Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Yesterday at 12:52 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252723 indlæg in 12764 subjects

Finding my safe place.. & an unlikely muse?

Go down

Finding my safe place.. & an unlikely muse?

Indlæg by Gæst on Tirs 5 feb 2013 - 21:03

Vejr: Kølig brise.
Omgivelser: En stor menneskemængde, og mange omkring liggende butikker.
Sted: starter ud i Gågaden; ender i en mindre Café.
Tid: 22:04

Den fyldte Gågade fremviste en overraskende mængde liv. klokkeslættet så ikke ud til at, være et problem for byens mange borger; der ikke så ud til at være påvirket af det fastlagte udgangsforbudet. Tværtimod så det ud til at folk nød godt af, at der ikke rigtig fandtes en politi patrulje til at håndhæve den såkaldte 'lov'. Et stilfærdigt smil brød frem på Mischa's læber, i det hun gik ud af malerbutikken med sine ugentlige 'supplies'. Det var jo trodsalt Di Morga der var tale om. Og hun vidste at der ikke ville gå længe, før de nu modige mennesker, enten oplevede eller overværede noget skrækindjagende; der igen ville indoktrinere en passende mængde frygt. Frygt var nok den følelse der holdt de fleste mennesker i Di Morga i live.

Hun sukkede lydløst, mens hun næsten ubevidst studerede, de forbipasserende gengangere. Men var et liv tynget af frygt, virkelig et liv værd at leve? Et spørgsmål der tog hende et splitsekund at besvare: Nej. Et liv svøbt i frygt var efter hendes mening langt fra et liv værd at leve. Det var nok det dyriske instinkt i hende, der ikke tolererede frygtens dominans. Det var en følelse der lå fjernt fra ulvens karakter såvel som natur. I hvert fald dem der var født med virussen. Hvad var der trodsalt at frygte? Mischa opdagede hun kortvarigt havde været stilestående i det hun havde tænkt tanken og tog hurtigt fat om sine mange poser; før hun begav sig videre hen imod sin destination. Hun små lo af sin egen forvirrende filosofering, alt i mens hun pustede det mørkeblonde hår væk fra øjne.

Det sidste stop på Mischa's tur var den lokale Café. Hun havde været der én enkelt gang før, og var hurtigt blevet forelsket i den beroligende, og afslappende atmosfære stedet skabte omkring sig. Cafeen var det perfekte sted at samle sine tanker, og Mischa gjorde sig skam også ofte stærke kunstrelaterede, overvejelser når hun nu var der. Sidst hun havde været der, havde hun endelig besluttet at opkøbe lokalet til sit kommende galleri. Og nu, en uge senere var det ny malet, renoveret, finpusset til ugenkendelighed og endelig under hendes navn. Skiltet med gallerinavnet var bestilt, og det eneste Mischa manglede var at udvælge hvilke af sine billeder hun ville udstille og sælge. Og hvilket bedre sted at brainstorme, end stedet hvor hun fik sin brillante starts ide?

Hun gik med raske skridt indtil hun stod lige uden for cafeen.. Hun så igennem navnet der stod på ruden, og direkte hen på de forskellige medarbejder. Rettere var hendes lettere undrende blik, rettet imod én bestem medarbejder. Hun havde også lagt mærke til ham sidste gang hun havde været derinde. Og til at starte med havde Mischa ikke forstået hvorfor han havde fanget hendes opmærksomhed. Det var skam ikke fordi han var forfærdelig at se på, tværtimod; hun var bare ikke typen der lod sig narre af folks ydre. Det havde først været da han gik forbi hende at, hun havde opfanget kilden til sin nysgerrighed. Duften af hans essens var den samme som hendes, dog uden helt at være den samme. Det overraskede hende en smule, da hun selv var rimelig ny i byen. Og hvis han var hvad hans duft signalerede han var; ja, så ville det være hendes første møde med en artsfælle.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum