Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
Statistics
Der er i alt 673 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Serena

Vores brugere har i alt skrevet 239769 indlæg in 12011 subjects

Lige nu er det Fre 24 nov 2017 - 23:19


 • Di Morga - Vest

  • Emner
   Indlæg
   Sidste indlæg
 • Chambre noire  Chambre noire er det mørke marked. For at komme ind på dette sted, skal man gå igennem gyderne ved Di Morga øst, ind igennem en dør, og ned af en snusket trappe, for så at gå igennem kloakernes sumpede mørke - her vil man komme ud til et kæmpe marked, med massere af boder, med ting som du ikke ville drømme om, at du ville kunne købe. Alt købes naturligvis sort.


  0 Emner
  0 Indlæg

 • Esclaves  Esclaves, er det marked, hvor du køber slaver eller sælger dine slaver. Selve slave værdierne, vil du finde under race beskrivelserne.

  Husk, at for at sælge og købe slaver, skal du have tilladelse af admin, til at være slave mester.


  1 Emner
  35 Indlæg
  avatarI wanna go home,...
  Fre 8 sep 2017 - 20:41
  Charmeine Love Vis sidste indlæg
 • Tranchée Mort  Lige som Lutte à Mort, er Tranchée Mort også et sted, hvor man kæmper i et bur. Dette sted, er det for slave mestrene kæmper mod hinanden. Dog med slaverne der er inde i burene. Den slave mesters slave der taber, bliver givet til den vinde slavemester.

  Dette er et låst fora, så hvis du vil have en kamp igang, skal du skrive til en admin. Det vil foregå lige som Clash of Evil.


  0 Emner
  0 Indlæg

 • De Recherche  De Recherche er et gammelt forsknings rum, som blev brugt på væsner for at finde ud af, hvad det var for nogle væsner. Det ligger under jorden, i en gammel bunker, som blev efterladt. Det består af tre etager nede i jorden, hvor det ene af etagerne er et glas rum, vil sige, at man kan kigge direkte ud i jorden. Der er en masse blod at finde rundt omkring, og mange af instrumenterne befinder sig der endnu.


  1 Emner
  1 Indlæg
  avatarCome out and pla...
  Ons 19 apr 2017 - 21:22
  Amara Vis sidste indlæg
 • Abandonné banlieue  Abandonné banlieue, er en gammel forstad, som var meget større end, hvad Terre er nu. Dog, under den store krig mellem væsnerne og konge huset, blev dette sted aldrig som det plejede. Det er et meget lusket og farligt sted at opholde sig, og det ville næsten være som selvmord, hvis man ikke passer på, da man meget tit bliver skudt, eller berøvet. For kvinder, selv voldtaget. Stedet er henlagt i ruiner, og folk der bor der, bor i forfaldne huse rundt omkring. Mange af dem, er dem som er stukket væk fra Maison de fous.


  Mansion Dumort


  1 Emner
  85 Indlæg
  avatarI can't do this ...
  Tors 21 sep 2017 - 23:00
  Angelique Dümont Vis sidste indlæg
 • Abbadon  Abbadon, den Sorte Fæstning er et massivt slot i hjertet af Terre. Dets mange spir rager truende over ethvert højhus i byen. Abbadon er Zanes hovedsæde i Di Morga, og fæstningen er kendt for sine mange magiske fælder. Adgang er normalt forbudt, men hvis du er modig eller dumdristig, kan du jo forsøge at snige dig ind...


  TronsalenDungeonSoveværelseSalle de ReunionThe Shadow Forge


  0 Emner
  0 Indlæg

Hvem er på nu

Der er i alt 21 brugere på systemet nu: 4 tilmeldte, ingen skjulte og 17 gæster
Flest brugere online på samme tid var 103, Søn 22 dec 2013 - 16:34

Registrerede brugere Aleksei, Angelique Dümont, Charmeine Love, Gabriel


Users having a birthday today : Frozen (22), Misty (22)
Users with a birthday within the next 3 days: Eleanor (21), Matthew (21), Raziya (27)

Legend : [ Administrators ][ Hjælpe Admins ][ Originators ][ Journalist ][ Mennesker ][ Blandede Racer ][ Engle ][ Elver ][ Vampyrer ][ Varulve ][ Spøgelser ][ Navajo ][ Dværge ][ Aspara ][ Djævle ][ Dæmoner ][ Alba ]

Vores brugere har i alt skrevet 239769 indlæg

Der er i alt 673 tilmeldte brugere

Den sidst registrerede bruger er Serena


 • Nye indlægNye indlæg
 • Ingen nye indlægIngen nye indlæg
 • Forum er låstForum er låst