Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
» Ready for our weekend? (Charmeine Love)
Today at 9:53 by Charmeine Love

» A beautiful night.... (Cherish Radcliff)
Today at 9:43 by Cherish Radcliff

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Yesterday at 23:00 by Zakaroff

» År 3038 - reklame
Yesterday at 8:51 by Adriana

» I know I did something wrong... but I'm not sorry - Niklaus XXX
Tors 14 dec 2017 - 13:46 by Harry Jepsen

» Face Claim
Ons 6 dec 2017 - 14:09 by Ryuu

» Dance of the Brush (Cherish Radcliff)
Ons 6 dec 2017 - 7:59 by Cherish Radcliff

» Do I know you? - Aleksei
Lør 25 nov 2017 - 19:18 by Aleksei

» How about no?
Man 20 nov 2017 - 1:52 by Roar

» Big changes - Khá
Lør 18 nov 2017 - 16:31 by Charmeine Love

Statistics
Der er i alt 674 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sigrid

Vores brugere har i alt skrevet 240114 indlæg in 12012 subjects

He bruise easily.

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

He bruise easily.

Indlæg by Gæst on Søn 31 mar 2013 - 22:50

Sted: Terre - Gågaden.
Omgivelser: Få væsner hist og pist i de forskellige butikker.
Tidspunkt: 13:22.
Vejret: Det sneer mildt.
__


”Ved du, hvor, Milo, er? Han har ikke været her længe” sagde hun og lød oprigtigt bekymret. Den lyshåret dreng som hun havde standset op, trak blot på sine skuldrer og rystede på hovedet. ”Jeg snakker ikke så meget med ham” sluttede han af med og, Kenzie, gav ham fri. Hun holdte af, Milo, som alle de andre i klassen, så derfor gjord det hende bekymret, at drengen ikke havde været her til hendes timer eller overhoved i skole. At ens elev næsten aldrig mødte op, gjord hende virkelig ikke i godt humør.

Hun pakkede sine papir og mapper væk og tog sin taske under armen og låste klasse lokalet. Hendes tanker hvirvlede rundt omkring engelen, som befandt sig et eller andet sted. Hun blev dog hurtigt enig med sig selv i, at hun nok skulle få en snak med hans forældre eller i hvert fald finde drengen. Men nu havde hun fået en velfortjent weekend, som allerede begyndte nu. Hun havde sat sig ind i sin bil, da det allerede begyndte at sne. Hun kørte fra parkeringspladsen på skolen og satte kursen imod, gågaden, som ikke lå så langt fra skolen. Men nu da det var fredag så betød det, at der var meget trafik. Uanset, hvad klokken var. Så det tog hende evigheder at komme frem til gågaden og endnu længere tid at finde en p-plads, som ikke var optaget. Hun sukkede og låste sin lille bil, som kun havde plads til to personer. Hendes hår blev dovnet løsnet, da hun stille forsatte imod en af butikkerne. Sneen dalede så hvidt ned over hende og det føltes egentlig befriende dejligt. Hun bar en let kjole med en fin skjorte, som tildækkede hendes spinkle arme. Nu lignede hun da en kvinde, som var ud og shoppe. Ikke en lærer, der havde haft tyve elever.
”Jeg skal bare af hende Astma spray” sagde hun og fandt sit kort frem. Kvinden bag skranken smilede til hende. ”Hvad for en farve?” spurgte hun varmt. ”Bare en rød” svarede Kenzie ligeså varmt. Kvinden rakte hende den og hun kørte sit kort over, også var den tur forbi. Kenzie havde nemlig lovet, at købe en Astma spray til sin syge veninde. Hun kunne ikke tage, at mennesker kunne blive syge og få det dårligt. Ikke hendes elskede veninder!

”Fortsæt en god fredag!” sagde hun glad til kvinden og hun fik et tilbage. Hun gik ud og sneen dalede stadigvæk. Hun trak vejret dybt ind til lungerne og hun kunne mærke kulden brede sig ind til hendes lunger. Det var faktisk en dejlig følelse. – Hun havde nu stået et stykke tid foran apoteket og begyndte først at bevæge sig nu. Hjemad. Til sin sofa. Helt alene. Men det var skam rart. Hun havde vidst lidt pasta stående fra i går, så det kunne hun mætte sig med.

"Milo?"

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum