Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
» A beautiful night.... (Cherish Radcliff)
Today at 15:18 by Cherish Radcliff

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Today at 14:46 by Angelique Dümont

» Ready for our weekend? (Charmeine Love)
Today at 14:36 by Charmeine Love

» År 3038 - reklame
Fre 15 dec 2017 - 8:51 by Adriana

» I know I did something wrong... but I'm not sorry - Niklaus XXX
Tors 14 dec 2017 - 13:46 by Harry Jepsen

» Face Claim
Ons 6 dec 2017 - 14:09 by Ryuu

» Dance of the Brush (Cherish Radcliff)
Ons 6 dec 2017 - 7:59 by Cherish Radcliff

» Do I know you? - Aleksei
Lør 25 nov 2017 - 19:18 by Aleksei

» How about no?
Man 20 nov 2017 - 1:52 by Roar

» Big changes - Khá
Lør 18 nov 2017 - 16:31 by Charmeine Love

Statistics
Der er i alt 674 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sigrid

Vores brugere har i alt skrevet 240201 indlæg in 12012 subjects

En tur til Meldonera //Alexia//

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

En tur til Meldonera //Alexia//

Indlæg by Mallorie on Fre 4 jan 2013 - 16:05

T: 17.00
S: Café Meldonera - Gågaden
O: Moderat med mennesker og hyggelig stemning
V: Støvregn

Hvorfor skulle det også lige være på denne tid? Mallorie traskede gennem støvregnen med en hætte over hovedet og en paraply under armen. Den var ikke til meget hjælp, eftersom den var gået i stykker det sekund, hun prøvede på at slå den op. *Sikke noget billigt lort* tænkte hun med et suk og gik videre gennem gågaden. Hun var blevet sendt ud for at hente et eller andet, som hun ikke længere kunne huske, men det kunne også være ligemeget. Butikken hun skulle ind i havde alligevel lukket, så nu var hun egentlig bare på vej hjem. Hun vendte hovedet opad og fik øje på en café nogle meter væk fra hende. Hun stoppede op og kiggede nærmere på den. "Meldonera" læste hun op fra skiltet. Der var ikke vildt med mennesker derinde og der så i det hele taget meget hyggeligt ud. Skulle man? Hun tog en hurtig beslutning. Hellere være inde i varmen end at skulle gå 1 km hjem i regn. Så kunne hun altid ringe og sige, at hun var blevet forsinket.

Hun gik med forsigtige skridt ind af døren og hang sin våde jakke op på et stativ, der stod ved siden af døren. Hun kiggede kort rundt og smilede. Det var en virkelig hyggelig, imødekommende og lys stemning, hun nu var i. En del bedre end vejret udenfor. Det bragte med det samme hendes humør op. Hun satte sig hen ved et tomt bord og bestilte sig en kop varm kakao. Det var lige et, der manglede for at få hendes humør i top. Hun kiggede rundt og fik øje på en pige, som lignede en, der kunne være på hendes alder, måske lidt ældre? Hun virkede underligt bekendt og Mallorie kunne ikke lade være med at kiggede på hende med et eftertænksomt blik.
avatar
Mallorie
Competent (Rank 11)

Bosted : Egen lejlighed.

Antal indlæg : 511


Tilbage til toppen Go down

Re: En tur til Meldonera //Alexia//

Indlæg by Gæst on Fre 4 jan 2013 - 16:30

Alexia stod bag disken og tørrede glas af, så hun kunne hænge dem op. Pludselig kom Dean, den hidtil mest tiltrækkende medarbejder Alexia havde haft, for at sige at bord 14 havde bestilt en kop varm kakao. Alexia nikkede kort og greb fat i et af de tykke, gennemsigtige glas. Så gik hun hen til maskinen og hev en liter kakao frem fra under disken og hældte op i glasset. Så blev den stukket indunder vandkogeren indtil den var varmet godt op.

Alexia faldt på knæ og greb flødeskummen fra køleskabet og rejste sig op igen. Hun sprayede et lag på, der lige akkurat gik op til glassets kant og så hældte hun noget kakaopulver ud over. Så greb hun en teske og proppede i. Da hun vendte sig om for at kigge ned mod bord fjorten, tabte hun kakaoen, der ramte gulvet med et højt smæld. Glasset smadrede og gulvet var pludselig smurt ind i kogende kakao. I stedet for at tørre op, begyndte hun bare at lave en ny kop.

Dean skyndte sig op til hende og spurgte om hun var okay. "Ja, vil du ikke tørre op for mig?" svarede hun bare og gik nærmest som en robot ned til bordet, hvor Mallorie sad. Hun stillede koppen foran pigen og vendte sig om for at gå op og hjælpe med at rydde op efter sit uheld.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: En tur til Meldonera //Alexia//

Indlæg by Mallorie on Fre 4 jan 2013 - 16:47

Mallorie fulgte pigens bevægelser igennem lokalet. Ikke på sådan en creeper agtig måde, men bare nygserrigt, imens hun desperat prøvede at finde sine minder frem. Hun vidste, at hun havde set hende et eller andet sted før, det var hun 100 % sikker på, så var det bare lige at huske på, hvor det var henne. Det var begyndt at irritere hende så meget, at hun måtte ryste en gang på hovedet, for at få sine tanker på plads. *Kom nu lille hjerne* tænkte hun lettere desperat og kiggede mod pigen igen. Der var et eller andet over hende, hun kunne ikke finde ud af hvad, men noget var der og hun skulle nok komme til bunds i det.

Hun kiggede med et chok hen mod disken, da hun hørte et højt smæld. Pigen havde tabt kakaoen og det var tydeligt, at det var fordi hun havde set hende. Mallorie troede først, at det bare havde været et tilfælde, men nej. Hun kunne se det nu. Hun vidste godt, hvem pigen var. Dog nåede hun ikke at sige noget til hende, før hun igen havde vendt sig om og var på vej op til disken. Det var vel også klart nok, eftersom hun var på arbejde og det kunne vel også være, at det kun var hende, som havde opdaget det? Hun overvejede, om hun skulle lade som ingenting, men det kunne hun bare ikke.

Hun rejste sig op fra bordet og gik med selvsikre skridt hen mod disken, hvor drengen efterhånden havde fået samlet alle glasskår op. Gulvet var heller ikke brunt længere, så hun tænkte, at hun godt kunne tillade sig at snakke til pigen, som hun stadig ikke var sikker på overhovedet genkendte hende. "Alexia?" spurgte hun forsigtigt på den anden side af disken og kiggede på hende med et svagt smil.
avatar
Mallorie
Competent (Rank 11)

Bosted : Egen lejlighed.

Antal indlæg : 511


Tilbage til toppen Go down

Re: En tur til Meldonera //Alexia//

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum