Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

Lige nu er det Lør 16 feb 2019 - 6:21


 • Di Morga - Øst

  Emner
  Indlæg
  Sidste indlæg
 • Logement - Bolig kvarteret

  :
  I begyndelsen af Di Morga's østlige del, ligger der et lille snusket og lettere nedbrudt boligkvarter. De fattigste beboer i Di Morga bor her. De fleste har haft voldsomme omstændigheder i livet, og søger derfor ud til kriminaliteten grundet deres omstændigheder.

  Mange af beboerne lever af at sælge dem selv på en hvilken som helst måde, blot for at få penge ind. Dette gør det også til et af de mest sygdoms befængte områder i Di Morga. På gaderne kan man oftest se rotter, og dynger af affald.
  7 Emner
  162 Indlæg
  Trouble in Town ...
  Man 26 mar 2018 - 18:35
  Artair Vis sidste indlæg
 • Allées - Gyderne

  :
  Et stykke fra Logement, ligger der nogle luskede kvarter og gyder. Disse har ofte os som kommer op fra kloakkerne. Der er ofte affald rundt omkring, hvor rotterne glædeligt opholder sig. I ny og næ vil man kunne støde ind på en pizza resturante, disse er dog særligt uhygiejnisk. Kvarteret er mest kendt for de mange mennesker der bliver bortført og dræbt her. Af den grund er befolkningen lille i disse egne.
  Omgivelserne er perfekte for rovdyret hvis man vil have fat i noget hurtigt føde.
  8 Emner
  147 Indlæg
  Let's meet up! (...
  Fre 9 nov 2018 - 10:19
  Nightrage Vis sidste indlæg
 • Droit - politistationen

  :
  Den lokale politistation som er den der har mest travlt. De tit bliver nødt til at arbejde sammen med dem fra Législation politistation på grund af de mange kriminelle der findes i den østlige del af Di Morga.

  Politistationen er en gammel bygning, hvis ydre facader er orange, med en stor grøn port, der leder ind til stationens entré. Længst henne til venstre, er der en stor bue der leder indtil politigården, hvor biler, motorcykler og andet står. På politistationen er der enkelte celler, indtil man har fundet en løsning til den kriminelle.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • Porten - havnen

  :
  Porten, er en havn der ligger ud til Det Baleraiske Hav og Gulf of Lion. Her hører der tit delfiner og større fisk til, som gør at havnen er særligt produktiv. Igennem porten kommer der forskellige rejsende og handlende ind fra de andre lande, så som Grækenland og Italien.

  En gammel sø skråne siger at der befinder sig hvileløse sjæle på havene om natten, af de mennesker som er tabt til søs. Man mener at man hører dem om natten, råbe efter hjælp. Lou Carcolh, er et andet mystisk monster, der siges at leve omkring porten i en underjordisk grotte, der har adgang til det meste af Di Morgas områder. Det skulle efter mytologien ligne en kæmpe stor snegl eller slange, som bar et skjold på ryggen. Omkring munden, ville den have tusindvis af fangarme som spredte sig ud rundt omkring hele Di Morga. Når nogle trådte på dem, eller var i nærheden af dem, ville den gribe fat i dem og trække dem hele vejen med tilbage til sin hule og spise dem.
  9 Emner
  229 Indlæg
  Brutality at it'...
  Ons 29 aug 2018 - 22:29
  Carver Manning Vis sidste indlæg
 • Jonlu - hospitalet

  :
  I Di Morga Øst, er der stort hospital, Jonlu Hopitalet. Dette hospital har syv etager, som alle er specialiserede til forskellige ting. Hospitalet plejer både magiske og ikke magiske væsner, og ansætter også op til flere magiske væsner.

  Vampyrer og djævle er dog ikke altid et velkomment syn, da de ofte har haft problemer med dem som "besøgende".
  5 Emner
  558 Indlæg
  Give me a Challe...
  Søn 24 jun 2018 - 13:03
  MacKenzie Whitmore Vis sidste indlæg
 • De strip-tease

  :
  De Strip-Tease er en strip bar, hvor man kan tage hen, men man skal dog være over 17 år for at få lov til at indtræde baren, til at beskytte baren og at se hvem der kommer der ind, er nogle store gorillaer, som ingen har lyst til at lægge sig ud med.

  Ejes af: Alias
  10 Emner
  220 Indlæg
  A proper meal - ...
  Søn 23 dec 2018 - 13:40
  Nicholas Tallon Vis sidste indlæg
 • Profondément kloakkerne

  :
  Hele byens kloak system starter ved dets hovedindgang i Di Morga Øst. Kloakken består af en masse gange og tunneller. Den bevæger sig igennem smalle og store rør, som drejer og krydser hinanden på tværs. Kloaksystemet er én kæmpe stor labyrint, som er hjemsted for adskillige slags krybdyr og insekter.

  I kloakken er det muligt at finde vej til Ville Secrète som er hjemsted for den franske myte omkring nisser og alfer. Disse siges at være dødirriterende, men opholder på mange skjulte skatte.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • De Host Clup

  :
  De Host Clup er en stripbar hvor mændene danser, man kan vel sige den er tilegnet for mange ting endelig, der bliver ofte lavet nogle små mini koncerter hvor man kan komme og synge hvis man nu har lyst, man kan vel sige det er et slags karaoke fredag. Men dog er der flest mænd der danser. Indgangen bliver bevogtet af store dørmænd, nogen typer man helst ikke vil op og skændes med.
  2 Emner
  21 Indlæg
  Make a mess with...
  Man 24 apr 2017 - 19:34
  Anzu Vis sidste indlæg
 • Maison de fous

  :
  Maison de fous, var en gammel galeanstalt som nu siges at være hjemsøgt, dette er et sted der ikke bliver besøgt så ofte da mange er skræmt af de rygter som er kommet efter hånden, men det sker da nu og da at drengene tager det som en form for mandomstest at man skal tage der hen, eller også tager man der hen for at udforske stedet.
  3 Emner
  33 Indlæg
  Safe Song
  Man 2 okt 2017 - 20:41
  Alias Vis sidste indlæg
 • Parc d'attractions

  :
  Forlystelsesparken står færdigrenoveret og byder sommeren velkommen med fest. Her findes der mange hyggelige boder med konkurrencer og noget godt at spise samt en masse forlystelser: både store og små.

  I MAJ og JUNI får man 6 erfaringspoint pr indlæg.
  2 Emner
  17 Indlæg
  Proud Warrior or...
  Man 10 jul 2017 - 20:48
  Nightrage Vis sidste indlæg