Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
Statistics
Der er i alt 673 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Serena

Vores brugere har i alt skrevet 239713 indlæg in 12011 subjects

Forcité Alux

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Forcité Alux

Indlæg by Lacan on Man 26 nov 2012 - 16:51

Informationsark – Forcité Alux

Flokkens navn: Forcité Alux (FA). Forcité står for styrke og sammenhold, mens Alux var navnet på Ines og Quentins dødfødte søn.
Stiftere: Ines og Quentin Beauclerc
Stiftet: I år 1774 i departementet Ain i den franske region, Rhône-Alpes.

Flokleder: Lacan (Michael Carter)
Tidligere leder: Raphaël Théodor O’dell. Dræbt af Lacan.
De Ældste: Cynthia Salitaire (NPC) og Pierre Fredericson (NPC)
Medlemmer: Ree Fique O'dell, Alexei Ace Carter og Lillith Ophelia Carter (NPC)

Rivaler:
Så længe flokken har eksisteret, har der været en rivalisering mellem flokken og ”De Mørke Væsner”- Vampyrer, Dæmoner og Djævle især. Grunden til det store had til Djævlene og Dæmonerne skyldes, at de samarbejdede med Vampyrerne om, at udslette den nye, tydeligvis frygtindgydende varulveflok Forcité Alux. Rivaliseringen mellem Vampyrerne og FA har derfor stået på, siden Vampyrerne slog flokkens ledere ihjel efter ordrer fra Djævlene og Dæmonerne, kort efter de havde stiftet den daværende velfungerende varulveflok. Selvom de to andre racer også var med inde over mordet på de to ledere, er hadet til blodsugerne størst.

Adgangskrav:
Adgangskravet er aldrig helt ens, men afhænger af det kommende medlems køn, erfaring og alder. Af og til tages personlighed også i betragtning, når prøverne, der skal give det nye medlem adgang til flokken, bliver udtænkt. Prøven varierer som sagt, men fælles for dem alle er, at de kommende medlemmer skal vise deres mod, loyalitet og evne til at dræbe, uden at gå i baglås.
Som regel indebærer prøven et såkaldt ”Mørkt Væsen”, der er flokkens umiddelbare rivaler, der indfanges af det kommende medlem og bringes tilbage til flokken. Hvad der sker med det fangede væsen før og efter det bringes til flokken, varierer også fra medlem til medlem.

Kendetegn:
Alle medlemmer har en lille udfyldt cirkel tatoveret på indersiden af deres håndled på størrelse med det yderste led af tommelfingeren. Tilbage fra da flokken blev oprettet, var flokken kendt for at efterlade en blodig cirkel i deres offers pande eller kind. Cirklen symboliserer fuldmånen og deres identitet som varulv ved fuldmåne.

Baggrundshistorie:
Flokken Forcité Alux har eksisteret siden 1774, og er stiftet af varulveparret Ines og Quentin Beauclerc fra Frankrig. Deres oprindelige idé var, at samle deres nærmeste for at vinde styrke til at besejre og udrydde ”De Mørke Væsner” altså Vampyrerne, Djævlene og Dæmonerne. Trods deres korte tid som flokledere, grundet deres tidlige død, fik de stablet en stærk og velfungerende flok på benene, udelukkende bestående af familiære medlemmer, der trods deres sorg, holdt flokken i live.
Flokken oplever, selv efter stifternes død, succes og storhed – Familien vokser og lederne, der vælges, er respekterede og gode. Nogle år efter Anden Verdenskrig, vælger den daværende leder, Raphaël Théodor O’dell, at flytte flokken til Di Morga. I mere end 200 år, formår FA at fastholde deres succes og med tiden er de blevet langt stærkere og sammenholdet bedre, men billedet ændres radikalt, da Lacan udfordrer Raphaël og vinder. Med et brydes de bånd, der har holdt flokken sammen. Raphaël’s død skaber kaos og fortvivlelse omkring varulvene, og for de fleste står det klart, at FA aldrig vil blive det samme igen.
Det er nu tre måneder siden, at Lacan udnævnte sig selv som Alfa i FA. Storheden er forsvundet, og de fleste medlemmer ligeså. Enten af frygt for egen sikkerhed eller utilfredshed hvad flokkens nuværende situation angår.
avatar
Lacan
Novice (Rank 2)

Bosted : Sidst set i den østlige del af Di Morga.

Antal indlæg : 13


Tilbage til toppen Go down

Re: Forcité Alux

Indlæg by Lacan on Ons 28 nov 2012 - 15:34

Flokkens medlemmer


Lacan: Flokkens nye leder. Han er ikke særlig velset blandt de tilbageværende medlemmer, og kan ved første øjekast virke fuldstændig uinteresseret i flokken og dens medlemmer. Rygterne siger, at han snød den forrige leder i døden, ved at gøre brug af feje tricks.

Ree: Ree er det eneste medlem fra den oprindelige flok, som var i familie med skaberparret. Hendes bror var den tidligere leder. Rygterne siger, at hun hungrer efter at komme til tops, og at hun vil gøre alt for at nå derop.

Alexei: Medlemmet, der egentlig ikke ønsker at være medlem. Rygterne siger, at han kun er med, fordi han ikke vil efterlade sin kusine.

Cynthia: Er en af de ældste. Hun danner par med Pierre. Rygterne siger, at parret har accepteret flokkens triste skæbne.

Pierre: En af de ældste. Han danner par med Cynthia. Rygterne siger, at parret pønser på hævn.

Lillith: Kusine til Alexei. Rygterne siger at hun er psykisk ustabil og dybt afhængig af flokken.
avatar
Lacan
Novice (Rank 2)

Bosted : Sidst set i den østlige del af Di Morga.

Antal indlæg : 13


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum