Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Hate the Nightmares [Manda]
Yesterday at 17:59 by Manda

» Careful, I bite [Emnesøgning]
Yesterday at 17:27 by Manda

» Sorry to disturbe Mr. Tallon [Nicholas]
Yesterday at 16:40 by Amy Sophia Scott

» Face Claim
Yesterday at 13:54 by Nadia

» Earning a Living [Angelie]
Yesterday at 12:10 by Angelie

» Death is only another step (Nessa)
Yesterday at 0:49 by DuChance

» Oh ..f*** - [DuChance]
Yesterday at 0:21 by DuChance

» Varulveflok [PLOT]
Ons 20 jun 2018 - 22:54 by Sapphira Dunham

» Oh hi there ~ Manda
Ons 20 jun 2018 - 16:18 by Manda

» Should I give it a try?? - Desire
Ons 20 jun 2018 - 16:11 by Manda

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 535 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252185 indlæg in 12747 subjects

FAQ Er det tilladt at have flere brugere?

Go down

FAQ Er det tilladt at have flere brugere?

Indlæg by Abraham Borzakov on Tors 27 sep 2012 - 11:29

Flere brugere

På Vie La Mort er det tilladt at have mere end en bruger. Førhen var reglen, at man holdt sig med et maksimum på fem karakterer, men denne regel eksisterer ikke længere. Det er naermere bare en opfordring, at man ikke opretter 10-20 karakterer, det er ufattelig svært at jonglere så mange på en gang.

Der er intet galt i at have flere karakterer og der er intet galt i kun at have en enkelt. Det er op til den enkelte person at vurdere, hvor mange karakterer, man kan holde styr på. Personligt var Liam min første bruger og i lang tid var han min eneste karakter. Nu har jeg et par andre, som jeg også holder af, men Liam er nu min baby!
Vi opfordrer til et maksimum på fem brugere, da man sjældent kan arbejde med flere. Vi ser helst at alle karakterer på siden er gennemarbejdet og bliver holdt aktive i mere end blot et emne eller to.

NPC'er kan med fordel oprettes her på siden også. På den måde kan man inddrage vigtige personer fra ens hovedperson/hovedkarakters liv, og måske finder man ud af, at det faktisk er en ret genial karakter, som man vil arbejde dybere med. NPC'en kan også bare være en nøgleperson, altså en karakter, der kun tages i spil, når den er nødvendig for at fa handlingen til at ske.
avatar
Abraham Borzakov
Highly competent (Rank 13)

Bosted : Huset Aba på landet i Terre tilhører nu hans afkom, Adrian. Nu bor han i Omari Ménage palæet ved vampyrbanken i Schweiz.

Antal indlæg : 700


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum