Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 531 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Elizabeth Stride

Vores brugere har i alt skrevet 251369 indlæg in 12715 subjects

Praktik i Desiré Noir (Privat - Nathan Sanders)

Side 1 af 2 1, 2  Next

Go down

Praktik i Desiré Noir (Privat - Nathan Sanders)

Indlæg by Mallorie on Tors 17 jan 2013 - 14:48

T: Omkring 17.00
S: Desiré Noir - Photoshoot er i gang
O: Kameraer, mennesker over det hele og spotlights.
V: Let sne
P: http://data.whicdn.com/images/31029172/2300515_lookbooklookj_large.jpg (Kun kjolen)

Mallorie kiggede endnu engang rundt i det travle lokale og mod den dreng, som lige nu var i gang med et blive fotograferet. Hun var blevet tilbudt at komme i praktik og modelfirmaet var det, som havde trukket mest i hende. Ikke at hun selv troede på, at hun kunne blive model, men alligevel så var håbet der da altid. Hun havde hele dagen været assistent for en fotograf, som var venlig og forstående omkring den unge pige. Det hele havde været en smule forvirrende for hende i starten med alle de mennesker omkring. Lysmænd, make-up folk, fotografer, modeller og mange flere rendte rundt omkring hende. Det var lige før man blev rundtosset af at kigge på det.
I dagens anledning havde hun besluttet sig for at tage noget lidt mere fint tøj på, end hun normalt ville have. Det røde hår hang ved hendes skuldre som altid og en fin, let make-up prægede hendes ansigt. Ikke noget vildt, blot lidt opfriskning af hendes ellers så kønne ansigt. Med til den lille, hvide kjole havde hun taget et par små støvler på. Hun ville have haft taget et par små ballerinaer på, men da sneen dalede ned udenfor, så tænkte hun, at det nok ikke ville være den bedste idé i verden. Hendes tøjvalg var måske ikke det varmeste, men det var kønt og så var hun tilfreds med det. Desuden havde hun også en stor jakke med, så det skulle nok gå.
Hun lod igen sit blik falde på drengen. Eller... Dreng var måske en underdrivelse, men hun kunne ikke sætte et præcist tal på hans alder. Dog havde hun kigget lidt efter ham hele dagen. Han var... Meget køn, for at sige det pænt. Hun faldt en smule hen i sine egne tanker og sendte ham et varmt smil til trods for, at hun vidste, han på ingen måde ville se det.
"Hva smukke? Skal du ikke ind og have et par billeder med ham?" spurgte den fotograf, som havde været sammen med hende hele dagen og smilede stort til hende. Mallorie vendte sig mod ham med et chok og prøvede med det samme at komme på en undskyldning for ikke at komme tættere på drengen. Det ville være en smule for pinligt. "Nej John... vær nu sød" sagde hun med pibende stemme og sendte ham et desperat blik. Dog hørte han ikke efter. Han kiggede mod modellen nogle meter væk og løftede det ene øjenbryn. "Hvad siger du til det Nathan? Et par billeder med den kønne pige her?" spurgte han og sendte hende et stort smil, imens han kiggede skiftevis på de to unge mennesker.

avatar
Mallorie
Competent (Rank 11)

Bosted : Egen lejlighed.

Antal indlæg : 511


Tilbage til toppen Go down

Re: Praktik i Desiré Noir (Privat - Nathan Sanders)

Indlæg by Wyatt Moore on Tors 17 jan 2013 - 21:35

Nathan havde som altid en attitude der virkede en smule arrogant når han fik taget billeder, han gjorde det egentligt ikke med vilje, men hans arbejds ydre var blot sådan. Han havde stået i alt slags tøj den dag, endda i bag overkrop og det rørte ham overhovedet ikke. Han havde jo fået taget mange billeder i årenes løb. Både sensuelle, seksuelle og high fashion, det var jo trods alt bare et job og det var jo trods alt bare billeder og han tog alt til sig som han kunne. Han var muligvis en af firmaets mest brugte modeller og rygterne fortalte at han væltede sig i penge, men egentligt så sagde rygter så meget og han prøvede ikke at kigge for meget i blade og magaziner, heller ikke selvom de skrev om netop ham og hvad han gik og lavede.

Han stoppede op da fotografen afbrød og henvendte sig til den unge rødhårede praktikant. Der var ofte praktikanter med på sættet og det rørte egentligt ikke Nathan, udover han godt kunne lide at snakke med dem. De var ofte nemme fordi at de beundrede både firmaet og også modellerne, hvilket han jo var en af.

Han nikkede blot i mod fotografen: "kom glad" sagde han med et smil og gjorde tegn med hånden til at den rødhårede pige skulle komme nærmere og han gav hende venligt sin hånd: "Nathan" præsenterede han sig med et let flabet smil og lagde en arm omkring hende: "Vis dem hvad du kan" smilede han og regnede med at hun som alle andre praktikanter gerne ville være model og Nathan ville da gerne give dem alle en chance for at udleve drømmen, om ikke andet et par sekunder og han stod derfor roligt bag hende og lod sine hænder hvile på hendes mave og lår imens han satte sine læber tæt i mod hendes hals dog uden at røre hende:"Slap af" hviskede han med et lille smil og skuede i mod kameraet der begyndte at sige klik lyde der indikerede at der blev fotograferet.
avatar
Wyatt Moore
Competent (Rank 11)

Bosted : Stor villa i Di Morga Øst

Antal indlæg : 462


Tilbage til toppen Go down

Re: Praktik i Desiré Noir (Privat - Nathan Sanders)

Indlæg by Mallorie on Fre 18 jan 2013 - 10:20

Mallorie prøvede stadig desperat på at komme på en undskyldning. Hun havde egentlig ingen ide om hvorfor hun ville det. Der var vel intet i vejen med at skulle få taget nogle billeder sammen med en pæn fyr? Hun prøvede på at holde masken imens han gik over mod hende og tog imod hans hånd. Dog nåede hun ikke at præsentere sig selv, før han havde taget fat om livet på hende og trukket hende med ud på gulvet. Det kom som et chok for hende, så hun kunne ikke lade være med at give et kort, men næsten lydløst gisp fra sig. Hun kiggede mod ham, da han lagde læberne mod hendes hals og bed sig kort i læben. Hvad skulle hun gøre? Hvordan skulle hun stå? Det var på ingen måde fair for hende. Hun havde da været foran et kamera før, men da slet ikke i det omfang. De eneste billeder, hun nogensinde havde fået taget professionelt, var nogle af hende, da hun ikke var mere end 14 og det kunne ikke bruges til noget som helst.

Slap af. Ja det kunne han sku sagtens sige. Det var ikke ham, som ikke var vandt til det her. Det var ... på ingen måde nyt for ham. Han var kendt model i byen og hun var blot en ung pige, som ikke vidste, hvad fanden det var hun havde gang i. "Det kan du sagtens sige..." sagde hun lavt til ham og vendte kort hovedet, så hun kunne se hans ansigt. Endnu et gisp kom fra hende, da han lagde hænderne på hendes lår. *Okay, rolig nu. Det er bare hans arbejde* tænkte hun og prøvede på at berolige sig selv. Det virkede dog ikke. Overhovedet ikke. Hendes hjerte bankede i dobbelt hastighed og hun var ved at hyrperventilere.

*Hvorfor har jeg ikke tænkt på det noget før?!* tænkte hun og skulle næsten til at slå sig selv på panden, fordi hun ikke havde regnet det ud. Hun havde set så mange afsnit af "America's Next Top Model" at hun burde kunne alle poses og det i hovedet. Hun prøvede på at komme på et godt et, hvor hun vidste, der havde stået en dreng bag den model. Hvad var det nu? Han havde stået på samme måde, som Nathan gjorde lige nu og hun håbede ikke på, at han havde tænkt sig at flytte sig. Så ville hendes lille plan ikke fungere længere. Med en lille, forsigtig bevægelse lod hun sin hofte rykke tættere ind til hans og lagde stille hånden mod hans kind, imens hans læber stadig var ved hendes hals. Hun kiggede mod kameraet og lod sit ansigt forblive neutralt, som hun havde set på tv. Selv syntes hun det gik meget godt, og det mente fotografen nok også, da han sekundet efter piftede af hende. "Du Nathan? Skulle vi ikke have lidt sjov med hende?" spurgte John lidt efter og blinkede til Nathan, som om han tydeligt burde vide, hvad han snakkede om. Mallorie lod blikket køre på dem begge med et spørgende udtryk.
avatar
Mallorie
Competent (Rank 11)

Bosted : Egen lejlighed.

Antal indlæg : 511


Tilbage til toppen Go down

Re: Praktik i Desiré Noir (Privat - Nathan Sanders)

Indlæg by Wyatt Moore on Fre 18 jan 2013 - 12:25

Nathan prøvede at holde et grin inde, han syntes det var ganske sødt når piger blev nervøs for forkvamblede og han kunne godt mærke på hendes krop at hun var anspændt og det var vel egentligt også fint nok, han ville nok ogås være blevet nervøs i hendes alder hvis nogen blot hev ham op på et podie og bad ham være model. Han havde været model i 6 år efterhånden og de sidste 2 var virkeligt gået fantastisk for hans karriere. Han lavede ikke andet end at rejse verden rundt , feste og havde det dejligt.

Nathan slap hende helt og kørte en hånd igennem sit halvlange hår som han så ofte gjorde. Der stod stadig folk og kiggede, primært piger naturligvis: "To sekunder" sagde Nathan og smilede let i mod John og gik kort over og sagde farvel til en af pigerne der var klar til at gå, det var hans assistent, så intet kærligt der, selvom det måske kunne se sådan ud for dem der ikke kendte til hendes stilling.

Nathan nikkede i mod John da han talte til ham: "Men så bliver det sidste frame for jeg har en aftale klokken seks" sagde han med et kort smil og skuede i mod sit ur. Han knappede så sin skjorte op så han stod i bar overkrop og gik hen foran kameraet igen: "Såå..." sagde han med en drillende stemme og tog fat omkring hendes hår og puffede lidt op i det så det sad en smule mere pjusket og han rettede så det øverste af hendes kjole så det ene ærme hang nedover hendes skulder og gjorde den ene skuler fri: "Last frame John" bekræftede Nathan, han orkede ikke mere og som 'stjernen' i firmaet bestemte han heldigvis og Nathan kyssede så stille hendes skuulder imens han stod bag hende og kameraet begyndte igen at klikke.
avatar
Wyatt Moore
Competent (Rank 11)

Bosted : Stor villa i Di Morga Øst

Antal indlæg : 462


Tilbage til toppen Go down

Re: Praktik i Desiré Noir (Privat - Nathan Sanders)

Indlæg by Mallorie on Fre 18 jan 2013 - 13:18

Mallorie prøvede så vidt muligt på ikke at være så anspændt, som hun var, men det var ikke ligefrem nemt. Han måtte være vandt til piger som hende, så det generede hende egentlig ikke. Det burde være åbenlyst for alle, at hun ikke var model. Dog ville hun nu gerne være det. Hun havde udseendet til det, det var hun godt klar over, men det var bare det med, rent faktisk at prøve det af, som hun aldrig var kommet videre med. Hun havde flere gange gået og tænkt over det, men så var det heller ikke blevet til mere i det lange løb. Hendes fornuft var kommet snigende i det samme, som hun prøvede på at gøre mere ved det. Desuden var hendes forældre heller ikke særlig glade for den ide, hendes far havde flere gange sagt, at det ville han ikke have hende til. Det var ikke noget, som han havde den mindste magt over, men hun lyttede da alligevel en smule til ham.

Hun kiggede mod John med et virkelig dræberblik, da han kom med sit lille forslag. Hvad ville de nu gøre? Hun havde erfaret, at han ikke var til at regne med. En rigtig drillepind. Flere gange den dag havde han prikket til hende omkring de mest underlige ting. "skal du ikke være undertøjsmodel?" var bare en af dem. Ikke ligefrem det mest fede at få af vide af en midaldrende mand, som sagtens kunne være på alder med hendes egen far. Det var lidt ulækkert. Hun fulgte Nathan med blikket, da han gik hen for at sige farvel til en eller anden pige. Det virkede som om, at de kendte hinanden. En assistent af en art? Det kunne godt ligne det. Dog kunne det også være en masse andet, som hun ikke havde lyst til at tænke videre over.

Hun kunne ikke lade være med at spærre øjnene op, da han pludselig stod i bar overkrop foran hende. Hun lod med det samme blikket falde mod jorden og prøvede på ikke at se op på ham. Dette blev dog lidt svært, da han kom hen til hende igen. Hun kiggede op på ham, da han gav sig til at ugle hendes hår og rette på hendes tøj. Det måtte egentlig se meget godt ud, nu hun tænkte over det. Last frame, blev der sagt og hun gjorde med det samme sit ansigt neutralt igen. Det var sværere end forventet, da han kyssede hendes skulder. Hun måtte bruge alt sin energi på ikke at komme med en reaktion, til trods for, at man tydeligt kunne mærke det, hvis man stod tæt på hende. Hendes krop skælvede en smule ved hans berøringer.
Efter nogle enkelte billeder stoppede fotografen op og hun blev med det samme en smule mere lettet. "Jeg hedder forresten Mallorie" sagde hun stille og kiggede op på Nathan, da hun trådte et enkelt skridt tilbage, for at kunne se ham bedre. Hendes blik landede kort på hans brystkasse og hun fjerende det ligeså hurtigt igen, med en smule røde kinder og lod blikket falde mod gulvet.
avatar
Mallorie
Competent (Rank 11)

Bosted : Egen lejlighed.

Antal indlæg : 511


Tilbage til toppen Go down

Re: Praktik i Desiré Noir (Privat - Nathan Sanders)

Indlæg by Wyatt Moore on Fre 18 jan 2013 - 14:21

Nathan sukkede let da John sagde at det var nok for i dag og de mandelige assistenter begyndt at pakke væk, han orkede ikke mere anyway. Han smilede blot pænt til den rødhårede pige da hun præsenterede sig: "Hyggeligt at mød med Mallorie" sagde han med et roligt smil og bemærkede godt hendes blik der faldt på hans krop og han smilede blot kort, hans selvtillid var bestemt ikke lav når det kom til hans udseende og det var nok derfor nogen betegnede ham som et røvhul, fordi han godt vidste at han var lækker. Men det varjo lidt svært ikke at mene det når man fik det at vide hver eneste dag, hele tiden.

Han gik fra hende og ned for at tage sin skjote på igen, en hvid skjorte og ovenpå den tog han en sort jakke så han var iført et jakkesæt og han smilede blot roligt over i mod fotografen som han kort snakkede med om dagens billeder: "Du har en aftale ved Millicent i morgen klokken ti" sagde John til Nathan der tog i mod et kort og så blot smilede imens han kiggede på sit ur. Han ville gerne afsted på Lux inden de lukkede og John nikkedeop i mod den lille fortabte mus, praktikanten som fik Nathan til at smile kort.

"VIl du med i byen?" spurgte han imens han gik hen i mod hende og smilede kort og tog så sit kort i lommen: "Ikke noget mega fancy, skal bare ud og fejre at det er fyraften" sagde han og smilede roligt og berørte let hendes hår og strøg det om bag hendes øre, han var bestemt ikke genert når det kom til at berøre folk, heller ikke selvom han slet ikke kendte dem: "Og don't worry about hvor gammel du er, vi kan få alle med ind" sagde han med et lille flabet grin: "Drikker du?".
avatar
Wyatt Moore
Competent (Rank 11)

Bosted : Stor villa i Di Morga Øst

Antal indlæg : 462


Tilbage til toppen Go down

Re: Praktik i Desiré Noir (Privat - Nathan Sanders)

Indlæg by Mallorie on Fre 18 jan 2013 - 14:39

Mallorie smilede blot over hans svar til hendes præsentation og kunne ikke lade være med at kigge ned over ham igen. Manden var jo .... lækker, rent ud sagt. Det var ikke noget med at være genert, når det kom til ham. Han burde vide, at han var lækker og hvis ikke, så skulle hun sandelig nok fortælle ham det. Hun vidste også godt selv, at hun ikke var helt dårligt anlagt, men hun kunne nok ikke nå hans skala. De begyndte at pakke ned omkring hende og hun var nu meget glad for, at dagen endelig var omme. Det havde været en rimelig lang dag for hende, som plejede at have fri fra skole klokken 14. Klokken måtte være omkring 18.00 nu. Hun kiggede rundt og vidste ikke rigtig, om hun skulle hjælpe til eller hvad hun skulle.

Da han gik fra hende begyndte hun med det samme at rette på sit tøj. Bare en smule, så hun ikke så helt sjusket ud mere. Med et smil kørte hun begge hænder gennem sit hår, så det kom til at sidde, som det plejede. Hun rettede på sin kjole, så ærmerne igen sad hvor de skulle og kiggede dernæst over på John, som blot sendte hende et smil. Hun skulle alligevel være der hele ugen, så hun kunne spørge om billederne, når hun mødte ind i morgen. Hun så hen på de to mænd, da John nikkede mod hende og kunne ikke lade være med at smile.

Hun kunne ikke lade være med at smile glad, da han spurgte hende og tøede med det samme en smule mere op. "Ja selvfølgelig. Det kunne da være fedt" sagde hun med et drilsk blik og lod en hånd køre gennem hans hår, da han også rørte ved hendes. "Der er en dag til jeg bliver 18, tror lige det går" sagde hun med et kort grin og gik over efter sin jakke. Han var nu ikke så farlig, så hun kunne straks begynde at vise den mere normale side af hende selv. Hun gik over mod ham igen, da hun havde fået fat på jakken og lod en hånd køre om hans nakke, da hun stille spurgte "Skal vi smutte? Og ja, jeg drikker" Hun måtte jo svare på hans spørgsmål på et eller andet tidspunkt. Da hun ikke havde lyst til at flytte sig blev hun blot stående med den ene arm omkring hans hals.
avatar
Mallorie
Competent (Rank 11)

Bosted : Egen lejlighed.

Antal indlæg : 511


Tilbage til toppen Go down

Re: Praktik i Desiré Noir (Privat - Nathan Sanders)

Indlæg by Wyatt Moore on Fre 18 jan 2013 - 17:12

Nathan smilede roligt til hende og knappede så sine ærmer og sikrede sig at alt sad præcist om det skulle, meget forfængelig var han nu ikke, men når han skulle ud blandt andre mennesker, i byen, og hvor en fotograf eller to måske gemte sig, så var han jo nødt til at se så godt ud som han nu engang havde mulighed for.

Han smilede da hun sagde ja, det var han da gladfor, at hun sådan gad tage med ud i byen. Hun var ganske køn, lidt som en uslæben diamant. Mange troede sikkert at Nathan var til modeller og kun ville være sammen med piger af samme høje standart som de nu engang mente han havde, men faktisk så var Nathan sjældent sammen med modeller, deres udseende var intet andet end make-up og det rette tøj og det vidste han, de lignede nu egentligt alle andre mennesker og måske endda grimmere af og til, fordi deres selvtillid over overstråelede deres skønhed og fik dem til at se langt mere fantastiske ud: "Jamen så er det jo passende at gå ud og fejre din fødselsdag i dag" sagde han med et skævt grin. Så var der da en god mulighed for at hun blev ret så fuld: "Vi tager afsted omkring 7 mennesker på noget der hedder Lux" sagde han. Lux var et fint V.I.P sted hvor man kun kunne komme ind vhis man havde adgang og det havde modellerne fra Desiré Noir naturligvis.

"Jep let's go" sagde han og smilede i moden ung blond, moden dame der stod over ved John: "Kør venligst min bil frem" sagde han og lagde en arm omkring Mallorie's lend og gik så afsted ud i mod udgangen af Desiré Noir hvor en sort Audi R8 holdte og en ung mand gav Nathan nøglerne: "Let's go" smilede han og satte sig ind på føresædet og satte så bilen igang i mod klubben. Den spant som en kat, Nathan elskede den bil: "Så går du i skole?" spurgte han nysgerrigt imens bilen ramte landevejen.

avatar
Wyatt Moore
Competent (Rank 11)

Bosted : Stor villa i Di Morga Øst

Antal indlæg : 462


Tilbage til toppen Go down

Re: Praktik i Desiré Noir (Privat - Nathan Sanders)

Indlæg by Mallorie on Fre 18 jan 2013 - 18:24

Mallorie sendte ham et stort smil og var nu glad for, at han valgte at invitere hende med. Dog kunne hun ikke finde ud af, om det var noget han normalt gjorde, eller om hun skulle føle sig speciel over det. Hun valgte dog ikke at tænke så meget over det og i stedet nyde det faktum, at en virkelig flot fyr havde inviteret hende i byen. At der skulle flere med rørte hende ikke. Hun havde på fornemmelsen, at det ville blive en god aften, også selvom den skulle tilbringes med folk, som hun ikke kendte. Hun kiggede en smule undrende på ham, da han sagde navnet på klubben. Det var ikke et navn, som hun havde hørt før, men hun var også lige flyttet til byen, så det var vel ikke så underligt igen. "Det lyder da i hvert fald som en fed måde, at tilbringe sin aften på" svarede hun ham med et smil, da de var kommet ind i bilen. Det med biler havde aldrig haft hendes store interesse, men hun måtte indrømme, at det var en virkelig fed bil.

"Ja, jeg går på den High School, som er i byen" svarede hun ham og så mod vejen. Hun havde ingen anelse om, hvor de egentlig skulle hen, men det kunne vel også være lige meget. Dog kunne det ikke være lige meget for hendes forældre, så hun besluttede sig for at skrive en besked til sin mor om, at hun ikke kom hjem før sent, hvis hun overhovedet nåede at komme hjem den nat. Hun sendte den og der var fred nogle minutter, før hendes mobil ringede. "Pis også..." sagde hun lavt og tog den med et suk. Hendes forældre havde ingen magt over hende, det vidste de godt, men.... "Hej Darcia" sagde hun med et suk. Hendes storebror derimod... Han havde magt. Eller i hvert fald i større omfang end hendes forældre og han var ikke tilfreds med at få af vide, at hun skulle ud. "Darcia lad nu være..." tiggede hun efter at have siddet med telefonen væk fra øret i nogle sekunder. Man kunne tydeligt høre, at han ikke var tilfreds.

Hun vendte en anelse flovt hovedet mod Nathan og mimede et "Undskyld" til ham, inden hun igen vendte tilbage til samtalen med sin bror. Efter et minuts tid gad hun ikke at høre på ham mere og sagde: "Hør nu her. Du skal ikke bestemme over mit liv. Jeg er i udmærket stand til at vide, hvad der er bedst for mig selv. Vi ses i morgen." Hun smækkede derefter røret på og slukkede mobilen helt. Igen vendte hun hovedet mod Nathan og kunne ikke lade være med at grine kort. "Det må du undskylde" sagde hun med et varmt smil på læben og kiggede ud mod vejen.
avatar
Mallorie
Competent (Rank 11)

Bosted : Egen lejlighed.

Antal indlæg : 511


Tilbage til toppen Go down

Re: Praktik i Desiré Noir (Privat - Nathan Sanders)

Indlæg by Wyatt Moore on Lør 19 jan 2013 - 0:25

"Det er den bedste måde at tilbringe sin aften" indrømmede han med et flabet smil og kiggede kort over i mod hende: "Især når man er i godt selskab" sagde han med et smil, han vidste ikke hvorfor han altid lagde an på piger, det var bare en vane han havde, derfor ville han sikkert også være en dårlig kæreste, fordi han ikke var sikker på han kunne holde sig tro, men naturligvis, var det den rigtige så ville han da godt gøre forsøget. Men hva vidste han, absolut intet. Denne unge kvinde var da også køn og hendes røde hår havde fanget ham fra første øjeblik. Specielt og sødt, og sexet. Gad vide om hun var fræk i sengen som rygterne om rødhårede sagde?

"Sur bror?" sagde Nathan og smilede roligt i mod hende: "Eller far?" spurgte han nysgerrigt, folk måtte være sure alt det de ville, bare de ikke kom og bankede Nathan for at tage hende med i byen, så ville han muligvis blive en smule negativ, han var ikke ligefrem den voldelige type. Faktisk var han ikke sikker på at han nogensinde havde slået nogen?

Han stoppede bilen udenfor natkluben, udenfor den var en rød løber og der stod flere mennesker i kø. Han tråede ud og nikkede til hende som en hentydning til at hun skulle følge med og han gav så bilnøglerne til en vagt der stod: "Take care of her" sagde Nathan flabet og tog roligt Mallorie i hånden og gik så op af en røde løber og forbi de mange mennesker der stod i kø og direkte ind på klubben: "Hvad vil du drikke?" spurgte han med et smil imens en mand viste dem op til et V.I.P bord hvor der allerede sad 4 andre omkring, tre piger og en enkelt fyr der virkede meget gay. De andre piger viste hurtigt interesse for Nathan, sådan var det altid: "Shots? Champagne?" spurgte han Mallorie og ignorerede de andre piger.
avatar
Wyatt Moore
Competent (Rank 11)

Bosted : Stor villa i Di Morga Øst

Antal indlæg : 462


Tilbage til toppen Go down

Re: Praktik i Desiré Noir (Privat - Nathan Sanders)

Indlæg by Mallorie on Lør 19 jan 2013 - 9:58

Mallorie kunne ikke lade være med at smile en anelse genert til ham. "Du er heller ikke helt værst" sagde hun med et lille grin og nikkede derefter. "Det var min storebror, hvilket bare gør det endnu værre, men du har ikke noget at bekymre dig om" svarede hun og kiggede mod vejen igen. Efter 3 år var de begyndt at snakke sammen igen og nu skete dette? Det var tydeligt, at hun ikke havde det samme forhold til ham, som hun havde haft. Meget ærgerligt, men det var nu sådan landet lå. Hun måtte bare leve med, at deres forhold var en smule skævt.

Hun lod et "wow" køre over sine læber, da de holdt foran klubben og følte sig med det samme en smule malplaceret. Det var første gang nogensinde, at hun havde været sådan et fint sted. Det med at rulle sig i penge og dyre ting var ikke noget, som hun var vandt til. Hun kunne ikke finde på noget at sige til ham og stod i stedet ud af bilen sammen med ham og kiggede sig omkring. Flere pigers blikke landede på hendes og de så ikke ligefrem tilfredse ud med hendes tilstedeværelse. Da han tog fat i hendes hånd fulgte hun blot stille med ham ind på den eksklusive klub. Hun havde aldrig hørt om stedet før og selv hvis hun havde, så ville hun aldrig have nogen jordisk chance for at komme derind uden nogle virkelig gode kontakter.

Da de kom op til bordet kiggede hun kort på de andre piger, som med det samme havde deres opmærksomhed på Nathan. Hun blev en smule overrasket over, at han holdt sin opmærksomhed på hende. Hun kunne dog ikke fokusere på ham. Hun blev ved med at tænke over, at hendes tøj ikke var nær så fint som de andre pigers og det havde de også lagt mærke til. Det var tydeligt at høre, at de hviskede om hende ved siden af. Med et suk kiggede hun mod Nathan igen og smilede. "Øhmm.." sagde hun stille og ville ikke indrømme, at hun ikke var så vandt til at drikke, som det nok så ud. Desuden havde hun ikke lyst til at være fuld i hans selskab. Det var ikke just et kønt syn. "Champagne er fint" svarede hun så endelig og lod blikket falde på pigerne igen, hvorefter hun vendte hovedet mod jorden, da hun hørte ordet "smagløs" i sin øregang.
avatar
Mallorie
Competent (Rank 11)

Bosted : Egen lejlighed.

Antal indlæg : 511


Tilbage til toppen Go down

Re: Praktik i Desiré Noir (Privat - Nathan Sanders)

Indlæg by Wyatt Moore on Lør 19 jan 2013 - 11:08

Nathan var egentligt komplet ligeglad med hvem hun havde snakket med eller ikke snakket med, bare de ikke kom efter ham og slog ham til blods, så var det fint. De fleste brødre satte jo ikke ligefrem pris på ældre fyre der ville pille ved deres søskende og kunne hendes brødre læse Nathan's tanker, så havde de nu nok gjort klog i at skære pikken af ham, det havde Nathan ihvertfald selv gjort selvom han ikke havde andet end en bror, og han kunne nu godt klare sig selv i følge Nathan, det havde han da gjort i mange år nu ihvertfald.

Nathan piftede i mod pigerne: "Hey tøser" sagde han og kiggede på dem med et are-you-kidding-me blik og han skilte så igen sine læber ad for at tale: "Luk røven eller skrid" sagde han og nikkede med hovedet som en hentydning til at de kunne gå hvis de ville brokke sig. Han kiggede så igen over i mod Mallorie: "Bare ignorer dem" sagde han med et kort smil, desuden vidste han godt at folk snakkede, det gjorde de jo sådanset altid, det blev kaldt misundelse i hans hoved.

Han nikkede i mod tjeneren der kom over til dem: "En flaske champagne og en flaske små blå" sagde han med et smil og kiggede så tilbage i mod Mallorie og han lagde sine hænder foldet sammen på bordet: "SÅ er du glad for at være i praktik?" sagde han roligt: "Du kunne nu godt være model" sagde han med et roligt smil og smilede da tjeneren kom med hvad han bad om og han hældte så et glas champagne op til hende.
avatar
Wyatt Moore
Competent (Rank 11)

Bosted : Stor villa i Di Morga Øst

Antal indlæg : 462


Tilbage til toppen Go down

Re: Praktik i Desiré Noir (Privat - Nathan Sanders)

Indlæg by Mallorie on Lør 19 jan 2013 - 11:22

Mallorie kunne ikke lade være med at kigge underligt op på Nathan, da han piftede imod pigerne. Et virkeligt stort smil formede sig på hendes læber, da han med det samme fik dem nippet af og kunne heller ikke dy sig for at komme med et lille fnis. Det var virkelig ikke noget, som faldt i god jord hos de 3 piger, men det så ud som om, at han havde en eller anden form for magt over dem. De holdt i hvert fald med det samme op og vendte blikket væk fra dem begge, dog kunne man godt se, at de ikke var helt glade over det og en enkelt kommentar faldt også af, inden de stoppede helt. "Skank..." sagde den ene af pigerne, som sad tættest på Mallorie. Hun prøvede så vidt muligt bare på at ignorere dem, som Nathan sagde, men det var ikke helt nemt.

Hun kiggede op mod tjeneren, der hurtigt kom med deres drikkelse og derefter mod Nathan igen. Hun tog imod glasset med Champagne inden hun gav sig til at svare. "Det er virkelig spædende! Også selvom det kun er første dag" svarede hun med et smil til ham og kiggede kort, en smule underligt på ham, før hun smilede. "Det tror jeg ikke... Der findes piger langt pænere end mig" sagde hun en anelse trist og kiggede mod ham. Ikke fordi hun havde problemer med sin selvtillid, men i det selskab, som hun lige nu sad i, så var det en smule svært ikke at føle sig lidt grimmere, end man faktisk var. Hun lod blikket køre en enkelt gang rundt i lokalet.

Selvom klokken ikke engang var 20.00 endnu, så var der godt gang i klubben. Det måtte være et virkeligt dyrt og fint sted, da der var mange modeller, rige mennesker og i det hele taget folk af betydning derinde. Hun kunne ikke engang forestille sig at komme derind uden Nathan. Hun vendte efter lidt tid blikket mod ham igen og satte det charmerende smil på. "Nå flotte..." startede hun ud og tog en tår mere af sit glas. "Hvor længe har du været model?" spurgte hun nysgerigt og lagde hovedet en smule på skrå, imens hun rettede en smule på sit tøj. Endnu et lille suk røg over hendes læber. Tøjvalget virkede ikke godt nu, hvor de havde skiftet position.
avatar
Mallorie
Competent (Rank 11)

Bosted : Egen lejlighed.

Antal indlæg : 511


Tilbage til toppen Go down

Re: Praktik i Desiré Noir (Privat - Nathan Sanders)

Indlæg by Wyatt Moore on Lør 19 jan 2013 - 11:41

Nathan ignorerede pigerne for nu, han orkede ikke at være negativ over det: "Tro mig, det er intet andet end misundelse" sagde han med et kort smil, han vidste det, nok fordi at han allerede havde knaldet med to af pigerne ved tidligere lejligheder og ikke skulle undre sig på om den tredje havde set denne aften som hendes, men han var ligeglad. For ham kunne modellerne lige så godt være lolitta dukker, for det var ca. den sjæl han mente de havde, de var ofte kedelige og de lignede alle sammen hinanden.

Nathan smilede roligt til hende og nikkede kort over hendes ord: "Det hele er jo fake, alle pigerne er jo bare normale, man endda grimme, de har bare alt for meget make-up i fjæset" sagde han med et kort grin og han kunne godt se på pigerne at hans kommentar ikke faldt i god jord, men det var jo et faktum og dt var bare sådan at verden fugnerede.

Hun var meget mere udadvent end han havde regnet med hun ville være, men det gjord eham intet, tværdimod så syntes han det var rart at de kunne føre en samtale: "I 6 år snart.. Med en enkelt pause" sagde han og tæntke på den sag der havde været i aviserne som han ikke vidste om hun kendte til: "Har lige haft 5 mdr hvor jeg har gået uden job" sagde han med et lille smil og trak så på skuldrende.

//Sorry længden, skal logge nu. er på i aften//
avatar
Wyatt Moore
Competent (Rank 11)

Bosted : Stor villa i Di Morga Øst

Antal indlæg : 462


Tilbage til toppen Go down

Re: Praktik i Desiré Noir (Privat - Nathan Sanders)

Indlæg by Mallorie on Lør 19 jan 2013 - 12:07

Mallorie nikkede blot over hans kommentar og vidste godt selv, at det kun var misundelse der kom fra pigerne ved siden af hende. Hvem ville ikke være misundelig over, at se en "normal" pige være sammen med en fyr som ham? Det var selv ufattelig for hende. "Hvem ville ikke være misundelig over at se en pige som mig sammen med dig" spurgte hun med et stort smil og blinkede til ham. Hendes selvtillid var blevet boostet en hel del siden de kom til klubben og hun ville prøve at finde ud af, hvor meget hun kunne tillade sig. Det skulle nok blive morsomt. Adrenalinen begyndte at køre i hende igen og den dejlige følelse kom op i hende, som så mange gange før.

"Ja okay, det er så sandt" sagde hun anderkendende til hans kommentar omkring pigernes udseende. Det havde hun heldigvis ikke. Selvfølgelig gik hun da med en smule make-up, men det var på ingen måde i samme omfang som de piger. Hun kunne godt vise sig uden make-up på, det var hun sikker på, at de ikke ville kunne. hun nikkede over hans svar. "Det lyder nu som et virkelig spændende job" måtte hun erkende og smilede til ham. Hun ville nu gerne prøve det af, bare for en enkelt dag eller noget og hvis han skulle være hendes partner i det, så ville hun da slet ikke klage over det.

"Hvaaa..." sagde hun og rørte kort ved hans trøje, imens hun rykkede sig tættere på ham. "Syntes du ikke, at du skulle invitere mig op til dans?" spurgte hun med et stort smil på læben og kiggede kort ud mod dansegulvet, hvor der allerede var godt gang i den. Om det var en slowdance eller ej, var hun sådan set ligeglad med, så længe hun kom ud på dansegulvet. Med et drilsk blik og et smil på læben lod hun sit blik køre mod sit glas og tog en tår af det, imens hun ventede på en reaktion.
avatar
Mallorie
Competent (Rank 11)

Bosted : Egen lejlighed.

Antal indlæg : 511


Tilbage til toppen Go down

Re: Praktik i Desiré Noir (Privat - Nathan Sanders)

Indlæg by Wyatt Moore on Lør 19 jan 2013 - 18:33

"HVad mener du med det?" spurgte han let over hendes kommentar til at alle vel ville være misundelige, han vidste godt at mange piger havde meget lav selvtillid, men det var ikke lige det han havde opfanget i hendes sætning, heller ikke selvom han måske burde. Han tog en tår af sit glas og smilede så over i mod hende. Han havde aldrig haft en kæreste, og han var ikke sikker på ath an var særlig god til det, for hans problem var at han aldrig snakkede nok med piger til at falde for dem, han gik helst til det fysiske med det samme og lærte dem derfr sjældent at kende, desuden havde det aldrig rigtigt interesseret ham.

"Det er ganske fint, man rejser meget og det nyder jeg" smilede han, det var uden tvivl den bedste ting ved jobbet, at rejse. Han var lige kommet hjem efter tid i Paris og London til nogen store shows og han elskede det, at rejse, møde nye kulture, nye piger, nye byer, alt det der.

"Danse?" sagde han med et let flabet blik og kiggede ud i mod dansegulvet, han kunne skam godt danse og han kunne også godt lide det. Men han gjorde det sjældent, men på den anden side ville han godt gør en undtagelse, blot for hende: "Men så fordi du spørger pænt" sagde han med et lille smil og rejste sig op og trak hende med ud på dansegulvet: "Sig noget om din familie" sagde han stille: "og dig" smilede han imens han begyndt at bevæge sig i takt til musikken. Den var heller ikke helt stille, men heller ikke super vild. En rar mellemting som han kunne snakke lidt henover, han ville jo gerne vide mere om hende.
avatar
Wyatt Moore
Competent (Rank 11)

Bosted : Stor villa i Di Morga Øst

Antal indlæg : 462


Tilbage til toppen Go down

Re: Praktik i Desiré Noir (Privat - Nathan Sanders)

Indlæg by Mallorie on Lør 19 jan 2013 - 18:56

Mallorie smilede stort til ham og kunne ikke lade være med at fnise. "Okay, hvis du ikke selv kan regne den ud, så fortjener du ikke svaret" sagde hun med et flabet smil og blinkede til ham. Hun havde ikke lav selvtillid, langt fra, men alligevel så vidste hun godt, at hvis hun nogensinde fik fat i ham, så var det hende, som havde overscoret. Hun var pæn. Det vidste hun godt, men han var bare en smule mere køn, et helt andet niveau. Han var model for fanden. Det var noget, som hun kun drømte om. Hun prøvede på at slå tanken ud af hovedet, men det var ikke ligefrem nemt.

Hun smilede til ham, da han gik med til at danse med hende. Hun lod sig føre ud på dansegulvet og bevægede sig i takt til musikken i samme tempo som ham selv. Hun lod et enkelt, kort blik falde på pigerne, som sad nogle meter fra dem og de var ikke glade. Slet ikke. Den ene af dem sendte hende det største dræberblik og Mallorie kunne ikke lade være med at fnise. Det var da ikke hendes skyld, at han virkede interesseret i hende. Han virkede endda mere interesseret, end han havde i første omgang. Det undrede hende en smule, men hun havde sandelig ikke noget imod det. Før hun nåede at svare ham, begyndte en ny og meget stille sang. Hun tog chancen og lagde armene omkring hans nakke, imens hun bevægede sig stille i takt til musikken.

Hun smilede til ham og prøvede på at komme på noget at sige. "Jeg er 17 år gammel, bliver 18 i morgen og flyttede til byen for 14 dage siden. Jeg bor i en lejlighed med mine forældre og er lige kommet i kontakt med min storebror igen, efter nogle års tavshed" begyndte hun og vidste ikke rigtig, hvad hun mere skulle sige. "Noget bestemt du vil vide?" spurgte hun og lagde hovedet en anelse på skrå, imens hun lænede sig en smule væk fra ham, så hun bedre kunne se hans ansigt.
avatar
Mallorie
Competent (Rank 11)

Bosted : Egen lejlighed.

Antal indlæg : 511


Tilbage til toppen Go down

Re: Praktik i Desiré Noir (Privat - Nathan Sanders)

Indlæg by Wyatt Moore on Lør 19 jan 2013 - 20:43

Nathan smilede bare til hende da hun sagd han så ikke fik svaret. Fint nok, så ønskede han det ikke for lige nu ville han ikke tænke længere over det og han betragtede blt stille hendes ansigt i stedet og gik med ud på dansegulvet og glædede sig til at være en smule tættere op af hende, naturligvis hvis hun ville tillade det.

"Ignorer dem" gentog Nathan da han så at hun kiggede over i mod pigerne: "De er ikke noget værd anyway" sagde han og lod en hånd ae hendes kind, han kunne naturligvis godt fortælle hende at han havde knaldet et par af dem, men han valgte at lade være. Det var måske ikke den bedste måde at lære en ny pige at kende på, at snakke om hans tidligere one night stands: "Så hvorfor har en køn pige som dig, ingen kæreste?" spurgte Nathan med et roligt blik og kiggede blot roligt på hende.

"Næ er bare nysgerrig" sagde han med et roligt smil: "Hvorfor flyttede i hertil?" spurgte han en smule nysgerrigt, af alle steder i verden havde Nathan nok ikke frivilligt valgt at bo netop her, så spændende var byen ikke i hans øjne og alligevel så kunne han jo ikke få sig selv til at flytte igen. Der var nu noget over byen som han ikke kunne slippe og som han elskede. Han kunne godt fornemme at hun kiggede på ham, betragtede ham og han kunne ikke lade være at smile en smule flabet til hende: "Kan du lide hvad du ser?" sagde han med et lille flabet smil.

avatar
Wyatt Moore
Competent (Rank 11)

Bosted : Stor villa i Di Morga Øst

Antal indlæg : 462


Tilbage til toppen Go down

Re: Praktik i Desiré Noir (Privat - Nathan Sanders)

Indlæg by Mallorie on Lør 19 jan 2013 - 20:59

Mallorie lod igen sit blik falde på ham, da han snakkede omkring de andre piger. Det var lettere sagt end gjort. Normalt var hun ligeglad med, hvad fanden folk tænkte om hende, men alligevel, så blev den konstante hvisken ved med at gå hende en smule på. "Det er nemt for dig at sige. Det er ikke dig, de hater på" sagde hun med et kort suk og gav et kort gisp fra sig, da han gav sig til at ae hendes kind. Hun havde bestemt intet imod den kærlige berøring, slet ikke. Hun kiggede væk fra ham og bed sig i læben, da det spørgsmål kom. Det samme spørgsmål, som så mange havde stillet før ham. "Jeg har aldrig været rigtig forelsket, det forklarer nok lidt af det. Jeg har aldrig haft en kæreste" svarede hun stille og håbede ikke på, at han ville køre samtalen videre. Hun havde ikke lyst til at fortælle ham, at hun faktisk stadig var jomfru.

"Det skal man også have lov til at være" sagde hun med et lille smil og gav sig til at tænke. Det var altid lige præcis dette spørgsmål, som gav en smule problemer, for hun vidste det faktisk ikke helt præcist, hun var bare gået med til at flytte og så var det sådan set det. "Min far blev forflyttet til en anden arbejdsplads, som ligger i byen. Spørg mig ikke hvilken, for det aner jeg ikke" sagde hun med et lille smil og kiggede op på ham. Hun prøvede stadig at vende sig til det med, at hun boede i en by fuld af magiske væsener, hun ellers kun havde hørt om i bøger.

Hun fnes kort til ham, da han spurgte hende, om hun kunne lide, hvad hun så. "Selvfølgelig kan jeg det" svarede hun i en ligeså flabet tone og stilte sig kort på tærer, så hun kunne røre hans pande med sin. "Kan DU lide, hvad du ser?" spurgte hun igen og gik ned på flad fod igen. Hun lagde hovedet en anelse på skrå og sendte ham et drilsk blik, imens hun stadig havde begge arme omkring hans hals.
avatar
Mallorie
Competent (Rank 11)

Bosted : Egen lejlighed.

Antal indlæg : 511


Tilbage til toppen Go down

Re: Praktik i Desiré Noir (Privat - Nathan Sanders)

Indlæg by Wyatt Moore on Lør 19 jan 2013 - 22:42

Nathan grinede kort, det havde hun naturligvis ret i, altså at de ikke hatede på ham: "Næ men jeg skal nok høre mere på det end dig" sagde han med et smil og blinkede kækt til hende. Han smilede blot stille og lyttde til hendes ord om hvorfor de var lflyttet, så kunne han nok bedre forstå det, for byen var nu ikke et særligt rart sted at være for et menneske, slet ikke når der også var vampyre i nærheden.

Han smilede roligt til hende: "arh.. Min bror bor også i byen" smilede Nathan blot venligt: "Men vi snakker dog ikke sammen" indrømmede han og trak kort på skuldrende, han havde aldrig haft det så godt med sin bror, ikke de sidste par måneder og han havde efterhånden opgivet at få snakket med ham.

"Du er ganske nydelig" sagde han som svar på hendes spørgsmål og smilede kort til hende, hun virkede ganske sød ogås selvom han ikke kendte hende så godt: "Mere alkohol?" sagde han som en hentyding til at komme af dansegulvet.

//Sorry længden.

Spørgsmål, hvordan kan hun være jomfru her er det ikke meningen James skal tage hendes mødom? xD/
avatar
Wyatt Moore
Competent (Rank 11)

Bosted : Stor villa i Di Morga Øst

Antal indlæg : 462


Tilbage til toppen Go down

Re: Praktik i Desiré Noir (Privat - Nathan Sanders)

Indlæg by Mallorie on Lør 19 jan 2013 - 22:52

Mallorie smilede kort til ham og nikkede. Det var nok alligevel ham, som skulle høre på det i længden. De så dog heldigvis ud til at være stoppet med deres hate for nu. De kiggede i hvert fald ikke ligeså ondt på hende, som de gjorde for nogle minutter siden. Hun sukkede lettet og kiggede op på ham igen. Hun blev en smule trist af at høre, at han ikke snakkede med sin bror. "Hvorfor ikke?" spurgte hun ham med hovedet en smule på skrå. Hun vidste ikke, om det blev for personligt eller ej, men det var lidt for sent nu, hvor hun havde spurgt om det. Hvis han ikke ville svare, så måtte han jo bare lade være med det.

"Du er heller ikke helt værst" sagde hun til ham med et drilsk smil og forstod godt hans hentydning. Hun tog fat i hans hånd og trak ham med tilbage til bordet, der var blevet tomt for nu. Pigerne var alle gået ud på dansegulvet. Det passede hende nu meget godt. Hun tog en tår af sin Champagne og smilede mod ham, imens hun prøvede på at komme på noget at sige.

"Hvorfor har DU ikke nogen kæreste?" spurgte hun derefter med et smil. Det var nu noget, som hun var blevet rimelig nysgerrig over at få af vide. Han måtte, for at sige det mildt, svømme i kønne piger, som ville have ham. Hun var bestemt også en af dem. Det undrede hende, at han overhovedet var single lige nu. Hun håbede i hvert fald på, at han var det.

// Hæh, det skal han muligvis også, men ved ikke helt, om jeg lader ham gøre det endnu :P
avatar
Mallorie
Competent (Rank 11)

Bosted : Egen lejlighed.

Antal indlæg : 511


Tilbage til toppen Go down

Re: Praktik i Desiré Noir (Privat - Nathan Sanders)

Indlæg by Wyatt Moore on Søn 20 jan 2013 - 1:27

"Det er en lang historie" sagde han bare med et roligt smil: "Men lad os bare sige at min bror er en kæmpe idiot" sagde han og nikkede kort. Nathan elskede Dean utroligt højt og som børn var de bedste venner, men tiden havde forandet dem begge utroligt meget, nok mest Dean og de to kunne bare ikke sammen længere, det duede ikke. Nathan havd eogså for nu opgivet at snakke med Dean for hver gang han nærmede sig, så afviste Dean ham og kaldte ham alverdens ting. Men nu havde Nathan jo også være sammen med hans kæreste, så det var nok en medvirkende fakta.

Han grinede let over hendes spørgsmål og hældte to shots op til dem hver, oog han skålede så i det første og drak det andet efterfølgende og opfordrede hende til at gøre det samme, han ville gerne være fuld, han havde brug for det: "Well jeg er dårlig til det med forhold" sagde han ærligt, var der noget Nathan sjældent gjorde, så var det at lyve, han ville hellere være ærlig med folk: "Jeg kan lide sex, men jeg kan ikke lide mig selv. Så jeg lader ikke folk komme ind på livet af mig" sagde han og rystede på hovedet, det var nok det mest ærlige han ahvde sagt til nogen i lang tid.

"Hvorfor har du aldrig haft en kæreste?" spurgte han en smule nysgerrigt, da Nathan var 17år havde han da allerede været små kærester med flere forskellige piger og nå ja, også drenge.
avatar
Wyatt Moore
Competent (Rank 11)

Bosted : Stor villa i Di Morga Øst

Antal indlæg : 462


Tilbage til toppen Go down

Re: Praktik i Desiré Noir (Privat - Nathan Sanders)

Indlæg by Mallorie on Søn 20 jan 2013 - 9:57

Mallorie nikkede til hans forklaring. Hun havde det lidt på samme måde med sin egen bror. 3 år var længe og de havde overhovedet ikke snakket sammen i den periode. Det var ufattelig længe for en ung pige ikke at se den person, som hun så mest op til. Tanken om den dag, hun fik af vide, at hendes egen bror ikke ville se hende skar hende stadig i hjertet. Det var forfærdeligt at tænke på den dag, også selvom hun havde fået forklaringen. Det gjorde det ikke mindre forfærdeligt. "Fair nok" sagde hun roligt, bare som tegn på, at hun faktisk havde hørt efter.

Hun havde aldrig været god til at drikke shots, men kunne godt mærke på ham, at det var tiltrængt. Hun tog det ene op i hånden og fik hurtigt kørt det ned. Den anden tog nogle sekunder længere, efterfulgt af et lille host, men den kom da ned. Hun kunne ikke lade være med at blive en smule overrasket over hvad han sagde. "Ikke lide dig selv?" gentog hun med hovedet en smule på skrå. Den krævede en forklaring af en eller anden art. "Det er ellers ærgerligt, jeg ville nu gerne lære dig at kende" sagde hun en anelse lavere end før og sendte ham et lille, forsigtigt smil. Hun løj kun, når hun mente det var nødvendigt og det kunne hun ikke se grunden til lige nu.

"Altså jeg...." begyndte hun og kiggede derefter ned i jorden, for at finde de rigtige ord. De kom dog ikke så langt og hun kiggede en smule febrilsk op på ham. Ikke fordi, at hun ikke havde kunnet lide nogle drenge, men det med at blive forelsket, det havde hun ikke prøvet, ikke sådan rigtigt i hvert fald. "Der har været så meget andet spændende, desuden har der ikke været nogle drenge, som jeg har haft lyst til at være kæreste med. I hvert fald ikke endnu" sagde hun med et stille smil.
avatar
Mallorie
Competent (Rank 11)

Bosted : Egen lejlighed.

Antal indlæg : 511


Tilbage til toppen Go down

Re: Praktik i Desiré Noir (Privat - Nathan Sanders)

Indlæg by Wyatt Moore on Søn 20 jan 2013 - 12:27

Nathan smilede blot og nikkede så kort: "You will regret it" grinede han kort, han var ikke værd at lære at kende for han var faktisk ret fucked up, men han vidste godt at det forhold ville pynte, ikke kun for ham selv men også så aviserne havde andet at lave end at skrive om de mange piger han havde knaldet, for så kunne det vel heller ikke være mere spændende, kunne det? Men de skulle jo naturligvis skrive om et eller andet, så hvorfor ikke bare det og ham?

Han nikkede blot tl hende og smilede en smule imens han roligt lagde hovedet på skrå og tog en tår af sin øl: "Well du skal nok finde nogen engang" sagde han med et kort smil: "Jeg skal nok lade være at slæbe dig med hjem som de andre" smilede han venligt til hende, han havde skam en blød side, den gemte sig blot langt inde i ham, og når hun nu var så ung, sød og uskyldig, så ville han ikke ødelægge hende bare fordi han var egoistisk som han altid var og han kunne jo altid bruge aftenen på at snakke med hende også slæbe en af de andre tøser med hjem alt efter hvor trængende han følte sig når han fik alkohol i blodet.

"Vil du ikke med over i parken?" spurgte han stille, det var svært at snakke blandt de mange mennesker og han ville gerne tale mere med hende, men den høje musik gjorde det svært: "Så er du også fri for de mange dræberblikke" smilede han let og kiggede op i mod bartenderen og gjorde tegn til at han gerne ville have fire øl med.
avatar
Wyatt Moore
Competent (Rank 11)

Bosted : Stor villa i Di Morga Øst

Antal indlæg : 462


Tilbage til toppen Go down

Re: Praktik i Desiré Noir (Privat - Nathan Sanders)

Indlæg by Mallorie on Søn 20 jan 2013 - 12:48

Mallorie kiggede en anelse underligt på ham. Hun kunne ikke se, hvad der var at fortryde og lod sig i stedet komme over i den mere flabede side og svarede: "Lad mig selv bedømme det" imens hun prikkede ham kort på næsen med et smil. Hun havde, for at være helt ærlig godt set nogle avisartikler der omhandlede ham, men ville ikke tro på det. Det aviserne skrev var alligevel altid overdrevent. Hun prøvede på ikke at lytte til det, alle folk havde sagt til hende omkring ham, da hun havde brugt dagen i firmaet. De sagde så meget lort og hun orkede ikke at høre på det. Hun havde lært, at man selv skulle lære folk at kende, og ikke tro på, hvad alle andre sagde om dem.

Hun sendte ham et stort smil og nikkede. "Det håber jeg da i hvert fald på" sagde hun så anderkendende og lod blikket falde på ham, da han fortsatte med at snakke. Hun kunne ikke lade være med at bide sig i læben og kigge en smule... skuffende på ham. De få genstande hun havde fået, gjorde, at hun ville komme til at sige mange dumme ting den aften. "Er det forkert, hvis jeg siger, at jeg er bare en smule skuffet over den sætning?" sagde hun i en flabet tone og prøvede på at gøre det til en joke, ved at grine kort til ham og sende ham et stort smil. Hun var nu ikke så interesseret i at gå i seng med alle og enhver, men .... Alligevel.... Den mængde alkohol, som hun havde i blodet gjorde det en smule svært, ikke at komme med sådan nogle kommentarer.

Hun nikkede til ham med et smil og rejste sig derefter op. Hun ville også gerne en smule væk fra alle de høje lyde, som prægede klubben. "Jo lad os smutte" sagde hun og kiggede over mod tjeneren, som allerede havde de 4 øl klar. Hun tog sin jakke på igen og begyndte at gå mod udgangen med ham i hånden og ølene i den anden. Hun ville gerne snakke noget mere med ham.
avatar
Mallorie
Competent (Rank 11)

Bosted : Egen lejlighed.

Antal indlæg : 511


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 2 1, 2  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum