Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Today at 15:57 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252721 indlæg in 12764 subjects

The ink and the needle.

Go down

The ink and the needle.

Indlæg by Gæst on Ons 5 sep 2012 - 17:30

Tid - Omkring 15.
Vejr - Blæsende og overskyet.
Sted - Tantes tusser.

Thilde og Sofus var endelig blevet enige om motivet, der skulle fylde begge hendes arme ud. Det havde taget sin tid. Diskussionerne havde været mange og flere gange havde det været som om Sofus var ved at give op - hvis det ikke havde været for de 40.000 han ville tjene, så ville han sikkert have opgivet hende for længst. Men det var jo noget hun skulle have fra nu af og resten af hendes liv. Det skulle være velovervejet. Hvilket motivet måtte siges at være.
Det bestod nu af en række blomster, roser og liljer der snoede sig om hinanden. Mellem blomsterne var der også nogle få fjer og enkelte andre små detaljer. Det ville give et luftigt sleeve, der ikke blev tungt at se på.

Det var efterhånden en halv time siden at nålen første gang havde ramt hendes hud på højre arm. Smerten var efterhånden blot en svag summen, hun havde hurtigt vænnet sig til den. Sofus var igang med at tegne omridset op af tatoveringen, det var han nødt til før end at han kastede sig ud i skygger og farve. Et svagt suk trillede over de mørke læber, det blev mange timer de skulle tilbringe sammen. Over lang tid. Det skulle nok blive spændende.

Hun lod hovedet hvile mod nakkestøtten på stolen og lukkede øjnene i. Det lyserøde hår var sat op i en knold og hun havde smidt den svagt gennemsigtige, mintgrønne skjorte for nemhedens skyld. Det var vel nemmere at komme til hendes arm, hvis hun kun havde bh på.

Til trods for at Sofus var relativt forsigtig, ramte nålen alligevel steder hvor det gjorde mere ondt end andre. Eller nålene var det vel. Smerten var pludselig, den afbrød den summende fornemmelse og fik hende til at skære grimasser. Dear God, lad det være smerten værd.
"Perhaps we should take a break.. Soon.." brummede hun og åbnede øjnene på klem, efter at nålene endnu engang ramte plet. Han kunne vel også have brug for en rygepause. Hvilket hun også kunne, for den sags skyld.


Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum