Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Yesterday at 12:52 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252723 indlæg in 12764 subjects

Just another lovely day ~ Sutton.

Go down

Just another lovely day ~ Sutton.

Indlæg by Gæst on Tors 4 apr 2013 - 21:49

Sted: Gågaden i Terre i en mindre gade på en lille Café.
Tid: Det er sent på eftermiddagen, solen er ved at gå ned.
Vejr: Der er lettere overskyet men ellers er der en flot rødlig himmel på grund af solnedgangen. Vinden er ikke særlig kold og det er tydeligt foråret er lige om hjørnet.


Gågaden var så småt ved at lukke ned for dagen i dag. Men i morgen ventede atter en dag jo. Adam havde tilladt sig at tage fri i dag, en gang i mellem blev det altså for meget at skulle sidde indendørs, fanget på et kontor. De mørke øjne gled stille rundt i caféen mens han betragtede de mange folk som sad derinde. Adam var selv stamkunde her. Han nød stedet da det var en lille familie foretagen, ergo var der aldrig særlig mange gæster og selv i dag hvor caféen var fuld og faktisk den eneste ledige plads var overfor ham var der ikke engang særlig mange. Man kunne se dampen fra den kop kaffe han havde stående på bordet. Han var afslappet klædt i dag. Han havde en hvid t-shirt på, samt et par sorte bukser som var skræddersyet til ham. Derudover havde en sort vest på udover den hvide t-shirt.

Stille trummede han fingerne mod det runde lille café bord som han sad ved. Han havde snart siddet her i mange timer men for ham var tiden ikke vigtig. Han havde jo uendeligt af den så hvorfor skulle han dog stresset. Roligt greb ham omkring kursets hank og løftede den stille op til læberne hvor han sippede på den meget varme væske. Denne unge mand havde et meget alvorligt ansigt på men samtidig virkede han så afslappet i sin holdning så det var svært at læse hvilket humør han egentlig var i. De mørke øjne gled hen mod døren, måske det efterhånden var på tide at tage hjem?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Just another lovely day ~ Sutton.

Indlæg by Gæst on Tors 4 apr 2013 - 22:10

Døren ind til den lille café gik langsomt op, et smalt ansigt kom let tilsyne idet en kvinde kiggede ind før hun så trådte forsigtigt ind med elegante skridt der viste at hun var smidig. kvinden var iført en lyseblå kjole i flere lag som løst dog kunne man ane den slanke krop, udover det bar hun et par sorte netstrømpebukser samt et par slidte all stars i lyserød, om hendes hals hang et Cannon kamera sådan et profetionelt et, på hendes skulder hang en lyserød skoletaske.
Det lyseblondte hår hang for en gang skyld ikke sat op, men hang løst ned så det bølgede naturligt, de rav brune øjne så lidt nervøst rundt men blev rolige da hun opdagede at der ikke var så mange som hun havde troet, der var noget dyrisk ved den måde hun opførte sig på men også hendes øjne bar noget dyrisk men det var fordi hun var animagus.

Sutton så let rundt imens hun begav sig lidt længre ind i rumet, det så ikke ud som om der var nogle pladser så hun stod og skiftede vægt på fødderne fordi hun overvejede at gå igen. De rav brune øjne betragtede folk omkring hende få så på hende fordi hun virkede anderledes på den måde hun opførte sig på, det fik hende til at se lidt ned imens hun endnu mere overvejede at gå selvom hun var træt, efter en lang dag på universitetet og biblioteket, desuden vendte hendes hund Lazy der hjemme på at blive lufted.

//håber det er okay svaret//

// http://www.angeltoapple.com/emma-watson-is-glamours-october-2012-cover-star/emma-watson-glamour-0906-03-600x831/ hendes tøj//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Just another lovely day ~ Sutton.

Indlæg by Gæst on Tors 4 apr 2013 - 22:24

Adams øjne gled over mod døren da klokken gav lyd fra sig. En kvinde trådte ind af døren. Hun så anderledes ud, men det var noget der tiltalte Adam, han kunne godt lide når folk turde skille sig ud. Samtidige med pigen så så naturlig ud og ikke klædte sig billigt. Han beundrede hende stille som hun bevægede sig længere ind i caféen, hun virkede søgende og det var hun nok egentlig også. Hun ledte jo sikkert efter en plads men lod ikke til at bemærke den tomme stol som stod over foran ham eller også gjorde hun men hun turde simpelthen ikke tage pladsen. Han kunne egentlig godt forstå det med den mine han sad med. Roligt lod han sit ansigt glide over i en mere neutral men dog stadig indbydende mine. Han sad kort og tænkte. Mon han burde invitere hende over at sidde, noget selskab kunne aldrig skade. Han havde besluttet sig.

Roligt rejste han sig op og gik med elegante og flydende skridt over mod hende. Han virkede ikke truende men blot opsøgende. Roligt prikkede han hende på skulderen. De mørke øjne virkede ikke varme men nærmere kontrolleret. Adam var en yderst flot mand. Han var lettere muskuløs men uden at være pumpet som en bodybuilder. Han havde halvlangt mørkebrunt hår samt et par helt mørkebrune øjne som virkede bundløse.

"Undskyld mig men jeg kunne ikke lade være med at bemærke de sikkert ledte efter en plads og tja jeg tænkte at du måske ville sidde sammen med mig, da jeg er ret sikker på det er den eneste plads"

//Det er skam ganske godt :)//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Just another lovely day ~ Sutton.

Indlæg by Gæst on Tors 4 apr 2013 - 23:02

Sutton så stadig søgende rundt, men var ved at opgive håbet om en plads så hun kunne få en kop varm te til at vågne på efter den lange dag, hun sukkede svagt imens hun let rette på sit hår så det sad en smule bedre.
Det gav et let sæt i hende da hun blev prikket på skuldren, hun vendte sig hurtigt om men slappede dog en lille smule af da det blot var en mand.
De rav brune øjne betragtede han nysgerrigt hvorefter hun smilede svagt og sukkede blidt"sikke et chok de gav mig unge herre"svarede hun først roligt, hvorefter hun smilede uskyldigt til ham"en plads? det ville være skønt, ser du jeg trænger så frygteligt til at sidde ned"svarede hun høffligt.

Hendes måde at tale på var en smule gammeldags, men dog meget velovervejet da hvert et ord var gennemtænkt fordi hun havde en slags angst for at blive misforstået. Hun betragtede ham let men endte så med at kigge ind i de brune øjne som hun hurtigt blev chamerede af, hendes øjne skinnede svagt og de let dyriske blik samt tænksome men rolige blik, gjorde at man kunne fornemme at hun var en intersant person som ikke var helt som andre.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Just another lovely day ~ Sutton.

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum