Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 9 dec 2018 - 15:16 by Zakaroff

» A pure heart - [Carver]
Søn 9 dec 2018 - 15:10 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Søn 9 dec 2018 - 1:51 by DuChance

» What is going on?!
Tors 6 dec 2018 - 2:23 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 3 dec 2018 - 10:51 by Nightrage

» How about no?
Fre 30 nov 2018 - 20:59 by Roar

» Death is only another step (Nessa)
Tors 29 nov 2018 - 22:35 by DuChance

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Ons 21 nov 2018 - 21:02 by Morgan L. Withers

» Silence and Violence
Ons 21 nov 2018 - 13:49 by Cimberlie

» Face Claim
Man 19 nov 2018 - 10:49 by Edward Price

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Milo Fuchs

Vores brugere har i alt skrevet 253281 indlæg in 12778 subjects

En tattoo for denne smukke darling

Go down

En tattoo for denne smukke darling

Indlæg by Gæst on Fre 1 jun 2012 - 11:39

Sted ~ Gågaden (Ciels tattoo salon)
Omgivelser ~ folk går forbi ude på gågaden, og andre folk i salonen
Vejr ~ Dejligt varmt lige til at svømme i et hav
Tid ~ Den er ved de godt 9:55


En dejlig rolig dag, det var det netop idag, Ciel havde bevæget sig ned til sin Salon, for at han kunne blive færdig med sit arbejde for idag. Heldigvis var der andre arbejdsmakker der også, det var dejligt så kunne han også komme nogle gange lidt senere hvis det var. Ciel kom gående med en smøg i munden ned af denne gågade inde i Terre, han tog et hiv af smøgen og pustede lettet ud, mens han var godt på vej hen mod sin salon.
Ciel stoppede op foran en slikbutik, men dog rystede han på hovedt og gik videre, han nåede hen til sidegaden til salonen og gik der ned af, han fik smidt cigeratten ned på jorden, og trådte dog på den, lige for at slukke den. Ciel åbnede døren ind til sin tattoo salon, et sødt smil kom frem på hans læber, da et venligt godmorgen kom frem fra denne anden medarbejder. Ciel sagde godmorgen til medarbejderen, han gik over til sin sidde plads, han så på de bestillinger og aftaler der skulle komme idag, nogle skulle havde en piercing andre skulle havde en tattoo. Ciel så der var rimlig mange så det ville blive en god travl dag idag. Smilet forblev på Ciels læber, da han var rimlig glad for at der var så mange som havde lyst til at få en tattoo.
Ciel satte sig over og så nogle af de tegninger som skulle tatoveres på de forskellige folk, men medarbejderen havde allerede gjord arbejdet, med at tegne dem på et andet papir. Ciel ventede dog blot på den første kunde der skulle havde en tattoo da han ikke kunne pierce, det kunne hans medarbejder dog, og det var godt for forretningen, han ventede tolmodigt på den første kunde. Ciel tegnede lidt tribal for blot at finde ud af hvad der kunne være, hvis nogle spurgte om bare en fri fantasi tattoo, det var der jo nogle som kunne finde på at spørge om, derved var han jo forberet på det værste der kunne ske.
Ciel så den første kunde kom, men det var en som skulle pierces, så det tog medarbejderen sig af. Ciel sad blot der ventede, men dog råbte han lige til medarbejderen som var inde i et andet rum "Jeg går lige ud og ryger" For at han lige vidste at han lige var udenfor, han satte sig lige uden for salonen. Ciel tog en cigerat frem og tændte den, han tog et stort hiv og pustede lettet ud, han vidste at han kunne holde øje med hvis der kom nogle som skulle ind, men der gik lang tid og det pinede Ciel veldig meget. Ciel tog et hiv til og pustede ud, han vidste ikke ligefrem hvad der var med denne dag, så mange aftaler, men dog ingen dukket op inu.
Ciel undrede sig, men tanken fløj væk igen, han tog det sidste hiv af smøgen og skodet den nede i asfalten, han rejste sig op, og børstede det værste snavs væk fra sine sorte jeans, mens han havde en blå cowboy vest på, med en masse nitter og kæder på, som en punker, et nittebælte havde han rundt om livet, og et par nedslidste slorte militærstøvler havde han på, hans hår sad perfekt. Han gik stille ind i Salonen igen, for at vente på at der ville komme en kunde.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: En tattoo for denne smukke darling

Indlæg by Gæst on Fre 1 jun 2012 - 13:04

Det skulle være tidligt, så han ikke blev brændt fuldstændig til aske, men heller ikke så tidligt at han skulle stå og vente, for hvis der var noget han ikke kunne, så var det at vente. Elias havde nok levet i en pæn del år, men han havde stadig ikke lært at være tålmodig og det var uanset hvor meget han prøvede. Vel og mærket kunne han godt sidde stille og vente hvis der gik flere dage, men hvis det var inden for samme dag, var det ham umuligt. Så kunne han sidde som et lille barn med ADHD i en voldsom grad.
For at beskytte sin hud mod de voldsomme stråler fra somemersolen, havde han iklædt sig hvad de fleste ikke ville kalde sommer tøj. Ingen shorts, men T-shrit bar han dog var det under en kraftig læderjakke. Under bæltestedet bar han et par løse jeans og et par Dr. Martin. Et klassisk sæt tøj for Elias der ikke var typen der skiftede så pokkers meget ud i sit klædeskab. Stort set altid det samme slags tøj. Muligvis ikke præcist de samme stykker tøj, men altid noget der minde om hinanden. Det var hvad han - påstod - var mest komfortabelt at bære.
Hans nyeste legetøj, en stor dyr motorcykel var hans fortrukne transportmiddel. Som så mange andre elskede han fart og ikke kun den han selv kunne skyde, men også det forskellige maskiner kunne. Det føltes som at flyve, hvilke han desværre ikke kunne. Han havde ellers gerne ville kunne det, men så var der så meget andet han havde inden for rækkevide, så noget for noget. Da morgen trafikken var ovre udnyttede Elias den de tomme veje til at gasse godt op og mærke farten på 'dyret' under ham, der hurtig bragte ham ned til den tatovør der skulle udsmykke hans krop. I længere tid havde han gået rundt uden at vide om han skulle gøre det, men selvom han nok var noget nær det mest ubeslutsomme på denne jord, besluttede han sig om morgenen og var allerede kørt af sted. At han skulle bestille tid havde han ikke rigtig tænkt over, det skulle bare ske nu, inden han nåde at ombestemme sig.
Da Elias ankom til butikken, nåde han lige at få et glimt af en mand iført noget benittet tøj. Det var ikke til at sige om manden var kunde eller arbejder, begge bud var gode. Han svang sig ned af den store skinnede maskine og låste den med en kraftig jernkæde han havde under sædet, hvor han lod hjælmen dumpe ned. Hjælmen brugte han ikke som beskytte sig mod et eventuelt styrt, da han nemt nok skulle komme ud af dét problem. Det var nærmere som beskyttelse imod sollyset fra oven. Da hjælmen var kommet af kunne han straks mærke solen bide i hans hud, men det var ikke værre end at det kunne overleves. Han rystede voldsomt på hoved for at få hans viltre knaldsorte hår til at sidde som ønsket, før han trådte ind i forretningen og gik hen mod hvad der lignede en skranke/disk.
"Kunne man få en tid inden for den næste times tid?" Spurgte han med en dyb blød stemme med kraftig britisk accent. Der var ingen tvivl om hvor han kom fra, ellers havde man ikke særlig gode øre. Imens han ventede på et svar, lynede han jakken ned så den ikke sad helt stramt ind til hans krop, noget han ikke brød sig specielt meget om hvis han kunne blive fri for det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: En tattoo for denne smukke darling

Indlæg by Gæst on Fre 1 jun 2012 - 20:20

Ciel lidt i denne lille tegning han havde gang i, men da han hørte en mand spørge om han kunne få en tid, så han op og så denne mand ved disken.
Ciel fik rejst sig op og gik hen til disken for at tage imod denne kunde, godt nok var han vældig frisk på det hele, men han vidste ikke ligefrem hvad han ville havde lavet. "Ja det kan du da, men hvad vil du havde lavet, og skal det være nu eller vil du komme igen lidt senere?" Spurgte han blidt om, med et sødt smil på læben, han håbede lidt at denne mand ville havde en tattoo, og det havde han på fornemmelsen at han ville også. Ciel elskede og lave tattoos da det var man altid fik en god samtale med sine kunder, man skulle jo kunne finde ud af at snakke med folk, og få dem beroliget, det var jo altid noget han elskede, for så lærte han dem nemlig og kende på en meget hurtigere måde, end man selv troede.
Ciel så over mod det andet rum da han hørte at hans medarbejder kom ud med kunden, kunden havde fået lavet en septum, og den klædte ham vældig godt, medarbejderen fik pengende for piercingen og derefter gik kunden.
Ciel så efter kunden han havde fået købt det han skulle, så det var okay, medarbejderen gik dog ind i rummet igen, så han vidste lidt at medarbejderen gik ind for at ordne tingene. Ciel fik sit blik over på manden igen, et lettere hurtigt blik røg ned og op igen for at tjekke denne mand ud, for at se hvem han var, eller hvordan han så ud, han synes det ikke var så slemt, som man nu skulle tro, men dog var det jo en god sag der var kommet. Ciel tog et papir og en pin frem, hvis denne mand ville havde en tid eller om det skulle være fri fantasi about the tattoo.
Ciel smilede til manden og ventede lidt tid på at denne mand ville sige om han ville havde en tid eller om det skulle være nu og hvad det skulle være han ville havde, for Ciel var godt nysgerrig om han fik noget arbejde eller om det var at hans medarbejder fik noget arbejde, men dog håbede han lidt at han fik arbejdet.
Ciel lagde dog mærke til noget, han havde ikke ligefrem regnet med at han havde det på den måde, men han havde på fornemmelsen at han stod med noget foran sig, denne mand var ikke et menneske, og det var ikke ligefrem altid han havde denne følse i sig, men han vidste at han var noget andet, og derved fik han en lettere kuldegysning af det. Ciel så på manden han havde meget tøj på, iforhold til sig selv, Ciel havde jo en vest på som bare var åben så man kunne se hans overkrop, da det var ganske godt vejr, Ciel havde et par bukser på, men man kunne bare se hele hans overkrop og de tattoos han havde på sine arme. Ciel var altid sådan helt ja, han elskede og vise sin overkrop til folk men sommetider kunne det være meget farligt da han havde oplevet meget andet på det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: En tattoo for denne smukke darling

Indlæg by Gæst on Fre 1 jun 2012 - 22:21

Elias formede omhyggeligt sine kolde læber i et smil, mens han gjorde sig klar til at svare med sin spøjse kombination af ord og accent. "Jeg ønsker mig en tatovering af en føniks, gerne nu hvis det kan lade sig gøre." Hans stemme lød næsten høfligt. "Jeg ønsker den på brystkassen. Hvis du er tatovøren kan du selv afgøre hvordan og hvilke farve, men jeg vil lige advare dig om at du nok får dig en lille overraskelse." Det før så omhyggelige og lidt for høflige smil blev forvandlet til hans mere 'normale' smil som han satte op når han rigtig smilede. Til trods for at han var vampyr og de ofte var helt perfekte, så var Elias's smil skævt, tydeligt. Den ene mundvige trak et stykke mere op end den anden, hvilke blottede hans Colgate tænder, der så lidt for hvide ud til at det kunne være normalt. Et drilsk glimt kunne spores i hans klare grønne øjne, imens han lænede sig op af disken og gav manden bag det samme blik som han selv havde fået, men det lyste af selvsikkerhed og Elias forsøgte på ingen måde at skjule det.
han kunne huske hvordan han havde fået flere kvinder til at hyle op som små grise da de rørte hans iskolde hud, en ting han havde fra sin vampyr side. Lige så levende som menneskene var, lige så død var hans egen krop. Han havde samme spise vaner som en ganske normal vampyr og netop derfor fik den velduftende herre foran et ekstra blik. Det var absolut ikke noget menneske, de besad ikke sådan en himmels duft. Det måtte være en der selv kom fra himlen. "Men hvis du har travlt, kan jeg sagtens vente, for hvis man kan tillade sig at være så kræsen, så ønsker jeg at De skal lave den." Det skæve smil der spillede på hans læber, blev endnu tydeligere.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: En tattoo for denne smukke darling

Indlæg by Gæst on Fre 1 jun 2012 - 22:35

Hans blik var mere og mere glad, selvom det var lidt underligt, men han var da glad for at denne herre ville havde en tattoo og det var vel vældig meget godt, da Ciel ikke havde noget og lave da de næste aftaler først var om lang tid, så, det kunne da godt blive gjord og en fønix, han havde aldrig rigtig fået sådan en opgave, men det var vel en udfordring af sig selv for ham, og hans tattoos blev altid gode selvom et var nyt for ham, så blev de altid perfekte.
"Selvfølgelig har jeg tid til at lave det, de andre kunder kommer først senere, så der er da tid til at du kan få lavet en fønix." Sagde han glad, men han tænkte lidt over at der ville være en lille overraskelse, det var nok det som var lidt nysgerrig efter og finde ud af, han ville prøve og det var vel fordi han ville finde ud af hvad det var.
Ciel gik over til et andet bord og fik taget en mappe frem med masser og tattoos i, hvor der helt klart var nogle forskellige fønix i, han bladrede i bogen for at finde nogle og der var skam men nogle i forskellige farver og andre mere ens farver, han lagde mappen op på disken til denne mand som stod foran ham bag disken "Her er nogle forskellige som du kan kigge på om der er en af dem eller om det skal være en anden farve, så kan du bare sige til, og så kan du finde den du gerne vil havde lavet" Sagde han blidt, med et sødt smil på læben.
Ciel så at der kom en anden kunde ind, som skulle pierces og medarbejderen kom ind, da han vidste at Ciel havde travlt med denne anden kunde, derefter fik medarbejderen travlt da denne kunde skulle havde lidt mange piercinger,
Ciel smilede til medarbejderen, derefter kom hans blik over på mande igen, tankerne fløj igennem hans hoved, hvad var denne mand, ikke et menneske, men noget andet, og det var det der var noget som var hans nysgerrighed meget interreseret, men det ville han sikkert finde ud af, med denne overraskelse som kom Ciel imøde når han skulle tatovere denne herre.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: En tattoo for denne smukke darling

Indlæg by Gæst on Fre 1 jun 2012 - 23:35

Elias kiggede kort på mappen med et skeptisk udtryk i de grønne øjne, før han bestemt klappede bogen sammen og skød den over disken tilbage til kunstneren. "Brug fin fantasi, den har du vel forhåbentligt ikke tabt i døden." Kort lod han blikket glide over sine omgivelser i et forsøg på at finde ud af hvad han skulle gøre af sig selv, men svaret kom desværre ikke som håbet. Han kunne ikke lige gennemskue det, muligvis fordi han aldrig havde været i sådan en forretning før. Imodsætning til mange andre mere menneskelige væsner, der til tider var frygtelige bange for tatoveringer, fordi de skulle gå med dem rasten af livet, var Elias meget afslappet omkring det. Han ville blive ved med at have en ung frisk krop der strålede af styrke og selvtillid, to ting han elskede ved sig selv. Generelt var Elias ret selvglad og små egoistisk, men han havde endnu ikke set noget problem i det, så han fortsatte glædeligt.
Da en ny kunde trådte ind i forretningen, vendte Elias sig kort om og lod blikket glide ned af vedkommende. Imodsætning til det blik han havde givet manden bag disken, var dette blik nærmere koldt og reserveret, som om manden ikke fortjente hans øjne rettet mod ham. Han så heller ikke på nogle måde smuk ud, men nærmere frastødende. Nu kunne alle heller ikke være gude smukke som ham selv, så han vendte igen blikket tilbage mod den velduftende engel og gav et kort smil fra sig. "Du behøver ikke være bange for at jeg har nogle fobi får nåle ... for det har jeg ikke. Informerede han om, i en venlig tone og lod en hånd rode rundt i det viltre hår.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: En tattoo for denne smukke darling

Indlæg by Gæst on Lør 2 jun 2012 - 0:18

Smilet kom frem på hans læber som ikke ligefrem havde regnet med at det ville komme, men det kom og det var han vældig glad for, da han havde hørt brug din fantasi, han fik fundet papiret frem og blyanterne, og nogle farver som han kunne forsøge sig med og finde ud af hvad der passede sammen. Ciel så op på denne herre og smilede sødt til ham "Det kan måske komme til at gå op til 15 minutter eller 20 minutter, så hvis det er kan du blive og tage en stol og sætte dig og vente, eller også kan du komme tilbage om de ca 20 minutter, så burde den gerne være færdig, og så kan vi gå igang med den" Sagde han med et sødt smil.
Ciel så ned på papiret, han vidste godt at han lige skulle tænke hvordan var det lige at han kunne tegne sådan en smuk fønix så den blev perfekt til denne herre, og rigtig nok han havde det perfekte billed i hovedt, han vidste hvad han skulle tegne og hvilke farver, da han følte at denne herre manglede nogle varme farver på sig, med det tøj han havde af sort, hvor Ciel var sådan mere med farver end man skulle tro, men han vidste at det ville blive perfekt på denne herres bryst, han håbede lidt at denne herre ville blive da han egentlig synes det var vældig hyggeligt, selvom de blot havde snakket om hvilken tattoo han skulle havde, var det stadig som om det var noget.
Ciel tog sit hoved ned til tegningen og begyndte på tegningen, Ciel var vældig hurtig til at tegne, og de blev altid flotte selvom det gik hurtigt, var han jo bare hurtig, han vidste ikke hvorfor, men det var vel bare lige og få tegnet kroppen, og så de små detaljer som han havde sværrest med, eller rettere tog længst tid med. Ciel fik tegnet kroppen vingerne, og en del af fødderne, han havde ikke fået ansigtet med inu, da han ventede med det til lidt senere, han havde den del med at starte med en krop eller vinger, hvis det var vinger den skulle havde.
Ciel smilede blidt og nynnede en lettere blid milodi fra never shout never, han vidste ikke om det var noget problem, men han var godt igang med tegningen, han vidste at det gik hurtigt, og derefter noget tid, havde han fået tegnet det meste af fødderne i detaljer og vingerne, kroppen var lidt svær, men han fik kontrol over kroppen, han havde hoved til sidst, og han vidste ikke ligefrem hvad han skulle gøre ved det, men det ville komme.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: En tattoo for denne smukke darling

Indlæg by Gæst on Lør 2 jun 2012 - 13:09

Det var tydeligt for Elias at se at fyren bag disken var ret ivrig efter den frihed han havde fået, så han gav ham et kort smil, før han lænede sig behageligt op af disken og betragtede herrens hænder, imens de næsten omfavnede skriveren som fløj hen over papiret i kunstfærdige streger, så der til sidst tonede en ful frem. Elias der aldrig havde været så frygtelig god til at tegne blev hurtig imponeret over fyrens talenter, det var tydeligt at han havde nogle hvilke sikkert var derfor han ønskede at arbejde som tatovør, det var meget normalt at følge ens interesser når det galt jobvalg.
Det havde han også selv næsten gjort. Han var ikke synderlig interesseret i at arbejde på en cafe, men det var en fin måde at indtjene penge på, især når man tog alle de skæve arbejdstider. Samtidig var han i uddannelse så det gav også nogle penge. Måske kunne han sagtens undvære cafe jobbet, men han kunne alligevel godt lide det, så meget at ikke gad at af med jobbet.

// Beklager det korte svar >.<

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: En tattoo for denne smukke darling

Indlæg by Gæst on Lør 2 jun 2012 - 19:26

Han havde godt fået tegnet det hele, han havde opdaget at denne herre stod og så hvad han tengede. Ciel var nu begyndt med hovedt, og derefter da hovedt var tegnet fik han tegnet de små detaljer så den lignede en helt ægte fønix. Ciel havde fundet de farver som skulle bruges og havde det lige i hovedt, og derefter da han var nogenlunde færdig, og manglede få detaljer, tegnede han lige de sidste.
Ciel så op og smilede sødt til herren og sagde "Så burde den gerne være færdig" Han lagde papiret med denne fønix op på bordet for at vise hvordan den så ud så han kunne se den.
Ciel rejste sig op og gik hen til en stol, og gjorde den klar, så det var denne herre kunne sidde i stolen, når det var han skulle tatoveres. Ciel gik over til disken igen for at høre denne herres svar på om den var okay eller om det bare var noget som skulle ændres lidt på, men han håbede dog lidt at det ville gå, at den var pæn nok for denne herre.
Ciel smilede sødt til manden, og glædet sig nærmest til at begynde på at lave den på denne herre, han elskede og lave tattoos på folk, og så især dem som havde et godt udseene, han håbede herren var klar til denne tattoo da det var sommetider at det fik galt, eller rettere at folk, de fortryd lidt deres valg, selvom Ciel selv aldrig havde fortrudt hans da han aldrig rigtig kunne blive gammel længere, og det var han vel glad for, eller han vidste det ikke, da han ikke rigtig vidste hvad det var for noget, at han ville leve forevigt eller om han kunne dø, han håbede lidt at han ikke kunne, men stadig tanken sad fast i ham, at han var røget væk, men han kom tilbage igen og rystede så lidt med hovedt og så på manden med et sødt smil, for at vise at han var tilbage igen, hvis denne herre havde bemærket det.

//Det okay :3 og øhnm fønixen da har jeg et link til en jeg godt kan lide :D
alltattooideas.com/wp-content/gallery/phoenix-tattoos/phoenix-tattoo-1.jpg

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: En tattoo for denne smukke darling

Indlæg by Gæst on Søn 3 jun 2012 - 12:06

// Ved godt det er rigtig dårlig timing at slette brugeren nu, men jeg har taget et kig på kalenderen og kan se at nu går eksamener i gang og så får jeg ikke rigtig mulighed for at skrive. Der ud over skal jeg også noget i alle weekenderne her fra og så op til sommerferien, hvor jeg starter med en uge i Grækenland, så mulighederne for at skrive vil være så godt som ikke eksisterende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: En tattoo for denne smukke darling

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum