Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
» Ready for our weekend? (Charmeine Love)
Today at 9:53 by Charmeine Love

» A beautiful night.... (Cherish Radcliff)
Today at 9:43 by Cherish Radcliff

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Yesterday at 23:00 by Zakaroff

» År 3038 - reklame
Yesterday at 8:51 by Adriana

» I know I did something wrong... but I'm not sorry - Niklaus XXX
Tors 14 dec 2017 - 13:46 by Harry Jepsen

» Face Claim
Ons 6 dec 2017 - 14:09 by Ryuu

» Dance of the Brush (Cherish Radcliff)
Ons 6 dec 2017 - 7:59 by Cherish Radcliff

» Do I know you? - Aleksei
Lør 25 nov 2017 - 19:18 by Aleksei

» How about no?
Man 20 nov 2017 - 1:52 by Roar

» Big changes - Khá
Lør 18 nov 2017 - 16:31 by Charmeine Love

Statistics
Der er i alt 674 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sigrid

Vores brugere har i alt skrevet 240114 indlæg in 12012 subjects

Lige nu er det Lør 16 dec 2017 - 9:58


 • Di Morga

  • Emner
   Indlæg
   Sidste indlæg
 • Terre  Terre er den største by i Di Morga. Gågaderne i centrum er brostenbelagte og altid befolket. Her er der både beboelse, spisesteder, shopping og meget mere. Jo længere væk fra centrum man kommer, jo mere boligkvarter bliver der. Her kan du oprette alle de emner, der ikke passer ind i den nedenstående fora inden for Terre, selvfølgelig med det eneste krav, at det er indenfor Terres bygrænser.


  Fitness CenterSportifKaraokebarBiografenLejlighederneSushi BarBon AppétitGågadenDen Glade SigøjnerImpure RéisduelleBordelMetroenNorthmanDesiré Noir


  561 Emner
  12357 Indlæg
  avatarA beautiful nigh...
  Today at 9:43
  Cherish Radcliff Vis sidste indlæg
 • Salles de banquets - Diskotek  Alle kender Salles de Banquets. Det er byens største diskotek, som altid har de nyeste og største kunstnere til at komme og spille i dem. Diskoteket forstår sig på fest og farver, hvilket ofte har gjort den til mødested for flere forskellige dansegrupper i Di Morga, hvor der er blevet afhold dansekonkurrencer.
  De laver de bedste drinks, og man kan holde de fedeste fester her.


  6 Emner
  487 Indlæg
  avatarMeet the Devil -...
  Tirs 26 sep 2017 - 17:37
  Matt Jonas Vis sidste indlæg
 • Eau - Stor center  Stor centeret Eau er det perfekte sted at gå hen hvis du vil hygge med venner og veninder, i kan gå shopamok, gå på hyggelige spise steder. I kan faktisk købe alt hvad i lyster i dette center.


  Sautant SkaterparkCinéma


  0 Emner
  0 Indlæg

 • Quartier de Saint-Jean  Saint Jean er et af de fineste rigmandskvarterer i Di Morgas hovedstadsområde. Her er der både store fornemme huse og dyre ejermandslejligheder. Bemærk: din karakter skal have en realistisk årsag til at bo i dette område. Dette område minder lidt om "Hellerup".


  7 Emner
  109 Indlæg
  avatarCan't get enough...
  Søn 27 aug 2017 - 21:05
  Mike Vis sidste indlæg
 • Cathédrale - Domkirken  Cathédrale er Di morgas katolske domkirke. Der er messe med Den hellige Kommunion (Nadver) alle ugens dage. Di Morga er et lille land, der kun består af et enkelt kirkestift, hvor katedralen her er biskoppens kirke. Kirken er placeret et lille stykke ude fra Terres bygrænser, og dækker over et stort areal, der går til kirkens gravsteder og et tomt græsareal, hvor kirken holder aktiviteter for unge.


  Brugere der arbejder her: Amalia (Abbed)
  Ledigt arbejde: Degn, biskop, præst (Kontakt en admin)


  2 Emner
  49 Indlæg
  avatarThere is always ...
  Tors 19 okt 2017 - 22:35
  Alias Vis sidste indlæg
 • Quatre  Quatre er byens mest kendte hotel. De dyreste suites ligger på 2000 € for en overnatning. Hotellet ejes delt mellem Jin Tan Yeong og Mayémia Dąbrowski og huser tit arrangementer såsom balaftener, bryllupper, stormøder og meget andet. Vi foreslår, at din karakter ikke bor på hotellet permanent - for realismens skyld.


  4 Emner
  73 Indlæg
  avatarBut, I'm the mes...
  Tors 19 okt 2017 - 17:05
  Alias Vis sidste indlæg
 • De Jeux - Legepladsen  Den indre by's legeplads, De Jeux. Dette er en mindre legeplads, der egentlig ikke er særlig stor. Den indeholder to rutschebaner der er sat sammen, den ene mindre bane er rød, hvor den større er blå, det er sat sammen på en sådan måde, at det minder meget om et klatre træ, da der ikke er nogen trapper eller stige op til rutschebanerne. Ved siden af rutschebanerne står der to forskellige gyngestativer, begge er lavet af træ. Den ene har to plastik gynger, hvor den anden besidder af et edderkopnet i tykt og kraftigt reb. Ved indgangen kan man se en vippe i gul farve, hvor der ved siden af er en familie bænk. Længst væk, kan man se nogle bed som bliver brugt af folkeskolen til natur teknik.


  1 Emner
  33 Indlæg
  avatarWhat is it? - Hu...
  Ons 30 aug 2017 - 18:52
  Charmeine Love Vis sidste indlæg
 • De Ferme - Banegård  De Ferme er en kæmpe stor banegård, der er sat sammen med en metro. Bygningen er ret så stor, og der er flere mindre butikker inden i selve bygningen, som skal skabe en bedre oplevelse for den rejsende.

  De Ferme har et gammelt udseende, da den blev opført under anden verdenskrig, så væsener kunne flygte uden større besvær. Dette havde også en stor påvirkning på Di Morga's store indbygger tal som kom senere.


  De Ferme Metro


  0 Emner
  0 Indlæg

 • Di Morga Junior High  Dette er Di Morgas Junior High som dækker dem fra en alder af 11-15 år.

  Skolen er specialiseret i idræt og international undervisning. På skolen færdes der både mennesker og væsner. Der er special undervisning for, hver race, hvor de lærer at styre deres magier. Skolen har to hovedindgange der findes i, hver ende af bygningen. I mellem disse indgange er der en stor fællessal med store glasvægge samt et skolebibliotek. Klasselokalerne for juniorne finder man øverst i denne bygning, oven på fællessalen. Seniorerne har klasselokaler i en afskåret fløj til venstre for hovedindgangene. Idrætsfaciliteter består af en fodboldbane, der er omringet af en atletikbane. Skolen har tre gymnastiksale.

  Ledigt arbejde: Skolelærere, pedeller, skoleleder, skoleleder sekretær (Ansøgning til Admin)


  1 Emner
  27 Indlæg
  avatarI won for you......
  Tirs 4 apr 2017 - 19:27
  Nathan Vis sidste indlæg
 • Lycée College  Den lokale skole i Di Morga øst, prøver alt hvad de kan at få de mange unge mennesker væk fra gaden og ind på skolen, desværre er det meget svært et tiltrække de unge med den forfaldende skole, og endnu svære at tiltrække lærer til at undervise dem.


  Ledigt arbejde: Skolelærere, pedeller, skoleleder, skoleleder sekretær (Ansøgning til Admin)


  1 Emner
  3 Indlæg
  avatarArh! I hate this...
  Ons 26 apr 2017 - 9:26
  Reece Vis sidste indlæg
 • Universitetet  Mange af professorerne på universitetet er væsner, der har levet i flere hundrede år og derfor har en enorm viden. Uddannelserne er effektive og kan dække både generelle og magiske behov. Det kræver 50 erfaringspoint at starte på en bachelor-uddannelse, der normalvis varer 3-4 år, men her på siden kan man få diplomet, når man har opnået 500 yderligere erfaringspoint. Der er undervisning døgnet rundt, da mange i personalet og de studerende er vampyrer eller tilhængere af natten. Der kræves en bachelorgrad for at man kan tage en kandidatgrad - her kræves der yderligere 600 erfaringspoint, før man kan få diplomet.


  Ledigt arbejde: Professorer, pedeller, inspektør, sekretær. (Ansøgning til Admin)
  UndervisningsbygningerneMP BlokkeneUniversitets Søerne


  0 Emner
  0 Indlæg

 • Bibliothèque  Bibliothèque er Di Morgas største biblioteket, der findes et lille stykke ude for Terres centrum. Dog er det stadig placeret inden for Terres grænser. Bygningen blev renoveret i 2005 og er flot og stilet med store vinduer og teknologi på indersiden, der bliver udskiftet et par gange om året for at følge med. Der er bøger i alle kategorier, avisartikler, CD'er, film og en masse andet samt adgang til frit internet.


  Ledigt arbejde: Bibliotekarer, administrativt arbejde, rengøring (Ansøgning til Admin)


  0 Emner
  0 Indlæg

 • Législation - politistation  Législation er politistationen i overklasse delen af byen, det er en ret stor station, det er her alle de kriminelle bliver spærret inde ind til de kommer foran en dommer og derefter muligvis i fængsel.


  1 Emner
  13 Indlæg
  avatarPainting the Cit...
  Man 29 maj 2017 - 19:01
  Caleb Vis sidste indlæg
 • Sombre  Sombre, byens park. Dette er det rene tilflugtssted efter dagens gøremål. Det er særligt børnevenligt, og en ret stor park, hvis centrum besidder af en større sø, hvor man kan fiske eller leje robåde. Der er to legepladser i parken, den sydligste er en mindre en som er mest beregnet for tumlinger, hvor den vestlige minder mere om en kæmpe Tarzan-bane for både børn og voksne. I udkanten af parken ligger det store teater.


  Théâtre


  7 Emner
  51 Indlæg
  avatarOne year, and I'...
  Lør 23 sep 2017 - 16:40
  Adrian Vis sidste indlæg
Hvem er på nu

Der er i alt 16 brugere på systemet nu: 1 tilmeldt, ingen skjulte og 15 gæster
Flest brugere online på samme tid var 103, Søn 22 dec 2013 - 16:34

Registrerede brugere Charmeine Love


Users having a birthday today : Xander (25)
Users with a birthday within the next 3 days: BlackKarma (17), Cal (22), Calamity Jane (22), Casimir (25), Kei (21), Kylie (21), Lacan (25), Mitchell (21), Nigel (21), Var'a (21), Zeth Mikol (21)

Legend : [ Administrators ][ Hjælpe Admins ][ Originators ][ Journalist ][ Mennesker ][ Blandede Racer ][ Engle ][ Elver ][ Vampyrer ][ Varulve ][ Spøgelser ][ Navajo ][ Dværge ][ Aspara ][ Djævle ][ Dæmoner ][ Alba ]

Vores brugere har i alt skrevet 240114 indlæg

Der er i alt 674 tilmeldte brugere

Den sidst registrerede bruger er Sigrid


 • Nye indlægNye indlæg
 • Ingen nye indlægIngen nye indlæg
 • Forum er låstForum er låst