Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 532 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Amelia

Vores brugere har i alt skrevet 252069 indlæg in 12737 subjects

Spændig, Tak? - Privat Choice

Go down

Spændig, Tak? - Privat Choice

Indlæg by Stefan on Lør 1 dec 2012 - 0:45

Stedet : Gågaden.
Omgivelser : Gågade omgivelser, Skæret fra butiksvinduer og gadelygter, mørke gyder, lyden af biler i det fjerne.
Tid : 01:00
Vejret : Køligt, med en smule vind, tørt.

Stefan trak halstørklædet han havde fået af Alias lidt tættere om halsen, for helved hvor han hadet vinter. Han sukkede dybt og havde kedet sig nu hvor Alias var taget på arbejde. Øv hvorfor skulle han også arbejde nu? Før i tiden havde de hele natten sammen .. bare sex og hvad der nu ellers dukkede op af sjove ting. Mh. Han kiggede lidt ind af de tomme vinduer og kiggede så op imod hustagene. Ville han kunne komme derop? Han tænkte kort og begav sig ind i en af de skumle gyder, for så at kravle op på en container og derefter prøve at kæmpe sig op af et af de små skure. Men hans fod gled hurtigt og han skrabede håndfladen imod den rug husmur "For helved" mumlede han irriteret og hoppede ned og stå på asfalten igen. Han rystede hånden og så op "Pis" mumlede han så irriteret og opgav idéen om at komme op på taget. Alias blev ikke glad hvis han kom hjem med for mange skrammer .. han kiggede lidt på sin hånd og tørrede den smule blod der nu var, af i sin jakke. Hvad fanden lavede man, når man ikke måtte drikke? Lorte Frankrig! Hvem var ellers oppe på den her tid?
avatar
Stefan
Competent (Rank 11)

Bosted : Alene i en mindre 2 værelses lejlighed.

Antal indlæg : 424


Tilbage til toppen Go down

Re: Spændig, Tak? - Privat Choice

Indlæg by Gæst on Lør 1 dec 2012 - 1:44

Iført noget mere afslappet end normal gik Choice stille ud på gaden fra den opgang som ført til hans lejelighed, tøjet bestod af en sort t-shirt samt en stor sort hættetrøje et par bukser og nogle sort som os havde en sort farve. Han faldt næsten i et med mørket omkring ham men det passet ham jo os helt fint for han var jo en skabning som kom fra natten, Choice rettet kort på hans trøje for han begav sig ned af gaden. Der var utrolig tomt i forhold til om dagen for Choice var van til og gemme sig i et til lukket lokal mens han lyttet til verden som forgik udenfor, men det var altid så skuffen når han selv kunne komme ud i verden for så var alle forsvundet ind i seng. Et suk gik kort fra hans læber mens han begav sig ned af gaden og kan kiggede nu og da ind af de mange vinduer som der var lys i, mode over alt men det var jo normalt nok for det var jo Frankrig og de var kendt for mode i forhold til tyskland hvor Choice var kommet fra..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Spændig, Tak? - Privat Choice

Indlæg by Stefan on Lør 1 dec 2012 - 1:53

Stefan trak sin mobil op ad lommen for at tjekke hvad klokken var og måtte sukke dybt, da klokken ikke var meget mere end et par minutter over et. Ingen sex i nat .. oh god! Det ville være den første nat i like .. flere uger! Hvordan fanden levede folk sådan her! Han gik ud på gaden igen for at finde hjem igen, da en skikkelse fangede hans øje. Oh .. mennesker! Han blev stående lidt og kiggede, indtil personen kom tættere på "Er det ikke lidt sent at hænge ud midt i gågaderne?" spurgte han så og løftede et øjenbryn "Vent undskyld, Snakker du engelsk? Jeg snakker desværre ikke fransk, så du kan godt droppe dit volapyk" sagde han så lettere irriteret, franskmænd var snotdumme, forstod ikke en skid engelsk halvdelen af dem! Det var pænt svært at snakke med folk her .. og fransk var ikke ligefrem det nemmeste sprog at lære.
avatar
Stefan
Competent (Rank 11)

Bosted : Alene i en mindre 2 værelses lejlighed.

Antal indlæg : 424


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum