Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Today at 15:57 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252721 indlæg in 12764 subjects

Og Det var nat - Zhada

Go down

Og Det var nat - Zhada

Indlæg by Gæst on Ons 13 mar 2013 - 0:04

Tide; ca 22
Sted; Gågaden og de små gyder
Omgivelser; enkelte folk, hjem løse og mørkets skabninger
Vejret; koldt, fugtigt og umådelig ubehageligt.

Den høje mand så op mod månen, natten var knapt i gang og nået havde draget ham ud af hotellet og ud i den mørke by. Terra var et mærkeligt sted, her var liv at finde alle steder, man aligevel var det som om at intet rigtigt levede. John Skuttede sig, samlede jakken omkring sig og gik ud i nattens kulde. Snen dalede igen ned, havde det været en hver anden ville vejret ha medført en byge af bande ord, men for ham resulterede det blot i et smil og et hoved ryst.

John satte i et raskt trav ud i mørket, han var rank og holdt hovedet højt på tros af kulden, den hærgede læder jakke og jeans gav ikke megen beskyttelse, men for ham var det ikke megen gene.

Efter en tid drejede han væk fra selve gågaden og ind i de mørkere gyder der forbandt byen, han viste at indtil han fandt en våge over var det her han kunne gøre mest.

Der gik ikke længe inden han fandt det han søgte, han drejede omkring et hjørne, og gennem gydens mørke anede han de to skikkelser, den ene en ung kvinde, den anden hedes offer en ung mand!

Han rømmede sig, og kvinde slap sit bytte overrasket over den indtrængende, med et koldt smil trak han sin klinge, sværdet var gammelt og hans største skat, smedet i koldt jern og velsignet af hans første myndling, Pave Johanne! Kvinde hvæsede af ham, og sprang mod ham med klør rette mod hans bryst, Han kunne kun smile, da hun ramte han legme og ingen skade gjorde, hans himmelske beskyttelse holdt ham sikker, han løftede sværdet og med et sikkert og målrettet sving tog han bæstet hoved med et enkelt hug.

han rensede sin klinge og gik over til den unge mand, han var bevist løs, manglede meget blod og ville dø i denne kulde.. Sagte smilede han ved sig selv samlede den unge op og satte i løb. kort efter nåede han hospitalet modtagelse hvor han efterlod den unge mand og fandt et sikkert sted at beskue hele scenen. Da han var sikker på at den unge var i sikre hænder vedte han sig bort og gik ud i natten, let fløjtende og med et muntert smil på læben.

Lidet viste han at han var blevet i akttaget og at en kvinde hvade fulgt ham de sidste minutter med en sær interesse

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Og Det var nat - Zhada

Indlæg by Gæst on Tors 14 mar 2013 - 20:21

Blikket faldt mod uret, det havde endnu ikke ringet. Men nu hvor blikket var over det gamle ur, så var der alligevel ikke længe til det ville ringen som solen gik ned over bygningerne. Hvis bare meteorologen var til at stole på med hvornår solen gik ned altså, hun havde det med altid mindst at vente en time til efter uret ringede. Kort tid efter tanken gik igennem hendes hoved ringede uret og smilet på hendes læber voksede en smule.
Nu var hun ikke tvunget til at blive i sin lejlighed længere og havde snart muligheden for at forlade den og lade månens lys ramme hende, alene tanken fik et smil frem på hendes læbe.

Hun træk sig kort ud på sit badeværelse og gjorde sig 'morgen' pæn, håret blev sat i en franskfletning som blev kastet hen over vestre skuldre og endte på bunden af hendes barm.
Blikket blev kastet ned over hende ansigt med den hvide farvede hud, det hvide øje de lyserøde læber. Den sorte hår der lagde over den lidt for store T-shirt, som bestod primært af en sort farve. De mørke cowboy bukser der gik ind i hendes lange læder støvler. Endnu et smil dukkede op på hendes læber som hun vedte ryggen mod spejlet. En sort tentakel bevægede sig ud af skabet, for enden af den var hende lange jakke som den blidt lagde over hende skuldre som hun træk sig forbi skabet. Lige efter fordampede tentaklen.

Døren blev lukket og nøglen drejet og døren til hendes lejlighed blev låst. Først nu gik hun i gang med at tænke over hvor hun skulle tage hen denne aften. Tanken bevægede sig hurtigt rundt, men endte ikke med at finde en løsning om hvor det ville være bedst at tage hen. Mad havde hun nok af, så det var nok endelig bare en hygge aften, men hvor skulle det for komme sig?
Hun vidste ikke hvor hun ville nede henne, men lige nu var hende plan at hoppe hen over tagende til hun fandt noget at underholdning til sig selv.

Der var gået nogen timer og natter var ved at finde sin plads i mørket, flere og flere af natten børn fandt deres veje ud i mørket. Hendes selv var endt på et hustag der lå på gågaden, det var ikke mange hun havde mødt på tagende, men hendes underholdning havde brugt tagene til at bevæge sig rundt. Underholdningen var en ung vampyr kvinde, tydeligvis uerfaren. Da selv et menneske ville kunne følge hendes spor rundt i byen. Dog var der en der havde overset hende, og var endt som hendes bytte.
Desværre var der også en ældre og mere magtfuld engle der havde, som englen fandt den unge vampyr, satte hun sig selv på kanten af huset og nydt synet, et smil på læben og blikket løst på englen og vampyren. En af hendes flasker blev fundet frem fra jakken og tåre blev taget som det skete. En legesyg latter udkom fra hende som det sluttede, en dråbe af blodet hun drak gled ned af hende kind, et skævt smil på hendes læber, blikket rettet mod englen der nu stod alene. Åbent kropssprog men hænderne til siden og knæende langt fra hinanden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Og Det var nat - Zhada

Indlæg by Gæst on Tors 14 mar 2013 - 20:42

En latter.. hvor fra?? Han havde hørt den klart og tydeligt, tydeligt overvågen vendte han sig mod lyden, han så intet lige nu.. som han lod blikket vandre rundt fandt han kilden.. en ung kvinde.

Han løftede et øjenbryn, det var ikke det han havde ventet, han fornemmede ingen fare og han slappede synligt af. Han lagde hovedet på skrå og betragtede hende, han smilede rettede sig op og gik mod kanten af huset, han fandt en brænd trappe og begav sig mod toppen.

Da han nåede toppen så han sig om efter kvinde.. hans blik faldt på hende, og hans nysgerrighed var vagt.

"God aften" hans stemme var rolig og venlig "Jeg må sige jeg det her er første gang jeg har haft publikum"

Han så på kvinden mens han talte, undersøgte hende med sit blik og virkede ikke til være værken truende el aggresiv.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Og Det var nat - Zhada

Indlæg by Gæst on Tors 14 mar 2013 - 22:14

Hendes blik bevægede sig kontant som han fandt sin vej mod taget, hvor foldede han ikke bare sine vinger ud? Og tog den nemme vej her op? Nå. Måtte han vel selv finde sin vej for. Da brandtappen lavede sine helt egne lyde lod hun blikket gå mod himlen, månen var ikke nem at se, den var der. Det vidste hun. Hun kunne mærke den, duften af engle kom nærmere og nærmere.

Hun ændrede ikke på hvordan hun sad som englen træk sig tættere på, drejede ej hellere hovedet i hans retning men forsatte med at klikke op mod himlen. Hvorfor hun ikke bare drejede hovedet en smule vidste hun ikke, men det valgte hun ikke at gøre. En dråbe af blodet hun drak faldt fra hendes kind som englens ord ramte hende.

Smilet på hende blev en smule skævt som ordende ramte hendes sind.

”He, Altid rart med noget at kikke på.” Forlod hendes læber med en glad legesyg stemme. Flasken med den røde væske blev ført op til hendes mund meget kort tid efter at ordene forlod hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Og Det var nat - Zhada

Indlæg by Gæst on Tors 14 mar 2013 - 23:39

Den høje mand så på hende, med undren i sit blik.. Han havde ikke tænkt så langt som hvad så nu..

Hun Var ikke en trussel, det følte han sig sikker på. Dråben fangede hans opmærksomhed.. Blod! hun var vampyr, hans stilling ændrede sig en anelse, men for det trænede øje var det tydeligt, han havde skiftet fodstilling så han hurtigt kunne gå i offensiven el. defensive.

"Jeg må sige jeg er ikke sikker på hvad jeg skal forvente.. de er ikke ligefrem... hvad jeg regnede med at finde"

Hans stemme og kropssprog var rolig og afslappet, men han instinkter som kriger var tydeligvis trådt i kraft

"Hvad bringer en kvinde som dem, ud på en aften som denne?"
Nysgerrigheden var tydelig og det var tydeligt at det var den der der havde overtager frem for hans kamp lyst

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Og Det var nat - Zhada

Indlæg by Gæst on Søn 17 mar 2013 - 14:11

Et lille fnis forlod hende, han var da i det mindste høflig overfor hende. Det var tydeligt at se han ikke havde et positivt billede på hende. Eller det virkede det i hvert fald så om han ikke havde et godt billede af folk der drak blod. Hendes legesyge sind prikkede til hende igen.

”De vil ikke have en tår vel?” Udkom legesygt fra hende som hendes blik gik ned mod taget kant. Hun håbede han sagde nej, da hun endelig ikke have i sinde at give ham noget hvis det nu var at han var en af mærkelige engle.

Hun håbede at hun havde regnet ud hvordan han var, og hvordan han ville reagere. Chancen var der, men så længe han ikke træk sig langt ud fra det hun regnede med.
Den halv tomme flaske den røde væske blev række i hans retning, den brugbare øjne blev også rettet mod ham, et skævt smil på læberne. Øjne var store med glæde i sig.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Og Det var nat - Zhada

Indlæg by Gæst on Søn 17 mar 2013 - 18:07

Han lagde hovedt på skrå, han så tænk som ud inden han svarede, og bevægede sig tættere på. "nej tak, jeg er ikke til den slags, men tak som byder"

Han stemme var rolig og venlig, og hans bevægelser var langsomme og rolige, der var kun svage spor af kampstillingen tilbage, som han trak tættere på, han forstod nu at han ikke behøvede at advare hende mod nattens fare, men han var stadig ikke sikker på hvor han havde hende og det bekymrede ham lidt.

Som han bevægede sig nærmere, blev hans duft tydeligere og den var umiskendeligt menneskelig, hans bevægelser og måden han håndterede klingen på havde.. Nåh ja, skreget til himmelen at denne mand var en engel, men hans krops fysiske reaktioner sagde menneske.

Han stansede brat op, så en ekstra gang på hende, knipsede med fingrene, og slå sig for panden "ved Michael!" udbrød han.. "nu ved jeg hvor jeg har set dig før" han smilede og slappede tydeligt af "Du er lære på De morgan High School!"

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Og Det var nat - Zhada

Indlæg by Gæst on Man 18 mar 2013 - 11:08

'nej tak' forbandet en høflig mand, var dejligt at høre høfligheden fra en person igen. Var der noget der var faldet i løbet af de år hun havde gået rundt i hendes nye liv var det høfligheden der var faldet..og mere end noget var det hos ungdommen der var faldet. Det ene uhøflige ord efter det andet var dukket op i deres munde. Et lille suk forlod hende kort før hans næste ord forlod hans mund.

Michael? Så han var den slags engle, dette skulle nok blive..Skolen, han havde åbenbart være i under lokalerne, hun havde så overset ham. Men, det var ingen grund til at være mere uhøflig end hun havde været.
”He, ja. Er jeg, har snart været der et halvt år. Dog mindes jeg ikke at have set dig der over.” Udkom fra hende i en venlig stemme frem for en legesyg, blikket var stadig ikke rettet i hans retning og flasken blev ført hen over hendes lår. Smilet på hendes læber var stadig skævt, glæden i hendes øjne blev ikke pakket væk.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Og Det var nat - Zhada

Indlæg by Gæst on Man 18 mar 2013 - 12:18

Han kløede sig i nakken, og smilede så "jeg er er os ny, fik jobbet og det alt for lille kontor der følger med i formiddags..." Han grinede lidt ved tanken, det var tydeligt at han morede sig over mindet.

"jeg er støtte, kontakt og omsorgs lære.. som det er nu har jeg kun to elever, men ideen er vist at I andre skal kunne sende elver i min retning hvis i mener de har brug for en ekstra hånd..."

Han sukkede, og så ud som om han pludselig blev meget træt, han så ned og rystede på hovedet og da han så op stod tristheden malet i hans øjne

"der er nogle unger i den her by.. de lider mere end de fortjener, og det er uanset blod.." han rystede på hovedet, og en kuldegysning gik gennem hans krop..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Og Det var nat - Zhada

Indlæg by Gæst on Fre 22 mar 2013 - 10:23

Ny...ja ordet ny forlod ham som en del af talen, det var endelig ikke fordi det var interesant at han havde to elver og forventede flere her snart.. Det han sagde der fik hende til at vende hovedet væk fra den intethed hun kikkede på men rettede det over mod ham.

"Der er nogen unge i den her by der lider mere end de..." De ord fik hende til at vende hoved i hendes retning.. Ordet blod afsluttede sætningen, meget kort tid efter ordet ramte hende tog hun igen sin flaske til munden.

Som flasken fladt fra munden rejste hun sig stille op og sukkede som ryggen blev rettet ud. Flasken var nu næsten Tom, kun lidt bundfald var tilbage. Det skæve smil var væk, intet var tilbage der. Dog var hendes øjne stadig glade.

"blod..intet handler om folks blod. Alt handler om folks sind..ligemeget om deres blod er kongeligt eller helligt...eller uhelligt.. udkom fra hende med venlighed toner.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Og Det var nat - Zhada

Indlæg by Gæst on Lør 23 mar 2013 - 20:15

Han så på kvinden.. Længere og uforstående, hun var.. Unik så meget var tydeligt for ham nu.. Hendes reaktionsmønstre, hendes kropssprog.. Han forstod ordene, og signalerne.. Men ikke hvordan de passede sammen.. Han lagde hover på skrå og forsvandt ind i Han tanker kort, da han kom ud igen smilede han venligt, der var intet andet for end at tage det som det kom. "Det kan der være noget om, alle har ret til eksistens, og det er ens indstilling til eksistensen der er afgørende" Han kunne ikke undgå at være interesseret i hendes reaktion.. Det her var somet vende spil, man kunne aldrig være sikker på hvad man ville vende..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Og Det var nat - Zhada

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum