Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Music and alcohol - [Aleksei]
Man 17 sep 2018 - 22:19 by Aleksei

» What is going on?!
Man 17 sep 2018 - 17:24 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Man 17 sep 2018 - 17:19 by Zakaroff

» Sound of love - [Morgan]
Man 17 sep 2018 - 17:16 by Morgan L. Withers

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 17 sep 2018 - 17:13 by Nightrage

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Man 17 sep 2018 - 17:10 by Nightrage

» Oh ..f*** - [DuChance]
Søn 16 sep 2018 - 18:07 by DuChance

» Let me know what you think - [Caleb]
Søn 16 sep 2018 - 13:15 by Caleb

» Death is only another step (Nessa)
Fre 14 sep 2018 - 20:47 by DuChance

» Complications
Lør 1 sep 2018 - 23:11 by Kate Melora

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 499 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Vivian

Vores brugere har i alt skrevet 252632 indlæg in 12760 subjects

Saturday morning - Christiana.

Go down

Saturday morning - Christiana.

Indlæg by Gæst on Lør 23 mar 2013 - 13:23

Tid: 9.20
Sted: Christianas lejlighed/hus (ved ikke lige hvad hun bor i?! :3)
Omgivelser: De ting, der normalt er i et hus vel!
Vejr: Solskin


Zoe missede med øjnene og stønnede mens hun trak dynen op over hovedet. Var det allerede morgen? Hun følte det som om hun lige havde lagt sig til at sove. Hun rakte ud efter den gamle sorte blackberry og så på den for at se hvad klokken var. Næsten halv ti. Lyset fra mobilens skærm var den eneste lyskilde nede under dynens mørke. Hun lå lidt og så på baggrundsbilledet, som forestillede hendes mor. Det var slørret og bag præg af, at hun havde taget et billede af et billede. Det rigtige billede lå i et album under hendes seng. Hun savnede at have en mor. Hun kunne ikke så godt huske hende, men hun savnede følelsen af at have en, hun kunne fortælle alt. Hun klagede dog ikke. Det var pænt af Christiana at tage sig af hende. Hvis Zoe ikke havde fået kontakt til hendes mors gamle veninde vidste Zoe ikke rigtig hvad der var blevet af hende. Hendes far havde praktisk talt smidt hende ud hjemmefra så snart hendes beskyttende storebror var rejst for at studere i udlandet.
Zoe trak dynen til side og satte sig op i sengen, men benene ud over kanten og de små fødder hvilende på gulvet. Hun vippede let med tæerne og strakte sig. Lyset strømmede ind i hendes værelse fra vinduet på den modsatte sig af sengen. Hun rejste sig langsomt og dovent og gik over til vinduet. Fra det havde hun en flot udsigt. Hun kunne se, at Terre allerede var vågen og det vrimlede med mennesker i gaderne. På en lørdag? Zoe gabte og strøg sit hår om bag øret. Hvis det stod til hende ville hun tilbringe hver lørdag og søndag i sengen.
Hun trak en grå hættetrøje ud over den hvide t-shirt hun havde sovet i, men lynede den dog ikke. Hun skiftede ikke de lyserøde bløde shorts hun havde sovet i inden hun forsvandt fra værelset. Hun endte i hall'en. Det var en ret stor lejlighed syntes hun, men det gjorde hende ikke noget. Det gjorde det lidt mindre akavet at bo sammen med en man næsten ikke kendte i en stor lejlighed. Zoe bed sig let i læben og besluttede sig for at gå ud i køkkenet for at se om Christiana var vågen. Hun følte sig lidt til over nogle gange.. for hun havde ikke selv et fritidsarbejde, men levede udelukkende af Christianas indtægter. Ikke at hun havde følelsen af at Christiana havde noget imod det. Måske kunne hun ikke engang mærke det?! Zoe havde fået sig noget af et chok, da hun havde mødt Christiana for første gang. Hun så ud præcis som hun havde gjort på de billeder, Zoe's mor havde haft og de billeder måtte have været taget for mindst 15 år siden. Zoe havde dog hørt at byen Terre vrimlede med forskellige skabninger, men hun havde ikke rigtig troet på det. Det gjorde hun så ud.
Da Zoe trådte ind i køkkenet satte hun kursen over mod køleskabet og strøg samtidig alt det lyse hår om, så det hang løst over den ene skulder.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Saturday morning - Christiana.

Indlæg by Gæst on Lør 23 mar 2013 - 14:13

 1. Påklædning: En sort tanktop, der sidder stramt ind mod kroppen med bar ryg så man har frit udsyn til hendes tatovering af englevingerne, samt de andre forskellige på armene. Et par løse jogging, som sidder fint og perfekt på de smalle hofter også bare tær. Hun er en smule svedig efter en lang løbe tur og har en hestehale

  Christiana, var vågenet tidligt eller tidligt og tidligt, det var normalt for hende at vågne ved 5 tiden stort set hver dag. Normalt startede hun sin dag med en hurtigt kop the, hvor på hun derefter løb sig en lang tur, nede i morgens mørke. Hendes lange brune hår, hang smukt ned fra en hestehale, som gyngede fra side til side, mens hun løb i blandt den sovende by. Det kunne ikke komme som et chok nu at man fik af vide at Christiana var et A menneske, hun holdte af at stå tidligt op og se hvordan byen stod op.

  Hun holdte virkelig af motion, det var nok en af de ting hun gjorde hver eneste morgen, det rensede hende ligesom for alle bekymringer hun nu måtte have for alting. Selve velfærdet, hendes nye bofælle Zoe, som var hendes gamle venindes datter, hun kunne virkelig ikke fatte at Elenora var død, det virkede som i går at de sad ved søen, grinede og havde det sjovt. Nu var hun bare væk og død. Hun huskede tydeligt hvordan Elenora's datter kontaktede hende, fortalte at hun intet sted havde at boede og selvfølgelig som den engel hun var tog hun hende straks under sine vinger og ja tog hende til sig.

  Efter sin løbetur, tog hun op til sin lejelighed, man hurtigt kunne sige var stor og luksuøs, smuk og perfekt. Tydeligt eget af en kunst elsker og en der holdte af at løbe, da hun havde et løbebånd, som hun tit tog to timer på, med musik i ørerene. Hun nåede faktisk lige ind køkkenet da Zoe kom ind, hun smilede og tog sine høretelefoner ud af ørerene, slukkede for sin ipod, mens hun smilede varmt til hende. Det var måske lidt underligt i betragtning af at hun var en engel at hun havde et par tatoveringer her og der, men nogle af dem var faktisk nogle hun havde fået sammen med Elenora, ikke at Elenora havde nogle tatoveringer selv. Hun var bare til stede da hun havde fået sine englevinger på ryggen.

  Hun smilede blændende til Zoe og tog en kop vand "det er helt uhyggeligt som du minder mig om Elenora" hun sukkede og hev elastikken ud af håret, sukkede og tog en tår af sit vand, mens hun med varme i øjnene betragtede Zoe.


Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Saturday morning - Christiana.

Indlæg by Gæst on Lør 23 mar 2013 - 14:29

Zoe smilede lidt genert til Christiana, da deres øjne mødtes. Hun havde været ude og løbe - igen. Zoe havde efterhånden lært, at det var noget Christiana holdt meget af og gjorde ofte. "Godmorgen," mumlede hun søvnigt og åbnede køleskabsdøren. Hun kiggede lidt derind lidt mens hun lagde vægten over på det ene ben. Hun endte med at vælge appelsinjuice. Hun tog juicen ud fra køleskabet, som hun lukkede efter sig. Imens hun åbnede et af skabene over køkkenbordet for at finde et glas, sagde Christiana noget. Zoe svarede ikke lige med det sammen, men skruede langsomt proppen af juicen og skænkede orange væske op i det glas hun nu havde placeret på bordpladen. Hun stod med stadig med ryggen til Christiana mens hun tog den første tår af glasset. Så vendte hun sig om mod hende og lænede sig op af køkkenbordet.
Zoe sendte hende et trist smil og så derefter ned i sin appelsinjuice. "Tja," sagde hun stille og bed sig kort i sin blege underlæbe. "Jeg har tit fået at vide at jeg ligner hende." Hun så igen op på Christiana. Zoe kunne godt se på de billeder hun havde af hendes mor som ung, at hun lignede. De havde de samme øjne, de samme læber og den samme næse. Hvis Zoe ikke havde haft farvet sit hår, havde deres hårfarve også nogenlunde matchet hinanden. Hun vidste dog ikke ret meget om hvordan hendes mor havde været, for hun havde ikke været mere en 5 år da hun døde. Hun kunne godt huske hende lidt, men det var ikke meget.
Zoe tog endnu en tår af sin juice og betragtede Christiana. "God løbetur?" spurgte hun og vendte sig om, så hun igen havde ryggen til hende. Hun stillede glasset på bordet og tog juicen som hun satte på plads i køleskabet. Da hun atter havde lukket køleskabet, greb hun glasset med juice og vendte sig igen om. Det var tydeligt at høre at hun prøvede at snakke uden om emnet. Hun brød sig ikke om at snakke om sin mor. I hvert fald med mennesker der ikke havde kendt hende. Det gjorde hende altid ked af at tænke på at hun ikke var der mere. Det var dog noget lidt andet, når det var Christiana der snakkede. Hun havde faktisk været veninder med Zoe's mor og kunne derfor fortælle Zoe om hende, hvis Zoe ellers spurgte ind til hende. Af en eller anden grund havde hun ikke spurgt så meget ind til sin mor endnu. Kun til sin mors forhold til Christiana. Hun studerede væsken i glasset lidt inden hun igen lagde blikket på den højere kvinde.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Saturday morning - Christiana.

Indlæg by Gæst on Lør 23 mar 2013 - 14:52

  Hun smilede bredt og strakte sig, hun var selv meget slank, uden et gram fedt på kroppen, næsten alt for perfekt kunne man sige. Hun stillede glasset på bordet, slikkede en vanddråbe væk fra underlæben før hun gik hen til køleskabet og fandt en appelsin frem "hvad med at droppe det der pap noget også tage noget frisk presset juice" spurte hun, mens hun skår appelsinen op, pressede den mod presseren og fik to glas juice ud af det. Hun smilede og rakte Zoe det ene glas, mens hun slikkede på sine ene finger "det er sundere end det man køber på flaske" pointerede hun med en høj pande og varme øjne.

  Hun gik meget op i sundhed, ville helst ikke spise noget med fedt eller slik, dog lod hun Zoe spise hvad det passede hende, nok var hun hendes værge, men for helved hvorfor bestemme hvad en teenager skulle spise..de lyttede sikkert ikke på hvad hun sagde alligevel. Hun dansede rundt i køkkenet og fandt noget frugt frem, skar det ud i stykker, mens hun nynnede for sig selv, smilede og lavede sine morgenmad.

  Hun dansede tit rundt når hun lavede sin morgenmad, en lille underlig tendens hun havde...men hvor anede hun så bare ikke. Hun så hen mod Zoe og lyttede stille på hvad hun sagde, drillende prikkede hun hende på næsen med en fedtet finger efter frugten "du har arvet hendes skønhed og sikkert også hendes personlighed" hun trak på skulderne og satte sig hen på det store hvide bord, mens hun med et skævt smil, spiste af sin mad. Hun ved sig kort i læben og nikkede "mhh alle mine løbeturer er lige gode, jeg elsker dem, de renser ligesom bekymringerne og gør mig næsten ren..du burde prøve det i stedet for at sove hele dagen væk" grinede hun og smilede bredt. Hun ville da meget gerne tage Zoe med ud på sine løbeturer.

  Hun så tænksom ud og kørte hånden igennem det brune, bløde og lettere krøllede hår "det billede, af mig og din mor, det du brugte da du skulle finde mig....har du det stadigvæk" spurte hun og hævede øjenbrynet, hun ville gerne et kort øjeblik mindes den følelse hun havde da hun var sammen med Elenora, de gamle minder og glæder.


Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Saturday morning - Christiana.

Indlæg by Gæst on Lør 23 mar 2013 - 15:11

Zoe betragtede Christiana som hun ved lethed pressede al saften ud af en appelsin. Da hun tilbød Zoe et glas, vendte Zoe bunden på det glas hun havde i hånden i vejret, så indholdet flød ud i vasken. Hun tog imod glasset med friskpresset juice med et taknemmeligt smil. "Tak," sagde hun og tog en tår. Køligt frisk væske flød ned gennem hendes hals. Det smagte meget bedre end det juice hun havde fået fra papkartonen. Det smagte mere frisk og så var det helt klart sundere. Zoe klatrede op på køkkenbordet, så hun sad på det med benene dinglende ud over kanten. Hun sad med glasset med juice mellem sine hænder som hun havde hvilende i skødet mens hun betragtede Christiana lave morgenmad til sig selv. Zoe var ikke sulten. Det var hun sjældent om morgnen. Hun havde sjældent den store appetit og det var skyld i, at hun var slank selv om hun ikke ligefrem gik meget op i hvad hun spiste.
Zoe rynkede på næsen og fnisede da Christianas finger prikkede til den. Hun tørrede sig over den med den ene hånd for at fjerne frugtsaften og derefter bed hun sig smilende i underlæben. Hun slog blikket ned, da Christiana nævte at hun havde arvet sin mors skønhed og nok også personlighed. "Tak," sagde hun stille og smilede til hende. Det var et kompliment. Hendes mor havde været virkelig køn med store blå øjne smilehuller. Zoe havde nogle gange stået med et billede af sin mor i hånden på badeværelset og smilet på den måde hendes mor havde gjort på billedet. Man kunne helt sikkert se en lighed. De havde begge to dybe smilehuller i begge kinder og deres læber trak sig tilbage over tænderne på samme måde.
Zoe slog blikket op igen. Hun grinede svagt. "Det burde jeg," svarede hun og vippede let med fødderne. Hun burde tage ud og løbe en tur en gang i mellem, men hun havde så svært ved at tage sig sammen. Når hun endelig havde klædt op og var kommet igen var det dog dejligt afslappende og befriende at mærke vinden mod sit ansigt og høre musikken så højt i ørene at det gjorde ondt.
Zoe nikkede let til Christianas spørgsmål. "Ja," svarede hun tøvende og tog endnu en tår af den nye juice. Billederne af hendes mor var samlet i to album der lå sikker under hendes seng indpakket i et tæppe. "Hvorfor?" Hun vidste allerede godt hvorfor Christiana spurgte men alligevel ville hun gerne høre hendes svar.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Saturday morning - Christiana.

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum