Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Keep out the nightmares!
Today at 3:10 by Caine Blackwell

» Don´t mind the monster [Christobál]
Lør 26 maj 2018 - 0:30 by Cristóbal De Vega

» Fravær :(
Tors 24 maj 2018 - 16:51 by Amy Sophia Scott

» One, two, three.. play! - [Caine]
Ons 23 maj 2018 - 20:09 by Caine Blackwell

» When life suddenly changes- [DuChance]
Ons 23 maj 2018 - 20:05 by DuChance

» A shitty situation - [Nightrage]
Ons 23 maj 2018 - 20:01 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Ons 23 maj 2018 - 19:57 by Zakaroff

» Soon parents - [Khá]
Ons 23 maj 2018 - 19:53 by Khaa

» meeting an old flame [Nicholas]
Ons 23 maj 2018 - 18:47 by Amy Sophia Scott

» Sound of love - [Morgan]
Ons 23 maj 2018 - 18:02 by Morgan L. Withers

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 532 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Game Master

Vores brugere har i alt skrevet 251454 indlæg in 12723 subjects

En tur til Meldonera //Alexia//

Go down

En tur til Meldonera //Alexia//

Indlæg by Mallorie on Fre 4 jan 2013 - 16:05

T: 17.00
S: Café Meldonera - Gågaden
O: Moderat med mennesker og hyggelig stemning
V: Støvregn

Hvorfor skulle det også lige være på denne tid? Mallorie traskede gennem støvregnen med en hætte over hovedet og en paraply under armen. Den var ikke til meget hjælp, eftersom den var gået i stykker det sekund, hun prøvede på at slå den op. *Sikke noget billigt lort* tænkte hun med et suk og gik videre gennem gågaden. Hun var blevet sendt ud for at hente et eller andet, som hun ikke længere kunne huske, men det kunne også være ligemeget. Butikken hun skulle ind i havde alligevel lukket, så nu var hun egentlig bare på vej hjem. Hun vendte hovedet opad og fik øje på en café nogle meter væk fra hende. Hun stoppede op og kiggede nærmere på den. "Meldonera" læste hun op fra skiltet. Der var ikke vildt med mennesker derinde og der så i det hele taget meget hyggeligt ud. Skulle man? Hun tog en hurtig beslutning. Hellere være inde i varmen end at skulle gå 1 km hjem i regn. Så kunne hun altid ringe og sige, at hun var blevet forsinket.

Hun gik med forsigtige skridt ind af døren og hang sin våde jakke op på et stativ, der stod ved siden af døren. Hun kiggede kort rundt og smilede. Det var en virkelig hyggelig, imødekommende og lys stemning, hun nu var i. En del bedre end vejret udenfor. Det bragte med det samme hendes humør op. Hun satte sig hen ved et tomt bord og bestilte sig en kop varm kakao. Det var lige et, der manglede for at få hendes humør i top. Hun kiggede rundt og fik øje på en pige, som lignede en, der kunne være på hendes alder, måske lidt ældre? Hun virkede underligt bekendt og Mallorie kunne ikke lade være med at kiggede på hende med et eftertænksomt blik.
avatar
Mallorie
Competent (Rank 11)

Bosted : Egen lejlighed.

Antal indlæg : 511


Tilbage til toppen Go down

Re: En tur til Meldonera //Alexia//

Indlæg by Gæst on Fre 4 jan 2013 - 16:30

Alexia stod bag disken og tørrede glas af, så hun kunne hænge dem op. Pludselig kom Dean, den hidtil mest tiltrækkende medarbejder Alexia havde haft, for at sige at bord 14 havde bestilt en kop varm kakao. Alexia nikkede kort og greb fat i et af de tykke, gennemsigtige glas. Så gik hun hen til maskinen og hev en liter kakao frem fra under disken og hældte op i glasset. Så blev den stukket indunder vandkogeren indtil den var varmet godt op.

Alexia faldt på knæ og greb flødeskummen fra køleskabet og rejste sig op igen. Hun sprayede et lag på, der lige akkurat gik op til glassets kant og så hældte hun noget kakaopulver ud over. Så greb hun en teske og proppede i. Da hun vendte sig om for at kigge ned mod bord fjorten, tabte hun kakaoen, der ramte gulvet med et højt smæld. Glasset smadrede og gulvet var pludselig smurt ind i kogende kakao. I stedet for at tørre op, begyndte hun bare at lave en ny kop.

Dean skyndte sig op til hende og spurgte om hun var okay. "Ja, vil du ikke tørre op for mig?" svarede hun bare og gik nærmest som en robot ned til bordet, hvor Mallorie sad. Hun stillede koppen foran pigen og vendte sig om for at gå op og hjælpe med at rydde op efter sit uheld.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: En tur til Meldonera //Alexia//

Indlæg by Mallorie on Fre 4 jan 2013 - 16:47

Mallorie fulgte pigens bevægelser igennem lokalet. Ikke på sådan en creeper agtig måde, men bare nygserrigt, imens hun desperat prøvede at finde sine minder frem. Hun vidste, at hun havde set hende et eller andet sted før, det var hun 100 % sikker på, så var det bare lige at huske på, hvor det var henne. Det var begyndt at irritere hende så meget, at hun måtte ryste en gang på hovedet, for at få sine tanker på plads. *Kom nu lille hjerne* tænkte hun lettere desperat og kiggede mod pigen igen. Der var et eller andet over hende, hun kunne ikke finde ud af hvad, men noget var der og hun skulle nok komme til bunds i det.

Hun kiggede med et chok hen mod disken, da hun hørte et højt smæld. Pigen havde tabt kakaoen og det var tydeligt, at det var fordi hun havde set hende. Mallorie troede først, at det bare havde været et tilfælde, men nej. Hun kunne se det nu. Hun vidste godt, hvem pigen var. Dog nåede hun ikke at sige noget til hende, før hun igen havde vendt sig om og var på vej op til disken. Det var vel også klart nok, eftersom hun var på arbejde og det kunne vel også være, at det kun var hende, som havde opdaget det? Hun overvejede, om hun skulle lade som ingenting, men det kunne hun bare ikke.

Hun rejste sig op fra bordet og gik med selvsikre skridt hen mod disken, hvor drengen efterhånden havde fået samlet alle glasskår op. Gulvet var heller ikke brunt længere, så hun tænkte, at hun godt kunne tillade sig at snakke til pigen, som hun stadig ikke var sikker på overhovedet genkendte hende. "Alexia?" spurgte hun forsigtigt på den anden side af disken og kiggede på hende med et svagt smil.
avatar
Mallorie
Competent (Rank 11)

Bosted : Egen lejlighed.

Antal indlæg : 511


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum