Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252379 indlæg in 12753 subjects

Det natlige natte liv på Norhtman -Valentin

Go down

Det natlige natte liv på Norhtman -Valentin

Indlæg by Gæst on Ons 17 apr 2013 - 19:27

Tid:: 22:12
Vejret:: Mørkt men okay varmt uden for.
Dato:: 17-04-2013
Omgivelser:: Norhtman er propfyldt med alle mulige mennesker og væsner.
Tøj:: Beskrives i selve indledningen.
Sted:: Norhtman.

Larm latter og alkohol sådan var det vel for de fleste når de tog på Norhtman, alkohol var ikke lige frem en af Gretchens favorit drinks valg, men af og til kunne hun godt få sig selv til at købe en øl eller to oppe i baren. Natten havde for længst lagt et tæppe hen over Di Morga, alle de natlige væsner var endelig kommet ud af deres skjul, nu kunne de endelig få gjort det de ikke havde kunnet om dagen. "Gretchen hvad bestiller du dog her?" En rødhåret pige stod lidt for sig selv, hun var slet ikke i nærheden af danse gulvet faktisk så kunne hun ikke en gang lige at danse. Gretchen var i aftens anledning iført sig i nogle sorte jeans som sad stramt på hende, en sød sort stribede top samt et par stiletter og en tynd jakke til hvis hun skulle uden for. Hendes røde hår var for en gangs skyld sat op i en knold med samtlige spænder og hår elastikker som man næsten ikke kunne se, dog havde hun lidt løst pande hår til at hænge, hun brød sig ikke rigtig om at gemme sit pandehår. I ørene havde hun et par sølv øreringe som glitrede når lyset ramte dem, om halsen havde hun intet.

"Noget at drikke kan du vel godt tillade dig selv Gretchen eller hva?" Folk ville nok synes at det var mærkværdigt at hun stod der og snakkede med sig selv, men det var hun vant til sådan fik hun det bedste svar hun kunne få.
Gretchen bevægede sig med lette skridt op mod baren mens hun betragtede stedet, hun havde aldrig været der før men man skulle jo også prøve noget nyt en gang i mellem. En højlydt latter kom fra en gruppe varulve eller det var i hvert fald hvad Gretchen regnede med at de var, de havde åbenbart fundet noget vældig morsomt, dog lignede de også typen man skulle holde sig væk fra for ikke at komme ud i problemer. Hun nåede hurtig op til baren hvor hun gav sig til at bestille en øl, som hun hurtig fik, der var åbenbart vældig od betjening i denne bar. Hun satte sig op på en af de høj stole som var oppe ved baren, hvor efter hun betalte for øllen og tog en tår.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Det natlige natte liv på Norhtman -Valentin

Indlæg by Gæst on Tors 18 apr 2013 - 15:58

Valentin sad i forvejen oppe ved baren på en af bar stolene med en øl flaske i den ene hånd, som han havde købt for egne penge.
Nok var der andre artsfæller til stede og et stort selskab man kunne deltage i men Valentin holdt sig for sig selv. Da han mente at han var en stor, erfaren alfa hund end til at alkoholen ville tage kontrollen over ham. Han ville ikke gøre sig umiddelbart til grin med det samme, selvom det kunne ske for enhver når man var ude i byen.

Han kiggede et øjeblik ned af sig selv, mens at han konstaterede at han havde fint tøj på, da varulven var iført sorte almindelig bukser med et bælte omkring for at holde dem oppe. Der udover havde han en hvid top uden på uden ærmer. Håret sad måske ikke så perfekt som det kunne sidde, det var lidt uldet med pandehåret sat til den ene side. Mørkt med lidt blåt skær, efter at han engang havde eget den blå farve.

Han førte sin øl flaske op til munden og tog en tår, det var meningen at han denne aften ville drikke sig fuld.. så fuld at han ikke ville ende med at kunne stå på sine egne ben. Sådan havde de fleste folk det nok på stedet, hvor han befandt sig. Han ville opleve noget! Han ville ikke bare kede sig... som han mente at han for det meste gjorde.
Pludselig kunne han høre en fremmed stemme med sin gode hørels som han nu havde, på grund af det væsen han var. Valentin kunne høre at det var en kvindelig stemme. Han smilede stort, *det er så forbandet nemt, at finde ud af hvor man skal starte.. når man er gået sådan et sted hen*. Valentin lod sin opmærksomhed glide hen i den retning hvor den fremmed stemme kom fra...

Det vidste sig at kvinden ikke sad så langt væk fra ham.. Valentin havde nemlig ikke gået fra sin plads ved baren hvor det vidste sig at kvinden også havde sat sig til rette ligesom ham selv, i stedet for at være ude på danse gulvet. Han snusede enkelt gang da han mente at en bekendt lugt strejfede hans næse...
Valentin rynkede sin næsebor *Aspara* ... han rømmede sig og fugtede let sine læber.
*Så må du .. passe på, makker! Alle varulve ved.. at Aspara magi ikke er sådan at spøge med!!...*.. Han kiggede på hende... længe inden at han besluttede sig for at rykke hen til hende, da han opdagede at der ikke sad direkte nogen ved hendes ene side af bar stolen,

"Hm... hvad laver en yderst.. yndefuld Aspara kvinde.. et sted som dette?"

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Det natlige natte liv på Norhtman -Valentin

Indlæg by Gæst on Tors 18 apr 2013 - 21:20

Gretchen rankede let sin ryg inden hun tog endnu en slurk af den øl hun havde bestilt, musikken var ikke så høj igen som hun havde forventet men det var vel en musik hvor alle kunne danse med uanset om man var til det hurtige eller til det langsomme. En stemme nåede hendes øre en stemme som faktisk lige sad lige ved siden af hende, den unge dreng eller teenager mere havde rykket sig hen på den tomme plads som ellers havde stået tom så længe hun havde sat sig godt til rette på den plads som hun sad på lige nu.

"Jeg havde ikke rigtig andre steder at gå hen, alle de andre steder var for kedelige" kom det roligt fra Gretchen mens hun vente sit blik hen mod den fremmede dreng. Hun undrede sig faktisk ikke over hvorfra drengen kunne vide hvilken race hun tilhørte, det måtte bare betyde at han var et overnaturligt væsen som hun var, måske en varulv? Vampyr så han ikke ud til at være. "Må man gætte sig til hvad du er? Måske varulv?" Kom det spørgende fra Gretchen som stadig havde sin opmærksomhed mod den fremmede dreng.

Uret tikkede videre hvilket fik Gretchen til at tage endnu en tår af hendes øl, mens tavsheden endnu varede dog var musikken i fuld gang endnu. Folk blev vel aldrig rigtig trætte når de var ude på natlige visit.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Det natlige natte liv på Norhtman -Valentin

Indlæg by Gæst on Lør 20 apr 2013 - 9:57

Valentin lyttede efter hvad det var hun sagde, så godt han kunne for musikken der kørte i baggrunden, mens at der garanteret også stadigvæk var folk der dansede. Hans fokus var bare et andet sted og desuden kunne han ikke finde ud af at danse. Han havde heller ikke noget initiativ at tage med at spørge kvinden om hun ville være med til at danse, han ville bare gøre sig selv til grin og det ville han godt undgå hvis han kunne og hvem ville ikke det?

Udover det var det af samme grund at han var kommet ind på Norhtman, selvom det var første gang han var der. Han havde ikke før været på sådan en åben natklub. Men stedet fandt ham interessant og det var også derfor at han havde sat et lille visit. Han kiggede på hende og smilede lidt "Du vil ikke ende med at bruge din magi på mig, vel?" spurgte han med et mindre grin,
Han rømmede sig og nikkede som et svar på hendes spørgsmål. Han var en varulv... Andet var han ikke, udover at han for det meste for tiden var i sin menneskelige skikkelse som han var nu. Det var kun ved fuldmåne at han skiftede udseende til sit sande jeg, hvis man kunne kalde det. Han drak det sidste der var i sin øl og stillede flasken på bordet. Uden at få øjenkontakt med en tjener, da han ville holde en lille pause med at drikke.

Hans opmærksomhed var igen på kvinden der sad ved siden af ham. "Du er en Aspara, ikke?", spurgte han i håb om at hun havde hørt ham fra musikken. Det var bare et simpelt gæt fra ham, da han ikke var just helt sikker, eftersom han ikke havde mødt så mange forskellige væsner endnu. Godt nok havde han boet i Terre længe efterhånden men nogle havde jo bare svært med at få kontakt, sådan var det, noget tog sin tid andre ting fløj af sted.
Det var hans første møde med sådan et væsen. Han havde aldrig mødt et væsen med et hvis magi der kunne ende med at dræbe ham. Varulve var bange for aspara magi...
Især Valentin.

"Nå...", han kiggede et kort øjeblik op mod loftet. En kuldegysning fór igennem ham. Kunne han få sig til at charmere sig ydeligere ind på hende, så det kunne blive til mere? Han drejede et par enkle tanker oppe i sit hoved, mens at han overvejede at tage mere at drikke.... Han mente selv at han ikke var nok fuld til bare at kaste sig ud og gøre hvad der passede ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Det natlige natte liv på Norhtman -Valentin

Indlæg by Gæst on Lør 20 apr 2013 - 10:11

Om hun ville bruge sin magi på ham? Det havde hun ikke lige frem tænkt over selv om hun sjældent brugte sin magi kunne hun jo sagtens finde på at bruge den en gang i mellem, men dog ikke til at skade andre væsner medmindre hun følte sig truet. "Nej jeg har ikke tænkt mig at bruge min magi mod dig" svarede hun kort og højt musikken var blevet højere siden sidst så der for skulle man nærmest råbe til hinanden for bare at holde en samtale kørende.

Varulve havde hun faktisk aldrig mødt jo men hun havde aldrig snakket med dem før nu, men nu var det også spændende for Gretchen for at møde nye folk selv om hun ikke kendte navnet på denne varulv endnu mend et kom hun vel til med tiden?

"Rigtig" sagde hun da han spurgte hend eom hun var en Aspara, hun kunne godt lide at være den race hun var hun var jo også født som det. Gretchen vidste udmærket godt at magien fra en aspara kunne skade eksempelvis varulve, men hun havde aldrig udført sin magi mod en varulv før og det havde hun heller ikke isinde om at gøre pt.

Nu måtte det også snart være på tide at de præsenterede sig ved deres navne, ellers var det jo stadig som at snakke med en komplet fremmede, men nu var de jo også fremmede for hinanden. "Forresten mit navn er Gretchen" kom det efter noget tid, Gretchen betragtede kort sit glas hvor i der var en sjat øl og hun gad ikke rigtig sjatter, men alligevel tog hun sig sammen for at drikke den sidste tår op. Hun betragtede let varulven mens hun ventede på at han ville fortælle sit navn, selv om der nok kunne gå lidt tid, men Gretchen var tålmodig hvilket hun ikke altid havde været.


Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Det natlige natte liv på Norhtman -Valentin

Indlæg by Gæst on Lør 20 apr 2013 - 10:29

Valentin kiggede hen på hende igen og smilede. "Mit navn er Valentin", sagde han og lagde sit hoved en smule på skrå. Gretchen, var et specielt men flot navn. Han kunne godt lide det. Valentin havde i et kort øjeblik glemt at de var fremmed overfor hinanden og ikke havde præsenteret deres navne før at Gretchen tog chancen for at spørge ham. Ellers ville de nok ikke ende med at vide ane af deres navne resten af aftenen. Valentin kunne godt glemme sådan noget hvis han snakkede godt med vedkommende. Det var ikke fordi han ville holde sit navn hemmeligt.

"Jeg har ikke været så heldig med det navn jeg har", sagde han bare, som en sætning der lød fløj ud fra hans mund, han sendte et charmerende smil mens at han huskede tilbage på sin fortid. Valentin blev af og til drillet med sit navn fordi det fik folk til at huske på ordet, kærlighed til en begivenheds dag, der blev kaldt Valentins dag. Han trak sig svagt på skulderen.

"Vil du have en øl mere? Jeg vil godt give den næste", sagde han hurtigt efter med et glimt i øjet, mens at han ikke havde undveget sit blik fra hende. De kendte ikke hinanden så godt endnu og alligevel ville Valentin godt betale en øl til hende. Men det var nok også for at han ikke endte med at blive den eneste der sad med alkohol. Valentin kunne godt tænke sig at blive lidt mere fuld... påvirket af alkoholen.. Så han ikke behøvede at tænke så meget over hvad han ville i løbet af aftenen og nogen gange så havde man brug for at få tankerne væk på en eller anden måde.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Det natlige natte liv på Norhtman -Valentin

Indlæg by Gæst on Lør 20 apr 2013 - 10:46

"Valentin" kom det fra hende, hvilket fik hende til at smile det var da et sødt navn dog var det ikke et navn hun havde regnet med at en varulv hed men sødt var det. "Jeg synes de er et sødt navn du har" kom det muntert fra hende, det navn man blev døbt med eller fik givet det skulle man jo mere eller mindre bare være tilfreds med. En hårlok var ved at være løs fra hendes hår som hun ellers havde sat op, men skidt pyt hendes hår havde holdt sig det meste af dagen.

Selv om Valentin's navn havde en betydning som Valentins dag så var Gretchen lidt ligeglad med når det gjaldt valentin's dags, et navn var et navn og faktisk var hans navn vældig sødt til ham, det fik hende til at smile endnu en gang. Nu hvor de kendte hinandens navn var det jo fint, hun kunne godt lide at vide hvad folk hed uanset om navnet var specielt eller ej.

"En øl til? En til kan jeg vist godt klare" normalt var Gretchen ikek typen der drak ret meget, men til tier kunne hun godt tage en øl eller to uden at blive fuld mens andre havde lyst til at drikke sig fulde, men det var jo op til andre hvis de ville det. "Jo tak" sagde hun til sidst, mens hun roligt betragtede ham og stillede sit glas fra sig.

Efter noget tid gav hun sig til at lytte til musikken, det kunne hun jo lige så godt men hun kunne også samtidige føre en samtale i mens hun lyttede til musik hvilket var bedre end ingen ting. Hun førte den løse hårlok om bag sit ene øre, ellers var hårlokken bare begyndt at irritere hende før eller siden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Det natlige natte liv på Norhtman -Valentin

Indlæg by Gæst on Søn 21 apr 2013 - 10:55

Valentin nikkede enkelt gang, "Så bliver det til en gratis omgang mere.. med alkohol", smilede han. Der var ingen tvivl om at han med glæde ville betale for noget alkohol til vedkommen og ham selv når han var midt i et godt selskab og at det var et offentligt sted hvor han kunne skaffe samt købe drikke varer eller andet, som mad bare ved at få øjenkontakt med en tjener, så var det fikset. Han skulle ikke lette røven og gå et stykke for at handle ind til at man havde noget i hænderne der kunne føres videre op til ens mund. Tidligere i hans liv havde han tjent en masse penge og han var ikke lige frem blevet fattig hvor han befandt sig. Valentin kunne sagtens få sig til at betale et par omgange, hvis det skulle komme så vidt. Han vidste dog ikke hvorledes han kunne få kvindebarnet under bordet.

Der gik ikke lang tid før at der dukkede en tjener op igen atter for at betjene sine kunder; "Hvad skulle det være?" spurgte han med et smil på læben, mens at han havde fået øjenkontakt med Valentin, samtidig med at han havde kigget lidt hen på Gretchen. "To øl, mere! En til mig og den yndefulde kvinde der sidder ved min side", sagde Valentin med et glimt i øjet til tjeneren. "Ja vel ja, 2 sekunder!... Og det bliver 80 kr" konstaterede tjeneren mens at han straks fandt to øl frem under baren hvor han samtidig fik dem åbnet inden at han stillede den ene øl foran Gretchen og den anden foran Valentin. Tjeneren tog imod pengene, da Valentin havde taget sin pung frem og lagt pengene på bordet. Han lagde efterfølgende sin pung ned i sin ene bukselomme igen.

"Dejligt med en aften hvor der liv...!" sagde Valentin og undlod et mindre grin inden at han tog fat i sin øl og tog nogle tår med det samme. Han ville ikke ligge skjul på at han elskede alkohol. Han syntes det var dejligt at man kunne drikke sig så fuld som man nu ville end til at man ikke længere ville kunne gå på sine ben på grund af al den alkohol man fik i kroppen. Nogen blev let påvirket, mens andre skulle have flere genstande.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Det natlige natte liv på Norhtman -Valentin

Indlæg by Gæst on Søn 21 apr 2013 - 19:33

Gretchen betragtede let Valentin mens han sagde at det så blev to øl mere med alkohol, Valentin var vist en af de varulve hun havde mødt som ind til videre var venlige. Dog anede hun ikke rigtig om hvor mange øl hun ville have mere, ind til videre var tanken kun en enkelt øl mere som den Valentin bestilte til hende. Dog var Gretchen ikke den type der var til alkohol, men nogle gange kunne hun jo godt finde på at drikke eksempelvis denne aften, stemningen mellem hende og Valentin var jo god så det gik fint nok med alkohol når bare der var en god stemning. Ind til videre havde Gretchen kun prøvet at være fuld en gang før hvilket ikke havde været nogen sjov oplevelse for hende.

Hun betragtede let en tjener som kom hen mod dem dog var tjeneren omme på den anden side af selve baren da det jo var der alle drikke varer var. Hun lagde mærke til at tjeneren kastede et blik på hende inden han vente sin øjenkontakt mod Valentin som straks bestilte de to øl, end til ham selv og end til hende hun endte med at få den første øl mens han fik den anden efter noget tid. "Mange tak for øllen Valentin" kom det muntert fra Gretchen inden hun løftede øllen op til hendes mund og tog en slurk eller to af den.

Musikken spillede endnu en gang denne gang et nyt nummer måske med lidt rock i, dog havde Gretchen intet imod musik hvor der var rock i det kunne hun egentligt godt lide. Hun elskede musik med lidt gang i, der gik lidt tid inden hun to endnu en slurk af sin øl inden hun vendte sin opmærksomhed mod Valentin. "Hvad laver du egentligt sådan et sted som i aften Valentin?" En samtale måtte de jo have i gang, ellers anede hun ikke rigtig hvad de sådan set skulle snakke om, for så kunne det da virkelig blive kedeligt. Hun vippede af og til med sin fod som om hun var begyndt at kede sig, men det var jo et hyggeligt sted så hun skulle nærmest have en god grund til at kede sig. En to tre slurk tog hun inden hun betragtede ham igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Det natlige natte liv på Norhtman -Valentin

Indlæg by Gæst on Man 22 apr 2013 - 15:21

Han kiggede smilende på hende. Det kunne nemt ses på ham at han var blevet påvirket af alkoholen, så selvsikker som han var blevet og velformulerende.. plejede ikke at være ham, han var samtidig også meget fremme i skoene, "Du behøver ikke at takke", sagde han med det samme. "Men skulle det være en anden gang?", han lyttede efter hvad kvinde barnet sagde, inden at han svarede tog han nogle slurk fra sin øl flaske.

"Hmm..." mumlede han letter tænkende, mens at han overvejede hvad han skulle sige. Han havde ikke nogle speciel grund til at han befandt sig på Norhtman. Af og til tænkte han selv over hvad han lavede på sådan et sted som dette, "Havde brug for at komme et sted hen og more mig," sagde han så pludselig og smilede atter med et glimt i øjet. "Jeg kedet mig vel lidt... så jeg prøvede at se efter hvad Norhtman var for et sted af en natklub, da jeg aldrig har været på en ... af hvad jeg husker" tilføjede han.

Han havde håbet på at det var et ordentlig svar som han havde kommet med. Valentin rømmede sig dog hurtigt og nævnte "Plus at jeg havde håbet på noget andet..." han sagde det lidt langtrukkent med et charmerende smil der var plantet på hans læber, mens at han så lænede sig hen over Gretchen. Han havde skam stillet sin øl på bordet inden så han ikke endte med at hælde øl ned over dem. Han lagde lidt an på at kysse hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Det natlige natte liv på Norhtman -Valentin

Indlæg by Gæst on Lør 27 apr 2013 - 19:50

Selv om Gretchen ikke behøvede at takke havde hun gjort det alligevel, hun var opdraget til at være høflig og høflighed lå til hendes side undtagen at der var visse folk fra hendes art som ikke var høflige men mere frygtelige i det. "Men nu hvor jeg har sagt det så lad os holde den der med takket" sagde hun roligt men bestemt, hun smilede muntert til ham inden hun drak af sin øl et halvt glas havde hun nu til bage. Men hun anede ikke om hun ville få den drukket op. En anden gang blev det vel nok, men længere hen havde hun ikke tænkt så langt endnu.

Alle kunne til tider trænge til at komme væk fra livet der hjemme, Gretchen lyttede roligt til det Valentin havde at sige. Hun fik et smil frem på sine læber så han havde også kedet sig? Tja så var en bar vel det rette sted for en drenge varulv at tage hen. "Northman har jeg heller aldrig været på det er også min første gang jeg er her" indrømmede hun, hun havde prøvet at være på en del andre barer, men hun blevder aldrig særlig længe ikke fordi hun var til den slags. Hun havde bare aldrig mødt en at snakke med som nu.

Svaret havde været okay godt, men alle svare var til tider gode efter Gretchens mening. Hun lagde hovedet let på skrå da han sagde at han havde håbet på noget andet, hun lagde mærke til hans charmerende smil der dukkede frem på hans læbe, hvilket fik hende til at smile. Charmerende fyre var altid charmerende. Hun betragtede let hans bevægelser mens han lænede sig hen mod hende, mon hun skulle give ham en chance? Det kunne hun jo lige så godt.


Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Det natlige natte liv på Norhtman -Valentin

Indlæg by Gæst on Man 29 apr 2013 - 8:48

"Så er jeg heldigvis ikke den eneste der kan sige at det er første besøg på Norhtman", sagde han stille og smilede, med et glimt i øjet. Mens at deres ansigter nu var tæt på hinanden, kiggede han direkte ind i hendes øjne. "Jeg virker ikke på nogen måde.. skræmmende?", spurgte han med en hviskende stemme. Tit når han havde været for nærgående, fik han med det samme at vide at han havde gået over grænsen. Offerets grænse. Valentin havde bare i sinde at høre hende lidt ad. Inden at han yderligere ville gå til værks. Han fugtede let sine læber, og lukkede lidt sine øjne halvt da han stadig ville have øjenkontakt med hende.
Han vidste ikke hvad hun ville svare eller hvordan hun ville reagere, men hun ville nok have slået ud efter ham, givet en lussing eller lignende inden at han kom så tæt på. Da de fleste garanteret ville have sagt deres ord og givet ham en lektion med det samme inden at det var forsent, så han kunne smage konsekvensen. Men det gjorde Gretchen ikke, af hvad han selv mente.

Langsomt lod han deres læber mødes, mens at han lagde sin ene hånd om bag hendes nakke, for at trække hende tættere på. Valentin havde ingen anelse om hvor de skulle bevæge sig hen, hvis Gretchen ville lege med på idéen. Han førte sin anden hånd der ikke var om bag hendes nakke ned på hendes lår hvor han blidt tog fat og begyndte at massere det med sine fingre. "Hvad siger du til at smutte.. om bag baren?", han orkede ikke at gå et helt andet sted hen, hvis han måtte være ærlig.. og det var jo sjældent at der egentlig dukkede en tjener frem fordi de fleste dansede eller sad ned et sted i nærheden af danse gulvet. Der var høj musik så ingen kunne høre dem. Perfekt til at de egentlig kunne gøre det et offentlig sted. Han smilede lumsk inden at han endnu engang plantede et kys på hendes læber og blidt lod sin tungespids glide ud for at slikke hende på underlæben. Han håbede inderligt at hun var med på den.. måske fordi han selv havde lysten.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Det natlige natte liv på Norhtman -Valentin

Indlæg by Gæst on Man 29 apr 2013 - 19:40

Nu hvor Valentin var så tæt på hende kunne hun bedre se hans ansigt og det, som før have været uklart da de havde været langt fra hinanden. Nej han var ikke lige rem den nyeste på Norhtman Gretchen var jo også ny på baren, og der kom sikkert mange nye hver aften. Da han spurgte hende om han virkede skræmmende smilede hun bare, han virkede bestemt ikke skræmmende men dog hvis han havde været i sin ulve skikkelse det kunne nok have været en anden sag. "Nej du er ikke skræmmende, dog ville jeg mene at du var skræmmende hvis du havde hugtænder og sugede blod" kom det roligt fra hende.

Det kunne godt være at han virkede en anelse nærgående men ind til videre generede det ikke lige frem Gretchen, hun havde mødt fyre der var nærgående nok men det var længe siden til at hun ikke rigtig ville kunne huske det.

Hun mærkede langsomt hans læber mod hendes, det var efter hånden lang tid siden at hun havde kysset med nogen men nu var det alligevel rart også selv om hun ikke kendte Valentin så godt igen. Efter noget tid mærkede hun hans hånd om bag hendes nakke hvor efter han stille trak hende tættere på, hun gjorde intet modstand ved det men lod sig trække selv tættere på.

Hun betragtede ham let med åbne øjn, mens hun lagde mærke til hans anden hånd som var på vej ned mod hendes ene lår hvor han blidt tog fat i låret for så at begynde på at magere det. Gretchen have aldrig før haft sex i et offentligt rum før, men af en eller anden grund kunne det jo sagtens være morsomt at prøve når bare de ikke blev opdaget. "Når bare vi ikke bliver opdaget" kom det fra hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Det natlige natte liv på Norhtman -Valentin

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum