Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Music and alcohol - [Aleksei]
Man 17 sep 2018 - 22:19 by Aleksei

» What is going on?!
Man 17 sep 2018 - 17:24 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Man 17 sep 2018 - 17:19 by Zakaroff

» Sound of love - [Morgan]
Man 17 sep 2018 - 17:16 by Morgan L. Withers

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 17 sep 2018 - 17:13 by Nightrage

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Man 17 sep 2018 - 17:10 by Nightrage

» Oh ..f*** - [DuChance]
Søn 16 sep 2018 - 18:07 by DuChance

» Let me know what you think - [Caleb]
Søn 16 sep 2018 - 13:15 by Caleb

» Death is only another step (Nessa)
Fre 14 sep 2018 - 20:47 by DuChance

» Complications
Lør 1 sep 2018 - 23:11 by Kate Melora

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 499 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Vivian

Vores brugere har i alt skrevet 252632 indlæg in 12760 subjects

A trip to Egypt

Side 1 af 2 1, 2  Next

Go down

A trip to Egypt

Indlæg by Gæst on Søn 9 sep 2012 - 18:02

Tid : 05:54
Sted : Noah´s lejlighed
Vejr : Roligt, køligt, mørkeblå klar himmel
Omgivelser : Noah og Madison

* Mmmh... så blødt *. Madison havde tidligere på dagen taget hjem for at pakke noget tøj, i en ikke for stor kuffert, samt ligeså havde hun været ude og købe nyt undertøj, inden hun var taget tilbage for at spise aftensmad med Mr Right, det ville hendes mor i hvert fald ha kaldt Noah, fordi vis der var noget Noah var, så var det netop at være the Mr Right guy, han havde alt og alle elskede ham, det var i hvert fald det indtryk hun havde fået af ham. De tunge øjenlåg åbnede sig langsomt og lod nogle rødlige blanke øjne forsigtigt få frit åsyn, i det Madison så småt var ved at vågne og ligeså genvinde synet, skønt det lige nu var sløret.

Langsomt satte hun sig op i den bløde seng, der formede sig efter hver eneste kurve af hendes krop og ligeså også når hun støttede sig, som når hun satte sin hånd ned mod den bløde madras med det hvide lægge underlag. Langsomt gled hendes ben samlet, ud over den buede kant af sengen og hun mærkede til stor lettelse, det lune gulv, heldigt for hende at gulvet var lunt og ikke iskoldt, fordi at skulle finde strømper i det rod af tøj smidt her og der, det ville blive som at finde en nål i en hø stak.

Forsigtigt rejste hun sig elegant op og trak forsigtigt den hvide skjorte over sine skuldre, tydeligt Noah´s skjorte, dog havde de slet ikke haft gang i the kinky stuff, nej.. fordi sådan var Noah ikke og sådan var Madison ikke blandt ham, ikke efter hans lange livs historie og hvad han havde været igennem. Med fingerspidserne, gned Madison skjortens krave, så den ikke så ligeså krøllet ud, som da hun stod ud af selveste sengen.

Endelig. Snart skulle de af sted, der var blot få timer til de skulle sidde i flyveren på vej til Egypten og vis der var en ting som Madison var spændt på at se, så var det nok.. om hun kunne holde ud til at sidde i 14 timer uden at kaste op eller besvime, samt ydmyge sig selv foran Noah, men hun håbede dog inderligt at ingen af de ting hun lige havde tænkt på.. ville ske. * Endelig!, jeg kan slet ikke vente! *.

Madison drejede dansende rundt om sig selv, i det hun gik ud i køkkenet, næsten på tå spidserne, eftersom hun hoppede rundt, i halv dans, halv gående tilstand. Dette var en dag hun sjælden ville glemme og især fordi at denne dag, ville blive tilbragt med Noah.. dejlige romantiske gentleman Noah.

Madison gik hen til køleskabet og trak forsigtigt ud i det, sådan så hun ikke larmede for meget, Noah skulle jo nødig vågne, før hun havde nået at lave noget morgenmad. Morgen maden bestod af almindelig franskbrød samt noget pålæg han selv kunne vælge af og så æble og appelsin juice der stod klar på bordet, samt tallerkner til 2 og bestik ved siden af hver tallerken. Madison listede forsigtigt ind til den sovende Noah og betragtede hans smukke overkrop lidt og langsomt listede hun hen af mod ham. Det skulle næsten være ulovligt at være så forbandet smuk, fordi smuk var Noah, ja nærmest guddommelig?, var han en af englene i himlen der havde første ret til de fleste missioner, måske var han skabt til perfektion.. for at være guds højre hånd?.

Forsigtigt strakte Madison sine smalle lange finger, frem mod Noah´s flotte glinsende svedige overkrop, den føltes varm, da hun endelig mærkede den. Så varm han nu var, dog havde han også sovet med dyne over sig, det meste af natten og ligeså havde ingen af vinduerne været åbnet i løbet af natten.. og det var jo ikke liiiige fordi at han var van til at ha en sengekammerat? til at forøge temperaturen.

Det ville næsten være synd at vække ham`, især fordi at når han lå og sov, fik han dette mere ungdommeligt drenget udtryk, et så uskyldigt udtryk, som var han slet ikke denne vildt alvorlige kontrolfreak, der elskede at ha styr på alt og især sine missioner, samt hvor vidt han var i cølibat.. skønt hun håbede han da ikke havde tænkt sig at være det.. for evigt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A trip to Egypt

Indlæg by Gæst on Man 10 sep 2012 - 21:27

Noah sov godt den nat, det var dejligt at ligge ved siden af Madison og han forsvandt hurtigt væk i søde drømme. Alt stod pakket og klar, hans sorte kuffert og hans fine rygsæk hvori han havde sin computer, et par bøger, toilet sager og hvad han nu ellers havde brug for af håndbagage. Han vågnede kun enkelte gange den nat og hver gang kiggede han stille over på den sovende pige ved siden af ham imens han let smilede, han syntes det var dejligt at hun lå der. Han havde bare lyst til at kramme hende, men det ville virke mærkeligt, især fordi at de jo altså ikke datede, så hver gang lukkede han blot stille øjnene igen og lod sig dvæle hen til drømmeland.

Noah vidste at Madison var meget spændt, han var også spændt, men han kunne godt fornemme at han nok havde rejst en del mere end hende, han havde jo nærmest være alle steder, Egypten var dog et af de steder han ikke havde været, men det var da efterhånden også et af de eneste, udover de helt kolde steder, det kunne han ikke fordrage, han ville have varme, klipklappere og shorts, han ville ikke et sted hen hvor han skulle pakkes ind i skitøj, og da slet ikke når han nu skulle have en pæn pige som Madison med, for altså... helt sød og uskyldig var han nu ikek altid, man var vel hankøn?

Han vågnede stille om morgenen og kiggede på pladsen ved siden af sig: tom. Han smilede for sig selv og slog en hånd over på hendes pude imens han kiggede ind på stuen: "Nå der er nok nogle der er tidligt oppe?" råbte han igennem lejligheden med et stort smil.
Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A trip to Egypt

Indlæg by Gæst on Ons 12 sep 2012 - 21:17

Madison havde nær tabt en kande med vand, i det hun pludselig hørte Noah´s råb, det kom som en stor overraskelse, - især fordi hun lige for blot få sekunder siden, havde været inde og berør hans dejlige smukke glinsende overkrop, der havde svulmende muskler og en blød men dog stram overflade, samt han var ikke behåret, det var dejligt at mærke en fyr der for en gangs skyld ikke var fyldt med hår på brystet, men kun på hovedet. Madison stillede kanden på bordet foran sig med et smil og gik så forsigtigt, næsten lydløst som en lille misse kat, - ind til Noah og stillede sig i døråbningen med et uskyldigt dog alligevel lokkende smil, mens hun kun var iført trusser og halv åben skjorte der blottede lidt af de fyldige runde bryster af hendes.

" Jeg har lavet morgen mad til dig ", Madison smilede forsigtigt stadig og gik langsomt hen af mod Noah og endte så med at sætte sig på senge kanten ved siden af ham og strøg ham nu blidt i håret, blot fordi hun ikke mere kunne holde fristelsen ud. " Vis du tager et bad, så skulle alt være klar til når du kommer ud.. " Madison havde det godt i Noah´s dejlige skjorte, så godt at hun faktisk helst ikke ville ud af den.

Madison rejste sig langsomt op, med et af sine lokkende små flabede smil over de fyldige rosa pink læber, - det var sjældent at se hende smile så stort, især når sex eller alkohol ikke havde indgået i gårsdagens stribasser, men.. sådan var det nu, sådan lå landet og sådan var deres kemi lige nu, blandet med følelser og instinkt, dog Madison havde aldrig helt set Noah som det han i virkeligheden var, hvilket tydeligt var en mand, - et han køns væsen. en som man altid fik besked på at være på vagt overfor, især vis man var alene med netop dette modsatte køn, dog.. nu når Noah var engle og ligefrem havde holdt sig på den lydige sti af guds ordre, så regnede hun ikke med at han kunne finde på at overfalde hende, bare sådan?, desuden.. vis han gjorde det, så ville hun muligvis også lade ham gøre hvad end han ville med hende,- frivilligt.

Noah var den smukkeste levende mand, hun nogensinde i hele sit liv havde ladet sit blik beskue og ligefrem fået indprentet i sit hoved, et fast billede, af hans overkrop.. hans sovende meget uskyldige ansigts udtryk, hans skæve smil og perfekt hvide tænder, hans stærke arme og bløde forførende stemme der fik sommerfugle til at flyve rundt i maven på hende, Noah var den perfekte mand, eller ihvertfald tæt på.. netop derfor forventede hun intet ondt eller perverst fra hans side af.

Madison gik ud i køkkenet og stillede alt klar til Noah og hende, der skulle spise morgenmad, inden den lange flyvetur til Egypten, dog kunne Madison slet ikke komme sig over, at skulle tilbringe alt den tid med Noah og muligvis,- i seng med ham også. * Årh. Bare alt nu går som det skal, jeg håber ikke at han har bestilt forskellige værelser eller noget i den stil*, dog gik nervøsiteten hurtigt ned, eftersom hun mindede sig om, at hun faktisk lige havde tilbragt hele natten,- eller det meste af den, inde i Noah´s seng, med ham ved siden af sig, dog uden noget var sket, men stadig. Madison satte sig ved bordet og tog noget mad på sin tallerken og så kort op i det Noah ville komme ind og så smilede hun imødekommen til ham og sagde " Godmorgen sovetryne, der står mad klar til dig " hun pegede på hans tallerken og brødet foran ham samt pålæg og lidt frugt, samt noget juice og et rent glas og bestik. " Glæder du dig`?".

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A trip to Egypt

Indlæg by Gæst on Lør 15 sep 2012 - 19:14

Noah grinede let ind imod hende da hun sagde at hun havde lavet morgenmad: "Nå gør du ligefrem sådan nogle ting?" sagde han med et grin og rystede på hovedet, hun overraskede ham da også hele tiden og han så hende ikke ligefrem som særlig huslig, så det overraskede ham da en smule. Han smilede let og satte sig op i sengen og kiggede på klokken, han burde nok snart komme op, de skulle afsted til lufthavnen indenfor en times tid, heldigvis lå det ikke så langt væk, men de skulle jo også tjekke ind og alle de der ting.

Noah smilede til hende da han mærkede hendes kærlig berørelser, han var bange for han var begyndt at blive en smule forelsket i hende og det var han ikke særlig tryg ved, og han vidste ikke som turen til Egytpen ville gøre det hele værre eller bedre, men det kunne jo kun tiden vise. Han rejste sig op og gik ud imod bade værelset. Han havde bar overkrop og lange blå natbukser. Han smilede ud imod hende i køkkenet og gik så ud i bad: "Vi ses om lidt" sagde han og lukkede døren, smed sit tøj og tog et dejligt langt bad. Han elskede at være i bad, generelt elskede han bare vand. Det havde han altid gjort, han huskede det især da han var barn.

Da han var færdig tørrede han sig hurtigt og tog så nogle lyse cowboybukser på og en hvis t-shirt med noget print. Noah smilede til hende da han gik ud i køkkenet og gav hende et kys på kinden og tog så sin tallerken og gik ind i stuen:" Gør du mig selskab?" sagde han med et smil og satte sig ved bordet, han kiggede på uret: "Vi skal afsted om en halv time" sagde han: "Har du styr på det hele?" smilede han og tog en bid af sin mad imens han nikkede for at erkende at hun havde gjort det godt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A trip to Egypt

Indlæg by Gæst on Søn 16 sep 2012 - 17:34

Madison hævede det ene øjenbryn og så undrende på Noah, i det han spurgte om hun ligefrem gjorde sådan nogle ting, dog kunne hun ikke holde et lille grin tilbage og krammede kort Noah, da han var kommet op og stå. " En skal jo være den første gang Mr Wilson " Madison rakte tunge af Noah og grinte så derefter lidt og smilede en smule, i det hun uglede lidt op i hans hår og gik så ud og ventede på ham som en god tøs ville gør. Da han kom tilbage iført de lyse cowboy bukser og en hvid tshirt, kunne Madison ikke lade værd med at trække lidt på smile båndet, eftersom han så fandens sexet ud, sådan en smuk fyr havde hun ligefrem aldrig været i selvskab med.

Hun var lykkelig,- ja over lykke, over at kunne tilbringe tid sammen med en så flot og fantastisk samt spændende fyr, som Noah nu var. Forsigtigt tog Madison noget på sin tallerken og rejste sig så op, i det Noah spurgte om hun ikke ville gør ham selvskab?,- * Self!? vil jeg gør dig selvskab, er du gal.. hvem ville ikke gør en så flot hotti som dig, selvskab *. Madison smilede over hele ansigtet og fulgte så med Noah ind i stuen og satte sig så ved siden af Noah og så lidt på ham og nikkede en smule, i det hendes mund var fyldt ud med et styk banan.

" Heh " Et lille grin undslap Madison´s fyldige rosa pink læber. Hun kunne ikke undgå at smile lidt over hans nikken og lagde tydeligt mærke til hans tilfredse smil, noget der især varmede hendes indre, at se sådan et smukt smil, over noget som hun havde arrangeret samt bikset op?,- nej det kunne ikke passe.. men det gjorde det altså og det var hun taknemlig for. Madison smilede lidt og så kort på uret han lige havde set på og så sagde hun" Tjooh.. jeg burde måske få bh på.. samt nogle bukser og så er jeg vel mere eller mindre klar, eftersom det jo ikke er et modeshow jeg skal til, men en lufthavn " Madison grinte lidt og tog så endnu en bid af sin banan og tog derefter et glas appelsin juice, til at skylle ned med. Hun så kort over mod Noah og sagde så " Uh!.. vidste du forresten, at vis man har stiletter på, så skal man tag dem af.. vis man er styrtet.. og vis man overleve hehe.. ellers kan de punkter selveste den der rednings dimmer.. du ved.. den man slår ud, i en forfærdelig orange farve.. og så glider ned af, som et eller andet børnehave barn " Madison grinte og tog så derefter en mad og tog en bid af den og tyggede på sin dejlige toast, i mens hun ventede på at høre mere fra Noah. " Forresten.. vores værelser?, er de sammen eller.. ".

Madison lagde hovedet en smule på skrå af ren vane og så nysgerrigt på Noah, afventende på at høre om hvorvidt de skulle sove i samme rum og ligeså om seng deling var en del af aftalen eller om Noah var blevet en smule mere af holden. Da hun havde fået sit svar, sendte hun Noah et af sine lysende smil og så kastede hun blidt de lange blonde lokker over venstre skuldre og flettede det så i en slap men smuk fyldig fletning og derefter gik hun ind og iførte sig nogle jeans shorts i lyseblå, sådan så hun matchede Noah lidt.

Madison tog en bh på i sort og beholdte så, Noah´s dejlige hvide skjorte på, der var en smule mere end bare stor, dog så hun yderst afslappet samt nuttet ud med den på og den blottede ikke noget unødigt, fordi hun havde iført sig en sand beige farvet tank top inden under, så hun ikke var for bar, desuden skulle de til et varmt sted og sidde i flere timer i en dum flyver.. og Madison var fly skræk, så hun havde allerede taget nok penge med.. til at kunne gi næsten hele 2 omgange til alle i flyet, vis det skulle være at frygten kickede ind, så ville hun være stang stiv og klar til party. " Er du klar Noah? ".

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A trip to Egypt

Indlæg by Gæst on Ons 3 okt 2012 - 23:11

Noah grinede let over hele hendes snak omkring stiletter: "Skal vi ikke satse på det er unødvendig information" grinede han let og kyssede hendes hår. Han glædede sig til de skulle afsted og han håbede på at de ville få en helt fantastisk tur, han elskede at bruge tid sammen med hende og han glædede sig da også derfor til at være sammen med hende langt væk fra de områder de normalt kendte. Bare have det sjovt og havde det herligt, det glædede han sig til, måske en bytur ikke stod helt i vejen?

"Ja det er kun et værelse" smilede han til hende og undrede sig lidt over at hun ikke havde bemærket det da han bestilte værelset, hun sad jo trods alt lige ved siden af, men det var selvfølgelig ikke sikkert at hun havde bemærket det: "Gør det noget?" sagde han og kiggede på hende med et halvthjertet smil, han ville gerne bestille et ekstra værelse hvis hun gerne ville sove et andet sted end ved siden af ham, også selvom han nok ville føle det som en hård lussing. Men han havde nu alligevel ikke de vilde planer, det var bare rart at ligge og putte med en inden man skulle sove, og ikke bare hvem som helt, men faktisk hende.

Noah gik ind imod sine kufferter og gjorde det sidste klar: "Jeg ringer efter en taxa" smilede han og greb sin telefon og fik hurtigt nummeret tastet ind: "SÅ er det sgu' snart afsted... Glæder du dig?" smilede han og tog fat omkring sine kufferter og stilte dem ude i gangen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A trip to Egypt

Indlæg by Gæst on Ons 17 okt 2012 - 21:31

Madison løftede hurtigt sine hænder som et slags nej nej nej tegn. " årh nej!?, nej det gør det skam overhovedet ikke, altså.. det jeg mener er, at det er første gang jeg kommer sådan rigtig ud at rejse og ikke at skulle dele værelse med min rejse kammerat?.. det... det ville være en smule mærkeligt?, syntes du ikke.. ? " Hun lagde hovedet en smule på skrå og smilede lidt uskyldigt til ham, i det hun håbede han ikke havde hørt den overvældende glæde i hendes stemme, angående det med at de skulle sove samme sted, samt dele seng. Hun kunne ikke forstille sig en tur mere vidunderlig end den hun skulle tilbringe med Noah. " Forresten Noah? " forsigtigt gik hun hen til Noah og rettede lidt på hans tøj og sagde så med en rødmen hen over kinderne. " Dit efternavn er Wilson... jeg syntes at ha hørt det før, eller set det... har du arbejdet eller boet i Frankrig engang? " Madison lagde forsigtigt hovedet en smule på skrå igen og så nysgerrigt på Noah.. ventende på at høre hvad han ville sige eller gøre.

Madison nikkede ivrigt og tog så sin kuffert blidt op og satte ved siden af Noah´s kufferter. Hun så lidt undrende på dem og så hendes ikke vildt store kuffert?. * Er det ikke normalt at det er fyre der har lidt med og kvinderne meget??... * Madison kunne ikke holde en lille fnisen tilbage, i det hun betragtede deres kufferter og sagde så " Damerne først " Hun gjorde tegn til Noah, at han først skulle gå ud af døren og gjorde et kort blink til ham og så et hoved kast mod kufferterne og fniste så lidt drilsk igen. Hun kunne ikke lade værd med at drille ham lidt, eftersom han jo var denne alvorlige person til tider, dog kunne hun nu godt lide at ruske op i hans verden og se nye sider af ham. Langsomt tog hun fat i sin kuffert og så lidt rundt i hans lejlighed og tog sig så kort til maven og trak vejret dybt ned i lungerne og så trådte hun ud af lejligheden og gik ned til taxien, hvor chaufføren tog imod hendes kuffert og åbnede døren for hende. Hun satte sig ind og så kort rundt og lænede sig så tilbage i læder sædet og lukkede kort øjnene og prøvede så at få styr på sine tanker. * Jeg håber ikke... han vil hade mig vis.. vis jeg fortæller ham det.. *.

Minderne om da hun tog hjem for at hente tøj, minderne om da hun fandt Matic... de pressede på, fordi det var jo ingen gang skide 24 timer siden det var sket.. hun huskede at hun besvimede og hun huskede hvordan hun prøvede at skubbe ham væk ude i badeværelset.. hun huskede hans evne træde i kraft.. og måske havde hun ligeså også brugt sin evne??.. uden at vide det. Langsomt indhalerede hun lidt luft og prøvede at holde den rystende stemme i skak og blev så enig med sig selv og sin nervøsitet.. at hun først ville fortælle Noah det.. fortælle ham det.. når de var nået frem.. sådan så han ikke havde mulighed for at forlade hende. Hun var nervøs og prøvede at virke helt normal, men man kunne se hvordan sved perler viste sig over hendes fine gylden brune hud og hun følte sig hjælpeløs.. hans øjne var som et dybt hav af tillid og guddommelig skønhed og tiltrækning... hvorfor var han så forbandet lækker?. Et lille smil gled over Madison´s læber, i det de endelig var nået frem til lufthavnen. Hun trådte ud, ligeså snart taxien holdte stille og gik så om og tog sin kuffert ud og også en af Noah´s, blot for at hjælpe lidt og så sagde hun med en skælvende nervøs stemme. " S-såh er vi her!... mmmh!, jeg kan slet ikke vente med at sole mig og dele min tid med dig på et hotel... blot dig og mig, væk fra Di Morga, væk fra alt og alle.. ".

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A trip to Egypt

Indlæg by Gæst on Ons 17 okt 2012 - 21:53

Noah grinede let af hende og kiggede let undrende på hende, hun var nu noget for sig selv og af og til gad han godt vide hvordan tanker lød inde i hendes hoved inden de kom ud i verden, for hun måtte have en helt speciel tankegang, men det var nu det der gjorde hende sød og det der gjorde hendde særlig, hun virkede så uskyldig og lettere naiv på nogle punkter, selvom hun var rå og kæk på andre.

Han rystede let på hovedet: " Ikke sådan lige, men det er også et ganske normalt navn, det skal ikke udelukkes jeg har familie der" sagde Noah med et lille smil og kiggede over på hende og derefter imod døren, det var stadig ikke helt gået op for ham hvor fantastiske dage der ventede forude, han håbede ihvertfald at de blev helt igennem fantastiske:"Møgunge" drillede Noah da hun åbnede døren for ham og han gik ud af den og langssomt ned af trapperne, han glædede sig til at komme ned i varmen, han var træt af regn og gråvejr og træt af missioner, han havde bare brug for at slappe af og tænke på alt andet end arbejde og frem for alt - glemme hvem han arbejdede for, for af og til kunne det godt blive lidt for meget i hans hoved.

Noah smilede da de nåede lufthavnen og kom over til check-in. Han fik givet sine kufferter og tog hende kærligt i hånden imens de gik ind i flyet og fandt deres pladser:"SÅ de næste 11 timer er du fanget her ved siden af mig" drillede Noah og kiggede over på hende imens han spændte selen der sad i sædet: "Spændt fast og det hele endda" drillede han og klikkede sin sele fast. Han kiggede kort ud af vinduet da flyet langsomt trillede ud imod landingsbanen, ret rart ikke at skulle flyve selv egentligt...

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A trip to Egypt

Indlæg by Gæst on Ons 17 okt 2012 - 22:04

Spændingen steg og steg, næsten så meget at Madison til sidst var nød til at lade sine finger glide ind i stoffet på Noah´s jakke, i det hun ellers troede hun ville falde til jorden, fordi hun pludselig følte sig så tåget over alle tankerne der strømmede mere eller mindre, provokerende... rundt inde i hovedet på hende og ikke gav hende lov til at slappe af. Langsomt fulgte hun med Noah, indenfor i flyet og fandt sin plads, lige ved siden af ham og så kort rundt. Det var første gang hun havde sat inde i så stor en flyver og ligeså også sat i sådan nogle lænkre sæder. " Mmh, her sidder man godt hva? " Hun så kort over på Noah og sendte ham et drillende smil, dog det drillende smil forsvandt hurtigt, i det Noah gjorde en Mr Grey bevægelse og langsomt lænede sig ind over hende og tog fat i hendes sele. Hun så på hans smukke ansigt, mens hans erfarrende finger blidt gled over den sorte sele og spændte hende mere eller mindre stramt fast, sådan så der ikke var en chance for at hun stak af.. forløbig.

" Jamen dog Mr Wilson, jeg vidste ikke ligefrem at de var in for sådan noget " hun sendte ham et kort blink og lod så sin smittende glade latter glide ud i rummet og den kunne skam heller ikke undgå at trække nogle nysgerrige blikke hen mod sig, i det hun sad der og rødmede over hele ansigtet som en eller anden tomat, mens hun klukkede af ren glæde og følte sig mere eller mindre, som en forfjamsket forelsket teenagetøs der ikke mere kunne holde sine hormoner i skak. * Wauw... han er så vidunderlig *. Langsomt lagde hun sig op af Noah´s skuldre og lukkede forsigtigt sine øjne i og sagde med en drilsk undertone. " Nu når jeg er spændt fast og det hele, så kan jeg ligeså godt låne din behagelige side, som en erstatning af hovedpude " hun grinte lidt og kyssede blidt Noah´s kind og gabte så kort og lagde sig lidt bedre til rette. Selen gnavede sig lidt ind mod hendes følsomme krop, dog tøjet forhindrede selen i at efterlade mærker, skønt hun kunne fornemme at en rød streg sikkert ville fremvises... når de havde sat sådan her i 11 timer.. vis da ikke Noah endnu engang ville læne sig over hende og spænde hende fri og ligeså også indhylde hende i hans himmelske duft. " Mmhhh Noah Wilson... har jeg nogensinde fortalt dig, hvilken dejlig erstatning for en pude... de er? ".

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A trip to Egypt

Indlæg by Gæst on Ons 17 okt 2012 - 22:26

Noah grinede let af hende da hun kom med hendes hentydning: "Du skulle bare vide" drillede han, han mente det nu ikke så utroligt meget, men han syntes det var ganske sjovt at drille hende. Han smilede let for sig selv og kiggede så kort ud af vinduet da han mærkede flyet sætte farten op og ingen længe var de i luften. Han håbede ikke kedsomheden ville blive alt for massiv.

Noah aede let hendes hår da hun lagde sig op af ham og placerede så sin hånd lige over hendes knæ og lod let sin tommelfinger nusse hendes lår.

Han grinede let og rystede på hoveet, hun var nu fjollet:"Så du skal bare sove hele vejen?" sagde han og smilede let for sig selv og kyssede så hendes pande med et lille smil. Han kiggede u af vinduet fra tid til anden og nød synet af skyerne, han havde brugt så mange timer inde bag dem, derinde hvor de alle boede, og skyerne fik også minderne om hans datter til at vælte frem og han blev der stille for et øjeblik og sagde intet, men kiggede bare på skyerne og betragtede solen der så smukt ramte dem og fik det hele til at se nærmest helt eventyrligt ud.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A trip to Egypt

Indlæg by Gæst on Ons 17 okt 2012 - 22:52

Madison så kort på Noah og rødmede en smule, over at mærke hans berøring på hendes lår. Hun følte sig så hjælpeløs i hans nærvær, det var typisk ham at give hende sådan en hjælpeløs følelse, samt hun følte sig også altid så umoden nær ham. Han var så alvorlig og havde sådan en høj status i livet, samt han virkede så moden og han vidste altid hvad man skulle sige og hvordan man skulle opføre sig, han lod sig aldrig nogensinde kure eller lod sine følelser styrre ham... han kunne gør alt og alle om sig til det perfekte kongelige selvskab.. vis han da ville, fordi hans mandige opførsel og voksne fremtræden kunne sætte alle i bås. " Jep, jeg har tænkt mig at sove lige her, ved siden af dig, samt op af dig " hun gav ham et kort grin og glimtende blink fra sig, i det hun nussede hans hår blidt og kiggede så mod en servitrice der kom gående forbi dem mens hun spurgte om man ville ha et eller andet. Madison kunne ikke holde sig tilbage og tog imod en øl eller to, skønt det var hendes svaghed, så syntes hun nu at kunne holde sig i skindet... indtil vider, dog.. som timerne gik, gik øllene ligeså også og der var knap gået 7 timer.. før Madison ikke mere kunne holde sin ædru facade og det forfærdelige berusede antræk viste sig.

" Mmmhhh, hvor dufter du dejligt Noah " Langsomt lænte Madison sig tættere op af Noah og strøg ham blidt over kinden og smilede så lidt halv fjoget fra sig, i mens hendes finger gik på opdagelse over Noah´s pragtfulde overkrop. " Sådan en stærk muskuløs krop du har... mmmh, gid jeg var en af de heldige der havde oplevet den i aktion " Forsigtigt lænte Madison sig tætter på Noah, så tæt at hun lige netop kunne snige sig, til et lille bid, i hans yderst delikate underlæbe, der så lokkende truttede frem fra hans dejlige våde mund. " Mmmh, hvor smager du bare... YUMMY " hun grinte derefter lidt og lukkede så kort øjnene og strøg blidt hovedet op af hans arm som en lille kitten ville ha gjort og så grinte hun lidt igen, ikke helt selv sikker på om hun sov eller var vågen? men det var muligvis en blanding af de to og så de mange forskellige drinks med alkohol.. eftersom Madison var højde skræk.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A trip to Egypt

Indlæg by Gæst on Ons 17 okt 2012 - 23:03

Noah rystede på hovedet over Madison der valgte at få et par øl, han bestilte selv en sort kaffe, han havde ikke brug for at være fuld ombor på flyet og han var ret sikker på at man heller ikke måtte være fuld, vel ikke sådan at det var til gene for andre vel ihvertfald, han kiggede dog på hende og lod stille timerne igår imens han skiftevist snakkede med hende og kiggede ud af vinduet, han nød bare sammenværet med hende og han var på ingen måde itvivl om at den næste uge ville blive fantastisk.

Noah kunne efterhånden godt mærke at Madison lugtede af øl og fornemmede også godt at det havde fået sin virkning, på mange måder var hun jo stadig som en lille teenage pige, men det var hun vel egentligt også, selvom han have levet flere år end hende, så var hun jo også yngre i ham i krop og sind, hun var jo død tidligere end ham, men han nød nu det hele ikke altid var så seriøst! Faktisk var der jo 8 år imellem dem, sådan i store træk, lettere skræmmende...

Noah tog fat omkring hendes hænder da hun berørte hans overkrop: "Så frøken, sid pænt" sagde han drillende og kiggede på hende som var han en far der ville bede sit barn sidde pænt: "Så, gem lige din charme til hotellet" drillede han og bemærkede at menneskerne foran godt have bemærket Madison's let berusede tilstand: "DU skal kun holde ud to timer endnu" smilede han let.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A trip to Egypt

Indlæg by Gæst on Ons 17 okt 2012 - 23:15

Madison så lettere trist på Noah, i det han fjernede hendes hænder og bad hende sidde pænt. " But i dont wanna.. " Hun så snøftende på ham og prøvede at stryge dådyr øjnene på ham, sådan så hun ville få lov til at rør ham igen, men som altid gav Mr Alvorlig sig aldrig. Hun sukkede kort og krydsede så sine arme og kom med et frustrerende " Hmf! " i det hun skulle sidde pænt og ikke gør et eller andet stort nummer ud af alt dette, dog kunne hun alligevel ikke lade værd med at drille Noah lidt og langsomt, fordi hun ikke bar sele... rejste hun sig op og gik mellem sædderne, og endte på skødet af en eller anden ung hot fyr, i det flyveren gav et lille ryst fra sig.

" Wupsi! tihi... det må de sørme undskylde Mr hot le hot " hun grinte derefter og blinkede kort til ham og så, så kort over mod Noah og sendte ham et luft kys, mens hun smidigt gled mellem sædderne hen til den anden midter gang og så gik ind på et af toiletterne der og kom så tilbage efter 15 minutter og satte sig ved siden af Noah og hviskede sensuelt i hans øre. " I´m not wearing underwear anymore " hun smilede frækt til ham og kyssede blidt hans hals og lagde så det ene ben hen over hans lår og smilede så lidt sensuelt til ham og kiggede så kort rundt på de forskellige personer, der syntes at ha fået et godt øje til den underskønne blondine ved navn Madison.

" Hvorfor slår du dig aldrig løs grandpa? " hun smilede lidt sukkersødt til Noah og tog blidt fat i hans skjorte og sagde" I just wanna kiss and fuck you at the same time.. when you are making that adorable face of yours Mr Wilson " hun strøg ham blidt over hans skægstubbe og prøvede så blidt at få et kys fra hans læber, muligvis stjålet, eftersom Noah aldrig ville skabe sig selv mere opmærksomhed end hvad der kunne anses for normalt. En kvindelig stewardesse kom hen og så lidt på Madison og derefter Noah og fortalte så Noah at han skulle styrre sin veninde. I det kvinden sagde det, så Madison lidt surt på hende og lagde så armene om Noah og sagde så, mens hun stirrede på den voksende smukke kvinde der stod og sendte stjålne blikke til den skønne Noah. " Hey!?, sig mig.. prøver de at flirte med min forlovede?... dette er altså en rejse inden vores bryllup, så jeg vil råde dig til at holde dine sultne øjne for dem selv frøken " hun så kort på skiltet af kvinden og sagde. " Frøken boobcock " skønt der stød bakicoack.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A trip to Egypt

Indlæg by Gæst on Ons 17 okt 2012 - 23:23

Noah gemte let sine øjne bag sin ene hånd og rystede på hovedet, mest af alt havde han lyst til at hoppe ud af flyet lige nu, hvis der var noget Madison var good til så var det at være pinlig, og det var lige netop hvad hun var lige nu. Mest af alt havde Noah lyst til at sige ud i flyet at hun var hans retaderede lille søster eller noget, bare i håb om at han så ikke blev stille til ansvar for hendes handlinger, for lige nu var de da ikke ligefrem særligt kontrolerbare.

Da hun kom tilbage til ham var han blik ikke ligefrem et der fortalte at han følte sig særlig forført, han følte sig nærmere ret så akavaret og han skubbede derfor pænt hendes ben tilbage på hendes egen plads og håbede virkeligt at flyet ville lande snart. På alle andre tidspunketr ville han sikkert være enormt fristet, men ikke her blandt andre mennesker, der var det mest af alt bare pinlig... Især fordi at Noah fornemmede stewardesserne snart ville bede Kajika forholde sig roligt, for hun var nok en smule mere løssluppen end den gennemsnitlige passager.

Noah holde hende for munden da hun begyndte at tale:"Så shhh!" sagde han og smilede op til stewardessen som en hentydning til at han nok skulle lukke munden på hende: "Hva siger du til at vi tager denne her samtale om...." han kiggede på sit ur: "En time..." sagde han og håbede inderligt ikke at flyet var forsinket.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A trip to Egypt

Indlæg by Gæst on Ons 17 okt 2012 - 23:34

Stewardessen så lidt strengt på Madison og derefter på Noah og sukkede så og sagde" Højdeskræk.. hva? " hun grinte derefter lidt og sagde" Nårh men tillykke med forlovelsen " hun gik derefter fra Noah og Madison og folk rundt omkring dem, så lidt nysgerrigt på Madison og derefter Noah og smilede så og nogle grinte, i det de bedre kunne forstå hendes opførsel og der var en gammel dame der sagde" Årh ja.. ung kærlighed, det husker jeg så tydeligt " hun smilede derefter og grinte lavt. Madison så lidt flovt op mod Noah, mens hun prøvede at fjerne hans hånd, mens hun mumlede et eller andet uforstående, dog da han endelig slap.. satte hun sig ovnlig tilbage i sædet og så lidt flovt ned mod gulvet og tog sig kort til hovedet og rødmede så i hele ansigtet.... måske burde hun virkelig ikke ha drukket så meget?. Madison så forsigtigt hen på Noah og lagde sig så en smule op af ham og lukkede sine øjne og sagde" Undskyld "... der gik ikke lang tid før hun faldt i staver.. og endte med at mumle noget i søvne, noget som hun ville sige senere.. " fo..forresten.. angående... jeg.. undskyld.. inden.. matic og mig.. fuck.. aner ikke hvad der skete.. forelsket.. i dig Noah.. " der kom små usammen hængende ord ud mellem de fyldige og let fugtet læber af Madison´s, i det hun havde fået noget vand, inden hun var overladt til drømmeland.

Da de endelig var på jorden igen og var kommet ud af flyvet og var sat ind i taxi og det hele.. kunne Madison der sad og slugte vand fra en vandflaske.. ikke lade værd med at føle der var en lidt mærkelig stemning mellem hende og Noah?, havde hun mon sagt noget forfærdeligt i søvne eller måske i sin berusede tilstand?. Hun sukkede kort og steg så ud af taxien, da de endelig var nået hen til hotellet og så gik hun indenfor sammen med Noah og stillede sin kuffert fra sig, i det en piccolo ville tag imod dem og sørger for at de kom op hvor de nu skulle være. " Hør Noah.. øhm.. " Varmen var ved at stige den stakkels berusede Madison til hovedet, så meget at hun ikke rigtig kunne tænke klart. " Er der noget i vejen?... har jeg sagt noget forkert... ".

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A trip to Egypt

Indlæg by Gæst on Ons 17 okt 2012 - 23:41

Noah fangede intet af de ord hun sagde, kun sådan ubevidst, men ikke noget han sådan bed mærke i, tilgengæl bed han mærke i at flyet nu begyndt at dykke ned af, de kunne snart lande, befriende og rart endeligt at komme ud. Noah kunne allerede mærke hvordan vejret var en del varmere. Han smilede let for sig selv da han skubbede kærligt til Madison, hvis hun dog bare kunne lære at være fuld på de rigtige tidspunkter.

"Nope" sagde han da de var kommet op på hotellet, det var smukt, helt perfekt. Flot stor himmelseng, flotte møbler i lys træ og med udsigt over stranden, det kunne faktisk ikke være meget bedre. Noah gik hen til hende og strøg let hendes hår om bag hendes øre: "Er der da noget du gerne vil sige?" sagde han og hævede let øjnbrynet og kyssede hende kort på panden.

Det var egentligt sjovt, de to gik så meget sammen og opførte sig vel på nogle punkter som et nyforlesket par, selvom de aldrig sådan helt rigtigt og kærligt havde kysset eller været i seng sammen, det var en underlig fornemmelse, men Noah nød det, mest af alt fordi han ikke anede om hun overhovedet så noget mere i ham - udover når hun var fuld naturligvis, men nu sagde man jo også at man skulle høre sandheden fra børn og fulde folk og det kunne Noah jo så bare håbe kunne være sandt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A trip to Egypt

Indlæg by Gæst on Man 22 okt 2012 - 20:58

Madison vendte sig forsigtigt mod Noah og rødmede en smule, da hun mærkede hans varme bløde læber, mod hendes pande. Det var en fantastisk følelse, en følelse der fik hende til at glemme alt der var sket tidligere og endnu engang gled usynlige bånd rundt om hende og trak hende tættere og tættere på Noah og hans varme muskuløse krop. En svag rødmen kunne ses i kinderne på Madison, mens hendes blik blev mere flygt og hendes krop trak sig længere og længere væk fra Noah, i et kort sekund, som prøvede hun at undgå at besvar hans spørgsmål. " Øhm? nej.. nej det er der ikke ". Hun prøvede at lyde så overbevisende som overhovedet muligt, men det var ligesom om at hendes stemme gik i stykker, mens den endnu engang var ved at glide over hendes læber, så det endte i en slags mumlen, i stedet for rigtige ord.

Forsigtigt trådte hun tættere på sengen og lod så sin krop langsomt falde ned på den bløde himmel seng. " Mmh!, hvor er her altså bare dejligt Noah! " Madison satte sig op og smilte fornøjet til Noah, som tegn på at hun nød dette mere end ord kunne beskrive. " Såh? hvad har du tænkt dig at vi skulle se eller lave idag Mr Wilson " Madison rejste sig langsomt op fra sengen og gik rundt i hele suiten og kiggede alt igennem, fra stue til soveværelse, til badeværelse. Dette var blot det mest vidunderligste sted hun nogensinde havde været og badeværelset var fantastisk. Kæmpe bad, med en mur der var af fin stærk glas, med udsigt til ud over havet som ved soveværelset og ikke nok med det, så var badeværelset badet i guld farver og beige... dette var vidunderligt!. " Wauw!?, Noah kom lige!... du skal seriøs se badeværelset, hvor er det dog smukt " Der var også en fin bruser, hvor man kunne sidde inde i og mærke vand fra ovn, glide ned, i stedet for en almindelig bruser. " Dette er vidunderligt, jeg føler mig som en prinsesse " Madison kiggede ud af vinduet og lod sine øjne sluge alt til sig, fra menneskerne der lignede myre, til badestranden, til vandets smukke farve og glans, samt den dejlige varme sol og de små boder der var nær vandet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A trip to Egypt

Indlæg by Gæst on Tirs 23 okt 2012 - 23:27

"Indersiden af mine øjnlåg" svarede han da hun spurgte hvad de skulle se eller gøre, mest fordi at han lige nu havde en smule jetlag og han kunne mærke hvordan han blev en smule søvnig:"For jeg ved ikke med dig, men jeg kunne faktisk godt sove" sagde han med et lille smil og lagde sig på sengen ved siden af hende, han overvejede at kravle under dynen men hans krop var så træt af han næsten ikke orkede det.

Han tog fat omkring hendes hånd og nussede den let: "Men du gider måske ikke sove?" sagde han og kiggede ud af vinduet, han orkede ikke at gå udenfor hvis hun havde en eller anden god idé, han ville hellere bare sove en smule. Han kiggede hen imod hende da hun erjste sig og gik på badeværelset: "Selv hvis jeg ville så tror jeg ikke jeg kan rejse mig" grinede han let og kiggede ud imod hende imens han let smilede for sig selv: "Kunne vi ikke tage en lur?" smilede han og tog sine sko af. Derefter sin skjorte oså sine bukser, også kravled ehan ellers under dynen: "Jeg er ked af det, men jeg kan vikeligt ikke holde mig vågen" smilede han og kiggede hen imod hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A trip to Egypt

Indlæg by Gæst on Ons 24 okt 2012 - 19:38

Madison hævede kort det ene øjenbryn og så lidt undrende på Noah, da han nævnte noget med hans øjenlåg?. " A hva? " Hun måtte lige få den en gang til, eftersom hun ikke rigtig havde hørt efter i første omgang, hvilket hun ønskede at hun havde gjort nu, dog da han bekraftede hende med endnu flere søvnige ord, kunne Madison ikke holde et lille grin eller to, tilbage mere. " Hahaha, Noah dog.. " hun smilede venligt til ham og gik hen af mod ham og nussede ham blidt i håret og sagde" Jetlag? " hun havde endnu ikke mærket det, eftersom der stadig flød en smule alkohol rundt i hendes krop, så hun kunne ikke rigtig bedømme hvad der var hvad lige nu. Madison kom gående ind til soveværelset med alle mulige sæber i favnen, som hun ville prøve at finde rundt i, hvordan den ene og den anden duftede, dog da hun så Noah´s flotte overkrop og derefter hans stramme baller, der dog var indhyldet i stof fra hans boxers... kunne hun ikke lade værd med at tabe underkæben og ligeså også nogle få stykker sæbe.

Hun genvand dog hurtigt fatningen og tog hurtigt sæberne op i favnen igen og smilede så uskyldigt til Noah og stillede sæberne fra sig og gik langsomt hen af mod ham og satte sig så forsigtigt ned i den yderst bløde og behagelige seng. Hun betragtede lidt Noah og nussede ham over kinden og grinte så lidt og sagde" Det gør altså intet flotte " hun rejste sig derefter og sagde" jeg smutter lige ud og tager et bad " hun gik derefter ud og tog et langt behageligt bad. Et bad hvor hun fik nynnet lidt og sunget i smug, uden muligvis at påvirke Noah. Hun havde lukket døren og vandet tændt for en sikkerheds skyld, mens hun sang lidt, så han ikke blev påvirket.. og da hun endelig var færdig og havde fået sig tørret og iført trusser og tshirt, så gik hun ud til Noah og lagde sig ved siden af ham og smilede lidt, mens hun lå front mod ham og så på hans søvnige sove udtryk. " Hvor er du nuttet Wilson " hun grinte lidt og strøg ham blidt over det dejlige bløde hårlokker og forsigtigt trak hun sin hånd til sig igen og faldt så i søvn ved hans side.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A trip to Egypt

Indlæg by Gæst on Ons 24 okt 2012 - 19:55

Noah fnøs lidt da han bemærkede hendes blik men sagde intet og hev blot dynen længere op over sig med et lille smil. Han sukkede let for sig selv og lukkede kort øjnene.Han kunne lide hendes blide berøring og han nød bare at ligge og slappe en smule af ovenpå den lange tur.

"Gør du det" sagde han og smilede imens han let lod sig falde i søvn, han hade stadig ikke forstået at ham og Madison faktisk var rejst sammen, det virkede en smule uvirkelig det hele, han elskede at bruge tid sammen med hende og han elskede at kende hende om han gjorde.

Men han fattede endnu ikke hvad der foregik imellem de to, og han havde en idé om at hvis han ikke vidste det, så gjorde hun heller ikke. De burde nok snakke om det, men det gjorde de ikke, de lod blot tingene være som de var, også selvom det var forvirreden, ihvertfald for Noah, han kunne jo kun tale for sig selv. Han kunne mærke søvnen trænge ind over ham og inden længe var han i en dyb søvn.

Han vågnede op fem timer senere og åbnede stille øjnene imens han kiggede over imod Madison der sov ved siden af ham. I Egypten var klokken fem om morgenen, men det passede ganske godt med at Noah følte sig udhvilet og han lod derfor sin hånd let ae Madison's kind i håb om at det ville få hende til at vågne op.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A trip to Egypt

Indlæg by Gæst on Ons 24 okt 2012 - 20:42

Madison rødmede kort over at høre, at Noah svarede hende, hun havde nemlig regnet med at han allerede var gået til drømmeland, hvilket han så ikke var, desværre for hende. "Hehe... ja " Madison kunne ikke andet end at smile flovt fra sig og lægge sig under den anden dyne der lå i den store dobbelt seng. Langsomt kunne hun mærke søvnen trække i hende, hårde end hun egenlig havde regnet med?, måske var hun virkelig træt.. hun burde ha gået i seng noget før. Et lille grin slap ud mellem hendes læber, i det hun kom i tanke om det der var sket oppe på flyet og før hun vidste af det, lå hun allerede og sov tungt.

Da Noah vågnede og rørte hendes kind, strammede Madison automatisk sit greb om dynen, som hun havde taget mellem sine ben samt havde armene viklet rundt om, som holdte hun ved en eller anden. " Mmmmhhh.. " Man kunne høre hun klagede lidt af berøringen, som måtte han ikke vække hende, skønt det sikkert ikke ville stoppe Noah, dog.. Madison sov for en gangskyld vildt godt og havde ikke tænkt på noget som helst af det med Matic og heller ikke det, med at hendes følelser var lidt mere fucked up end før. Men når det kom til stykket, så var Madison altid den der aldrig bandt sig fast til nogen, men altid blot fulgte strømmen for det meste og lod sig drive væk af lyster og tanker, sådan så intet aldrig var det samme og heller ikke planlagt. Langsomt åbnede hun sine øjne og satte sig forsigtigt op og strakte sine arme over hovedet og gabte så højlydt som en løvinde, i det hun endelig fik åbnet sine øjne helt og fik betragtede Noah, der sad lys vågen ved hendes side. " Gooooooodmorgen Noaaaaaaaaahhh... " Madison sendte Noah et lille uskyldigt smil, før hun svang bene ud til siden og rejste sig op fra den bløde himmelseng. " MMhh, jeg føler mig som en prinsesse her " Hun grinte lidt og gik så hen for at betragte udsigten.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A trip to Egypt

Indlæg by Gæst on Ons 24 okt 2012 - 21:05

Noah smilede da hun stille vågnede og stoppede med at ae hendes kind imens han blot havde sit hoved placeret på sin hovedpude og han rettede den let under sig: "Gooooodmoooorning Madison" sagde han som respons og smilede venligt til hende imens han kiggede ind i hendes smukke øjne.

"Du ligner også en" sagde Noah med et smil og lagde let hovedet tilbage, han burde rejse sig op men han orkede let ikke og blev derfor bare liggende: "Så hvad syntes du vi skal lave i dag?" sagde han med et lille smil og mærkede hvordan der opstod en let elektrisitet omkring ham imens han kiggede over imod Madison. Hun var så køn, så sød og så uskyldig og han fattede stadig ikke helt hvorfor hun havde sagt ja til at tage afsted med ham, men han kunne nu ganske godt lide tanken om at de to var alene og langt væk fra Terre, det havde han brug for.

"VI kan ikke spise morgenmad før kl. 8" sagde han og kiggede på uret, 3 timer... Måske han bare skulle sove videre?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A trip to Egypt

Indlæg by Gæst on Ons 24 okt 2012 - 23:45

Madison rødmede i hele ansigtet, så hun lignede en tomat et kort øjeblik, i det hun havde hørt Noah´s ord. En prinsesse? hende... lignede hun virkelig det, eller prøvede han blot på at få hende til at smile, dog vis det var det han prøvede på.. så kunne hun ihvertfald sige at det lykkedes ham. Hun gav et forsigtigt smil fra sig og så uskyldigt på Noah, i det hun forsigtigt gik hen mod ham og satte sig ved siden af ham og lagde hovedet en smule på skrå og hvilede sin hage på sin håndryg, mens hun prøvede at tænke på hvad de kunne lave dette sted. Madison grublede og grublede.... * hvad kan vi dog lave *, dog kom hun hurtigt i tanke om noget og sagde så " Hvad med en tur i poolen? indtil.. solbadning og såen " Hun smilede uskyldigt til Noah og visse folk var jo allerede taget ned for at bade, så hvorfor skulle de ikke ligeså gå ned og snuppe en forfriskende tur i poolen, dog på eget ansvar, men hun regnede ikke ligefrem at en af dem ville drukne eller være uerfarende svømmer.

Madison rejste sig op og gik hen til sit skab og fandt sin taske ud og begyndte at pakke tøj ud og hænge det på plads og så fandt hun en sort smuk slankende og lidt stram bikini på, som hun iførte sig. Man kunne se en fin lille sølv genstand skinde fra hendes mave, en navle piercing hun havde fået lavet af Matic, med et lille kors hængende som vedhæng i. Forsigtigt fandt hun et fint beach skirt frem og viklede det om hendes hofter. Det var leopard print, sort hvid. Hun så kort over mod Noah og satte så sit hår op i en hestehale med få totter hængende ned ved siden af sit ansigt og så gik hun ellers hen til Noah og uglede blidt op i hans hår og sagde" Kommer du med bedstefar, eller har du tænkt dig at slumre hele dagen?? ". Hun grinte lidt og gik så hen til vinduerne og åbnede 2 af dem og en dejlig varm sommerluft strøg ind fra vinduet og kildede ens hud. " Mmmh "

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A trip to Egypt

Indlæg by Gæst on Tors 25 okt 2012 - 0:09

"Klokken fem om morgenen? Du må jo være sindsyg" grinede Noah let og tog fat omkring sin pude og slog hende kærligt med den, han syntes nu ike det var en dårlig idé, men han var ret sikker på de var de eneste på hotellet der var vågne lige nu: "Men fair nok, har du pakket badetøjet frøken?" sagde han drillende til hende og satte sig op i sengen så hans overkrop viste sig frem og han rejste sig efterfølgende op kun iført sine lagt hængende bokseshorts.

Han gik hen og fandt nogle badebukser i sin taske og smilede hen imod hende: "Jamen så lad os da smutte afsted" sagde han: "Jeg går lige ud og skfiter" sagde han og gik ud på badeværelset men kom tilbage ikke ret længe efter iført et par blå og grønne badebukser der gik ham til lige over knæende, løse og tilpas ifølge Noah: "Bedstefar?" sagde han og hævede sit øjnbryn imens han kiggede imod hende: "Møgunge" vrissede han med et smil og gik så hen imod døren og greb et håndklæde: "Jamen så lad os se hvad du kan i vandet" sagde han som var det en udfordring og vandrede så ud af døren og ned imod poolen.

Solen var kun lige ved at stå op og faktisk var solopgangen ret så smuk, lige sådan noget som Noah ahvde håbet at se i Egypten, måske det ikke var så dårligt at stå tidligt op. Han satte sig på kanten af poolen med hans fødder i vandet og smilede imod hende: "Helt tilpas" konstaterede han og smilede let for sig selv.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A trip to Egypt

Indlæg by Gæst on Man 29 okt 2012 - 12:18

Madison fulgte med Noah og strakte sig kort, mens de gik ned af de mange trapper, for endelig at komme ned til den dejlige forfriskende pool. Da de endelig var kommet der ned, gik Madison forsigtigt hen mod poolen og betragtede den lidt, før hun mærkede temperaturen med sin ene fod og da hun havde konstateret at temperaturen var perfekt.. gik hun en smule tilbage og smilte så lidt lumsk, i det hun pludselig gled forbi Noah, i høj fart og satte af fra pool kanten og tog så om sine ben da hun var i luften og lavede en kæmpe bombe i vandet.

" BOMBE! ". Et stort ' PLASK ' kunne høres, i det hun ramte vandets blanke overflade og hvor der før havde været helt blankt og stille, var der nu små ringe og bølger i vandet, rundt om hvor Madison havde landet. Da der var gået få sekunder, steg den blonde gudinde til overfladen og da hendes hoved kom op og håret lå ned af nakken, trak hun alt det luft hun nu kunne, ind i sine lunger og udstødte så et. " Aaaahh. Det var godt nok lækkert! ".

Madison grinte kort og begyndte så at svømme hen af mod Noah for at se om han var blevet lidt våd, eller om mission ' gør Noah våd ' havde fejlet. " Tihi!, hvad syntes du om min kanon kugle? ". Hun grinte lidt og smilede uskyldigt til Noah, i det hun gled sine arme op på kanten af poolen og lod sit hoved blidt lægge sig over hendes arme, så hun nu blot lå og flød som en eller anden havfrue ved siden af Noah. Hun havde altid kunnet lide vand, dog var der en overgang hvor hun havde vandskræk, men den var skam forsvundet, især nu når hun var i selvskab med en smuk stærk og handlekraftig engle, så frygtede hun skam ikke at gå lidt out of her way, med alting. " Såh?... solopgang er virkelig smuk her, syntes du ikke? ".

Hun gav et lille kækt smil fra sig og trak sig forsigtigt op fra poolen og satte sig driv våd ved siden af Noah. Hendes gylden brune krop glinsede i solens lys, mens det gylden blonde rapunsel hår, lå vådt og skindende ned af hendes ryg, hvor små våde dråber gled ned, for at mødes med den varme overflade og stille fordampe væk med minutterne der gik. " Tak fordi du tog mig med her til Noah.. " Madison så kort ned mod vandets overflade og bevægede langsomt samt blidt sine ben frem og tilbage, i det våde vand.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A trip to Egypt

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 2 1, 2  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum