Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Today at 15:57 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252721 indlæg in 12764 subjects

Et simpelt møde ~ Eloise.

Go down

Et simpelt møde ~ Eloise.

Indlæg by Gæst on Søn 10 mar 2013 - 3:04

Tid ~ 13.48
Sted ~ En enkel café.
Vejr ~ Det blæser, men alligevel er der varmt.
Omgivelser ~ Mennesker. Mennesker i massevis.

Hen af den fyldte gågade, kom Wren løbende i så høj en fart, at man skulle tro hun var på flugt. Dette var dog ikke tilfældet. På en af de mange caféer der nu var, havde hun aftalt at mødes med en fotograf. Eloise, mente hun hendes navn var.
Hendes hånd lå placeret på den grå hue, så den ikke skulle falde af i forbifarten. Eftersom hun ikke kunne komme forbi, gav hun de fleste et par skub, hvilket resulterede i nogle få verbale tæsk. Dog lod hun som ingenting og løb videre.

Da hun forpustet ankom til den aftalte café, blev hun lettet over at Eloise endnu ikke var dukket op. Så havde hun alligevel en lille rum tid til at dampe af. Wren lænede sig op af muren ved siden af døren og trak vejret tungt. Her gik hun og troede, at hun var i god form, men næ nej.
Det turkisblå armbåndsur viste at klokken kun var lidt i to, så hun var tidligt på den, hvilket hun normalt ikke plejede at være.

Solen tittede langsomt frem og solens stråler ramte Wren. Langsomt fik hun det varmere og varmere, så med et snuptag havde hun fået den forvaskede denim jakke af og lagt den over skulderen.
Mon hun snart ville dukke op? Tålmodighed havde ikke altid været hendes stærke side, desværre.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Et simpelt møde ~ Eloise.

Indlæg by Gæst on Søn 10 mar 2013 - 17:38

”To billetter til Alone in the dark,” mumlede fyren nervøst der stod overfor Eloise. Han var omkring de sytten, havde sort hår, der hang tungt ned foran øjnene og skjulte hans ansigtsudtryk. Han var iklædt en stram, sort t-shirt, med et bandnavn på hun aldrig havde hørt om før, og et par stramme, stramme bukser, der unødvendigt blev holdt oppe af nittebælte. Hun tastede det hurtigt ind på skærmen og så rettede hun blikket mod fyren igen, imens maskinen printede to billetter ud. Hun rev dem af og skubbede den henover disken med et imødekommende smil.

”Det bliver 20 dask,” sagde hun og han rakte hende hurtigt en 20-euro-seddel. Så smuttede han igen og hun drejede sig væk fra køen af mennesker, der straks begyndte at brøle misbilligende af hende. Hun kiggede på sit armbåndsur. Klokken var fem minutter i to. Hun skulle være på caféen om fem minutter. I det mindste lå den kun 50 meter væk. Hun trak af den grønne vest og gik ud i baglokalet, hvor alle hendes medarbejdere sad i pauserne.

”Du har først fri om fem minutter!” lød det strengt fra hendes chef, men Eloise viftede irriteret med hånden og hankede op i sin røde frakke. Hun trak den udover biograftøjet – en simpel, hvid skjorte og et par lange, sorte, strøgede bukser. Den grønne vest havde hun smidt på en stol. Hun tog den militærgrønne skuldertaske og smed over skulderen. ”Vi ses imorgen!” råbte hun og skyndte sig ud derfra. Hun kiggede på sit armbåndsur igen. Hun skulle være der nu... Et suk løb øver de fyldige læber og hun halvtrippede hele vejen hen til caféen.

Da hun nåede caféen, lagde hun straks mærke til den blonde skønhed, der stod og så ud til at være ved at fange sin vejrtrækning. Et skævt smil løb over det solbrune ansigt. Hun gik roligt hen mod hende og tog fat i hendes hånd, hun nejede dybt og sagde så, med sin tunge, franske accent: ”Bonjour, madame! Mit navn er Eloise. De må være Wren, ikke sandt?” Hendes gråbrune øjne anskuede pigen. Hun var omkring fem centimeter højere end hende selv, blond og med et modelappeal. Eloise bed sig i underlæben og gav sig til at spekulere over hvilken type hun mon var.

Hun gik hen til cafédøren og åbnede den for sin kompagnon. ”Træd indenfor,” sagde hun med et let flabet smil.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum