Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Yesterday at 12:52 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252723 indlæg in 12764 subjects

It's just a tattoo - Privat: Electra

Go down

It's just a tattoo - Privat: Electra

Indlæg by Gæst on Tirs 8 jan 2013 - 13:12

Sted: Sendiego Tattoos.
Tid: Omkring Klokken 15.
Vejr: Gråt, overskyet og det regner.
Omgivelser: 2 mænd som står i biksen, samt 2 tøser hvor den ene er ved at få lavet en tattoo, andre faste inventar i biksen.
Ramiel havde været ude og gå, stort set det meste af dagen, da det pludselig var begyndt at regne, det havde slået hårdt ned i Terre, dog så kunne man sagtens finde mange mennesker – samt væsner- som stadig opholdte sig udenfor, enten fordi de nød regnen, fordi de havde nogle ernær som de bare skulle havde klaret inden de smuttede hjem til deres komfortable huse og lejligheder, dette var dog ikke ligefrem tilfældet for Ramiel, den ’unge’ herre som blot fordrev tiden, samt at han havde hørt om en ny tattoo butik, om den var ny eller ikke, vidste han faktisk intet om, det kunne jo udelukkende være fordi han blot havde hørt lidt sent omkring den, og den derved virkede ny for ham. Han havde da i sinde at besøge stedet, og tjekke det ud, det var jo ikke ligefrem normalt for ham at besøge sådanne steder, men alligevel, så var det som om en overnaturlig kraft, trak i ham, han måtte bare besøge stedet, også selvom han ikke ligefrem havde i sinde at få sig en tattoo, men han kunne vel altid overtales, eller kunne han nu også det?
Han havde aldrig rigtigt fundet det særligt smart at få en tatovering, han havde skam intet imod dem, men han havde blot aldrig forestillet sig at den skulle pynte på hans krop.
”Hvor lægger butikken så henne?” kom det spørgende fra ham, han havde ikke ligefrem i sinde at nogen skulle svare ham på spørgsmålet, det var blot mere for at minde ham selv om, at han havde noget han skulle ordne, en at møde, hvis det da var muligt at møde hende, rygterne gik på at hende som styrede Sendiego Tattoos var noget af en djævel, om det så var sandt, eller om det var på grund af nogle tøsede kunder vidste han ikke, men i det tilfælde at hun faktisk var en djævel, så måtte han ikke lade denne mulighed smutte mellem hans fingre.
Et skilt afslørede hvor butikken lå, skiltet kunne han nemt havde overset, hvilket han også var ved, måske på grund af regnen eller på grund af der stod nogle folk ved siden af skiltet, men endelig havde han fundet stedet, nu var spørgsmålet bare, om ejeren af stedet var til stede, hvilket han virkelig håbede på, med hastige skridt nærmede han sig butikken, det var udelukkende hurtige skridt fordi det regnede, og der var ikke længere end grund til at stå og kukkelure ude i regnen, han ville jo så nødig bruge mere tid i hvad der mindede om en endeløs regn.
Døren til butikken svag ind, og Ramiel trådte ind i rummet, et hyggeligt rum, og rent, faktisk så var det en hel del mere hygiejnisk end hvad han havde troet, måske var det fordi hans tidligere oplevelser med sådanne steder, var i baggårde og små lukkede snuskede lokaler, hvorimod at dette så, meget mere professionelt ud. Det var ikke til at tage fejl af hvem der arbejde der, de to mænd som stod bag disken arbejde der, og de to tøser så ikke ligefrem ud til at være tatovører, de var muligvis kunder, hvilket Ramiel hurtigt blev enig med sig selv i at det var de, hans blik gled hurtigt rundt i lokalet, hvad ellers var der at se, diverse inventar, et ventelokale, eller sådan så Ramiel det da.
Med et høfligt nik til de to mænd, som til dels skulle virke som en gestus, men også som et tegn på at de godt kunne sende deres chef hen til ham, da det udelukkende var hende han var kommet for at møde.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: It's just a tattoo - Privat: Electra

Indlæg by Gæst on Tirs 8 jan 2013 - 13:56

Den ene af mændene så op med et nik da han så manden som var ankommet " Går udfra du har en aftale med Electra?" sagde han med et smil på læberne ingen han så ned i de papirer som var på skranken " ELECTRA! Din kunde er kommet" råbte han inden han så på manden for an ham " Hun kommer lige om lidt" sagde han og vendte tilbage til papirerne. Hun sad som sædvaneligt inde på hendes lille kontor i baglokalet og ordnede de sidste papirer og diverse ting, der nu skulle til nu hvor man har sin egen butik. Lyden af døren som åbnede ude i butikken fik hende til at se op fra sine papirer med et ryk. Hun sukkede kort og rejste sig så op fra stolen som hun sad på og gik ud i butikken " Hej... Du skal have en tattoo går jeg ud fra" sagde hun med et kækt smil på læberne. Langsomt bukkede hun sig ned bag ved disken og fandt et stykke papir frem og fandt en kuglepen til ham " Du skal lige udfylde denne " sagde hun og så på ham inden hun gik ned til manden som sad og var ved at tatovere en af tøserne " Emanuel... Pas nu på hun ikk springer på dig bagefter lige som mig " sagde hun og blinkede kækt til ham. Han så op på hende og vippede kort med øjenbrynene. Hun gik igen tilbage til manden som stod inde i butikken og smilte til ham " Har du udfyldt den ?" spurgte hun og smilte kort til ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: It's just a tattoo - Privat: Electra

Indlæg by Gæst on Tirs 8 jan 2013 - 18:42

Intelligensen var ikke lige det første Ramiel kom i tanke om da, manden bag disken begyndte at tale med ham, det var nok mere en form for idiotiet, men det var der jo ikke noget at gøre ved nu, i det mindste så fik han sit budskab igennem, og Electra var trådt frem, hun lignede ikke ligefrem en djævel, men han havde før taget fejl af personer, hvilket han ikke ligefrem var stolt af, eller ville sige til nogen, han kørte hurtigt sine øjne op og ned af hende, tja, hvis hun var en djævel, så havde hun nu gemt det godt væk, men ikke nok med det, hun havde også skaffet sig et godt skjulested, hvilket Ramiel ikke ligefrem havde tænkt på selv at gøre ”smart træk” kom det lavmælt fra ham, hvorpå hans opmærksomhed atter blev rettet imod chefen – Electra- ”ja.. lad os bare sige det” kom det fra ham, han tog imod kuglepennen og besvarede det lille skema som hun havde givet ham, det var nok for at hun skulle være sikker på at han var over den påkrævende alders grænse, og så vider. Atter blev hans opmærksomhed brudt, da hun talte til Emanuel, som åbenbart var manden som var i gang med at tatovere en af tøserne, og Ramiel som lige havde udfyldt skemaet nikkede blot til Electra og overrakte hende både papiret smat kuglepennen, hvad han ellers skulle gøre vidste han ikke, det var jo ikke ligefrem fordi han var kommet for at få en tatovering, hvilket han nok også skulle få banket ind i knolden på hende, hvis hun så meget som kom i nærheden af ham med en af de der elektriske nåle, ville han i sidste ende nok ende med at pande hende en, trods alt, så var han jo blot kommet for at få bekræftet eller afkræftet om hun var en djævel som rygterne gik på.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: It's just a tattoo - Privat: Electra

Indlæg by Gæst on Ons 9 jan 2013 - 17:04

Hun så på ham med et kort smil og nikkede derefter " Følg med" sagde hun og gik igen ind på hendes kontor, med forhåbning om at han fulgte med hende. Inderst inde vidste hun godt at han ikke var her for at få en tatovering, hvilket var derfor hun i stedet tog ham med ind på hendes kontor. Da de kom ind ventede hun på han gik ind og lukkede derefter døren bag dem " Jeg ved godt du ikke er her for at få tattoo... Hvad vil du?" sagde hun kort uden så meget som at fortrække en mine, ikke engang et smil eller noget skænkede hun ham. Hun kunne mærke på denne fremmede at han var en af hendes egne, djævel... Man kunne se det på hans opførsel, hans holdning og hans måde at tale på. Det gav hende kuldegysninger " Er du en af dem som også er ude på jagt efter mig? fordi du har set mig på De Strip Tease?" spurgte hun og sukkede kort, for hvis det var det han var der for skulle han nok få klar besked om at skride og det ikke kunne gå hurtigt nok.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: It's just a tattoo - Privat: Electra

Indlæg by Gæst on Ons 9 jan 2013 - 20:34

På trods af Ramiels blik rundt omkring i biksen, for at tjekke alle muligheder, de få personer som var der, så virkede de ikke ligefrem overnaturlige, nærmere menneskelige, om dette så var en korrekt konklusion anede han ikke, dog så havde han stadig i sinde at tage sig i agt, trods alt, så kunne han ikke bide sig selv sikker om det nu passede, dog hurtigt, så det ud til at hans plan var skudt i sænk, hun vidste godt hvorfor han var der, eller sådan så det da ud, normalt førte man ikke personer ind på kontoret, men nok nærmere hen til en af stolene, eller hvad man nu ville kalde det, stedet emmede ikke ligefrem af, hvad der kunne betegnes som et sted med stole, det var nok mere brikse eller lignede, og uden vider om tøvende fulgte han da også med, døren bag han blev lukket, og der var ikke rigtig nogen grund til at snakke når hun næsten allerede kendte hvorfor han var der, dog så var hun lidt galt på den, han var ikke på jagt efter hende, eller jov det var han trods alt også, men ikke på den måde hun troede, hvilket fik ham til at smile en anelse. ”Jeg var faktisk på jagt efter dig, det siges at du er en dæmon” Det var ikke til at tage fejl af, det var ikke et spørgsmål, mere en konklusion, og uden vider tanken, fandt Ramiel en kontrakt frem, samt en fjerpen, ”Skriv under” Alvoren sitrede i hans øjne, og det var slet ikke til at tage fejl af, hvad han intentioner var, ellers så stod det hele skrevet i kontrakten, hvor hun ville sværge ham troskab, arbejde for ham, til gengæld for at han ville skænke hende penge, magt og andet hun kunne drømme om, samt at hun ville indgå i noget som blev kaldet ’The Immortal Brotherhood’ ”kom så i gang” lød det hunsende fra ham, der var ingen grundt til at lægge ord bag ved hans handlinger, de talte for sig selv, nu var det eneste der manglede en underskrift.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: It's just a tattoo - Privat: Electra

Indlæg by Gæst on Tors 10 jan 2013 - 8:36

Hun så på ham med et svagt smil på læberne da han sagde han var på jagt efter hende " Der er dog noget der siger mig det ikke er for at indfange mig og smide mig bag tremmer" sagde hun og smilte kort til ham inden hun hørte ordet ' dæmon' komme ud af hans mund. Hun så på ham ved et vred blik og bed tænderne hårdt sammen " Hvor vover du alt kalde mig dæmon" hvæsede hun som om hun var en kat der netop var blevet trådt over halen. Hun hadede det ord og i det hele taget racen... Og der var da ikke nogen mand som skulle komme og kalde hende dæmon! Da hun så han rakte hende noget som hun skulle skrive under på så hun på ham med et undrende blik og læste kort hvad der stod og smilte kort og bed sig i underlæben. Hun havde godt hørt om disse mennesker, men var ikke 100% sikker på hvad det egentlig var de lavede, men havde altid gerne ville finde ud af det. Hun nikkede kort til hans ord om at hun skulle skrive under og fandt en kugle pen og begyndte at skrive under " Sådan" sagde hun og rakte ham kontrakten med et smil på læberne.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: It's just a tattoo - Privat: Electra

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum