Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252379 indlæg in 12753 subjects

Toget kommer og går.

Go down

Toget kommer og går.

Indlæg by Gæst on Søn 20 maj 2012 - 21:21

Sted ~ Metroen
Omgivelser ~ mennesker og væsner der rander rundt ud af togende og skynder sig væk
Tid ~ 17:00
Vejr ~ Lunt vejr, solen skinner små skyer rundt omkring, klar til regnvejr

__________________________________________________________________

Nikolaj kom løbende ud af metroen i sin lille sorte katteform, så kunne han altid rejse rundt uden og betale, da de var lidt ligeglad med at en kat var med, og derved var det nemt og slippe forbi de dumme mennesker, som ikke vidste noget om animaguser, eller andre slags væsner. Han kom løbende ud da dørende lukkede i fra toget rimlig hurtigt, nu var han i terre, byen, der hvor alt skete, eller der hvor det nu skete de steder det skete. Nikolaj nåede lige ud inden dørende lukkede, den lille sorte kat der nu sad nede på de kolde fliser, det var underligt og se verden fra sådan et lille perspektiv, men dog var han vel glad for at han kom gratis ind.
Nikolaj gik lidt længere ind for at komme lidt væk fra disse toge, da det nemt kunne tage ham med, med den fart de havde når de kom kørende, han satte sig lige ind midt i den store sal i metroen, der var mange der så ned på den lille sorte kat. Nikolaj tænkte lidt på om han skulle begynde og miawe, efter noget mad eller drikke eller bare et sted og sove for natten, men det ville nok ikke ske for en kat som ham.
Nikolaj så blot rundt med de store blå øjne som en kat nu havde, han havde lyst til at spise en eller andens muffin eller småkage, han var godt sulten.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Toget kommer og går.

Indlæg by Gæst on Søn 20 maj 2012 - 21:34

Dion kom stille gående i sin ulveform og ind på metroen hvor han altid plejede at opholde sig ellers var han i skoven hvor en ulv skulle holde til om natten. Ulven var en sølvgrå over ryggen og sorte plamager rundt omkring og var helt sort på maven og ned. Dion sad ved siden af en bænk og så den lille kat og tænkte*hmm et lille måltid* og gik stille over med den og dens hale var pysset op somden altid er når han skal til at fange et bytte. Ulvens tunge hang ud af munden og vidste alle sine stre tænder som var klar til at flå denne kat medmindre den kunne ses som en adnen animagus.


Sidst rettet af Dion Man 21 maj 2012 - 14:09, rettet 1 gang (Reason for editing : justify missing)

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Toget kommer og går.

Indlæg by Gæst on Søn 20 maj 2012 - 21:42

Nikolaj kunne mærke en ubehag ved at der var noget der ikke var som det plegede og være, han så rundt og fik øje på en ulv og med et kom tanken *Har den tænkt sig og spise mig?* Nikolaj fik rejst sig op og bakkede lidt baglends, men med et gik han blot over til ulven, og sagde den lille lyd "Miauw" Som et hej fra en kat, Nikolaj vidste ikke om det var det ville gå helt galt at denne ulv ville æde ham eller hvad, han håbede lidt at den så sådan at den så at han var en animagus.
Nikolaj tog den ene pote op for at vise at han ikke var en normal kat, men også et menneske, han vidste ikke om det hjalp eller hvad, men han håbede på at denne ulv kunne se at den ikke måtte spise ham, men da slog tanken, hvis det var en ægte ulv, så var han jo på den, men dog fik han gjord sig klar til at løbe hvis det var en ægte ulv, og ikke menneske ulv.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Toget kommer og går.

Indlæg by Gæst on Søn 20 maj 2012 - 21:43

//jeg lukker for idag svare imorgen//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Toget kommer og går.

Indlæg by Gæst on Søn 20 maj 2012 - 21:45

//okay mit net går også om lidt på min skole :3 //

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Toget kommer og går.

Indlæg by Gæst on Man 21 maj 2012 - 14:09

Ulvens øjne stod skrabt på denne lille kat.Den kom hen til ham *What the fuck*tænkte han og så at dens ene pote rejste sig. Han satte sigså ned påjorden og hævede sin ene pote og satte den så igen for også at vise at han ikke var en helt normal ulv. Dion vidste at vis han transformerede sig til menneskeform ville han vare nøgen og ville ikke risikere noget så han blev i ulve skikkelse.

Ulven kiggede lidt rundt og såat der sad en mand med et stykke pizza ogbegyndte så at gå der over for at stjæle hans pizzastykke da han ikke havde fået nopget at spise.


Sidst rettet af Dion Man 21 maj 2012 - 14:10, rettet 1 gang (Reason for editing : justify missing)

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Toget kommer og går.

Indlæg by Gæst on Man 21 maj 2012 - 14:44

Nikolaj blev helt glad da det var at ulven gjorde det samme som ham, og det gjorde at han vidste at det var helt okay.
Han så efter ulven var på vej over til noget pizza, men dog så Nikolaj nogle æble en dame gik med, han vidste at det var sunder end pizza, han løb over til damen og fik taget et æble i munden og derefter en i den ene pote, han løb lige hen foran ulven med æblet i munden og ville give ham den da han lagde det ene æble foran ulven så den kunne spise det, så det var mere sundt.
Nikolaj lagde sig ned og gumlede i æblet selvom det så rimlig sjovt ud da det var at han ikke var så høj af en kat og være, og fordi hans mund ikke var så meget stor som man kunne tro så han prøvede så godt han kunne spise æblet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Toget kommer og går.

Indlæg by Gæst on Man 21 maj 2012 - 15:20

Dion så på den lille kat som tog et æble fra en dame og tænkte *fandme nej om jeg gidder at spise et æble* og fortsatte hen mod pizzaen og nuppede den ud af hånden på ham og lagde stykket på jorden og begyndte stille at spise af det. Dion kiggede en gang imellem over mod den lille kat som ville være et godt måltid men nu når de var af samme race ville han ikke dræbe den.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Toget kommer og går.

Indlæg by Gæst on Man 21 maj 2012 - 15:26

Nikolaj så på ulven, det var en smugle underligt at de var i deres forme men dog okay med ham, men det var sådan lidt hvad var det nu det hed, at de ikke så hinanden i menneskeskikkelse.
Nikolaj satte sig op, da han havde fået spidst en del af dette æble med stor besvær, han lagde sig lige på snuden af denne ulv, og lå der helt så lang den lille sorte kat nu var, og så blot ind i de store ulve øjne denne ulv havde.
Nikolaj var lettere træt selvom det var rimlig sent på dagen, hvor folk spiste aftensmad eller gjorde klar til det, da Nikolaj var blot træt pga. han havde en hård nat, men han regnede ikke ligefrem med at denne ulv ville tage ham med hjem til sig.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Toget kommer og går.

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum