Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Music and alcohol - [Aleksei]
Man 17 sep 2018 - 22:19 by Aleksei

» What is going on?!
Man 17 sep 2018 - 17:24 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Man 17 sep 2018 - 17:19 by Zakaroff

» Sound of love - [Morgan]
Man 17 sep 2018 - 17:16 by Morgan L. Withers

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 17 sep 2018 - 17:13 by Nightrage

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Man 17 sep 2018 - 17:10 by Nightrage

» Oh ..f*** - [DuChance]
Søn 16 sep 2018 - 18:07 by DuChance

» Let me know what you think - [Caleb]
Søn 16 sep 2018 - 13:15 by Caleb

» Death is only another step (Nessa)
Fre 14 sep 2018 - 20:47 by DuChance

» Complications
Lør 1 sep 2018 - 23:11 by Kate Melora

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 499 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Vivian

Vores brugere har i alt skrevet 252632 indlæg in 12760 subjects

The dark night -(Leander)

Go down

The dark night -(Leander)

Indlæg by Gæst on Tirs 4 sep 2012 - 17:40

Tiden; Omkring de 22.45
Dag/Dato: Tirsdag 04.09.2012
Stedet; Terre – Lejlighederne.
Omgivelserne; folk, Bygninger, brændende tønder og hvad der ellers kan findes.
Vejret: Det dejli
g lunt.

En skikkelse kom gående for sig selv mod Terre lejlighederne, hvis navn var Trixi.Der var allerede ved at blive mørkt. Solen var i hvert fald godt i gang med at sende sine sidste smukke stråler hen over Terre. Stedet hun altid kom tilbage til. Stedet hun nok altid ville finde sin plads. Vejret var dejlig lunt det var ikke koldt og det var heller ikke for varmt det var tilpasende, og man kunne tydelig se folk elskede vejret idag. Folk gik hist og pist. Trixi er nemlig klædt sommerligt på. Hun var iført en sort lidt nedringet top og en rød nederdel som gik op over knæene. Den sad godt på hende slanke figur dog med kvindelige kurvede former, som fyldig barm og alt det en kvinde nu skulle besidde.På
fødderne havde hun bare nogle sorte ballerina sko på.

Trixi fik øje på lejlighederne og gik der over med store skridt. En tynde sommerbrise som susede igennem hendes hår så det stod let om hovedet og indrammede, hendes ansigt af bleg med et strejf af et gyldent solskær og havde fine fyldige læber der var en mild lyserød og hendes grønne/blå øjne med lange smukke sorte øjne vipper. Hun kørte lige en hånd gennem hendes lange blonde hår med flotte naturlige slange krøller.

Hun kom til boligkvarteret og hun fik et smil på læben. Fra nu af skulle Trixi bo her på det her nye lejlighed som hun havde ventet på. Nu havde hun endelig fået et lejlighed for sig selv uden at dele med nogen. Trixi havde ligget alle sin ting forvejen i det nye lejlighed, så hun havde heller ikke noget at bære på. Hun åbnede døren for gå ind i opgangen og der var knald mørkt. Hun så sig kort omkring for finde lys kontakten og det fandt hun også, men det virkede ikke intet lys kom frem. Hun sukkede kort og tog sin mobil frem for at få noget lys, men der kom endelig ikke så meget lys men det var bare bedre ind ingen ting. Hun gik op af trapperne lydløst og forsigtig og pludselig stødte hun ind i en mur, eller det troede hun da.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: The dark night -(Leander)

Indlæg by Gæst on Tirs 4 sep 2012 - 18:20

Leander holdt blikket på computerskærmen. Hele lejligheden henlå i mørke, gardinerne i stuen var som altid trukket for, indtil videre var skærmen det eneste lys. Hans ansigt blev blegt af de mange pixels, der skinnede ham direkte i ansigtet og skabte skygger i hans panderynke. Midlertidigt forstod han kun hvert tiende ord, der dukkede op på skærmen, men det spillede stort set ingen rolle, da det var billederne, han kiggede på.
Hjemmesiden tilhørte et gallerimuseum, som havde udødeliggjort deres udstilling ved at smide den på internettet. Billederne var selvfølgelig ikke i særlig god kvalitet, de var taget på en rimelig afstand og med et uprofessionelt håndholdt kamera. Billederne skulle åbenbart kun være en slags smagsprøve på, hvad de havde at byde ham; lokkemad, selvom Leander aldrig kunne finde på at blive lokket med til den slags. At tage på museum, hvor smagløst.
Han lå på maven i sengen og bed sig koncentreret i fingeren. Anstrengt vippede han skærmen en smule ned, så han kunne få et overblik over den åbne entré, hvor to skraldeposer stod og hørmede nøjagtig samme sted, de havde stået de sidste par dage. Et bitter suk undslap hans læber i samme sekund med, at han klappede computeren sammen og rejste sig. Han trådte ned i sine lavskaftede støvler, gned sit ansigt og greb efterfølgende om poserne - én i hver hånd.
Han brugte albuen til at åbne sin hoveddør, den var - ligesom to andre uheldige døre i opgangen - monteret således, at den åbnede ud ad, hvilket var unormalt for en hoveddør. Han nåede kun lige at træde ud i opgangen, da nogen bevægede sig op ad trapperne og stødte ind i døren, om han netop havde åbnet.
Leander, der havde et perfekt nattesyn, bandede iltert, trådte hurtigt frem og sparkede døren i bag sig, så han kunne få et øjekast på den person, som var kommet anstigende. Han sagde intet, stod bare og gloede, mens han lod den negative energi strømme fra hver en pore i sin krop.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: The dark night -(Leander)

Indlæg by Gæst on Tirs 4 sep 2012 - 18:56

Trixi havde boet sammen med sin veninde i samme lejlighed i et år selvom det var hyggeligt at bo sammen var der ikke ligeså frihed som man boede alene nogen gang kunne der godt være konflikter. Den gang følte man nok at det kunne ikke være beder ind at bo sammen med ens veninde, jo det kunne det være i starten men ikke hele tiden.Det vil bare være godt hvis man bare nøjes med at besøg hinanden, så vil venskab også holde længe uden nogle problemer.Hun var nu glad for sit nye lejlighed det var en rigtig passende lejlighed med et værelse og det holde fint til hende.

Trixi havde pludselig stødt ind i et eller andet og fald ned på det kolde og hårde gulv. Det mærkede til at være en person, som hun havde gået ind i."Auuv..."mumlede hun stille nok til man kunne høre det.Allerede var det et godt start på det nye hjem. lyset virker ikke og nu er hun gået ind i et eller andet. Hun kiggede op på personen hvor der kom en smule lys frem nok til hun kunne se hvem det var. Og hun så et rigtig bekendt ansigt. Hun tænkte sig kort om og kom så i tanker om hvem denne fyr var"Du er Leander ikke?"spurgte hun usikkert. Hun havde kendt en fyr som hed Leander. De havde været gode venner, men så kom der så et tidspunkt hun skulle rejse hurtigt så muligt og der fik hun overhovedet noget at sige farvel til ham og det havde hun altid dårligt som vittighed. Nu var det heller ikke rigtig meget lys hun fik, men lidt kunne hun da se hvem det var. Det kunne også være hun tog fejl.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: The dark night -(Leander)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum