Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252383 indlæg in 12753 subjects

Fortryde

Go down

Fortryde

Indlæg by Gæst on Man 27 aug 2012 - 21:31

for et stykke tid siden havde jeg en bruger der hed aya, jeg skrev til den der var admin, at jeg overvejede at slette, da jeg ikke havde krea. fordi jeg havde meget at tænke på. men tre dage senere havde jeg krea, og det var aya slettet, så jeg lavede helena. men kan man godt genskabe en gammel bruger under det navn. for vil nemlig gerne emne som aya igen, skrive med tooya og familien.

Kan man godt lave en bruger som man fik slettet ved en fejl

Hilsen Helena

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum