Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 535 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252227 indlæg in 12748 subjects

Lige nu er det Søn 24 jun 2018 - 16:47


 • Start Information

  Emner
  Indlæg
  Sidste indlæg
 • Regler

  :
  Det er vigtigt som alt det andet, at du for læst reglerne igennem, disse er vigtige for sider som Vie La Mort, især at du overholder dem, og som sagt tideligere. Hvis der er noget du ikke forstår, så husk at henvende dig til en admin, for at spørger om råd.
  2 Emner
  2 Indlæg
  avatarEmne Regler
  Ons 31 jan 2018 - 13:20
  Jay Wu Vis sidste indlæg
 • Racer

  :
  Racerne er særligt vigtige at få læst igennem så man er sikker på ALT vedrørende dem. Når du har valgt din race, skal du skrive et sheet så du kan komme igang med at emne.
  14 Emner
  14 Indlæg
  avatarImmortalem: Race...
  Tirs 20 feb 2018 - 23:45
  Jay Wu Vis sidste indlæg
 • Character Sheet & Face Claim

  :
  Benyt dette fora til at beskrive din karakter, og indsende Face Claim. Man bedes venligst udfylde dette skema så snart man starter inden du begynder at tråde.
  46 Emner
  89 Indlæg
  Face Claim
  Tors 21 jun 2018 - 13:54
  Nadia Vis sidste indlæg
 • In game hjørne

  :
  Her kan du skrive lidt af hvert. Du kan blandt andet søge om emner og plots, meddele andre brugere om fravær, du kan melde din karakter til missioner så du kan få forskellige belønninger. Husk at sæt dine emner ind i de rigtige underfora.
  39 Emner
  334 Indlæg
  avatarCareful, I bite ...
  Tors 21 jun 2018 - 17:27
  Manda Vis sidste indlæg
 • Spørgsmål og ideer

  :
  Hvis du har spørgsmål, eller mulige idéer til hvordan siden skal være, eller eventuelle plots, er du velkommen til at videregive dem til os her.
  10 Emner
  24 Indlæg
  avatarFarvevalg til ny...
  Fre 16 feb 2018 - 0:35
  Jay Wu Vis sidste indlæg