du dig om?" Spurgte hun glad, og begyndte at glæde sig til at sætte tænderne i en drink....altså en med sugerør...og promiller.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Gods and Monsters

Indlæg by Gæst on Ons 9 okt 2013 - 0:52

Alias rystede lidt på hovedet.. åh gud altså.. hvad havde han dog rodet sig ud i.. men nej han havde ikke tænkt sig at jage efter hendes regler.. ikke en meter.. men hun skulle vel også kigge væk engang imellem.. desuden når hun først selv havde sat tænderne i en, så havde hun nok ikke så meget opmærksomhed tilbage for ham.. hæh. "Det er jo så det var har alkohollen til.. at bringe den dyriske side frem.." sagde han drillende, han blev en.. ikke så hyggelig udgave af sig selv, når han bare fik nok, nej det havde hun nok ikke lyst til at opleve, desuden havde han drukket en del i forvejen, så mon ikke det var hans tur til at holde lidt igen, han kunne vel købe en drink til hende i stedet.. ikke at han havde brug for at købe en til hende, han kendte natklubberne ud og ind, og også deres ejere.. han ville få det gratis hvis han blot talte til den rigtige. "Jeg er sikker på at ingen mand ville få et chok af at vågne op ved siden af sådan en skønhed.. nej de ville nok hellere juble.. og undre sig over hvordan de i fuldskab havde kunnet score en så langt over deres standdart.. og der tror jeg at jeg taler for de fleste af os" sagde han roligt.. jov Millicent var over alles standdart.. hvad han dog ikke ville give for at vågne op med hende, bare en enkelt gang.. ah.. nej nok om det. 
Han kiggede kort på dørene og holdte den så for hende, og fulgte hende ind og smilede lidt, "Hmm så tror jeg vi tager 3 etage.. det er en tand mere privat.. " sagde han roligt og lagde hovedet lidt på skrå da hun spurgte til hans musik smag, "Klassisk.." sagde han så bare roligt og grinede kort.. ikke noget de kom til at høre for herinde. "Kom" sagde han roligt og lagde roligt en hånd i ryggen på hende, som en ædel gentelman.. så vel.. det var jo bare hans ansigt ud ad til.. hun skulle vide hvilke frække tanker han allerede havde haft om hende.. så ville hun nok ikke have ladet ham lægge hånd på hende.. ikke et sekund.. hah. Han førte hende oven på og fandt en lækker sofagruppe, hvor hun tog plads. "Hvad vil du have at drikke?" spurgte han roligt og så sig om efter et velkendt ansigt.. da han fik øje på en mørk håret pige.. hah. "Jeg tror jeg kender hende.. et øjeblik.." sagde han roligt og rejste sig og gik med lange skridt over til pigen.. førte en kort samtale, og fik derefter en lussing.. han vendte sig om med et frækt smil og gik tilbage til Millicent og satte sig ned ved siden af hende, i stedet for overfor. "Jov.. hende kendte jeg.." sagde han og grinede bare, "Har du bestemt dig?" spurgte han så, han ville gerne vende alt sin opmærksomhed mod Millicent.. men det var jo godt nok at have en back up.. hun var nok ikke i humør til noget.. sjov.. sener.. alligevel.. gifte kvinder.. nah.. det var alligevel ikke hans cooktail, selv om hun var alt for smuk til at være gift.. mh.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Gods and Monsters

Indlæg by Gæst on Ons 9 okt 2013 - 22:19

" Måske vildkatten kradser efter et par drinks så" stemte hun muntert i.
Det skulle man nu nok ikke satse på. Hun var blever rimelig rutineret i at indtage stærke sager, faktisk var hun langt bedre til det den så meget andet, hendes unge alder taget i betragtning.
Hun smilede til Alias. Det var nu rigtig hyggeligt med lidt selvskab.
Og sålænge hun var med ham, stod muligheden for at vinde antikvarianten tilbage på klem, håbede hun i det mindste.
" Argh...så vidt jeg har set i Di Morga er der den ene særlige skønhed med særpræget øjne efter den anden....så jeg tror du smigrer mig nu" sagde hun lavt, lidt usikker på om det var et realt kompliment eller en lille hån han stak ud og kildede hende med.
Var der åbent ind til hans tanker, ville hun studse og bagefter standse ham, hun var ikke over nogen standart...hun bøjede den måske bare en smule så den passe hendes skæve facon lidt bedre, men var der nogen der led af dårligt selvværd, var det efterhånden Millicent, så hun så sig ikke over nogen andre...nærmere den anden vej rundt, hun havde meget ofte en følelse af ikke at være tilstrækkelig god...på både den ene og den anden måde....noget værre rod, skulle sandheden frem.
Det føltes rart...trygt...med hans hånd. Millicent kunne godt lide når rammerne var stukket ud tydeligt og klart, men hun kunne også godt lide når kvinder var kvinder og mænd var rigtige mænd, så Alias let styrende facon var på dette tidspunkt helt dejligt.
Hun satte sig tilrette i en af de sorte små sofaer , og pustede til det levende lys der stod på bordets midte. Sjovt der var så meget levende lys, steder som dette.
Brandrisiko var ikke noget de spekulerede meget over så det ud til.
Hun lod lyset leve, da hun elskede den blide belysning og skæret det kastede af sig.
Hendes øjne fandt vej til Alias.Hun havde bemærket at mange kastede blikke efter ham, og jov....en yderst attraktiv mand var han da, sagt meget pænt.
"Mmmmm hvad med en..." Alias virkede distræt og fanget af en brunette og Millicent vinkede ham afsted med en håndbevægelse, da han så ud til at kende den mørke skønhed.
Millicent kiggede nysgerrigt efter ham, hvem mon kvinden var? Hun tabte kæben da han modtog en flad og gjorde store øjne.
Hun lage hånden over sin egen mund, men kunne ikke dy sig for at drille da han vendte tilbage til deres bord.." ROM og cola...tak.....Brug for nye Pick up Lines? De gamle virker lidt rustne" det glimtrede i hendes øjne. Optrinet havde været morsomt , for han havde uden tvivl været ret fræk, for at fortjene den der.
Millicent nikkede i retning af et nydeligt par oppe ved baren.
Ingen ringe på fingrene og ret selvoptaget, da de sad og snakkede om penge og hvem der var bedst til det ene og det andet...og hvis bank konto var størst....de var enten kærester eller søskende.
" mulige måltider...eller?" Hviskede hun til Alias.


Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Gods and Monsters

Indlæg by Gæst on Lør 19 okt 2013 - 23:59

Alias kiggede hende kort ind i øjnene og rystede på hovedet af det.. tja. "Glemte bare at ringe.. du ved" sagde han drillende og så op på brunetten der kiggede på ham i smug, som da hun så væk i det han kiggede. "Hun spiller kostbar" grinede han og rystede på hovedet og vendte så sin fulde opmærksomhed mod Millicent.. selv om han virkelig godt kunne lide en kvinde der satte sig.. lidt imod.. en lille kamp, det pirrede ham virkelig. "Okay.. rom og cola til prinsessen!" sagde han højt og rejste sig og gik op i baren og fik deres drinks stukket i hånden inden længe, og betalte hurtigt bartenderne, inden han vendte tilbage til bordet, og rakte Millicent hendes drink. "sorry my lady" mumlede han bare og fulgte hendes blik, "Nu?" spurgte han stille og kiggede lidt på parret.. argh.. "Nej" sagde han roligt og vendte sig mod hende, "Jeg vil have en elver.." brummede han så og lagde hovedet på skrå, "Men du kan bare tag for dig, jeg skal nok give en hjælpende hånd med, hvis du får problemer.." sagde han roligt, "Jeg har faktisk altid godt kunne tænke mig at skabe et yngel.. Men aldrig rigtig været særlig god til at tage mig af andre.. så.. det gør mig lidt glad at være sammen med dig, det er sjovt.. at dele ud af erfaring.." sagde han roligt og håbede ikke at det var for meget, han sendte hende et frækt smil, og tog en tår af sin drink.. åh hun var fræk.. hun var alt for fræk.. han kunne slet ikke! Han lukkede øjnene og tog en dyb indånding.. tag dig nu forhelved sammen, det er bare en kvinde.. en af mange. Argh!

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Gods and Monsters

Indlæg by Gæst on Tirs 22 okt 2013 - 13:43

Millicent smilede til den charmerende gavflab. " Jamen , så var den da også helt på sin plads ... Utroligt hun ikke gav dig et knæ liiiige i .. du ved " små lo hun , og blinkede til brunetten , da hendes blik kortvarigt strejfede Millicent.
" Det er da fint at hun gør det ! Kan du bedst lide en kvinde hænger og savler ukontrolleret ned over dig ?" Drillede hun og så lidt nysgerrig på Alias.

Med sin drink i hånden , takkede hun Alias og begyndte at overveje hvordan ' spisningen' skulle foregå.
Hun så lidt på Alias, måske lidt vantro... " Du vil ha'.. Elver ? Altså nu er der ikke ligefrem et menu kort på blod ! Alias... Hvad med respekt ... For dem du drikker af ? Har du nogen gange det?" Hun var ikke fordømmende i sin nysgerrighed , bare interesseret i at vide mere.
" - men måske er vi heldige der kommer en usympatisk nar af en elver ,, og så får du lov at skræmme ham " får lov var i små gåseøjne laver af Millicents fingre.
Hun skævede imod parret. Og sugede lidt af den kølige drink og gennem det kulørte sugerør.
" Jeg kan sagtens vente .... Lidt " svarede hun på hans ' go ahead' og spis. Men Millicent vidste hun ikke skulle strække den helt til briste punktet , for jo mere sulten hun var , jo mere ivrigt ville hun drikke og desto mere ville hun snærre og ikke finde sig i at blive trukket væk.

Hendes øjne blev et hak større i forbløffelse , for så at blive knebet en smule sammen igen. Hun rynkede på næsen. " Yngel? Hedder det det? Det var da ret ucharmerende . Jeg forstår ikke så meget om det der skaber tjavs. Ved bare jeg følte mig meget alene og som noget helt afgørende manglede. Måske var det derfor jeg klæbede til Andrija som en lille panda unge... Han blev mit et og alt." Små snakkede hun og rystede på hovedet.
" Alias ... Lov mig du ikke forvandler nogen der ikke vil. Hvis du absolut skal forvandle en , så sørg for de ved hvad de får ind til ... Og bliv hos dem... Pas på dem og hjælp dem" bad hun og lagde en hånd på hans arm , og så indtrængende på ham.
Der var dejligt at have selvskab fra en vampyr. Ingen tvivl der.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Gods and Monsters

Indlæg by Gæst on Søn 27 okt 2013 - 21:16

Alias rystede på hovedet "det ville nok være at gå over stregen.. desuden ville det virke lidt.. desperart.. på en måde" sagde han roligt, hvis hun var så sur på ham.. så ville det jo bare betyde at hun havde lagt meget mere i det end ham.. og den slags brød han sig egentlig hellere ikke om, "Hm?" brummede han stille og smilede kort "Nja.. jeg kan godt lide det sådan der.." mumlede han bare og sendte Millicent en frækt blik.. de måtte godt spille kostbar. Han skulle nok få dem alligevel.. dem alle sammen. "Ja?" sagde han kort, han ville have en elver, "Nej det gør jeg ikke Millicent.. I dont really give a shit.." sagde han kort og kiggede alvorligt på hende, "Jeg tilladere mig bare at være kræsen.. desuden kan jeg holde til det langt bedre end dig, hvis jeg ikke har lyst til nogen herinde.. så venter jeg.. og jeg kan sagtens vente i mange dage.. " sagde han og smilede kort, "Jeg vil have hvad jeg vil have, og jeg vil bestemt ikke nøjes" sagde han så bare og så sig lidt omkring, "Suit yourself" mumlede han, ja det måtte hun vel selv om.. der var ingen elvere på baren.. men de var jo heller ikke så meget at finde inde i byen, så skulle man da være heldig.. han skulle ud i skoven og løbe en tur.. finde en vildfaren elver.. de rigtige elvere byer var beskyttet af magi.. dem fandt han aldrig.. det var så.. tosset. 
"Jeg tror det er lidt forskelliget hvad man kalder det.. men yngel er nok det bedste ord for det.. efter min mening, et lidt pænere og mindre nedværdigende ord ville være børn.. afkom er også godt.." sagde han roligt og lagde hovedet lidt på skrå da hun begyndte at flippe ud, "Åh hold dog op Millicent.. slap af.. jeg kunne aldrig finde på at gøre nogen som helst til vampyr.. nogen sinde.. jeg kan ikke finde ud af at passe på nogen og jeg kan slet ikke finde ud af at være sammen med nogen i så lang tid af gangen.. det får mig lyst til at stikke en økse i deres ansigter.. og det skal vi ikke tale om for så bliver jeg måske en smule sur.." sagde han roligt og lagde hovedet på skrå igen til den anden side.. han gad ikke høre om hendes elskede.. forlovede.. bræk.. det fik ham i dårligt humør, bestemt fordi hans eget forhold gik af helved til.. alt den der kærlighed.. var langsomt forsvundet, og nu havde de ikke mere end skænderier og sex tilbage.. og det var bare ikke helt nok til at holde den kørende.. bestemt ikke når Stefan krævede.. så meget.. og Alias følte at han intet kunne gøre rigtig.. det hele var virkelig noget.. fucking pis.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Gods and Monsters

Indlæg by Gæst on Tirs 5 nov 2013 - 13:34

Millicent var facineret af vampyren ved hendes side.
Han var rimelig selvsikker , og kunne åbenbart godt lide lidt modspil.
Modspil? Hvem gav det når det kom til stykket. Handlede det hele ikke bare om at flå tøjet af hinanden i sidste ende? Hun så ikke mange i sin omgangskreds der havde andet fokus end det. Uanset hvad de så ellers påstod.
Millicent selv spillede ikke kostbar.Det handlede for hende ikke om hun følte sig kostbar eller bedre. Faktisk var hendes selvværd efterhånden lige så lunken som en nylavet lort, og stank på samme måde.
Nej....hun ville egenlig helst klare sig selv og leve et sjovt liv. Kærlighed og sex var sjovest når man var glad og tryg og .....det synes at være nemmere at få en privat date med gud eller julemanden , end at få kærligheds klaveret til at spille rent.
Så fuck det.

Alias var hun lidt facineret af.Naturligvis var hun det.
Alias virkede til at være alt det hun ikke var, og som nyfødt havde det helt klart en tiltrækning.Hun ville væde med at Alias passede på - og beskyttede dem han elskede, selv om han lige sad og påstod anderledes. " Yngel...er et sjovt ord....jeg har svært ved at forholde mig til det" smilede hun svagt, da hendes blodtørstig og koncentration var ved at udfordre hende. Måske var det tid til at....forsvinde?
Hun passede ikke ind nogen vegne , anyway og hele aftenen havde været en stor mundfuld. Alias havde noget hun ville have....boghandleren.
Og hun vidste hun måtte spille sine kort korrekt.
Millicent håbede ikke hun ville fortryde, men hun dykkede kort ned i sin taske og trak noget op.
Et lille visit kort lavet på Desiré Noir , vippede mellem to fingre.
Hun smed det dog på bordet , i samme moment hun rejste sig op.
" Alias....jeg takker for i aften, men er nød til at trække mig nu.Måske vi ses igen? Det ville være hyggeligt" Millicent rettede på sin nederdel og smilede til vampyren.
" Forsat god aften.." Hun vidste at den smukke brunette holdte øje og stod klar til at rykke ind , og gøre krav på Alias , så snart Millicent forlod baren.
Det skete efter få minutter.

Alene i mørket.
Uvidende om den triste fremtid der ventede hende, satte Millicent i løb.
Vampyrens fart bevirkede hun kun blev oplevet som en kølig vind der strøg gennem gader og pustede til de nedfaldende gyldne blade,der lå i de grå og øde rendesten.
Alene....

// out.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Gods and Monsters

Indlæg by Gæst on Tirs 5 nov 2013 - 20:04

Alias smilede kort "du kan kalde det hvad du vil Millicent, så længe du ikke gør alvor af det.." hviskede han stille, "Det her er ikke en verden.. en ny vampyr skal "fødes" ind i.." mumlede han bare, sikke dog en verden.. nej det gik ikke, ikke med alt det krig, så forfærdeligt. Han tog det ikke ilde op at hun gerne ville se at afsted.. det ville han også godt selv egentlig.. han betragtede hende og smilede lidt, inden han samlede hendes kort op og stoppede det i lommen.. måske, måske ikke. "Farvel" sagde han så bare, han havde ikke det alt for godt med at se folk mere end en gang, alt hvad der kom for tæt på gjorde ham bange. Han rejste sig og forlod den lille bås, han gik op og fandt tøsen fra før, hun ventede på ham i baren, fedt.. sex og blod, intet var bedre.. og han havde ikke tænkt sig at holde Millicents løfte, i nat skulle tøsen dø. 

// out

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Gods and Monsters

Indlæg by Gæst on Søn 2 mar 2014 - 10:41

// indsamler emner

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Gods and Monsters

Indlæg by Millicent on Tors 28 aug 2014 - 16:54

// collecting history //
avatar
Millicent
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Crasher hos Gordon .

Antal indlæg : 236


Tilbage til toppen Go down

Re: Gods and Monsters

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 3 Previous  1, 2, 3  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum