Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Yesterday at 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 18:01 by Alexa

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253675 indlæg in 12796 subjects

Lige nu er det Søn 24 mar 2019 - 22:25


 • Di Morga

  Emner
  Indlæg
  Sidste indlæg
 • Terre

  :
  Terre er den største by i Di Morga. Gågaderne i centrum er brostenbelagte og altid befolket. Her er der både beboelse, spisesteder, shopping og meget mere. Jo længere væk fra centrum man kommer, jo mere boligkvarter bliver der. Her kan du oprette alle de emner, der ikke passer ind i den nedenstående fora inden for Terre, selvfølgelig med det eneste krav, at det er indenfor Terres bygrænser.
  93 Emner
  6218 Indlæg
  Why settle for l...
  Tors 21 mar 2019 - 19:47
  Kaylan Du'Dannan Vis sidste indlæg
 • Salles de banquets - Diskotek

  :
  Alle kender Salles de Banquets. Det er byens største diskotek, som altid har de nyeste og største kunstnere til at komme og spille i dem. Diskoteket forstår sig på fest og farver, hvilket ofte har gjort den til mødested for flere forskellige dansegrupper i Di Morga, hvor der er blevet afhold dansekonkurrencer.
  De laver de bedste drinks, og man kan holde de fedeste fester her.
  37 Emner
  638 Indlæg
  Music and alcoho...
  Lør 17 nov 2018 - 0:41
  Aleksei Vis sidste indlæg
 • Eau - Stor center

  :
  Stor centeret Eau er det perfekte sted at gå hen hvis du vil hygge med venner og veninder, i kan gå shopamok, gå på hyggelige spise steder. I kan faktisk købe alt hvad i lyster i dette center.
  5 Emner
  280 Indlæg
  Girls night! [ja...
  Ons 18 jul 2018 - 11:54
  Jacque Scott Vis sidste indlæg
 • Quartier de Saint-Jean

  :
  Saint Jean er et af de fineste rigmandskvarterer i Di Morgas hovedstadsområde. Her er der både store fornemme huse og dyre ejermandslejligheder. Bemærk: din karakter skal have en realistisk årsag til at bo i dette område. Dette område minder lidt om "Hellerup".
  16 Emner
  642 Indlæg
  Sound of love - ...
  Tirs 19 mar 2019 - 23:42
  Morgan L. Withers Vis sidste indlæg
 • Cathédrale - Domkirken

  :
  Cathédrale er Di morgas katolske domkirke. Der er messe med Den hellige Kommunion (Nadver) alle ugens dage. Di Morga er et lille land, der kun består af et enkelt kirkestift, hvor katedralen her er biskoppens kirke. Kirken er placeret et lille stykke ude fra Terres bygrænser, og dækker over et stort areal, der går til kirkens gravsteder og et tomt græsareal, hvor kirken holder aktiviteter for unge.

  Brugere der arbejder her: Amalia (Abbed)
  Ledigt arbejde: Degn, biskop, præst (Kontakt en admin)
  2 Emner
  49 Indlæg
  There is always ...
  Tors 19 okt 2017 - 22:35
  Alias Vis sidste indlæg
 • Quatre

  :
  Quatre er byens mest kendte hotel. De dyreste suites ligger på 2000 € for en overnatning. Hotellet ejes delt mellem Jin Tan Yeong og Mayémia Dąbrowski og huser tit arrangementer såsom balaftener, bryllupper, stormøder og meget andet. Vi foreslår, at din karakter ikke bor på hotellet permanent - for realismens skyld.
  7 Emner
  169 Indlæg
  Champagne and Ha...
  Ons 20 mar 2019 - 23:40
  Caine Blackwell Vis sidste indlæg
 • De Jeux - Legepladsen

  :
  Den indre by's legeplads, De Jeux. Dette er en mindre legeplads, der egentlig ikke er særlig stor. Den indeholder to rutschebaner der er sat sammen, den ene mindre bane er rød, hvor den større er blå, det er sat sammen på en sådan måde, at det minder meget om et klatre træ, da der ikke er nogen trapper eller stige op til rutschebanerne. Ved siden af rutschebanerne står der to forskellige gyngestativer, begge er lavet af træ. Den ene har to plastik gynger, hvor den anden besidder af et edderkopnet i tykt og kraftigt reb. Ved indgangen kan man se en vippe i gul farve, hvor der ved siden af er en familie bænk. Længst væk, kan man se nogle bed som bliver brugt af folkeskolen til natur teknik.
  5 Emner
  67 Indlæg
  Hate the Nightma...
  Ons 11 jul 2018 - 21:46
  Amy Sophia Scott Vis sidste indlæg
 • De Ferme - Banegård

  :
  De Ferme er en kæmpe stor banegård, der er sat sammen med en metro. Bygningen er ret så stor, og der er flere mindre butikker inden i selve bygningen, som skal skabe en bedre oplevelse for den rejsende.

  De Ferme har et gammelt udseende, da den blev opført under anden verdenskrig, så væsener kunne flygte uden større besvær. Dette havde også en stor påvirkning på Di Morga's store indbygger tal som kom senere.
  0 Emner
  0 Indlæg

 • Di Morga Junior High

  :
  Dette er Di Morgas Junior High som dækker dem fra en alder af 11-15 år.

  Skolen er specialiseret i idræt og international undervisning. På skolen færdes der både mennesker og væsner. Der er special undervisning for, hver race, hvor de lærer at styre deres magier. Skolen har to hovedindgange der findes i, hver ende af bygningen. I mellem disse indgange er der en stor fællessal med store glasvægge samt et skolebibliotek. Klasselokalerne for juniorne finder man øverst i denne bygning, oven på fællessalen. Seniorerne har klasselokaler i en afskåret fløj til venstre for hovedindgangene. Idrætsfaciliteter består af en fodboldbane, der er omringet af en atletikbane. Skolen har tre gymnastiksale.

  Ledigt arbejde: Skolelærere, pedeller, skoleleder, skoleleder sekretær (Ansøgning til Admin)
  1 Emner
  27 Indlæg
  I won for you......
  Tirs 4 apr 2017 - 19:27
  Nathan Vis sidste indlæg
 • Lycée College

  :
  Den lokale skole i Di Morga øst, prøver alt hvad de kan at få de mange unge mennesker væk fra gaden og ind på skolen, desværre er det meget svært et tiltrække de unge med den forfaldende skole, og endnu svære at tiltrække lærer til at undervise dem.

  Ledigt arbejde: Skolelærere, pedeller, skoleleder, skoleleder sekretær (Ansøgning til Admin)
  1 Emner
  3 Indlæg
  Arh! I hate this...
  Ons 26 apr 2017 - 9:26
  Reece Vis sidste indlæg
 • Universitetet

  :
  Mange af professorerne på universitetet er væsner, der har levet i flere hundrede år og derfor har en enorm viden. Uddannelserne er effektive og kan dække både generelle og magiske behov. Det kræver 50 erfaringspoint at starte på en bachelor-uddannelse, der normalvis varer 3-4 år, men her på siden kan man få diplomet, når man har opnået 500 yderligere erfaringspoint. Der er undervisning døgnet rundt, da mange i personalet og de studerende er vampyrer eller tilhængere af natten. Der kræves en bachelorgrad for at man kan tage en kandidatgrad - her kræves der yderligere 600 erfaringspoint, før man kan få diplomet.

  Ledigt arbejde: Professorer, pedeller, inspektør, sekretær. (Ansøgning til Admin)
  0 Emner
  0 Indlæg

 • Bibliothèque

  :
  Bibliothèque er Di Morgas største biblioteket, der findes et lille stykke ude for Terres centrum. Dog er det stadig placeret inden for Terres grænser. Bygningen blev renoveret i 2005 og er flot og stilet med store vinduer og teknologi på indersiden, der bliver udskiftet et par gange om året for at følge med. Der er bøger i alle kategorier, avisartikler, CD'er, film og en masse andet samt adgang til frit internet.

  Ledigt arbejde: Bibliotekarer, administrativt arbejde, rengøring (Ansøgning til Admin)
  0 Emner
  0 Indlæg

 • Législation - politistation

  :
  Législation er politistationen i overklasse delen af byen, det er en ret stor station, det er her alle de kriminelle bliver spærret inde ind til de kommer foran en dommer og derefter muligvis i fængsel.
  1 Emner
  13 Indlæg
  Painting the Cit...
  Man 29 maj 2017 - 19:01
  Caleb Vis sidste indlæg
 • Sombre

  :
  Sombre, byens park. Dette er det rene tilflugtssted efter dagens gøremål. Det er særligt børnevenligt, og en ret stor park, hvis centrum besidder af en større sø, hvor man kan fiske eller leje robåde. Der er to legepladser i parken, den sydligste er en mindre en som er mest beregnet for tumlinger, hvor den vestlige minder mere om en kæmpe Tarzan-bane for både børn og voksne. I udkanten af parken ligger det store teater.
  18 Emner
  514 Indlæg
  Not you again?!...
  Fre 1 mar 2019 - 20:50
  Roar Vis sidste indlæg