Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 531 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Elizabeth Stride

Vores brugere har i alt skrevet 251369 indlæg in 12715 subjects

Som en bleg måne -Black

Go down

Som en bleg måne -Black

Indlæg by Gæst on Søn 14 okt 2012 - 20:44

Sted:: Gågaden i Terre.
Omgivelser næsten ingen folk.
Vejr:: Mørkt, og en høj siddende og skinnende måne.
Påklædning:: Hvid cardigan, sort jeans, hvid jakke, sorte stiletter.
Tid:: 20:26 År /dato 14-10-2012

Måne stod højt oppe på himlen, den skinnede at man nærmest måtte kigge væk for ikke at blive blindet, lidt lige som en sol som har for megen kraft på. Dog var de, kølige natte timer som havde logget Daphne væk fra hendes lejlighed. Hun trængte vældig meget til at komme uden for efter næsten at have indrettet sin lejlighed en hel dag. Hun standsede op, hvor hun der efter kørte nogle fingre glide igennem det lange tynde hvide hår som hun var født med. En ting kunne man godt se ved hende, hun brugte bestemte ikke make up, kun en sjælden gang men det var også kun hvis hun var til fester eller noget lignende. Men lige nu havde hun ikke noget make up. Hendes ansigt var lige så bleg som måneskindet, hvilket måske gjorde hende lidt skræmmende at se på, men det var hun så meget vant til at det ikke en gang generede hende længere.

Hun var nået nogle gader væk fra sin egen lejlighed, hun nød nærmest stilheden, selv om der en gang i mellem kom en engel, menneske eller varulv, denne nat så hun ikke ret meget til de andre racer som hun i ihvertfald kendte godt til. Dog var den race der fascinerede hende mest var menneske racen, at den kunne overleve så mange år, selv om de gang på gang næsten havde forsøgt at slå deres egen art ihjel. Daphne sukkede let inden hun satte sig ned på en gammel slidt bænk tæt ved et bus stoppe skilt, dog skulle hun ikke med bussen, hun ville blot hvile sig en smule inden hun gik videre. Hun elskede underligt nok at gå i natte timerne, selv om det sagtens kunne være farlig, hun betragtede let området med det blegetse blå øjn man nogen sinde ville have set.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Som en bleg måne -Black

Indlæg by Black on Søn 14 okt 2012 - 21:20

Påklædning:sort jakke, sort jeans og et par høje hæle på ca. 5 cm. tørklæde i sort- hvid tren.

*klik klik klik* lyden fra Blacks forholdsvis lave hæle, kunne høres i mens han stille- så stille som han nu kunne- gik i gennem natten. et suk kom helt nede fra maven af og over hans læber, han smilte svagt over noget det forlængst var glemt. han trak tørklædet tætter om halsen og gemte det nederste af hans hoved væk i det. han trak sig lidt længere ind mod muren han gik op af. det var kun lyden af blacks hæle der holdt ham ved overfalden, men lyden mindede ham også konstant om at han var sær. det var skú da ikke normalt at en fyr gik i høje hæle. men det var det eneste han havde tilbage af hans mor så hvorfor ikke, og han kunne jo give en hver pige konkurrence. Black lod åndsfraværende en hånd gide igennem det halv lange hår. mon han skulle lade sig blive klippet, også ville det hele nok går ville det ikke.

endnu et suk kom frem over hans læber og han smilte stadigvækover noget hvad var han ikke selv klar over over hovedet ikke. Black øjnene mindede igen i nat om knust glas, lyse blå og så skrøbelige som nogen hos et menneske kunne være. hvor han dog hade de øjne, det ligende hans fars alt for meget, hans far der.... smilte forvandt og Black vidste at han måtte sidde ned, eller ville det nok ende med en tur på hospitalet, det ville ikke være så rat. Black lod sig dumpe ned på en gammel lidt slidt bænk, ved et bus stoppe sted. han lod ikke mærke til pigen, der sad på bænken i den anden ende. han tog så bare til hovedet og forsøget at holder styr på tingene der inden, hvilket i sig selv ikke kunne lade sig gøre. og han endte med at ligge hovedet tilbage og se op mod den smukke bleg men dog kraft fulde måne, der var på natte himlen. det var som om hele hans krop sukkede og gav slip smilte kom tilbage på hans læber.
avatar
Black
Beginner (Rank 5)

Bosted : En roddet lejelighed i Terre

Antal indlæg : 77


Tilbage til toppen Go down

Re: Som en bleg måne -Black

Indlæg by Gæst on Man 15 okt 2012 - 18:54

Lyden af lave hæle kunne høre, hvilket fik distraheret Daphnes øjenkontakt med en lygte pæl på den anden side. Det varede ikke længe før hun hørte et suk. Det kunne da ikke være lygte pælen? Nej hun kunne fornemme nogen, nok ikke et af de stærkeste selv om den race muligvis troede at de var de stærkeste. Hun smilede så et hvidt sæt tandsmil kom frem, hun drejede let hovedet hvor efter hun betragtede en dreng måske et år ældre end hende, men heller ikke så meget ældre igen. Alder generede hende faktisk ikke ret meget, jo okay hvis det var en olding men det gjaldt nok ikke alle racer.

Hun betragtede drengen med sine blege blå øjn, mens hun forsøgte at få et godt billede ramme af ham. Han havde sort jakke på, sorte jeans og højhælede sko? What? Det plejede drenge da ikke lige frem at gå i. "Sikke nogle pæne sko du har" kom det venligt fra hende, hvilket måske ville give drengen et chok som hun rent faktisk håbede på at det ville gøre, han havde vist ikke opdaget at hun også sad på denne bænk. En bus kom langsomt kørende, den standsede men da det så ud til at ingen af dem skulle med, lukkede en irriteret bus manden døren hvor efter han kørte sin vej igen. Lugten fra bussen var faktisk lidt slem, ikke en benzin lugt hun normalt kunne lide at dufte til, hun sukkede kort en efterligning af et suk som nok blev sukket igen og igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Som en bleg måne -Black

Indlæg by Black on Tirs 16 okt 2012 - 19:33

"shit.. " Black der fik jordens største chok, farerede sammen og var lige ved at falde ned af bænken. han så på pigen som åbenbart havde siddet på bænken enden han havde sat sig. "hvad er der med folk og mine sko? " nu ville han altså god vide det.. det var jo ikke første gang han havde fået det at vide. for ham var det jo bare normalt, at gå i dem. Black tænkte ikke på bussen der lige var kørt, for at være ærelig så havde han ikke lagt mærke til den.

Black trak lidt højere op og rystede stadigvæk over den forskrækkelse han havde fået, over hendes hamløse spørgsmål. hans hjerte ville heller ikke falde til rør, og havde han kunne dræbe nogen for at skræmme livet af ham havde han gjort det, men det ville jo ikke være pænt af ham. og han måtte nok også indse at han heller ikke var stærk nok til det... Black tog sig endnu en gang til hovedet, denne han var det ikke et suk der kom over hans læber men der imod en svag klynken. det hele var ikke til at finde ud af, to hænder der gnid sig i øjnene og ødelagde den - meget sparsomme - make-up. han havde forsøgt og lægge inden han gik hjemme fra. men det var ikke blevet til så meget andet ind en gang eyeliner. det var nu heller ikke fordi det var noget han gjorde hver dag, det skete kun når han ikke ville være sig selv. som i dag eller skulle man snare sige som i nat, her på det seneste var der blevet fucked en del op med han dag og nat rutiner. han var begyndt at komme mere ud om natten end om dagen, men der var ikke rigtig noget han kunne gøre ved det, var der?
avatar
Black
Beginner (Rank 5)

Bosted : En roddet lejelighed i Terre

Antal indlæg : 77


Tilbage til toppen Go down

Re: Som en bleg måne -Black

Indlæg by Gæst on Tors 18 okt 2012 - 20:59

Et smil spejlede sig på Daphnes læber, det var da noget af et chok han havde fået ikke? Men hun kunne nu godt lide at snige sig ind på folk. "Tjah nu er det jo så sjældent at jeg har set en af hankøn med stiletter" svarede hun ærligt og kiggede på ham. Hun lagde hovedet let på skrå, mens hun betragtede ham. Hendes fornemmelse sagde hende at han måske var et menneske, et af verdens svageste race. "Du må meget undskylde at jeg næsten skræmte livet af dig" sagde hun, hvor efter hendes smil blev lumsk men med et lille grin på læben. "Men du havde ikke lige frem opdaget at jeg sad her på bænken så noget måtte man jo gøre ikke sandt?" Hun betragtede ham endnu mens hun kiggede på ham, med sine blege blå øjne.

Det var utroligt så bleg månen var denne aften, det var en sjælden gang hun så den så bleg, men nogle gange måtte den jo bare gå naturens gang som den kom. "Og forresten jeg hedder Daphne" præsenterede hun sig, lige nu var hun vist den mest snaksalige af dem begge to. Men det gjorde nu heller ikke det helt store.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Som en bleg måne -Black

Indlæg by Black on Tirs 1 jan 2013 - 18:08

Black var begyndt at under sig meget over sig selv og hendes svar gøre det ikke letter for ham, jo han var af hankøn, og hvad så? skulle det vare et problem? men på den anden side det var jo han barndom der var skyld i det. han kunne jo ikke gøre for det kunne han? han sukkede "det kan du have rat i, at jeg er den første du ser." han sukkede igen og lade hovedet en smule tilbage mod himlen. den sorte natte himle eller mørke blå, what ever. han smilte svagt "det skal du ikke tænke på jeg kan skramme livet af mig selv hvis jeg ikke tager mig sammen" han vendte blikket mod hende og lagde hovedet lidt på skrå. "nogle mennesker fortrakke at være i fred med deres dæmoner, i forholdt til at blive skræmt." han sukkede, det var kun rent bilede talt han snakkede om dæmoner. men han havde ingen ide om hvad han ellers skulle sige. hans verden havde ændret sig meget siden han var kommet her til, det var et par år siden men alligevel han kendte ikke rigtigt nogen, han havde brugt det meste af tiden inden døre, Altså indtil fornylig.

han sukkede og så ser lidt omkring, det var da helt vanvigtigt så meget han sukkede. hans tænker gik fra det ene til det andet lige i øjeblikket. fra den film han havde set- selvom det nok ikke havdet været en god ide- til det han havde lavet enden han tog hjemme fra. han nikkede kort til hendes navn. "black, men jeg ved ikke om jeg kan sige det var hyggeligt og måde dem, men jeg håber da ikke du skrammer livet af alle du måder" hans stemme var lav. han havde ingen ide om det han sagde var uhøflig eller hvad det var. han var for træt til at tænke rigtigt over tingene. eller han var egentlig ikke træt bare udkørt.
avatar
Black
Beginner (Rank 5)

Bosted : En roddet lejelighed i Terre

Antal indlæg : 77


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum