Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 533 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sapphira Dunham

Vores brugere har i alt skrevet 252112 indlæg in 12741 subjects

En Gå tur -alle er velkomne-

Go down

En Gå tur -alle er velkomne-

Indlæg by Gæst on Søn 10 mar 2013 - 10:39

Tid - ca middags tid
Sted - selve gå gaden
Vejret - solrigt, men blæsende og køligt
Tilstede - travle borgere i gågaden

Den unge mand, så sig om med undren, det var længe siden han havde været her i byen, og nu var han tilbage, med slet skjult undren lod han sit blik glide over den travle gade, folk på vej til og fra cafeer myldrede mellem andre der bare var ude i deres daglige gøre mål.
Et vindstød blæste op I hans halvlange mørke hår, og han nød at mærke vinden på den måde, det fik ham til at føle sig så levende, duften af mennesker og mad og by fyldte hans næse og fik en enkelt uset tåre til at glide fra de grå øjne. Han elskede byer, og alt deres liv.
Med en hovedrysten satte han i gang, han smilede sagte for sig selv, nu ville han ud og se sig om i den by han forlod for så mange år side, se om den virkelig var så anderledes end dengang han var her sidst, og se hvad han kunne gøre for at bringe lidt lys ind i mørket.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum