Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 531 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Elizabeth Stride

Vores brugere har i alt skrevet 251369 indlæg in 12715 subjects

måske en spænde aften - Cashmir

Go down

måske en spænde aften - Cashmir

Indlæg by Bjørn on Tirs 29 jan 2013 - 21:01

Tid: 21
Sted: gå gade
Vejr: kold
Omgivelser: butikke og andre væsen

der kom en høj mand gå ned af gå gade, han havde hænder ned i sin hættetrøjen, hans hår er blod rødt, øjne er rødt hen an sam farve som hår, han har nogen sort cowboy bukser på, han har en sport taske hænge over den en skulder, hættetrøjen er kong blå, han skulle prøve at finde sig noget mad, da han var godt slutte efter hold, og han havde stadig ikke haft helde med sig med at finde et job, så han kun tjener til noget mad og et sted at bo.
avatar
Bjørn
Highly competent (Rank 12)

Bosted : I naturer

Antal indlæg : 600


Tilbage til toppen Go down

Re: måske en spænde aften - Cashmir

Indlæg by Gæst on Ons 30 jan 2013 - 8:29

Ude i gadernes skygger befandt dette væsen sig. Med de skindende brune øjne betragtede hun de mange uvidende væsner som passerede hende og nærmest lod som om hun ikke var der. Det var ikke fordi hun gjorde noget for at gemme sig, eftersom man sagtens kunne se hende, hvis man bare gad og dreje hovedet i hendes retning, hvilket der ikke var mange der gjorde. Der var mange der kendte hende som ilddanseren fra det omrejsende cirkus, som gik neden om og hjem for nogle få måneder siden. Hun lod kort en hånd glide gennem det lange sorte hår som faldt ned over hendes blottede skuldre. Hendes sorte kjole sad perfekt på hendes krop, den slanke og meget modelagtige krop hun nu havde fået sig.

Langsomt tog hun nogle få skridt ud af skyggerne og så sig omkring. Hun havde aldrig som sådan været inde i gågaden før... Så dette var helt nyt for hende, men nu var hun også næsten lige kommet til byen og havde nu bosat sig her, dog havde hun intet sted at bo endnu, men mon ikke hun enten fandt en at bo med, eller fandt en lejlighed for sig selv? Hendes blik gled rundt på de mange mennesker inden hun begyndte at gå ned af gaden mellem de mange butikker.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: måske en spænde aften - Cashmir

Indlæg by Bjørn on Ons 30 jan 2013 - 8:52

han gik rolig videre ned af gågade og kiggede ud mod skygge, da han synes at kun mærke at der stod en der ud, man han er ikke sikke da han ikke er, så længe var han ikke kommer med at mester sin skygge magi, han når lidt længe ned ag gade da der gik en kvinde ud at skygge, så havde han forstå skygge rigtig, han gik lidt videre end han stille sig bag nogen folk som, som stod ved en flugt bud, det kun være at han kun sjæle noget ud at han bliver opdage.
avatar
Bjørn
Highly competent (Rank 12)

Bosted : I naturer

Antal indlæg : 600


Tilbage til toppen Go down

Re: måske en spænde aften - Cashmir

Indlæg by Gæst on Ons 30 jan 2013 - 9:06

Et kort suk undslap hendes læber inden hendes øjne faldt på en mand i en blå hættetrøje. Det var som om hendes lyst til blod steg, men hun kunne jo ikke bare gå over og bore sine tænder ned i halsen på ham, det ville være sygt..: Og så ville hun uden tvivl blive jagtet resten af hendes liv, hvilket hun under ingen omstændigheder ønskede. Hun stoppede kort op og så sig omkring for at orientere sig, inden hun fortsatte ned mod en bod med nogle smykker. Der var ikke fordi hun skulle have noget, men lysten til at se på de mange smykker var der alligevel, hun var trods alt en kvinde.

Lyden af nogle piger som råbte noget fik hende til at vende sig om med et kort mil på læberne. Det var hende de råbte efter " HEY! er du ikke hende danseren... Fra cirkusset, hende med ild?" spurgte de og så forventningsfulde på hende. Hun nikkede blot uden at sige noget og sukkede derefter. Hun vendte sig om mod boden igen og drejede så af så hun kunne gå igen, væk fra disse piger. Hun gad ikke snakke om sin tid i det cirkus, eftersom det fik hende til at bryde ud i tårer næsten hver gang.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: måske en spænde aften - Cashmir

Indlæg by Bjørn on Ons 30 jan 2013 - 9:55

han er sikke på at hun er vampyr, det blik hun fik kort, kun godt virke til at hun er vampyr, han kiggede kort op da der bliver råbet efter en, det viser sig at være hende kvinde fra før, det kun være at han skulle følge efter hende, det kan være at der falde noget af hvis hun giver et nummer, han tog et æble end han begynde at gå efter hende, så havde han da lidt at spise til lidt senere, han gik ud i skygge og gik i et med dem på grunde af sin magi, han gik efter hende men ud at giver en lyd fra sig.
avatar
Bjørn
Highly competent (Rank 12)

Bosted : I naturer

Antal indlæg : 600


Tilbage til toppen Go down

Re: måske en spænde aften - Cashmir

Indlæg by Gæst on Ons 30 jan 2013 - 10:29

Et smil kom frem på hendes blege læber idet hun drejede omkring et hjørne. Hun var alene nu, eller det regnede hun da med. Kort fnøs hun inden hun sagde nogle ord på et sprog som inden sikkert ville forstå. Langsomt kunne man ane at der var nogle skygger der var begyndt at samle sig omkring hendes ene hånd " kom så Eriel" sagde hun og smilte kort for sig selv, inden skyggen nu havde formet en ravn, som sad i hendes ene hånd " Velkommen tilbage " sagde hun og lod en hånd glide over fuglens fjer, idet hun gjorde det gav den et klage skrig fra sig .

Fuglen lettede fra hendes hånd og fløj ind i gennem skyggerne " Hvad nu?" sagde hun og så i retningen af fuglen. Der måtte være nogen... Eller nogeet der stod inde i skyggerne og holdt øje med hende, men hun vidste ikke hvem, eller hvad " Du kan lige så godt komme frem..: Jeg ved du er der alligevel" sagde hun og stillede sig med armene over kort og så mod stedet hvor ravnen kredsede.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: måske en spænde aften - Cashmir

Indlæg by Bjørn on Ons 30 jan 2013 - 10:59

han fortsætte efter hende i skygge, da hun stoppe gjort han det også, han kiggede rolig på hende mens hun fremme en ravn, da den fly ud mod skygge flytte han sig der fra og fik laver en skygge som lide ham, så den gik ud efter den, da hun sagde at hun vidste at han er der, han gik ud af skygge og kom til syn, "hvorfor kigger du så det forkendt sted hen" spurgte han og kom frem lidt bag hende, så der var nogen meter mellem dem, skygge han havde lavet forsvandt så ravn kan lad skyg/mur være, han stakke hænder ned i sin lommer i hættetrøjen.
avatar
Bjørn
Highly competent (Rank 12)

Bosted : I naturer

Antal indlæg : 600


Tilbage til toppen Go down

Re: måske en spænde aften - Cashmir

Indlæg by Gæst on Ons 30 jan 2013 - 11:26

Da hun hørte hans stemme bag sig himlede hun med øjnene " For forbandede djævel" sagde hun lavt uden at vendte sig om. Eriel landede på hendes venstre skulder og så på denne mand med mistroiske øjne " Hvad vil du?" spurgte hun inden hun igen begyndte at gå længere og længere ind i skyggerne. Hun havde ingen intension om at vende sig mod denne fremmede, det havde hun ikke nogen grund til, eftersom hun sjovt nok ikke kendte ham. Hun havde aldrig vist respekt overfor fremmede, eftersom de fleste bare kom for at kommentere på hendes arbejde i det cirkus, som da heldigvis var slut nu.

Lyden af Eriels skraben gjorde hende sindssyg " Flyv i forvejen " sagde hun og så efter ravnen som nu var på vej væk og kort efter blev i et med skyggerne omkring dem.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: måske en spænde aften - Cashmir

Indlæg by Bjørn on Ons 30 jan 2013 - 11:35

han tog æble frem som han havde tage og tag en bid af det, "ikke rigtig noget, det kun være at der vil sker noget spænde, ved at følge efter dig" sagde han og kiggede kort på hende, end han tog en bide mere af æble, det var nu meget ret med noget af spise, han kiggede kort efter hende da hun begynde at gå væk fra ham, det var ikke særlig snakke særlig hun var, han begynde at kom sammen vej som hende, ikke fordi han følge efter hende men, mere fordi de forladt hus ligger den her vej, han kun lige så godt finde et sted med det sammen at overnatten for nat.
avatar
Bjørn
Highly competent (Rank 12)

Bosted : I naturer

Antal indlæg : 600


Tilbage til toppen Go down

Re: måske en spænde aften - Cashmir

Indlæg by Gæst on Ons 30 jan 2013 - 11:43

Hun sukkede kort over manden og så sig kort over skulderen " Så du er ikke efter mig fordi jeg er en af de 'freaks' fra cirkusset?" spurgte hun og fortsatte med at gå. Hun burde nok snart finde et sted at hvile sig... Hun var fuldkommen udkørt, men så igen det ville være dumt, nu hvor sollyset var flere timer væk... Og hvis hun faldt i søvn nu så ville hun være vågen når solen stod op.

Hun så op mod den sorte himmel og sukkede kort inden hun stoppede " Du ved godt det er forkert at stjæle ikke?" sagde hun og vendte sig nu mod ham for første gang.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: måske en spænde aften - Cashmir

Indlæg by Bjørn on Ons 30 jan 2013 - 11:49

"nej det er jeg ikke, kender enlig ikke til er" sagde han og kiggede kort på hende, han tog en bide mere og smiler svagt af hende, da hun snakke om at man ikke må stjæle, "det ved jeg godt, men hvis jeg ikke gør det, vil jeg ikke få noget at spise" sagde han og kiggede kort op på hende, han gik rolig forbi hende da hun var stoppe op og havde vend sig mod ham, han tog en bide mere af æble og var snart færdig med det, "du ligner en som mangel et sted at være til morgen dag" sagde han halv spurte, han kiggede kort over skulder end han gik videre og skulle snart drej ned af en vej.
avatar
Bjørn
Highly competent (Rank 12)

Bosted : I naturer

Antal indlæg : 600


Tilbage til toppen Go down

Re: måske en spænde aften - Cashmir

Indlæg by Gæst on Ons 30 jan 2013 - 12:28

Hun så på ham og himlede med øjnene og så på ham " du ved ikke noget om mig... Og nej.. jeg har et sted at sove" sagde hun og så på ham med et skævt smil. Der var ingen der skulle komme og sige hvad hun lignede, eftersom hun havde hørt det alt for meget på det seneste, hun var træt af at folk blev ved med at se hende som hende ilddanseren fra cirkus.

" Hør her søde ven... Du er sikkert som alle de andre mænd... Som bare tager kvinder med hjem og bruger dem som nytteløs legetøj" sagde hun mellem sammenbidte tænder. Hun hadede mænd, for at sige det mildt, men det var mere eller mindre fordi hun altid var blevet behandlet som skidt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: måske en spænde aften - Cashmir

Indlæg by Bjørn on Ons 30 jan 2013 - 12:56

"det har jeg heller ikke sagt at jeg gjort, jeg sagde bare hvad det ligner og jeg tog fejl, lyder det til, så det må du undskylde" sagde han og kiggede kort på hende, utrolig at hun bliver så sur over ingenting på en måde, "nej det er jeg ikke" sagde han og gik videre, en drej ned af en lille gade kort efter og kom ud at hendes syn felt, han spise det sidste af sit æble og smide det væk, så prøve man bare at være høflig men det kan folk bare ikke tåle, da de flest bliver sur.
avatar
Bjørn
Highly competent (Rank 12)

Bosted : I naturer

Antal indlæg : 600


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum