Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Music and alcohol - [Aleksei]
Man 17 sep 2018 - 22:19 by Aleksei

» What is going on?!
Man 17 sep 2018 - 17:24 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Man 17 sep 2018 - 17:19 by Zakaroff

» Sound of love - [Morgan]
Man 17 sep 2018 - 17:16 by Morgan L. Withers

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 17 sep 2018 - 17:13 by Nightrage

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Man 17 sep 2018 - 17:10 by Nightrage

» Oh ..f*** - [DuChance]
Søn 16 sep 2018 - 18:07 by DuChance

» Let me know what you think - [Caleb]
Søn 16 sep 2018 - 13:15 by Caleb

» Death is only another step (Nessa)
Fre 14 sep 2018 - 20:47 by DuChance

» Complications
Lør 1 sep 2018 - 23:11 by Kate Melora

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 499 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Vivian

Vores brugere har i alt skrevet 252632 indlæg in 12760 subjects

Soulmate.

Go down

Soulmate.

Indlæg by Gæst on Man 1 apr 2013 - 12:11

Sted: Terre – Lejlighederne.
Omgivelser: På dette her tidspunkt er der ikke så mange ude og heller ikke trafik. Men ellers kommer lejlighederne som man let kan se, er fyldt op.
Vejret: Det har sneet hele dagen, men det virker som om det er ved at aftage nu.
Tid: Omkring de 21:22
__

Hun havde parkeret bilen ved lejlighedernes p-plads. En lille pakke vil kunne ses på hendes venstre hånd, men egentlig ville det ikke være det første man fik øje på. Hendes hår var glattet fint ud og hang langt ned over hendes skovmandskjorte som var sort. I det orangelignende hår sad der en bandana og holdte det meste af håret væk fra øjnene. Underdelen var let beskrevet. Et par sorte stramme bukser efterfulgt af kondisko. Hun frøs egentlig ikke rigtig, men fandt sin lille forårs jakke frem og tog den på. Hendes livlige øjne fløj rundt og minder trak sig ind til hende. Hun smilede og så ned i pakken. Kunne hun overhoved være bekendt at dukke op på en søndag aften? Hvem sagde overhoved at han var hjemme? Eller for den sags skyld havde tid? Hun trak på skuldrene. Hvis hun havde tvivlet på sig selv hele sit liv igennem, havde hun ikke stået her. Så på den måde var hendes hjerne let i overtal og så var der ikke mere i det.

Da hun havde sikret sig at bilen var låst, gik hun imod lejligheden som manden befandt sig. Stedet havde ikke ændret sig. Men hvad skulle også ændre sig indenfor to år, udover der kom nye væsner til.
- Hun kiggede på navnet, der stod på yderdøren. ”Brayden Blackwood” mumlede hun og så på salen han boede i efter at åbne døren. Hun gik op af trapperne og standsede så op ved døren. Hans dør. Hun rettede hurtigt på sit tøj, kørte tungen over læberne og igen rette på tøjet inden hun bankede på døren.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Soulmate.

Indlæg by Gæst on Man 1 apr 2013 - 12:59

Brayden havde brugt dagen på at få de sidste ting på plads i lejligheden. Nu sad han blot i sin sofa og betragtede sine omgivelser. Det var blevet til et ganske godt resultat også selvom ingen kvinder havde været indblandet i det. Jo okay. Giselle var da kommet med nogle fine råd, men det var også hvad en kusine var til for. Det havde hun i hvert fald selv ment, da hun så lejligheden for første gang. Han sad i en løs t-shirt og et par jeans han havde haft i nogle år. Det var ikke noget særligt, men han havde været i lejligheden hele dagen, så hvorfor skulle han bekymre sig om det? Et smil prægede den unge mands læber, da han vendte hovedet mod døren. Det bankede på, men han ventede ikke gæster. Dog var det altid dejligt at få besøg, så han håbede da kun på, at det ville være nogen han kendte. Han rejste sig op med et lille smil og gik mod entreen.

Da han åbnede døren blev smilet straks meget større og han kunne ikke lade være med at være lykkelig over, at se kvinden foran sig igen. "Well well, hvem har vi her?" sagde han med en glad stemme og lagde med det samme armene om hende og trak hende ind til sig. "Dejligt at se dig igen Kenzie" mumlede han ned i hendes hår og slap hende derefter igen, for at tage hendes hånd og føre hende ind i lejligheden.
Det var ikke meget. Et lille køkken i kontrast med den mellemstore stue, et badeværelse og yderligere værelser. Det var alt han behøvede, da der jo ikke var andre, ud over Giselle, som kom rendende nu og da.
Han slap hendes hånd og lukkede døren bag dem, imens han trådte nogle skridt ind i lejligheden. "Hvordan har du haft det?" spurgte han som om intet var hændt siden sidst. Ud over at han havde været 2 år i krig.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Soulmate.

Indlæg by Gæst on Man 1 apr 2013 - 19:11

Smilet bredte sig og det forvandlede sig til et grin, da, Brayden, kom til syne. Hunblev trukket ind til ham og hun kunne ikke selv lade være med at ligge sine arme om manden. Hun havde skam savnet ham, det var ikke så svært at indrømme. ”I lige måde min egen soldat” hviskede hun og trak sig en smule væk fra ham for at betragte ham. Han lignede sig selv, fra top til tå. Måske flere muskler var der at se, men han var skam trods alt et menneske. Hurtigt havde han snubbet hendes hånd og hun blev budt indenfor. Hvoraf den så blev taget væk fra hende igen. Hun bøjede sig ned og fik sine sko af. Pakken havde hun stadigvæk godt fat på, så den var hele tiden med hende. Hun fulgte efter, Brayden, mens øjnene skimmede lokalet.

”Du ved. Har fået en ny klasse, med mange interessante elever. Men mit liv er skam ikke helt det store nu!” hun rømmede sig med et smil. ”Det er lidt for ens formet”. Hun gik over til den nærmest sofa og satte sig ned. Hendes frakke blev taget hurtigt af og skovmandskjorten ville komme til syne. ”Hvad med dig? Hvordan går det med militæret?” hun så ikke rigtig længere på ham, men lagede sin jakke pænt væk og gaven på bordet. Den blev da hurtigt fjernet. ”Og den er til dig for resten” smilede hun og rakte ham den. Den var pakket godt ind. Pakkets indhold var en sort armbånd med kursiv skrift: Aldrig giv op.

”Jeg har set mange give sådan en til soldater, så du fortjente da en” ville hun sige efter han havde åbnet den.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Soulmate.

Indlæg by Gæst on Man 1 apr 2013 - 20:04

Det skete sjældent, men han måtte tage sig selv i at rødme overfor den unge skønhed, som nu stod foran ham. Ordene "min egen soldat" var gået lige i kinderne på ham og han måtte kigge væk et kort øjeblik. Ganske vidst havde det kun været naboskab, som prægede deres forhold for 2 år siden, men det var et specielt et af slagsen. Han fik ikke kontrol over sig selv, før han havde sluppet hende og vendt hovedet væk, blot et kort øjeblik, inden han igen vendte sit blik mod hende. Hun var ved at få sine sko af og han kunne lige så godt blive stående. Da hun havde fået dem af satte hun ind mod sofaen, hvor hun satte sig og han fulgte troligt med.

Hun havde ikke ændret sig det mindste. Det kunne han med det samme både se og høre på hende. "Det lyder da ellers som en fin og rolig tilværelse, men det er måske for kedeligt for dig?" spurgte han med et smil og satte sig ned ved siden af hende i den sorte sofa. Han kunne ikke lade være med at se på hende. Hun var nu engang smuk. "Det går ganske fint. Jeg er næsten lige kommet hjem og har ikke tjeneste mere, med mindre jeg bliver kaldt ind til det" sagde han stille. Det var det gode ved at være blevet forfremmet til løjtnant. Han så mod pakken på bordet og fik den dernæst i hånden.

Han åbnede den og fik med det samme et stort smil på læben. Han tog med det samme armbåndet på og lænede sig dernæst ind til hende i et kram. "Tak skal du have" hviskede han stille og placerede et blidt kys på hendes ene kind, imens han lænede sig tilbage i sofaen igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Soulmate.

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum