Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252379 indlæg in 12753 subjects

Fyren bag D'Arby

Go down

Fyren bag D'Arby

Indlæg by Gæst on Tirs 25 maj 2010 - 18:28

Jeg må vel hellere fortælle lidt om hvem jeg er når jeg nu er kommet til siden. hmm... Where to start... ah ja, jeg ved det.

Navnet er Mike, jeg kommer fra Aalborg hvor jeg bor med min kæreste "Ma'lakel". Jeg er 20, men føler mig som en gammel mand. Mit hår er brunt, mit goatee skæg er langt og mine øjne er grå-grønne.

Jeg er rollespiller, og har været det i mange år. Det gælder både LARP, pen & Paper og forum rollespil. Jeg laver vector grafik i fritiden, samt animationer når jeg kan finde inspiration til det.

Nu ved i så lidt om hvem jeg er. XD

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Fyren bag D'Arby

Indlæg by Gæst on Fre 28 maj 2010 - 8:52

Aww, jeg bor også i Aalborg xD!

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum