Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252396 indlæg in 12753 subjects

Skaberen bag Godric

Go down

Skaberen bag Godric

Indlæg by Godric on Fre 1 feb 2013 - 14:18

Jeg er 16 år gammel og bor i en lille by mellem Fr. sund og fr. værk. Jeg hedder Jeanne og der er desværre mange som har svært ved at udtale mit navn eller også kan de ikk stave til det. Jeg er en pige men kan bedst lide at spille som en dreng. Jeg har mange karakterer på mange sider.

Da jeg var yngre var der nogle som drillede mig med at jeg havde en drengestemme, men har lært at leve med at folk siger sådan nogle ting.

Jeg er begyndt på efterskole i år, og før jeg startede på efterskole var jeg meget stille. Sagde ikk så meget, det gør jeg stadig ikk nogle steder, men på efterskolen snakker jeg vildt meget.

Jeg har en meget bred musiksmag, men er ikk så meget for stille musik. Efter at en af mine veninder viste mig bigbang er jeg begyndt at høre K-pop og er vild med det.


spørg endelig hvis du vil vide noget bestemt :D
avatar
Godric
Competent (Rank 10)

Bosted : På gaden

Antal indlæg : 391


Tilbage til toppen Go down

Re: Skaberen bag Godric

Indlæg by Gæst on Fre 1 feb 2013 - 18:33

Jeg vidste du var for kær til at være en dreng!!! xD

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Skaberen bag Godric

Indlæg by Godric on Lør 2 feb 2013 - 11:41

haha yer right :P
avatar
Godric
Competent (Rank 10)

Bosted : På gaden

Antal indlæg : 391


Tilbage til toppen Go down

Re: Skaberen bag Godric

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum