Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Never trust a Bitch - Alexa
Today at 0:50 by Bailey

» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253676 indlæg in 12796 subjects

Elementerns skæbne, starten på min bog

Go down

Elementerns skæbne, starten på min bog

Indlæg by Gæst on Man 4 mar 2013 - 17:00

Indledning
I et land langt borte fra menneskets verdenskort og hvor fantasi ikke kan række, lever et mystisk folk i evig krig, disse lever i naturen og tilbeder naturen, og dens skabninger samt godhed.
De lever i et land fyldt med store smukke farverige skove, høje bjerge, og smukke vand steder som vandfald, søer og hav som omgiver landet. De fire Element klaner lever side om side med dyr som ikke engang mennesker kan fantasere sig til, dette land ligger skjult langt ude på havet, det ligger skjult bag en tyg magisk tåge som omgiver det store land, en tåge som adskiller landets mystiske folk fra mennesket.
Dette folk har eksisteret lige siden dinosaurerne, de har flere guder de tilbeder, men disse guder er dog ikke som menneskets tro, her beder man for at få sol, mad, vand og mange andre ting. Disse folk har mange traditioner som går meget langt tilbage.

De fire element klaner
Ild klanen: De lever på den øde ørken slette i små tippier, hvor solens stråler er varmest og derfor giver dem enige samt mere styrke. Ild folket lever af kød som de varmer over ild, de har ikke brug for væske. Deres kroppe er mere robuste, huden er mørke brun og deres øjne bær rødlige farver, håret er enten rødt eller sort.
De er temperamentsfulde og har en trang til at dræbe, de kan skabe ild som det passer dem blot der er luft tilstede. Deres høvding er Sakarias og deres fjende er Vand folket.

Vand klanen: De lever tæt på vand så som ved vandfald, søer eller havet, de spiser fisk og er afhængig af at drikke vand ellers vil de blive svage. De er høje og har en lys hud med et blåligt skær, deres hår er enten blåt eller lyse blondt. Deres evne er at kunne svømme ligeså godt som fisk, og at de kan trække vejret under vand, de er rolige og smidige. Deres høvding er Neptun og fjenden er Jord klanen.

Luft Klanen: De lever på toppen af bjerge hvor luften hersker, de spiser alt hvad der kan flyve og deres kroppe er lette samt spinkle. De har en lys næsten hvid hud og deres øjne bær en hvid farve, deres hår er hvidt eller meget lyst. Deres evne er at kunne flyve og så kan de skabe vind som det passer dem. De er kloge og meget sky som ikke kan lide fremmed. Deres høvding er Dagfin og deres fjende er ild.

Jord klanen: De lever dybt inde i skovene, her lever de af alle de dyr der befinder sig på jorden samt planter og bark. Deres hud er mørk og bær et grønligt skær, deres øjne er enten brune eller grønne og de har grønt eller brunt hår. Deres kroppe er laver end andres dog har de en tykkere hud som beskytter dem mod skarpe genstande. De er stolte og modig, samt de bedste til jagt og så er de meget hårdføre. Deres høvding er Florian, de har ikke rigtig nogen fjender og kan snakke med alle klaner.

Kapitel 1
Det var en dag som alle andre dage, solen var endnu engang stået op og kastede sit lys over det store land. Falentin vågnede langsomt op fra en dyb søvn, han slog øjne op og så ud over havet med et smil på læben, han rejste sig forsigtigt op for ikke at vække de to skikkelser der lå på jorden ved siden af ham. Falentin var en køn ung fyr fra Vand klanen, hans hud var lys og hans øjne var krystalblå, hans hår kort og blåt samt krøllet. Han var iført et par hørshorts ellers bar han intet tøj på kroppen.
Falentin strakte sin lange krop imens han så rundt, de fleste fra hans klan lå og sov tungt rundt omkring på sandet, han kunne dog se at en af jægerne var taget ud for at fange fisk. Han gik så selv hen mod vandkanten, hvorefter han elegant sprang ud i det stadig kølige vand, han svømmede lidt længere ud dog ikke alt for tæt på tågen.
Idet en fisk svømmede forbi ham fik han hurtigt grebet fat i dens finne, han løftede den let op og betragtede hvordan den sprællede i hans hånd, han slap den dog og lod den svømme væk fra sig imens han så efter den. Inde på stranden vågnede de mange folk langsomt op og begyndte at rejse sig op, for at børste sandet væk fra deres kroppe, høvdingen Neptun vågnede også op hvorefter han så ud over sit folk.
De dyb blå øjne så roligt rundt, imens han strakte sin lange dog lidt buttede krop, i hans unge dage havde hans hår haft en klar blå farve men den var nu blevet hvid, skægget gik ham til brystkassen og var sat i en fletning. Hans tøj bestod af en kappe lavet af tørrede tang, udover det bar han et par shorts af samme materiale som bukserne, på hovedet bar han en slags kro lavet af skaller i lyse farver.
Falentin så ind mod landet og fik hurtigt øje på høvdingen, han sukke svagt men begyndte at svømme mod land, det var ikke tilladt at svømme alene da havet skjulte farlige væsner så som hajer og vandpumaer som kunne finde på at fange en som Falentin. Da han kom ind på land rystede han let sin krop, før han satte kursen hen mod sine forældre som sad og nød dagens mad, Falentin slog sig ned ved siden af sin far og snuppede muntert en lille fisk som lå foran ham.


Vil meget gerne høre jeres mening;)

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum