Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I know I did something wrong... but I'm not sorry - Niklaus XXX
Tors 12 jul 2018 - 22:53 by Niklaus

» ZapdosZulu, pokemon RPG
Tors 12 jul 2018 - 21:24 by Gæst

» Just one of those Days..... (Amy Sophia Scott)
Tors 12 jul 2018 - 17:24 by Caine Blackwell

» Sorry to disturbe Mr. Tallon [Nicholas]
Tors 12 jul 2018 - 17:02 by Amy Sophia Scott

» Oh ..f*** - [DuChance]
Tors 12 jul 2018 - 0:20 by DuChance

» Soon parents - [Khá]
Tors 12 jul 2018 - 0:16 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Tors 12 jul 2018 - 0:14 by Nightrage

» Hate the Nightmares [Manda]
Ons 11 jul 2018 - 21:46 by Amy Sophia Scott

» Interrupted business ~ Nicholas Tallon
Ons 11 jul 2018 - 14:06 by Nicholas Tallon

» Death is only another step (Nessa)
Ons 11 jul 2018 - 0:52 by DuChance

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252336 indlæg in 12753 subjects

A new life?!

Go down

A new life?!

Indlæg by Gæst on Ons 20 mar 2013 - 18:12

Tid: Formiddag.
Sted: Gaden :3
Omgivelser: Mennesker, i guess.
Vejr: Solskind og lunt forårsvejr


Zoe så sig omkring. Det her var kaotisk. Hun var lige flyttet til byen - faktisk kun for et par dage siden - og hun kunne slet ikke finde rundt endnu. Hun var blevet læsset af her på gågaden af sin tante, som skulle ind og ordne et eller andet vigtigt. Zoe følte ikke rigtig at hun var velkommen hos sin tante, men der var ikke så mange andre steder hun kunne bo idet hendes mor døde da Zoe var lille, og hendes far ville ikke have noget med hende at gøre. I det mindste holdt hendes tante af hende. Det var jo ikke fordi hendes tante ikke ville have hende boende eller noget.. hun havde bare meget travlt hele tiden og Zoe syntes, at hun var i vejen for mange af de ting tanten havde planlagt inden Zoe flyttede ind. Hun var dog glad nok for sit nye værelse og hun syntes også det hun havde set af byen virkede fint nok, men hun følte sig en anelse ensom. Hun havde ingen venner og hun kendte faktisk ikke en eneste ud over sin tante.
Zoe fik øje på sit spejlbillede i en butiksrude. Hun bed sig let i underlæben og rynkede panden. Hun kunne ikke på nogen måde forestille sig, at hun ville falde til her. Hun havde faktisk svært ved at falde til alle steder. Hun følte altid anderledes en alle andre, og det gjorde det ikke bedre, at hun havde svært ved at finde venner. Hun var ofte genert og havde svært ved at tage initiativ til at gå hen og snakke til en hun ikke kendte. Zoe rettede på sit hår mens hun brugte butiksruden som spejl. Hun stod lidt akavet på gaden og så sig omkring. Hun havde lovet sin tante at hun da sagtens kunne få et par timer til at gå her mens tanten var til møde. Zoe havde lovet, at hun ville prøve at finde nogle venner.. ja, sikkert. Med hendes imødekommenhed ville det aldrig ske medmindre der tilfældigvis var en, der henvendte sig til hende. Men hvor sandsynligt ville det være?
Hun hankede op i den brune skuldertaske af slidt læder, som hang over hendes højre skulder. Den var egentlig ikke særlig tung, da den kun indeholde hendes pung, lidt makeup, en pakke med tyggegummi, en parfume og noget krøllet linjeret papir, men hun havde hele tiden følelsen af, at den var ved at falde ned. Hun kastede et blik i butiksruden en sidste gang inden hun vendte sig om og stod med front ud mod butikkerne på den anden side. Hun var klædt i et par stramme lyse jeans, hvor der var et bredt hul på det ene knæ, et par røde converse og en langærmet grå t-shirt, hvor ærmerne var røde. Den var lidt for stor og blev ved med at falde ned over hendes skulder. Zoe trak den op, så den igen dækkede skulderen, men få sekunder efter gled den ned igen. Hun så usikkert ned på sine fødder hvorefter hun så forvirret rundt igen. Hun havde stået her i ca. ti minutter siden hendes tante var kørt igen. Hun havde som sagt aldrig været her før og vidste ikke rigtig hvor hun skulle gå hen. De mange nye indtryk forvirrede hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum