Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
 

Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 568 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Charmelia

Vores brugere har i alt skrevet 246727 indlæg in 12257 subjects

Lige nu er det Tors 22 feb 2018 - 21:39


 • Di Morga - Vest

  Emner
  Indlæg
  Sidste indlæg
 • Chambre noire


  Chambre noire er det mørke marked. For at komme ind på dette sted, skal man gå igennem gyderne ved Di Morga øst, ind igennem en dør, og ned af en snusket trappe, for så at gå igennem kloakernes sumpede mørke - her vil man komme ud til et kæmpe marked, med massere af boder, med ting som du ikke ville drømme om, at du ville kunne købe. Alt købes naturligvis sort.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • Esclaves


  Esclaves, er det marked, hvor du køber slaver eller sælger dine slaver. Selve slave værdierne, vil du finde under race beskrivelserne.

  Husk, at for at sælge og købe slaver, skal du have tilladelse af admin, til at være slave mester.
  1 Emner
  35 Indlæg
  avatarI wanna go home,...
  Fre 8 sep 2017 - 20:41
  Charmeine Love Vis sidste indlæg
 • Tranchée Mort


  Lige som Lutte à Mort, er Tranchée Mort også et sted, hvor man kæmper i et bur. Dette sted, er det for slave mestrene kæmper mod hinanden. Dog med slaverne der er inde i burene. Den slave mesters slave der taber, bliver givet til den vinde slavemester.

  Dette er et låst fora, så hvis du vil have en kamp igang, skal du skrive til en admin. Det vil foregå lige som Clash of Evil.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • De Recherche


  De Recherche er et gammelt forsknings rum, som blev brugt på væsner for at finde ud af, hvad det var for nogle væsner. Det ligger under jorden, i en gammel bunker, som blev efterladt. Det består af tre etager nede i jorden, hvor det ene af etagerne er et glas rum, vil sige, at man kan kigge direkte ud i jorden. Der er en masse blod at finde rundt omkring, og mange af instrumenterne befinder sig der endnu.
  1 Emner
  1 Indlæg
  avatarCome out and pla...
  Ons 19 apr 2017 - 21:22
  Amara Vis sidste indlæg
 • Abandonné banlieue


  Abandonné banlieue, er en gammel forstad, som var meget større end, hvad Terre er nu. Dog, under den store krig mellem væsnerne og konge huset, blev dette sted aldrig som det plejede. Det er et meget lusket og farligt sted at opholde sig, og det ville næsten være som selvmord, hvis man ikke passer på, da man meget tit bliver skudt, eller berøvet. For kvinder, selv voldtaget. Stedet er henlagt i ruiner, og folk der bor der, bor i forfaldne huse rundt omkring. Mange af dem, er dem som er stukket væk fra Maison de fous.

  1 Emner
  85 Indlæg
  avatarI can't do this ...
  Tors 21 sep 2017 - 23:00
  Angelique Dümont Vis sidste indlæg
 • Abbadon


  Abbadon, den Sorte Fæstning er et massivt slot i hjertet af Terre. Dets mange spir rager truende over ethvert højhus i byen. Abbadon er Zanes hovedsæde i Di Morga, og fæstningen er kendt for sine mange magiske fælder. Adgang er normalt forbudt, men hvis du er modig eller dumdristig, kan du jo forsøge at snige dig ind...
  0 Emner
  0 Indlæg

Hvem er på nu

Der er i alt 13 brugere på systemet nu: 6 tilmeldte, ingen skjulte og 7 gæster
Flest brugere online på samme tid var 25, Ons 21 feb 2018 - 12:16

Registrerede brugere Angelie, Caine Blackwell, Charmelia, Magistar, Rayna, Vladimir


No users have a birthday today
No users are having a birthday in the upcoming 3 days

Legend : [ Administrators ][ Hjælpe Admins ][ Originators ][ Mennesker ][ Blandede Racer ][ Engle ][ Elver ][ Vampyrer ][ Varulve ][ Spøgelser ][ Navajo ][ Dværge ][ Aspara ][ Djævle ][ Dæmoner ][ Alba ][ Immortalem ]

Vores brugere har i alt skrevet 246727 indlæg

Der er i alt 568 tilmeldte brugere

Den sidst registrerede bruger er Charmelia


 • Nye indlægNye indlæg
 • Ingen nye indlægIngen nye indlæg
 • Forum er låstForum er låst