Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 9 dec 2018 - 15:16 by Zakaroff

» A pure heart - [Carver]
Søn 9 dec 2018 - 15:10 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Søn 9 dec 2018 - 1:51 by DuChance

» What is going on?!
Tors 6 dec 2018 - 2:23 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 3 dec 2018 - 10:51 by Nightrage

» How about no?
Fre 30 nov 2018 - 20:59 by Roar

» Death is only another step (Nessa)
Tors 29 nov 2018 - 22:35 by DuChance

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Ons 21 nov 2018 - 21:02 by Morgan L. Withers

» Silence and Violence
Ons 21 nov 2018 - 13:49 by Cimberlie

» Face Claim
Man 19 nov 2018 - 10:49 by Edward Price

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Milo Fuchs

Vores brugere har i alt skrevet 253281 indlæg in 12778 subjects

heatstroke in the winter. [Markov & Zhadalina]

Go down

heatstroke in the winter. [Markov & Zhadalina]

Indlæg by Gæst on Fre 8 feb 2013 - 17:45

Sted: Lejlighederne

Tid/Vejr: Solen er på vej op, sneet falder stadig fra den magiske sne storm. (Dog læst første del af indlæget hvor det er tidligere og natten er på højde punktet.)

Omgivelser: Se text.

Røgen lagde sig i området som den blå farve forsvandt fra dets midte. Af de stikkesler der før var muligt at se i røgen stod nu kun en tilbade der inde. End ikke en silhuet var tilbage af den anden, så den bevinget skikkelse der stod frem som røgen samt ilden forsvandt. Lod sit blik falde rundt i området før flammer voksede sig rundt om skikkelsen til den blev helt dækket, som ilden lagde sig stod en ung mand tilbage med en et neutralt blik.

Et stykke væk derfra ramte en kvindes knæ ned i jorden, hendes krop var dampende. Den lange tunge jakke hun normalt bar over sig var ikke så lang og bundet samt ryggen af den var fuldt af brand mærker, jakken var næsten ødelagt. Var det ikke for sneet så havde hun ramt jorden og havde ikke bevæget sig i nu fra det punkt af. Hun kom ud og ind af bevidstheden, kvalmen prikkede til hende.
Hun vidste at hun skulle finde et koldt sted snart! Solen var på vej op. Der var ikke længe til det kastede sine første kik inder over byen, der var endelig ikke langt til hendes lejlighed, mon ikke hun kunne nå der over inden solen ramte hende? Hendes energi var lav, selv hendes magi depoter var meget lave.

Som hendes blik blev kastet ind over byen som farven forsvandt fra hendes syn, hun vidste hvor hun skulle hen og gaden kunne ses her fra. Nøglen blev fundet frem, nummeret på lejligheden stod skrevet på den. En skygge voksede omkring hende som hun forsvandt fra hus taget. Et sekunds tid efter dukkede et skygge mere, nogen meter over gaden. Ud fra det korte blik hun kastede rundt som hun ramte ned i sneet var at der ikke var nogen omkring hende, bevidstheden forsvandt lige før hun fik forbindelse med sneet. Hun lå på siden med varmen dunkede i hende, nøglen lå i hendes hånd som hendes øjne gik i, tænderne var blottet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: heatstroke in the winter. [Markov & Zhadalina]

Indlæg by Gæst on Lør 9 feb 2013 - 13:19

Lyden af den boblende varme Lakrids-rod The fløj gennem den mellemstørrelse lejlighed, kun domineret af den sprøde duft fra de friske småkager der fornyligt havde forladt deres trygge og varme gemmested i ovnen, og nu var lagt på et hviskestykke på køkkenbordet, klar til at blive lagt op i den nærliggende skål, og ført til den sovende skønhed der roligt og varmt lå på sofaen, med sved dryppende ned fra hendes bløde hud på den nøgne pande, hvor en våd kold klud der ihærdigt kæmpede for at slå den kraftige hedebøjle der havde taget bosted i hendes krop.
Hendes jakke lå over et stoleryglæn, syet til med nål og tråd for at fjerne de grimme brandmærker, det var gjort ved at sy den ti centimeter kortere, og bruge det stof og tråd til at lukke hullerne. En gammelmand stod hævet over hans håndværk, og af og til kiggede mod den unge pige, han havde fodret hende med små doser blod han fandt i fryseren, han havde givet hende ikke mere end en halv dl per time for at hverken at presse kroppen for at være rask, men derimod prøve at lade kroppen klare det skridt for skridt så pigen kunne få den betryggende og harmoniske stemning kroppen er fyldt med når den kunne klare problemerne stille og roligt. Den gamle mand så mod småkagerne, og gik i et langsomt tempo derover af, og lagde den ned i skålen med et smil skabt af duften, og glæde.
Den gamle mand havde fra da han først lagde hende i sofaen taget den unge hotte frøkens sokker, og det yderste lag overtøj af kroppen for at køle hende hurtigere af, men han havde lagt hende på et blødt og behageligt tæppe han selv havde haft med sig. Tæppet var foldet på midten og var stort nok til at selvom hun lå på to lag tæppe, var der et stykke som lå udover sofaen, så når hun vågnet, og hvis hun nu var gået fra kogende varm til kold, så kunne man ligge den del over hende, så hun var omfavnet af tæppet som en sovepose.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: heatstroke in the winter. [Markov & Zhadalina]

Indlæg by Gæst on Søn 10 feb 2013 - 17:52

Hendes øjne gik kort op, ikke nok til at få et ordenligt øjekast over det hele, men nok til at få øje på det velkendte loft. Nogen hurtige blik og øjne gik i igen, til lyder af en der bevægede sig rundt. Det hele gentog sig, øjne åbnede sig, dog var der et skikkelse tæt på hende der lagde noget virkeligt behageligt på hendes pande. Den skønne fornemmelse af den genstand fik hendes øjne til at klappe i igen. Hvor længe der var gået havde hun ikke en fornemmelse af, men hun følte sig sikker som hun vågnede til en duft af lakrids. Hendes øjne åbnede sig langsomt op og alligevel gik det igen, denne gang faldt hun dog ikke i søvn.

Hvordan var hun kommet herind, og hvad var klokken. Hendes hånd blev ført op mod hendes pande, dog var det så som hendes sted sans var helt væk og satte hånden på toppen af hendes næse ryg, et lille hm! udkom fra hende. Som hånden langsomt blev trækket lidt længer op og mødtes af den våde genstand på hendes pande. Ehh? Udkom fra hende i samme øjeblik, våd, blød...Hvad? Samme tid med tankerne blev kastet rundt kom smagen af blodet i hendes mund til hendes opmærksomhed. Hvad foregik der?

//Beklager for længen :P men følte ikke der var så meget jeg kunne skrive fra hendes tilstand.//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: heatstroke in the winter. [Markov & Zhadalina]

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum